دانلود مقاله رفتار غربیان و مسلمانان در قبال آخرالزمان

Word 42 KB 10263 12
مشخص نشده مشخص نشده الهیات - معارف اسلامی - اندیشه اسلامی
قیمت قدیم:۷,۱۵۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • بسم الله الرحمن الرحیم

    عنوان مقاله: رفتار غربیان و مسلمانان در قبال آخر الزمان

    آخر الزمان و اتفاقات مربوط به آینده و سرانجام عالم از جمله موضوعاتی است که مورد توجه هر انسانی با هر آئین و مذهب است. در بررسی تاریخی و اساطیری اقوام مختلف درمی یابیم همیَشه صحبت از دو جبهه بوده است که یک جبهه مظهر خوبی و پاکی است و جبهه دیگر مظهر پلیدی و زشتی که در پایان دنیا یعنی آخر الزمان جنگ بزرگی بین این دو جبهه اتفاق خواهد افتاده و نهایتا" بعد از سختی های زیاد پیروزی با جبهه حق است از جمله می توان در میان ملل و اقوام مختلف به برهمنان هندی، کائنان معابد --- عالمان بودایی و اساطیر ایرانی و یونانی اشاره کرد.[1]

    و همه ادیان آسمانی و بیشتر مکاتب بشری درباره پایان تاریخ اظهار نظر کرده اند در همه پیشگویی های مربوط به آخرالزمان خبرهای وحشتناک و نگران کننده ای وجود دارد. در متون زرتشتی به ظرافت از دوره --- بشر در پایان جهان یاد شده است که آشوب ها و بلاهای زیادی خواهد بود که با ظهور منجی (سوشیانس) پایان می پذیرد.[2]

    ادیان ابراهیمی بیش از آیین ها و مکاتب دیگر بر آخر الزمان تأکید داشته اند. به طوری که در عهد عتیق و عهد جدید به آن اشاره شده است.

    و این سیر پرداختن به آینده به اشکال مختلف در همه اقوام و ادیان از گذشته تا حال ادامه داشته و امروز در غرب به اوج خود رسیده است به طوری که با تأسیس مراکز اطلاعاتی و استراتژیک به مطالعه آینده جهان پرداخته و به دنبال ترسیم نقشه ای برای آینده جهان و پایان آن آنطور که می خواهند هستند.[3]

    و حال جالب است با همه شواهد و قراین و استناداتی که وجود دارد هنوز کسانی هستند که بحث آینده و آخر الزمان برایشان جلب توجه نکرده است و طرح اینگونه موضوعات را به ذهن گرایی و تخیل انسان ها نسبت می دهند شاید بتوان گفت که این افراد دو گروه هستند.

    گروه اول کسانی که مایل اند بحث آخر الزمان را کم رنگ جلوه دهند و مردم را به شعار آسوده بخوابید که ما بیداریم تشویق نمایند. که در واقع این ها همان افرادی هستند که خداوند می فرماید فی قلوبهم مرض[4]

    گروه دوم افرادی هستند که منظرهای محدود و ناقصی دارند مانند فردی که سرخود را روی یک قالی خم نموده است و فضای دید خود را محدود ساخته است. وقتی از این فرد می خواهیم که آن چه را می بیند توصیف کند خواهد گفت لکه های رنگی که هیچ ارتباطی با هم ندارند. حال از این فرد می خواهیم که سر خود را بالاتر بیاورد و از فضای بالاتری به آن نگاه کند آن گاه خواهد توانست توصیف بهتر و دقیق تری نماید. حال اگر از همین فرد بخواهیم در فضای بالاتری قرار گیرد به طوری که به همه قالی اشراف پیدا کند، آن گاه خواهد گفت که چقدر این قالی زیباست.

    بله؛ افراد گروه دوّم به دلیل منظر محدود خود نسبت به آینده و آخرالزمان می توانند تبین و برداشت درستی داشته باشند. ما در این مقاله سعی کرده ایم در راستای اهمیت بحث پرداختن به آینده به جبهه بندی حق و باطل بپردازیم و رفتار غربیان و مسلمانان را مورد بررسی قرار دهیم.

    جایگاه آخر الزمان و جبهه بندی حق و باطل در قرآن کریم:

    قرآن کریم--- لِکُلِّ شیء[5] است یعنی تعیین کننده همه چیزها است پس باید به موضوع آخرالزمان و جبهه بندی حق و باطل در آن تبیین شده باشد. خداوند در قرآن از دو گروه بسیار ذکر می کند یکی گروه کافران و دیگری گروه مؤمنان.[6]

    بر اساس آیات قرآن مؤمنان کسانی هستند که به خداوند،[7] رسولان و یوم آخر ایمان دارند و نقطه مقابل مؤمنین کفار هستند، کفار به لحاظ تفسیرشان از باطل و مؤمنین از حق تبعیت می کنند. پس براستی خداوند حق است و غیر از خدا باطل.[8]

    در بررسی آیات فوق به این نتیجه می رسیم که افراد به دو گروه تقسیم می شوند گروهی که در جبهه حق هستند و گروه دیگر گروه باطل است.

    صفحه 3  نبود»

    صفحه 4:

    نگاهی قرآنی به سیر جبهه بندی حق و باطل در قرآن:

    همان طور که مطرح شده جبهه حق مربوط به خداوند و اهل ایمان است و خداوند می خواهد حق را به وسیله حاکمانش احقاق نماید. لذا خداوند موجودی خلق می کند تا خلیفه الله باشد و مجرایی باشد برای خدایی خداوند در زمین که این موضوع در آیات 29 و 30 سوره بقره توضیح داده شده است. و إذ قال ربک للملائکه انی جاعل فی ارض خلیفه. خداوند می خواهد در زمین با جعل خلیفه خود حکومت حق را آغاز نماید. لذا از همه ملائک می خواهد که بر آدم (ع) سجده نمایند. وَ إذ قالَ قال لِلْملائکه اسجُدُوا لِآدمَ فَسَجدوا الا ابلیس.

    همه ملائک بر آدم (ع) سجده کردند الا ابلیس و از این جا جبهه باطل شکل گرفت. اَبی واستکبر و کانَ من الکافرین. که ابا کرد و از کافرین قرار گرفت.

    بنابراین ابلیس با کار خود جبهه باطل را شکل داد و به عزت خداوند سوگند خورد که بندگان خدا را اغواء نماید. فبعزتک لاغوینهم اجمعین. و جبهه باطل با سرکردگی شیطان شروع به اخلال در جبهه حق می نماید و با وسوسه حضرت آدم (ع) برای تناول از شجره ممنوعه باعث هبوط حضرت آدم (ع) می گردد خداوند می فرماید: ----- لهی الشیطان.

    پس شیطان موجب لغزش آن ها از بهشت شد و آنان را از آن چه در آن بودند بیرون کرد و این هنگام به آن ها گفتیم همگی به زمین هبوط کنید در حالی که بعضی دشمن دیگر خواهید بود و برای شما در زمین تا مدت معینی قرارگاه و وسیله بهره برداری خواهد بود (36 بقره)

    بنابراین در قالب یک برنامه الهی برای ملک کبیر چنین ماجرایی رخ می دهد و در زمین جبهه حق و باطل در مقابل هم قرار می گیرند.

    در جبهه حق حضرت آدم (ع) است که خداوند او را به وسیله ابتدا به کلمات توبه می دهد و او را دعوت به تبعیت از هدایت می کند و در نقطه مقابل جبهه دشمن و سردسته آن ها را توسری می زند. شاید این سئوال مطرح گردد مگر جبهه حق را خدا ولایت نمی کند پس چرا از ابتدا جبهه باطل را ایجاد می کند و به جبهه باطل فرصت و توان انجام کار می دهد؟

    بله؛ خداوند ولی جبهه حق است و دوست دارد جبهه حق رشد داده شود به همین دلیل خداوند فضاسازی می کند و به جبهه باطل مهلت می دهد تا رشد کند. تشکیل دولت و لشکر بدهد. توجه داشته باشیم خداوند به جبهه باطل فرصت می دهد فضاسازی می کند.

    آن ها را نصرت نمی کند تا زمانی که درصحنه های سخت و مشکل جبهه حق ---- بخورد و رشد نماید. بنابراین می بینند در دوره ها و مقاطع زمانی مختلف دولت ابلیس در دنیا قدرت پیدا می کند و شروع به فتنه انگیزی می نماید. مانند حکومت نمرودیان و حکومت چندصدساله فرعونیان اما خداوند با تربیت رسولانی چون موسی و ابراهیم و عیسی (ع) و نصرت آن ها طومار حکومت باطل را در هم می پیچد و این سیر و ماجرا همین طور ادامه دارد تا زمان سیره ی رسول الله و اهل بیت عصمت و طهارت. از زمان امیرالمؤمنین به بعد فتنه انگیزی شیاطین و  ---- آن در جبهه باطل بیشتر و بیشتر می شود و خداوند هدف عالی تری چون ملک کبیر را برای جبهه حق در نظر دارد بنابراین در این سیر از حوادث به ویژه در فتنه هایی که در زمان اهل بیت (ع) رخ می دهد، خداوند استراتژی عبور از فتنه ها را به جبهه انسانیت آموزش می دهد در صحنه های سخت و فتنه های عجیب اخر الزمانی و در مسیر برپایی ملک عظیم و ملک کبیر سرافراز باشند.

    دو نکته باید در این بخش از مقاله به آن توجه شود.

    نکته اول سیر حرکت جبهه حق و باطل است بر اساس آیات قرآنی می بینیم که خداوند در مقاطعی جبهه حق و باطل را در مقابل هم قرار می دهد. اما این تقابل ها بیشتر جنبه تمرینی و آمادگی برای جبهه حق دارد و از طرفی توسری خوردن برای جبهه باطل. بنابراین نبرد نهای و پایانی در آخر الزمان اتفاق می افتد.

    نکته دوم: در جبهه حق اهل بیت عصمت و طهارت فرمانده هستند و تمام انبیاء و رسولان الهی سربازان و شاگردان اهل بیت هستند و همه انبیا و رسولان در امتداد یک مسیر و در قالب برنامه الهی برای برپایی ملک عظیم زحمت کشیده اند. در مقابل در جبهه باطل ابلیس فرمانده است و در این مقاطع فرصت و تجربه بسیار اندوخته و خود را برای نبرد نهایی آماده کرده است.

    تبعیت امام زمان (عج) و جبهه بندی حق و باطل

    آخر الزمان و تقویت مجدد جبهه حق و باطل

    همان طور که در بخش پیشین گفتیم جبهه حق و باطل مدام در حال رشد و ارتقاء هستند. جبهه حق در حق بودن خود ارتقاء می یابد و جبهه باطل در باطل بودن خود.  این سیر را می توان در تاریخ انبیاء و رسل در قرآن جستجو کرد. اما بعد از زمان غیبت امام زمان و در دسترس نبودن ولی خدا در زمین دو فضای کاملا" متفاوت ایجاد شد. ابتدا فضایی به نفع جبهه باطل تا از موضوع غیبت استفاده نماید و اصلی ترین پایه های ایمانی و موضوعاتی که می تواند در آینده به نفع جبهه حق باشد هدف قرار دهد از طرفی دیگر شیعیان اهل بیت عصمت و طهارت وارد فضای بسیار سخت غیبت امام خود شدند. تا در این مدت جبهه حق در شرایط سخت آموزش ببیند و آماده آزمونی بزرگ شود.

    رفتار جبهه باطل در بعد از غیبت امام زمان

    در بعد از غیبت امام زمان جبهه باطل فرصت جدیدی برای سازمان دهی و تقویت قوای خود پیدا کرد و توانست با تجربه بسیار زیاد و تازه خود پایه های ایمانی جبهه حق را هدف قرار دهند و با ایجاد مکاتب فکری جدید که بسیار هم تحریف شده بود زمینه و بستر این کار را فراهم نمود، به طور مثال می توان به مکتب میترانیسم جریان فراماسونری و صهیونیسم اشاره کرد.

    جالب است بدانیم دشمن پایه های ایمانی جبهه حق را چنان زیرگانه و آرام تغییر داد که امروز بسیاری از القائات دشمن جزء ایمانیات اکثر مردم قرار گرفته و آن ها را آماده یک تحول بزرگ در آخر الزمان نموده است.

    آخرالزمان و تقویت مجدد جبهه باطل

    جبهه باطل به سرکردگی شیطان با به راه انداختن جریانات فکری نوظهور مانند صهیونیزم که در حقیت مظهر تفکر شیطانی است اقدام به تقویت جبهه خود نمود. و از طرفی برای تقویت این تفکر اقدام به تحریف در ادیان همچون مسیحیت و ---- آن ها به سرشاخه کاتولیک پروتستان و و ارتدکس نمود. به طوری که در اعتقادات دینی و مراسم عبادی و همچنین کتاب انجیل تفاوتهای زیادی بین این سه گروه ایجاد کرد و در یک قرن گذشته --- از درون مکتب پروتستان مکتب دیگری به نام مبلغان انجیل ایجاد کرد. این مکتب نوظهور اعتقاد دارد. که باید برای ظهور مسیح در آخرالزمان از مکتب صهیونیسم حمایت کرد. به طوری که در سال 1980 سازمانی به نام سفارت بین المللی مسیحیان را در قدس اشغالی تأسیس کردند و چنین اظهار داشتند ما بیش از اسرائیلی ها صهیونیسم هستم. بعد از پایه گذاری این دومکتب فکری که هر دو یکی هستند و از یک ریشه رشد می کنند در گام بعدی دشمن به فکر تقویت بیشتر جبهه خود و گسترش افکار این جبهه در سطح جهانی نمود. بنابراین با راه اندازی کنفرانس ها و سازمان های جهانی صهیونیسم به تقویت قوای مالی و سیاسی این جبهه پرداخته و در جهت جهانی شدن گام برداشت.

    برنامه های جبهه باطل در آخر الزمان

    از آن جا که جبهه باطل می داند که روزی نابود خواهد شد. جاء الحق و زهق الباطل. و می داند که آن روز یوم الوقت المعلوم است که براساس احادیث اهل بیت یوم الوقت المعلوم ظهور قائم آل محمد است بسیار روشن است که برای به تأخیر انداختن آن روز باید تمام سعی خود به کار گیرد و بسیار روشن تر است در خلال سال ها تجربه سراغ تحریف و تفسیر موضوعاتی برود که در آخر الزمان بسیار کاراست در این راستا می بینیم که پایه های ایمانی را در طی سال ها تغییر داده و در حال حاضر مشغول تغییر تفکر آخر الزمانی و به دنبال طرح مبانی فکری و ایمانی است که بتواند آخر الزمان را آن طور که می خواهد ترسیم نماید.

    گام اول

    دشمن در راستای زمینه سازی و آماده کردن طرح برنامه ی خود گام هایی را طی می کند

    گام اول: بر اساس القائات خود را از طریق پیش گویی مطالبی را در مورد آینده طرح می کند به طور مثال نسترآداموس در چهارصدسال پیش در قالب عباراتی پیچیده و الفاظی نمادین و سمبلیک از آینده سخن می گوید و یوحنا مکاشفات خود از جنگ مسیح و ضد مسیح سخن می گوید.

     گام دوم:

    در گام دوم دشمن در جبهه خود این مطالب پراکنده را تبدیل به یک تفکر نموده است و معتقد اند برای ظهور مسیح حوادثی باید به وقوع بپیوندد و همه ی پیروان این مکتب باید برای تحقق آن تلاش نمایند. از جمله -------- موگان استرانگ کری فریز نظرات خود را بر اساس مکاشفات یوحنا طرح ریزی می نماید و باطرح موضوعاتی همچون عدالت بی پایان را سعی در ایجاد تفکر جدید و هدف مند برای آینده دارند. با نگاهی دقیق به سیر برنامه های جبهه باطل در می یابیم دشمن استراتژی خود را از نفی منجی و تفکرات ایمانی مربوط به آن به جایگزینی منجی و اعتقادات ویژه آن تغییر داده است و مدام به دنبال القاء این تفکراست تابتواند با تغییر باورها و اعتقادات اصیل منجی جدید را متناسب با طرح خود به جهان معرفی می نماید

    گام سوم و چهارم

    در مرحله سوم جبهه باطل به طراحی برنامه ای برای اجرای تفکرات خود اقدام نموده است که می توانیم برنامه این جبهه را در دو بخش بررسی نماییم و در گام چهارم به اجرای این برنامه پرداخته است

    الف) بخش سیاسی:

    در این بخش دشمن با در دست گرفتن مراکز برنامه ریزی سیاست جهانی افکار سیاسی خود را اعمال می نماید و به دنبال جبهه بندی جدیدی است در طرح سیاسی خود که مبتنی بر موضوعات آخرالزمانی است خود  را زمینه ساز ظهور مسیح می داند.

    غرب به مدد مراکز مطالعاتی و استراتژیکی خود همه ی آنچه را که درباره آینده ی جهان بیان شده است گردآوری کرده اند و به دنبال طرح نقشه ای برای آینده ی جهان هستند چیزی که از آن به عنوان نظم نوین جهانی یاد می شود بی گمان طرح های این مراکز براساس همان تفکر و مکاشفاتی است که برای آخرالزمان طراحی گردیده اند

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

خيام : حجه‌الحق ، حکيم ابولفتح عمر بن ابراهيم خيامي نيشابوري از حکما و رياضي‌دانان و شاعران بزرگ ايران در اواخر قرن پنجم و اوايل قرن ششم است . قديمي‌ترين مأخذي که در آن از خيام نامي آمده چهار مقاله نظامي عروضي است و خلاصه سخن نظامي درباره وي آن است

جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا» انقلاب اسلامى ايران يکى از بزرگترين رويدادهاى تاريخى در قرن بيستم است. جهان در سال 1357 شمسى شاهد ظهور يک جهان بينى و خيزش يک ايدئولوژى با نام انقلاب اسلامى شد. قطعا در حافظه تاريخى ملت ايران و ملل دنيا خو

حجه?الحق، حکيم ابوالفتح عمربن ابراهيم خيام نيشابوري از حکما و رياضي دانان و شاعران بزرگ ايران دراواخر قرن پنجم و اوايل قرن ششم است.قديمي ترين مأخذي که در آن از خيام نام برده شده، چهار مقاله نظامي عروضي است. حجه?الحق، حکيم ابوالفتح عمربن ابراهيم خ

مهندس اعظم قلی‌زاده پاشا مدیر ‌عامل شرکت ایران فولاد (ایرفو) کارآفرین برجسته‌ی بابلی مهندس! بهتر است در ابتدا سؤالی را مطرح کنم که همیشه در ذهنم بوده، چرا پاشایی‌ها این‌قدر باهوشند؟ هوش، البته یک نعمت خدادادی است. بر اساس اصل وراثت، اگر اجداد و گذشتگان باهوش باشند، بچه‌ها و نسل‌های بعدی‌شان هم باهوش می‌شوند. ریشه‌ی ما پاشایی‌ها برمی‌گردد به یکی از همراهان و ملازمان امامزاده سید ...

از موضوعات مهمى که طرح آن در این پژوهش، ضرورى است، دیدگاه نائینى در باره نظام مشروطه سلطنتى است. جایگاه مشروطه، در اندیشه سیاسى نائینى و تفاوت نگرش او با نگاه روشن فکران مشروطه ‏خواه به مشروطه، دو محور درخور توجه در این زمینه‏اند. - جایگاه مشروطه‏ مشروطه سلطنتى، که نائینى در صدد دفاع از مشروعیت آن برآمد، نظام مطلوب و آرمانى وى نبود، بلکه او از سرِ ناچارى و این که شرایط و مقتضیات ...

اهميت‏بررسي نجاتبخشي در اديان، به دليل افزايش گرايش بشر معاصر به پديده دين است. يکي از علل اصلي اين گرايش، ارائه تصويري اميد بخش و نوراني از آينده بشر، توسط اديان آسماني است. محور اصلي بحث در مقاله حاضر، ظهور منجي آخر الزمان است که در متون کهن زرتش

اهميت‏بررسي نجاتبخشي در اديان، به دليل افزايش گرايش بشر معاصر به پديده دين است. يکي از علل اصلي اين گرايش، ارائه تصويري اميد بخش و نوراني از آينده بشر، توسط اديان آسماني است. محور اصلي بحث در مقاله حاضر، ظهور منجي آخر الزمان است که در متون کهن زرتش

شب يخبندان زمين بود جهان راغباري از جهل ونوميدي فرا گر فته بود وانديشه هاي گمراه در زمين روان بود ند بت ها در هيبت هاي گوناگون سر بلند مي کردند انسان ها بسان رمه هاي بي شبان در کج راهه هاي بي مقصود زمين سر گردان بودندبيش از همه سر زمين سوخته حجاز بو

مقدمه : ظهور نور شب يخبندان زمين بود جهان راغباري از جهل ونوميدي فرا گر فته بود وانديشه هاي گمراه در زمين روان بود ند بت ها در هيبت هاي گوناگون سر بلند ميکردند انسان ها بسان رمه هاي بي شبان در کج راهه هاي بي مقصود زمين سر گردان بودندبيش از همه سر زم

بسمه تعالی امامت ورهبری درکلام امیرمؤمنان علی(ع) یکی از موضوعات بسیار عمیق،ارزشمند و گرانبهای نهج البلاغه موضوع امامت و مسائل مربوط به آنست. نهج البلاغه خود تبلور فرهنگ امامت و ولایت و تجلّی روح بلند علوی سلام ا... علیه است. در نهج البلاغه جلوه های گوناگون امامت و حاکمیت اسلامی بوضوح قابل مشاهده و درک است. امام (ع)چه بعنوان امام و ولی امر مسلمانان و چه در منصب ولایت الهی و ولَی ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول