گزارش کارآموزی راهنمای کاربری سیستم میز آماده سازی مخزن CNG خودرو تندر(L90)

Word 1 MB 35180 16
مشخص نشده مشخص نشده تاسیسات - مکانیک
قیمت قدیم:۱۰,۱۵۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۷,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • 1 - مقدمه:

    در خودرو دوگانه سوز لوگان (L90) لازم است مخزن CNG در داخل صندوق عقب نصب گردد. فضای محدود درون صندوق عقب و ابعاد مخزن به نحوی است که مخزن بایستی با دقت زیاد و از مسیر مشخص وارد فضای صندوق عقب شده و در حالی که شیر آن در جهت معینی قرار گرفته، بر روی ساپورت نصب شود. با توجه به اینکه داخل پالت شیر مخازن CNG در جهت مشخص نمی باشد، لازم است که پیش از ورود به صندوق عقب، بر روی میز تنظیم قرار گرفته و پس از نهایی شدن زاویه شیر، از موقعیت کاملاً مشخص از روی میز برداشته شده و با کمک یک قطعه راهنما درون صندوق عقب خودرو نصب شود.

    شرکت به اندیشی و فناوری فردا (بافکو) با بهره گیری از دانش و تجربه مهندسی و تولید در زمینه های هندلینگ و اتوماسیون، با تکیه بر تجارب قبلی در طراحی و اجرای سیستم های مشابه ، سیستم میز آماده سازی مخزن CNG را طراحی و اجرا نموده است .

    برخی از وی‍‍ژگی های بارز دستگاه عبارتند از:

    استحکام سازه

    طراحی ارگونومیک و مطابق با شرایط جسمی اپراتور

    کاربری ساده به دلیل طراحی ارگونومیک و در دسترس بودن کلیدها

    بکارگیری قطعات استاندارد از معتبر ترین شرکت های سازنده

    تعمیر و نگهداری ساده به دلیل سادگی عملیات مونتاژ و دمونتاژ قطعات و مشخص بودن کد استاندارد، مشخصات فنی و سازندگان قطعات

    انجام اتوماتیک فرایند

    انعطاف پذیری بالا بدلیل استفاده از سیستم کنترل PLC

     

    < >سازه اصلیBall Transfer میکروسوئیچ تنظیم زاویه (مخزن قطر356)میکروسوئیچ تنظیم زاویه (مخزن قطر406)تفلون بازوی راهنمابازوی راهنمامحفظه یاتاقان مکانیزم محرکستون راهنماتفلون ضربه گیر ستون راهنماچرخ سیستم محرکسنسور تشخیص وجود مخزن روی یاتاقانهاپایه یاتاقان های (Ball Transfer stand)ابتدا و انتهاواحد مراقبتسنسور تشخیص وجود مخزن روی مکانیزم ضربه گیرمکانیزم ضربه گیرقطعه راهنما (جهت تنظیم گریپر منیپولیتور با نقطه میانی مخزن)پایه یاتاقان جانبیتسمه تایمینگموتور گیربکسسیلندر ضربه گیرپایه تنظیم ارتفاعشیر پنوماتیکتابلو برق و کنترلکلید روشن/خاموشچراغ سیگنالپایه نگهدارنده سیلندر ضربه گیرکلید استپ اضطراریکلید عملکرد دستی/resetکلید سلکتوری انتخاب مخزن بزرگ/کوچک < >کلید سلکتوری عملکرد اتوماتیک/دستی3 - تجهیزات ایمنی :

     

    < >کلید قطع اضطراری(ر.ک بخش 2- شماره 27):برای توقف عملکرد سیستم در مواقع اضطراری، این دستگاه مجهز به یک کلید قطع اضطراری می باشد که به محض فشردن آن کلیه عملگرها در حالت غیر فعال قرار می گیرند.

     

    < >سیلندر ضربه گیر(ر.ک بخش2- شماره20):به منظور جذب اینرسی سیلندر در وضعیت قرارگیری روی میز و جلوگیری از صدمه دیدن یاتاقان ها ، دستگاه مجهز به یک سیلندر ضربه گیرمی باشد که این مکانیزم با حرکت نرم و روان خود مخزن را به آرامی بر روی یاتاقانها هدایت کرده و عملکرد ایمن دستگاه را تامین می کند.

     

    < >ستون راهنما (ر.ک بخش 2- شماره 8):به منظور افزایش ایمنی سیستم ، تنظیم موقعیت صحیح مخزن و همچنین کاربری ساده تر سیستم، یک ستون راهنما به همراه ضربه گیر تفلونی در قسمت انتهای میز تعبیه شده است.

     

    < >سیستم بازوهای راهنما(ر.ک بخش 2- شماره6):بازوی راهنما با هدایت مخزن در مسیر صحیح موجب قرارگیری صحیح مخزن روی سیلندر ضربه گیر شده و با حذف دقت های مورد نیاز اپراتوری باعث افزایش ایمنی و کاربری ساده تر سیستم می شود. قطعات تفلونی نصب شده بر روی بازوهای راهنما مخزن را در برابر خش و ضربه محافظت می کنند.

     

    4 - کاربرد دستگاه :

    سیستم میز آماده سازی مخزن CNG به منظور تنظیم زاویه و موقعیت و آماده سازی مخزن CNG جهت حمل با منیپولیتور مطابق با شرایط تعریف شده مشخص طراحی و ساخته شده است.

    بدیهی است شرکت سازنده هیچ گونه مسئولیتی در قبال صدمات و خسارات مستقیم و غیر مستقیم ناشی از استفاده ناصحیح از این دستگاه و یا استفاده در موارد غیر مجاز آن را به عهده نمی گیرد.

     

    تذکر:

    این سیستم بر مبنای دو نوع مخزن با قطرهای 356,406mm طراحی شده است. لذا از قرار دادن مخازن با ابعاد دیگر بر روی میز بایدخودداری شود.

    سیستم راهنمای تنظیم موقعیت بر اساس مکانیزم بازوی منیپولیتور نیوماتیک ساخت شرکت INDEVA طراحی شده است. در صورت استفاده از مکانیزمی به جز منیپولیتور مذکور سیستم راهنما تنظیم موقعیت صحیح را تضمین نمی کند.

    5 - مشخصات ابعادی :

     

     

     

     

     

     

    6 - مراحل نصب و راه اندازی :

    - تنظیم ارتفاع میز با استفاده ا ز پایه ها (ر.ک بخش2 -شماره21)

    توجه: پس از تنظیم ارتفاع می بایست سطح میز نسبت به سطح افق کاملا ترازشود.

    - اتصال انشعاب هوای فشرده(6 بار) به واحد مراقبت -  (ر.ک بخش2شماره13)

    - تامین برق 220V

     

     

    7 - راهنمای کاربری سیستم :

     

    سیستم میز تنظیم مخزن دارای دو وضعیت کاری می باشد:

    وضعیت کاری اتوماتیک یا منوال با استفاده از کلید سلکتوری (ر.ک بخش2 –شماره30) تعیین می شود.

    < >وضعیت اتوماتیک(Auto) در این حالت پس از قرار گرفتن مخزن بر روی مکانیزم ضربه گیر  عملیات پایین رفتن مخزن و تنظیم زاویه بصورت اتوماتیک انجام می گیرد.

     

    < >وضعیت شروع دستی (Manual)در این وضعیت پس از قرار گرفتن مخزن روی مکانیزم ضربه گیر ادامه فرایند با تحریک کلید شروع دستی

    انجام خواهد شد.(ر.ک بخش2 -شماره28)

     

    Reset:

    در صورت توقف سیستم در حین عملکرد، چراغ قرمز به نشانه بروز خطا روشن خواهد شد. در این وضعیت با نگه داشتن کلید RESET (رک بخش2، شماره28) به مدت 7 ثانیه، سیستم به وضعیت اولیه برگشته و عملیات مجددا انجام می شود.

     

    8 - شرح عملکرد:

     

    < value="1" >با استفاده از کلید سلکتوری (رک بخش2، شماره29) نوع مخزن را انتخاب نمایید.با استفاده از کلید سلکتوری(رک بخش2، شماره30) دستگاه را در حالت عملکرد اتوماتیک قرار دهید.در حالت آماده بودن سیستم، مکانیزم ضربه گیر(رک بخش2، شماره15) در موقعیت بالا قرار دارد.مخزن توسط اپراتور و با استفاده از منیپولیتور به روی میز پیش تنظیم منتقل میشود.توجه:

    برای تنظیم بهتر موقعیت مخزن بر روی مکانیزم ضربه گیر از بازوهای راهنما استفاده شود.

     

    برای جلوگیری از ضربه خوردن و دفرمگی تدریجی شفت سیلندر ضربه گیر مخزن را به آرامی روی ضربه گیر قرار دهید.

    در صورت استفاده از منیپولیتور حمل مخزن شرکت INDEVA برای جابجایی مخزن از پالت به میز می بایست غلتکهای تنظیم موقعیت در وضعیت بالایی قرار داشته باشند.

    < value="5" >پس از قرار گرفتن مخزن بر روی استند ضربه گیر، سنسور (رک بخش2، شماره14) ، وجود آن را تشخیص می دهد.در حالت اتوماتیک پس از 5ثانیه شفت سیلندر به آرامی به سمت پایین حرکت کرده و مخزن را بر روی سیستم یاتاقان بندی قرار می دهد.(با ادامه حرکت رو به بایین جک  سیستم ضربه گیر از مخزن جدا می شود.) در وضعیت پایین رفتن جک چراغ قرمز در حالت چشمک زن قرار می گیرد.در صورتی که مخزن در موقعیتی صحیح بر روی یاتاقانها قرار گرفته باشد سنسور وجود مخزن(رک بخش2 ، شماره11) آنرا حس کرده و پس از 5 ثانیه موتور شروع به دوران می کند. در زمان دوران موتور چراغ قرمز در حالت چشمک زن قرار دارد.با دوران موتور مخزن شروع به چرخش می کند تاجائیکه شیر به موقعیت زاویه ای صحیح رسیده و میکروسوئیچ تحریک شود.(رک بخش2 ،شماره3یا4) با تحریک میکروسوئیچ حرکت موتور متوقف شده و مخزن در موقعیت خود ثابت می شود.پس از تنظیم موقعیت زاویه ای چراغ سیگنال سبز به نشانه پایان و صحت عملیات به صورت چشمک زن روشن می شود. و دستگاه منتظر برداشت مخزن می ماند.اپراتور منیپولیتور را به نزدیک میز منتقل کرده و با استفاده از غلتک های بازوی منیپولیتور و قطعه راهنما (رک بخش2،شماره16) گریپر را در موقعیت  مرکز مخزن قرار می دهد

  • فهرست:

    مقدمه .............................................................................................................

    اجزاء دستگاه....................................................................................................

    تجهیزات  ایمنی................................................................................................

    کاربرددستگاه......................................................................................................

    مشخصات ابعادی...............................................................................................

    مراحل نصب و راه اندازی..................................................................................

    راهنمای کاربری سیستم......................................................................................

    شرح عملکرد ....................................................................................................

    خطاهای احتمالی سیستم و عیب یابی.................................................................

    بازرسی و کنترل دوره ای...................................................................................

    پیوست: لیست قطعات یدکی..............................................................................

     

     

     

    منبع:

    ندارد

CNG همان گاز طبیعی است که ما روزانه آن را در خانه و محل کار خود یا کارخانجات با فشار پایین استفاده می‌کنیم. بدیهی است ذخیره سازی گاز در چنین فشاری، به واسطه حجم زیاد مورد نیاز به صرفه نیست. چند سالی است که برخی از خودروها با مصرف LPG گازسوز شده‌اند حال چه تفاوتی میان LPG و CNG وجود دارد؟ بخش عمده ترکیب شیمیایی CNG را گاز متان تشکیل می‌دهد، در صورتی که گاز LPG مخلوطی از پروپان، ...

محافظت از مخازن سوخت قابل انفجار ExploStop چیست ؟ EXPLOSTOP از فویل آلومینیوم آلیاژی مخصوص و مقاوم در برابر خوردگی که به صورت شبکه توری یا گوی کروی تولید شده است. قابلیت نصب در کلیه انواع مخازن جهت جلوگیری از انفجار گازهای قابل اشتعال یا مایعات دیگر را با استفاده از اصل هدایت حرارت دارد. شبکه توری آلومینیومی (تصویر فوق) برای استفاده در مخازن بزرگ ذخیره یا مخازن به هنگام ساخت ...

گاز طبيعي : CNG : COMPRESSED NATURAL GAS مقبولترين تئوري براي تشکيل گاز طبيعي تئوري منشا آلي است که تشکيل آن را ناشي از مدفون شدن بقاياي موجودات زنده در زيرزمين و تبديلات شيميايي آنها مي داند. متان قسمت اصلي گاز طبيعي است . CH4 گاز طبيعي عمدتاً از م

در اين جا سعي بر اين است انواع کيتهايي که تاکنون بر روي خودروي سمند استفاده شده معرفي گردد و ضمن معرفي قطعات هر کيت ، مسائل مرتبط با هر کيت تشريح گردد. براي تبديل خودروي سمند به يک خودروي دوگانه سوز از محصولات توليدي سه شرکت Landi-Renzo و OMV

همانطور که مي دانيد، با توجه به تنوع خودروهاي توليدي و همچنين تنوع سيستمهاي سوخت رساني اين خودروها، تاکنون کيت هاي مختلفي براي تبديل خودروهاي پارس به خودروي دوگانه سوز در شرکت ايران خودرو به کار گرفته شده است. در اين جا سعي داريم شما را با ان

همانطور که مي دانيد، با توجه به تنوع خودروهاي توليدي و همچنين تنوع سيستمهاي سوخت رساني اين خودروها، تاکنون کيت هاي مختلفي براي تبديل خودروهاي 405 خودروي دوگانه سوز در شرکت ايران خودرو به کار گرفته شده است. در اين جا سعي داريم شما را با انواع

بسیاری از مردم به اشتباه فکر می کنند که تفنگ های بادی, یک نوع اسباب بازی بی خطر و یا کم خطربوده و بنابراین نیازی نمی بینند که قبل از خرید, استفاده از آن را به فرزند خود بیاموزند. در واقع, تفنگ های بادی نه تنها بی خطر نیستند, بلکه اگر به درستی از آنها استفاده نگردد, می توانند خطرناک باشند. تفنگ بادی اسباب بازی نیست! باید نحوه استفاده صحیح از آن را به فرزند خود بیاموزید. سرعت زیاد ...

مزايا ومعايب استفاده از گاز طبيعي CNG 1- گاز طبيعي سوختي با احتراق بهينه،پاکيزه وتميز است که سبب افزايش عمر موتوروکاهش تعميرات آن مي گردد. تعويض شمع در موتورهاي بنزيني تا 32000 کيلومتر و در گاز سوز تا 120000 کيلومتر دوام دارد. 2- اين سوخت قابل ا

اتوماسیون صنعتی با توجه به پیشرفت بسیار سریع تکنولوژی و وجود رقابت‌های شدید در بین صنعتگران دو مقوله دقت و زمان در انجام کارهای تولیدی و خدماتی بسیار مهم و سرنوشت ساز شده است. دیگر سیستم‌های قدیمی جوابگوی نیازهای صنعت توسعه یافته امروز نبوده و بکار بردن سیستمهایی که با دخالت مستقیم نیروی انسانی عمل می کنند، امری نامعقول می‌نمود. چرا که در این موارد دقت و سرعت عمل سیستم بسیار ...

کاردبرد قطعه ای است که جهت کاهش انتقال ارتعاش و صدای خارجی به سرنشینان و کاهش انتقال حرارت بین محیط داخل و خارج ، زیر سقف خودرو نصب می شود. عملیات نصب ، توسط سیستم منیپولیتور بصورت اتوماتیک و با استفاده از فرایند وکیوم انجام می گیرد. شرکت به اندیشی و فناوری فردا (بافکو) با بهره گیری از دانش و تجربه مهندسی و تولید در زمینه های هندلینگ و اتوماسیون، با تکیه بر تجارب قبلی در طراحی و ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول