دانلود تحقیق مشکلات رفتاری

Word 25 KB 11155 7
مشخص نشده مشخص نشده روانپزشکی - روانشناسی - علوم تربیتی
قیمت قدیم:۷,۱۵۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه

    در طی سالها خدمت در آموزش و پرورش از دانش آموزان دارای مشکلات رفتاری برخورد کردیم و همزمان راهکارهایی برای حل این مشکلات پیدا کردیم. مطالبی که در پیش رو دارید یکی از این راهکارهاست و منظور از نوشتن این مطالب کمک به دانش آموزان دارای مشکلات رفتاری و هم اینکه تجربه خویش به صورت مکتوب درآورده ودر اختیار دیگران قرار دهیم چون زندگی ما سراسر تجزبه است شاید بتوانیم کمکی هر چند کوچک به فرزندان این مرز بوم داشته باشیم از خداوند منان می خواهم که ما را در راه رساندن به هدفمان یاری نماید.

     

     

     

     

     

     

    مشورت و همکاری:

    با همکارم که آموزگار پایه ی پنجم دختران هستیم به منزل برمی گشتیم در راه مدرسه به خانه اشان در مورد یکی  از دانش آموزان کلاسش راصحبت می کرد. و می گفت: این شاگرد هرگاه با او حرف می زنم یا سئوالی از او می پرسم خیلی کم جواب می دهد یا اصلاً جوابی نمی دهد یا گاهی با اشاره سر جواب بله یا خیر می دهد یعنی حاضر نیست حتی یک کلمه حرف بزند.

    اولیای این دانش آموز هم به من مراجعه کرده و از من درخواست همکاری دارند چون او در خانه همین رفتار را دارد و ازهمه کناره گیری می کند.

    آن روز با هم قرار گذاشتیم با یاری خداوند در صدد اصلاح رفتار این دانش آموز برآییم.

    ابتدا تحقیقی در مورد وضعیت خانوادگی دانش آموز نامبرده کردیم.

    متوجه شدیم که پدر دارای دو همسر می باشد و مادر او به علت مریضی فرزندان خود را ترک کرده و به نزد خانواده خود به شهر دیگری رفته است. او از مادر خود یک خواهر دارد که او دانش آموز همین مدرسه است و هیچ مشکل رفتاری ندارد.

    خواهران و برادران ناتنی او که همه از او بزرگترند و او در یک خانواده پرجمعیت زندگی می کند.

    نامادری  اوچندین بار به مدرسه مراجعه کرده و در مورد رفتار او نگران است.

    او می گوید من او را مانند بچه خودم دوست دارم. او را در کلاس در جایی خوب بنشانید. جای او را تغییر دهید.

     

    تعامل با مادر و تعارض با نامادری

    دخترها به سختی می توانند با نامادری خود کنار بیایند (هوربات وبراون 1988)

    گاهی این حالت به این دلیل است که ازدواج مجدد پدر رابطه دختر با پدرش را تهدید می کند دختر ها معمولاً در تعارض وفاداری به مادرتنی و مادر ناتنی خودگیری می کنند.

    اما هرچه دخترها به مدت طولانی تر در خانواده های پدر نامادری زندگی کنند تعامل آنها با نامادری شان بهتر می شود به مرور زمان وبا شکیبایی آنها نیز سازگار می شوند و سرانجام از حمایت مادر دوم خود بهره مند می شوند.

    فرض ما نیز این بود که مشکلات رفتاری او به خاطر نبودن مادر کنارش و زندگی با نامادری است ولی با تحقیق متوجه شدیم که نامادری او بسیار مهربان و با ایمان است و او هم دوست دارد به او کمک کند.

     

    21 آذر 84 اضطراب

    ساعت 2 تا 5/3 جشنواره بهداشت در مدرسه برگزار می شود. بچه های گروه بهداشت مراسم زیبایی تدارک دیده اند، و نکات بهداشتی را به صورتی جذاب بیان می کنند. همچنین از دو نفر از بازیگران هنرمند دعوت شده و حرکات شاد همراه با نرمش اجرا می کنند بچه ها به تقلید از آنها حرکات را انجام می دهند، او خیلی کم عکس العمل نشان می دهد و توجه چندانی به محیط اطراف خود ندارند.

    29 آذر. امروز در ضمن صحبت با او که البته او به سختی جواب می داد خانم آموزگارش به او گفت مثل اینکه تو لهجه کردی داری او با اشاره سر جواب می داد. من از این فرصت استفاده کردم و به او گفتم با لهجه کردی بگو که من آموزگارم را دوست دارم. او مقاومت کرد. هرچه اصرار کردم هیچ جواب نداد.

    و بیشتر حالت اضطراب داشت انگشتانش را می فشرد. و سرش کمی می لرزید به او گفتم. لهجه کردی خیلی زیباست هر کس با لهجه ی مادری خود صحبت می کند و مجبور نیست لهجه خود را عوض کند. من هم لهجه ی شیرازی دارم و نمی توانم مثل بچه های اینها با لهجه آنها صحبت کننم.

     

    تشویق کردن و اعتماد به نفس

    زنگ بعد کلاس انشا داشتند. موضوع انشا در مورد نهج البلاغه سخنان حضرت علی (ع) بود. از خواستم چند دقیقه مرا در کلاس خود بپذیرد. بعد از اینکه دانش آموزان وارد کلاس شدند و در جای خویش قرار گرفتند. به بچه ها گفتم: او می خواهد انشانی خود را با    لهجه ی کردی بخواند. او را تشویق کنید. همه او را تشویق کردند. و منتظر خواندن انشا شدند.

    جملات زیبایی در انشای خود به کار برده بود. البته اوانشای خود را با صدای آهسته می خواند. طوری که بچه ها به سختی صدای او را می شنیدند.

    اما این کار مقدمه ای بود برای اینکه او به خود جرأت دهد که در جلو کلاس متنی را بخواند.

    در موقع خواندن انشا چون صدای او پایین بود برای اینکه در کلاس همهمه ایجاد نشود از او خواستم که هر از چند خط انشا یک سئوال از متن انشا بپرسد که توجه بچه ها بیشتر به موضوع جلب شود. ولی او این کار را انجام نداد و خودم دو سه سوال پرسیدم که بچه های میز جلو جواب دادند. دوباره بچه ها او را تشویق کرند. او به جای خود نشست و من از بچه ها خدحافظی کرده و از کلاس بیرون آمدم.

     

    لکنت زبان- مشکلات گفتاری

    21 آذر- یکی از دانش آموزان کلاس من لکنت زبان دارد. مادرش می گوید از کلاس دوم این مشکل برای او پیش آمده و فکر می کند علتش این است که یک روز در کوچه به شدت زمین می خورد و به داخل جوی آب پرت می شود.

    مهسا مشکل خود را مخفی نمی کند و می گوید من لکنت زبان دارم.

    در زنگ تفریح با مهسا واو قرار گذاشتیم بعد از کمی استراحت و دور زدن در حیاط مدرسه دوباره به کلاس برگردند.

    آنها بعد از چند دقیقه با سرعت به کلاس آمدند. کلاس خالی از بچه ها بود. آمدن آنها نشانه ی این بود که با ما همکاری می کنند.

    از مهسا خواستم که از روی متن فارسی درس (سیگار) بخواند. به کلماتی مانند دشمنی «دال» همراه ضمه و مُرتّبا «میم» همراه ضمه که می رسید موقع گرفتن (دُ) و (مُ) لبهایش را زیاد جمع می کرد و باعث می شد که حرف دال یا میم چند بار تکرار کند و به صورت لکنت در آید.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

بهداشت روان و مهارتهاي مقابله با استرس ، اضطراب ، خشم — قسمت اول — (مرجع کامل اطلاعات ) مقدمه : سلامتي طبق تعريف سازمان بهداشت جهاني عبارت است از حالت رفاه کامل جسمي ، رواني و اجتماعي و نه فقط نبود بيماري و ناتواني. بنابراين به کسي فردسالم

مقدمه: تصویری که هر فرد از خود در ذهن دارد، از کودکی شکل می‌گیرد و واکنش‌ها و رفتار های اطرافیان در شکل‌گیری این تصویر نقش مهمی دارند. تصویری که هر فرد از خود در ذهن دارد، از کودکی شکل می‌گیرد و واکنش‌ها و رفتارهای اطرافیان در شکل‌گیری این تصویر نقش مهمی دارند. علاوه بر این، هر فرد تصویری دلخواه از خود در نظر دارد که هرچقدر تصویر خویشتن وی به آن نزدیک‌تر باشد، اعتماد به نفس ...

مقدمه اعتماد به نفس با احساس ارزشمند بودن احساسی شکننده و قابل نوسان است که از یک روزبه روز دیگر در تغییراست . از خلال دهها سال مطالعات روانشناسی در می یابیم که اعتماد به نفس با درس گرفتن از اشتباها و تکیه بر نقاط قوت شکل می گیرد . نکته در خور توجه اینکه می توان اعتماد به نفس خود را تقویت کرد و از آن در راه پیشرفت استفاده کرد . در واقع «اعتماد به نفس » قانون طلایی روانشناسی برای ...

عزت نفس میراث گرانبهایی که همه ما به عنوان پدر و مادر برای فرزندانمان به جا می گذاریم، احساس عزت نفس است. این خصوصیت، هدیه ای نیست که بتوان آن را از طریق وراثت به کودکان منتقل کرد، زیرا به طور ذاتی در ژن های ما وجود ندارد. عزت نفس، بر اساس تجارب ما و از روزهای اول زندگی، شروع به شکل گیری می کند. ما به عنوان والدین، نقشی اساسی در روند این شکل گیری، بر عهده داریم. این کتاب، ...

مقدمه اغلب مردم معنای واقعی کلمه ی "اعتماد به نفس"را به خوبی درک نمی کنند . به همین دلیل آن نوع از اعتماد به نفس و خود باوری را که مطلوب و مورد نظرشان است در زند گی تجربه نمی کنند چون فکر می کنند اعتماد به نفس یعنی این که ایمان واعتماد به موفقیتها یی که در کارها به دست می آورند ، در صورتی که اعتماد به نفس واقعی وحقیقی آن است که قبل از این که در کاری موفق شویم نوعی اعتماد به ...

‹‹بخش اول›› هویت یابی (یکی ازوظایف مهم درتعلیم وتربیت یک نسل، یاری دادن آن برای یافتن هویت خویش است . روان شناسان، دوره نوجوانی یعنی حد فاصل بین 13 تا 18 سالگی را دوره حساسی برای یافتن هویت می دانند.درصورتی که نوجوان بتواند دراین مدت برای خویش تصویری رضایت بخش وامید آفرین بدست آورد، مراحل بعدی زندگی را با تعادل، پرشور وپرتحرک آغاز خواهد کرد. نوجوان درچنین وضعیتی قدم دردوره های ...

- بیمارستانهای روانی در طی این سالها سالها قبل، پیش از بوجود آمدن درمانهای دارویی، اکثر بیماران روانی، روزهای زیادی از زندگی شان را در بیمارستانهای روانی می گذراندند اما امروزه اکثر این بیماران بیشتر خدمات درمانی را بطور سرپایی دریافت می کنند کسانی که شما در خیابان یا در سینما یا در مهمانی ها… می بینید، این بیماران دیگر مثل گذشته ها از مردم عادی ایزوله و جدا نمی شوند. از طرفی در ...

ADHD بيش فعالي چيست ؟ تعريف : ADHDاختلالي است که در آن پرتحرکي ، بي توجهي و رفتارهاي ناگهاني بيشتر و شديدتر از کودکان ديگر وجود دارد . ? تا ? درصد کودکان به اين اختلال مبتلا هستند و در پسرها شايع تر است . ممکن است در بعضي بيشتر علائم پرت

مهارت به اعتماد به نفس تبدیل می شود الگوی خوبی برای افرادتان باشید . هدفمند و مطمئن نشان دهید اگر حالت عصبی و نگرانی در چهره تان معلوم باشدکارمندان ضعف شما را پیدا می کنند و از آن استفاده می کنند .آدمهایی که بیشتر از همه از حوادث خیابانی می ترسند اغلب طعمه اینگونه حوادث می شوند از هر چیزی که بیشتر بترسید همان دامنگیرتان خواهد شد چگونگی رهبری و ایجاد انگیزه در افراد تمام رهبران ...

نوجوانی مرحله ای از مراحل تحول و رشد انسان است که محدوده سنی آنرا بین 11-12 سالگی تا 18-19 سالگی می دانند. البته این محدوده سنی به زعم برخی صاحب نظران به 3 مرحله ابتدای نوجوانی از 11 تا 15 سالگی؛ اواسط نوجوانی 14 تا 17 سالگی و اواخر نوجوانی از 17 سالگی به بعد تا 18 یا 19 سالگی تقسیم می شود. این مرحله را با رشد سریع قد و وزن و تغییرات فیزیولوژیکی متناسب می دانند که البته جنبه های ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول