دانلود تحقیق نقش پدران در دوران حاملگی

Word 42 KB 10050 11
مشخص نشده مشخص نشده عمومی - متفرقه
قیمت قدیم:۷,۱۵۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •  

     آقایان به عنوان یک پدر رل  مهمی را بعهده دارند . پدران باید در نظرداشته باشند که سلامتی و آرامش همسرشان به کمک آنها بستگی دارد . محیط آرام و مسرت بخش  خانه در رشد و سلامت فرزند  آینده شان بسیارموثر  است سلامت  جسم و روح و رشد احساسات مادری در زن بستگی فراوانی  به گرمی و صمیمیت و حمایت شوهر در دوران  حاملگی دارد  پدران  با مهربانی و توجه زیاد به همسر خود 

    می توانند محیطی  آرام و پر  از محبت را در خانه  ایجاد نماید و توجه ز ن حامله  برا ی سلامتی  او و رشد فرزند آینده بسیارا همیت  دارد پدران گاهی  می توانند همراه همسران خود نزد پزشک  بروند  در آنجا  نکاتی از  پزشک تذکر داده خواهد شد  این موارد  سبب افزایش  اطلاعات  پدران خواهد  گردید و به این وسیله لذت  شرکت در مواظبت  و نگهداری  از فرزند خود  را زا دست نخواهند داد .

    حالت روحی بسیار  از زنان در دوران  حاملگی  دائما در تغییر است  آنها ممکن است  یک موقع خوشحال  و در موقع  دیگر بسیار  حساس و ناراحت  باشند و به آسانی  و بدون دلیل گریه  کنند و یا احساس کسالت و افسردگی نمایند و پدران  اگر کمی صبرو حوصله و توجه داشته باشند  می توانند بیش از  حد به همسرانشان کمک کنند این تغییر  احساسات و تغییر وضع روحی همه موقتی است .

     

    سلامتی و آرامش  در دوران حاملگی

    با مراقبت از خود و پوشیدن لباسهای  راحت و مناسب  نه تنها شما در دوران حاملگی و کاملا راحت و آسوده خواهید  بود بلکه قادر  به ادامه ی فعالیتهای اجتماعی  خود نیز خواهید شد  طرز تغذیه  شما در دوران حاملگی  برا ی تامین  سلامتی خود شما و رشد  صحیح  نوزادتان بسیار مهم است  تحقیقاتی  که درباره ی  رابطه  تغذیه  مادر و رشد نوزاد  صورت گرفته  است نشان می دهد  مادرانی که غذای سالم و کافی  مصرف کرده اند  نوزادشان سالم تر بوده و رشد  ونمو آنها بهتر  از نوزاد مادرانی  است که غذای کافی و مناسب نداشته اند .

    منظور از غذای کافی  برا ی مادر و نوزاد  این نیست که مادر باید دو برابر  انچه قبلا می خورده  غذا میل کند بلکه زن باردار  به غذاهای مخصوص  احتیاج  دارد که کمک به رشد و نمو نوزاد  او نموده  و سلامتی خودش را نیز تامین کند اگرشما عا دت به خوردن غذاهای  متنوع  مانند شیر ؛ گوشت ؛ تخم مرغ‌؛ میوه جات  و سبزیجات تازه داشته اید  ممکن است  تغییرات کمی  در غذای شما در دوران حاملگی داده شود  بخصوص  د راواخر  ماههای حاملگی ممکن است مقدار غذاهای  ذکر شده  افزوده شوند . در اوایل حاملگی ممکن است  کم اشتها ویا نسبت  به بعضی  غذاهایی میل باشید ولی معمولا بعد  از ماه سوم  حاملگی  اشتها بهتر شده وشاید هم بیشتر اوقات میل بسیار  به غذا خوردن  داشته باشید  بعضی زنان در دوران حاملگی  ؛ اشتیاق به خوردن  غذای مخصوص  را پیدا خواهند کرد  ولی این زیاد معمول نیست  اگر بعد از خوردن  سبزیجات و میوه جات  تازه از بین ببرید تا بیش از حد لزوم  و طبیعی اضافه  وزن پیدا نکنید لازم است خوردن غذاهای  شیرین و چرب را محدود کنید  از خوردن کیک  دسرهای مملواز خامه  و مواد شیرین پرهیز کنید .

    بعضی  از زنان باردار فکر می کنند با خوردن غذای کم  ؛نوزاد  آنا زیاد بزرگ نشده و در نتیجه  زایمان آنها آسانتر  خواهد بود  این فکر  هرگز درست  نیست محدود کردن  غذا  باید حتما باید  تحت نظر با مشورت  پزشک باشد   در تمام دوران   حاملگی  نباید بیش از 12-10  کیلوگرم  به وزنتان اضافه شود  اضافه  شدن وزن دراین محدوده   کاملا طبیعی است ولی زنانی  که در شروع حاملگی  و در حالت عادی  اضافه وزن  داشته اند لازم است  در دوران حاملگی  دقت نماید که زیاد اضافه  وزن پیدا  نکنند .

     

    شیر غذای   بسیار مهمی  است سعی کنید  در طول دوران  بارداری روزانه  چند لیوان شیر میل  کنید شیر حاوی مواد پروتینی  لازم جهت رشد و نمو جنین 

    می باشد و نیز دارای  کلسیم و فسفر است  که هر دو از عناصر بسیار مهم برای  رشد و نمو استخوانها و دندان ها   می باشد تمام فراورده های  شیر نیزبه همان اندازه  برای رشد و نمو بچه مفید است  .

     

     غذاهایی که حاوی پروتین است برای رشد و نمو و تشکیل عضلات بدن جنین 

    بسیار مهم  هستند بنابراین  سعی کنید حداقل  روزی یک  تخم مرغ  و دو وعده غذای گوشتی میل   نمایید  از خوردن پنیر ؛کره ؛ ماهی دردوران  حاملگی  غفلت   نکنید  در اواخر دوره حاملگی  جنین احتیاح به آهن بیشتری  دارد بنابراین سعی کنید حداقل دو هفته یک بار جگر میل کنید جگر منبع آهن  و ویتامین های مختلف  است .

     در دوران  حاملگی شما   احتیاج  به خوردن سبزیجات تازه دارید زیرا سبزیجات منبع  ویتامین و مواد معنی لازم  برای رشد و نمو  جنین هستند و شما می توانید باخوردن   سبزیجات و میوه جات  علاوه بر رساندن مواد لازم وضروری   به بدن سبب رفع اشتهاء بیش از حد و جلوگیری   ازاضافه وزن شوید خوردن میوه جات  مانند پرتغال  گوجه فرنگی  ؛ سیب ؛   گلابی و ..............  در دوران حاملگی  بسیار ضروری است .

    مراقبتهای  حاملگی

    در صورتی که کوچکترین  احتمال حاملگی در بین  باشد باید هرچه زودتر  مراقبتهای  ویژه  شروع شود  این اقدامات بلا فاصله   بعد از قطع پریود  ماهانه  صورت می گیرد  مخصوصا  در افرادی  که احتمال سقط جنین  وجود دارد  و یا سقطهایی قبلا داشته اند  باید هرچه زودتر  تحت نظر قرار بگیرند  زن بارداری که تحت  مراقبت  قرار می گیرد  در ابتدا  شرح حالی از وی گرفته  شده و آزمایشات  و معاینات فیزیکی  صورت  می گیرد  درابتدا در صورت احتمال وجود حاملگی  آزمایش ادرار  جهت اثبات حاملگی به عمل می آید . بعد  زیر مورد بررسی  قرار می گیرند :

    - آیا زن  آمادگی ادامه  حاملگی رادارد؟

    - بررسی تمام مسائل از نظراثبات  سلامتی زن 

    - بررسی  بیماریهای  قبلی  مخصوصا در  حاملگی های قبلی

    - نتیجه و سرانجام  حاملگیهای قبلی

    -بررسی درمانهای   قبلی که صورت گرفته

    - بررسی داروهایی که به علت بیماریهای  خاص مصرف می کند .

     

    در کناراین بررسی هایارزیابی فیزیکیاولیه نیز صورت می گیرد که شامل اندازه گیری فشار خون قد و وزنمی باشد و در کارت مخصوصثبت می گرددآزمایشهای لابراتوری که متعاقبصورت می گیردکه شامل آزمایشخون (هموگلوبین ؛ گروهخونی؛هماتوکریت ؛ تعداد گلبول قرمز ؛آزمایشهای سرولوژیک و. .....) می باشد .آزمایشادرار ؛ شامل اندازه گیریقند و پروتئینو کشت ادراریجهت تشخیص وجود باکتریدر ادرار بعمل می آید .در ملاقاتهایبعدی

    ارزیابی هایفیزیکی؛هر گونهدرمان و یا آزمایشیکه صورت می گیردبطور مرتبدر پروندهبیمار یادداشت می شود.

    راهنمایی زن حامله

    بعد از معایناتفوق الذکربه زن آبستندستورهایی راجعبه تغذیه؛استراحتخواب؛ اجابتمزاج روزانه؛ورزشهای مناسب ؛ استفاده از هوایآزاد و آفتاب؛ شستشو نوع لباس ؛ تفریح و مواظبت دندانهاو .......داده می شودمعمولا میتوانبه زن حامله اطمینانداد که همه چیز طبیعیبوده و مشکلیوجود ندارد. ولی در ضمنعلائم خطررا به او گوشزدکرد تا در صورتبروز آنهافورا پزشک را مطلع کند .

    تنفس مادر در دوران آبستنی

     

    میزان تنفسیدر حاملگیتغییرات مختصریپیدا می کندبدون شک در هنگامحاملگیتقاضای اکسیژنبیشتری می شوددر هنگام حاملگیپرده یا دیافراگممقداری بالا می رود. ناحیه قفسه صدریبا وجود بالاآمدندیافراگم افزایش یافته بطوریکهدر واقع در طول آبستنیظرفیتحیاتی ؛مختصری ازدیادمی بیابد .نوع تنفس بیشترتوراسیک ؛ سرعتآن افزایش یافتهو حجم دقیقه ایهوای تنفسنیزازدیادپیدا می کندو پرده ی مخاط بینیو حلق ممکناست متورمو پرخونگرددکه تنفسصدادار بعضی ازافراد حامله به این امر نسبت داده

    می شود. درصد زیادیاز خانمهایحامله درهنگام بارداریدچار تنگی نفس

    می شوند احتمال می رود این نفستنگی مربوط به افزایشتهویه ای باشد که هموارهتوام با آبستنیبوده و این امر به منظور بالا بردنگازی به نحو مطلوبدر جفت بوقوع می پیوندد .

    تغییرات دستگاه تنفسی

    در طول دورانبارداری ممکن استترشح بزاقافزایش یابد که در موارد شدید عموماً‌ موجبات ناراحتی و شکایت مادران را فراهم می آورد. گاهی ممکن است اختلالاتی در حس بویایی و چشایی نیز پدیدار گردد. در این زمان در بعضی از افراد تمایلات غیر طبیعی به بعضی از موادغذایی و یا غیر غذایی بوجود می آید که معمولاً این مواد به منظور تغذیه استعمال نمی شوند. در سه ماهه اول بارداری اختلالاتی چون تهوع ، استفراغ وبی اشتهایی شایع بوده و ممکن است با درجات متفاوتی در طول آبستنی پایدار بماند. تهوع و استفراغ صبح گاهی در سه ماهه اول را می توان با مصرف نان برشته ، بیسکوئیت یا شیرینی خشک در هنگام صبح و قبل از خارج شدن از رختخواب ، تخفیف داد. از مصرف غذاهای سرخ شده و چرب باید پرهیز شود. به جای سه وعده غذا در روز بهتر است چندین وعده کوچک غذایی مصرف شود. مایعات همراه باغذا نوشیده نشود، بلکه در فاصله بین وعده های غذایی مصرف شود. تا حد امکان بوهای تند غذاها در هنگام پختن غذا حذف شود.

    یبوست نیز مسأله ای است که در دوران بارداری اکثراً بوجود می آید و به علت کاهش فعالیت حرکات دودی روده ها و زمان تخلیه معده بروز می نماید. خانم های باردار باید هر روز اجابت مزاج داشته باشند تا مواد زائد بدن خود و جنین را دفع کنند.

    اصولاً در خانم های باردار یبوست ایجاد می شود ، بخصوص اگر رژیم غذایی نامناسب داشته باشد و یا آب کافی ننوشند. برای رفع این مشکل باید تا حد امکان از مصرف داروهای مسهل خودداری کنند و باید روزانه مقدار کافی آب بنوشند و از مقدار کافی میوه ، سبزیجات، سالاد ، کمپود و کاهو استفاده کنند. زیرا این غذاها دارای مواد سلولزی فراوانی می باشند و حجم مدفوع را افزایش داده و به دفع مدفوع کمک می کنند. انجام ورزش های متناسب زمان بارداری نیز در رفع این مشکل بسیار اهمیت دارد.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    آنچه مادران باید در دوران بارداری بدانند (تالیف نسرینتک زارع) متخصص زنان و زایمان و نازایی

نقش لبنیات در دوران بارداری توصیه های تغذیه ای برای زنان باردار طی سالهای متمادی دستخوش تغییرات قابل توجهی شده است . سابقاٌ به زنان باردار توصیه می شد که فقط یک مقدار کمی وزن زیاد کنند که منجر به رژیم های کم کالری می شد . در یک زمان دیگر زنان تشویق به خوردن برای دو نفر می شدند که در نتیجه وزن بیش از حد لازم بدست می آوردند . امروز ما نیازهای یک زن باردار را بهتر درک می کنیم و ...

مقدمه : شرایط متعددی وجود دارد که در دوران بارداری جنین را تحت تاثیرات نامطلوبخود قرار میدهد : در این فصل ما به توضیح آن دسته ازشرایط نامطلوب که به روی کودک اثر دائمی میگذارند می پردازیم ، که این خود ممکن است برای معلمان جالب باشد. صدها بیماری ژنتیکی یا ارثی درکودکان بوجود می آید که مربوط به والدین بوده و پیش از بارداری مادر ، عمل می کنند: یعنی والدین دارای ژن بیماری خاصی می ...

مقدمه :‌ ارتباط میان مادر و فرزند نه تنها از زمان تولد بلکه حتی پیش از آن نیز اثر بسیار مهمی بر رشد روانی کودک دارد . نگرش گرم و سرد مادر نسبت به کودک موجب سازگاری و ناسازگاری کودک در آینده می‌شود و محرومیت از مراقبتهای مادرانه رشد اجتماعی و حرکتی کودک را به تاخیر می‌اندازد رشد اجتماعی کودک بیانگر آن است که تا چه حدود روابط امور و رفتار اجتماعی را درک و عدل می‌کند . برای رسیدن ...

مقدمه: نقش استرس در سلامت و بیماری به اثبات رسیده است و قبول این مسئله که استرس با بروز بسیاری از بیماریها در ارتباط است، روز به روز جنبه علمیتری پیدا می کند. برخی مطالعات نشان داده هر واحد افزایش در استرس با 03/55 گرم کاهش در وزن نوزاد و 3 روز کاهش در سن موقع تولد نوزاد ارتباط دارد. این مطالعه با هدف تعیین ارتباط استرسهای دوران باردای با وزن و سن موقع تولد نوزادان در اصفهان ...

دوران بارداري : لزوم ورزش • ورزش‌ منظم در دوره بارداري در پيشگيري از برخي عوارض زايمان موثر است • انجام ورزش‌هاي منظم در طي بارداري، طول مدت مرحله دوم زايمان را کوتاه مي‌کند. تاثير برنامه آموزشي ورزش منظم بر پيامد حاملگي هر خانم باردار تغي

دوران بارداري : لزوم ورزش ورزش‌ منظم در دوره بارداري در پيشگيري از برخي عوارض زايمان موثر است انجام ورزش‌هاي منظم در طي بارداري، طول مدت مرحله دوم زايمان را کوتاه مي‌کند. تاثير برنامه آموزشي ورزش منظم بر پيامد حاملگي هر خانم ب

مقدمه غذاهاي تکميلي مورد نياز مادر در دوران آبستي براي تامين نيازهاي جنين و ضمايم آن شامل مواد معدني , ويتامين ها و پروتئين ها ست. جنين در حال رشد از نظر مصرف تعداد عناصر غذايي در خون مادر در درجه اول اهميت قرار دارد و روند رشد جنين حتي اگر ما

مبانی الگوی رشد، آغاز زندگی نخستین مرحله زندگی زندگی هر موجود زنده در یک لحظه غیر قابل پیش‌بینی آغاز می‌شود، و در یک لحظه غیرقابل پیش بینی پایان می‌یابد که خود او در هیچ یک از این دو لحظه اختیاری ندارد و نمی‌داند چه سرنوشتی یا آینده‌ای در پیش دارد. لحظه آغاز زندگی، لحظه انعقاد نطفه در رحم است. این دوره از زندگی در آدمی معمولاً 279 یا 280 روز طول می‌کشد که دو هفته اول آن را « ...

ورزش در دوران حاملگي : لحاظ کردن يک برنامه ورزشي براي عضلات شکم بسيار مهم است زيرا تقويت عضلات شکمي پشتوانه و ثبات بيشتري براي کمر ايجاد مي کند . اجراي تمرينات شکمي روزانه را تشويق نما ئيد تا فشار از روي کمر برداشته شود و درنتيجه دردهاي کمري به حد

مقاله حاضر به نام نقش ارث در بزهکاری شامل بخش های زیر می باشد : نقش وراثت و محیط و عوامل غیر ارثی در بزه. آیا امکان دارد انسان ذاتی و بالفطره بزهکار باشد ؟ علل رفتار غیر عادی و نا بهنجاری های روانی . خصوصیات رفتارهای بزهکارانه وراثتی در انسان . اصل وراثت از سنن غیر قابل تبدیل الهی است . بر اساس تحقیقات و مطالعات انجام شده ، دو عامل «وراثت» و «محیط» ، سهم بسزایی در میان بزهکاری ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول