دانلود تحقیق پودر رنگ

Word 38 KB 12190 10
مشخص نشده مشخص نشده هنر - گرافیک
قیمت قدیم:۷,۱۵۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پودر رنگ

     

     

    امروزه این یک حقیقت است که کارخانه هائی که در ساخت تولیدات خود از فلز استفاده می نمایند درصد بیشتری از بازار صنعت را به خود اختصاص داده اند .

    در صنعت فلزات ،رنگ پس از ورق آلات دومین هزینه را بخود اختصاص داده واز آنجائیکه در قسمت نهائی ساخت ، عمل میگردد از درجه مهمتری برخوردار می باشد .

    تا سالهای اخیر رنگ مایع تنها راه حل برای پوشش فلزات بوده است ، ولی کارخانه های صنعتی بزرگ همواره جهت کاهش هزینه و بالا بردن کیفیت و اتوماتیک نمودن سیستمهای خود فعالیت مینموده و همیشه بفکر راه حلهایی جهت جایگزین نمودن رنگ مایع به سبب پرت رنگ بیش از حد و پائین بودن کیفیت سطحی آن بوده اند.

    در کنار این تقاضا شرکتهای سازنده ماشین آلات رنگ مایع هم به کمک آنها آمده و با ابداع و کشف سیستم پودر الکترواستاتیک این سیستم به آرامی جایگزین رنگ مایع گردیده است .

    در این  سیستم  مواد پلاستیکی مانند اپاکس و پلی استر که  به شکل پودر گردیده اند به روش الکترواستاتیک ( بار دار کردن منفی یا مثبت مواد پودری با ولتاژ بالا درحدود 100 کیلو ولت ) و به قطعه ای که اصطلاحا" ارت میباشد پاشیده میگردند و سپس بوسیله ذوب شدن این مواد در کوره پخت رنگ با دمای 200 درجه سانتیگراد بمدت ده دقیقه سطحی یکنواخت و با کیفیتی بالاتر از رنگ مایع بوجود می آید که این پودر امروزه بصورتهای شفاف ، مات ،چکشی ، چرمی ، متالیک و غیره موجود می باشد.

     نیاز جایگزین نمودن رنگ پودر به مایع در اثر مرور زمان بیشتر نمایان گشته است برای مثال از سال 1978 الی 1987 صرفه جوئی پودری نسبت به مایع 130% بوده و اختلافاتی که از لحاظ اقتصادی و کیفیت میان رنگ مایع پودر وجود داشته کارخانه های صنعتی را تشویق به تعویض سیستم رنگ از مایع به پودر نموده است .

    هم اکنون بیش از 95% از کارخانه های مصرف صنایع خانگی در سرتاسر دنیا که در پی صدور کالاهای خود می باشند از سیستم پودری استفاده می نمایند و در ایران هم   کارخانه های بزرگ صنایع خانگی همگام با تکنولوژی به این سیستم روی آورده اند و امروزه این سیستم جزو لاینفک استانداردهای رنگهای اروپائی گردیده است.

    شرکت   ITWGema سوئیس از پیشرفته ترین شرکتهای سازنده در وسایل الکترواستاتیکی رنگ پودری در جهان بوده و همواره پیشگام در ابداع و اختراع سیستمهای جدید در این صنعت می باشد .

    ذیلا" بعضی از مزایای رنگ پودری الکترواستاتیک نسبت به رنگ مایع را در ذیل   آورده شده است.    

     

    امتیازات پودر رنگ

    1-امتیازات جنبی و محیط زیستی

    1-1 رنگ پودر آماده برای مصرف می باشد

    امروزه یکی از مشکلاتی که در رنگ مایع موجود می باشد اضافه کردن مقدار حلال     ( نفت ، تینر ) به رنگ وبدست آوردن غلظت صحیح و ایده آل برای رنگ می باشد .

    همینطور سردی و گرمی هوا میتواند خود عامل موثر دیگری برروی غلظت و ویسکوسیتی رنگ مایع باشد .

    از طرف دیگر بعلت وجود حلالات موجود در رنگ مایع دستیابی به یک طیف استاندارد در زمانهای مختلف همیشه ایجاد مشکل نموده است .

    به رنگ پودری هیچ حلالی اضافه نمی گردد و همیشه حاضر برای مصرف با طیفهای استاندارد خود به بازار عرضه می گردد.

    2-1 - خطر آتش سوزی وجود ندارد

    در رنگ پودری بعلت نداشتن حلالهای آتش زا خطر آتش سوزی وجود ندارد.

    3-1-مسئله آسیب محیط زیست وجود ندارد

    از آنجائیکه پاشش رنگ مایع حداقل 50% پرت در بردارد رنگهای اضافه در کارخانجات با آب آبشارهای رنگ و یا از طریق اگزوز کردن به خارج از محیط کارخانه انتقال مییابد که این موضوع علاوه بر در برداشتن هزینه اضافه برای کارخانه سبب صدمه زدن به محیط زیست اطراف کارخانه هم می گردد.

    برای مثال از سال آینده در اروپا سیستمهای رنگ مایع که اینگونه به محیط صدمه وارد می آورد ممنوع اعلام گردیده و حتی از هم اکنون کارخانه های خودروسازی در اروپا در فکر تعویض رنگ مایع خود می باشند که اولین نمونه آن کارخانه BMW واقع در آلمان می باشد .

    4-1- به سلامت افرادی که با رنگ پودری کار می کنند صدمه وارد نمی گردد

    رنگ مایع به سبب مخلوط بودن با مواد نفتی به دستگاه تنفسی پرسنل مربوطه صدمه زیادی وارد میکند همینطور بخار مواد نفتی و تینر علاوه بر خطرناک بودن برای محیط زیست موجب حساسیتهای پوستی برروی بدن پرسنل نیز می گردد.

    گذشته از آن تمیز کردن مواد رنگی از پوست خود مستلزم استفاده از مواد نفتی می باشد که علاوه بر افزایش هزینه باعث ضرر به قسمتهای پوستی مورد تماس می گردد.

    در رنگ پودری معایب یاد شده در بالا وجود نداشته و باعث ایجاد هیچگونه حساسیت پوستی به جهت نداشتن مواد نفتی نمی گردد.


    5-1 - تولیدات را سریعتر می نماید

    در رنگ مایع پس از پاشش قطعه باید مدتی برای خشک شدن در بیرون از کوره بماند و یا وارد کوره خشک کن گردد که این خود باعث اتلاف وقت و هزینه در انرژی و مکان میگردد.

    در رنگ پودر جسم سریعا" بعد از پاشش میتواند به کوره وارد گردد که از لحاظ جا و کاهش طول نقاله مقرون به صرفه می باشد .

    6-1- در رنگ پودری اشتباهات ناشی از پاشش قابل رفع می باشد

    در رنگ پودری قطعات و نقاطی که اشتباها" پاشش گردیده اند را میتوان بوسیله هوا گرفتن برروی قطعه تمیز نمود ولی در رنگ مایع قطعه بایستی توسط رنگ بر تمیز گردد.

    2-مزایای اقتصادی

    1-2- 99.8% از رنگ پودر قابل استفاده است

    در سیستمهای پاشش رنگ پودری شرکت   ITWGema فقط 0.2% از رنگ پرت میگردد که چیزی در حدود صفر میباشد در نتیجه با یک کیلوگرم رنگ پودری 10 الی 14 متر مربع را می توان پوشش نمود (حداقل60 میکرون) ولی در رنگ مایع بعلت برخورداری از 50% مواد نفتی که بخار می گردد و پرت رنگی که وجود دارد با یک کیلوگرم رنگ 7 مترمربع با 20 الی 30 میکرون پوشش میگردد .

    که این خود در کارخانه ها رقمی بسیار زیاد از لحاظ تفاوت مالی بوجود می آورد که خود در عرض 1 الی 2 سال کل هزینه دستگاههای رنگ پودری را با هزینه پرت رنگ جوابگو می باشد.

    برای مثال در کارخانه ای که دارای سرعت نقاله ای برابر با 3 متر در دقیقه میباشد و در روز 1000 عدد یخچال را رنگ می زند تفاوت مالی استفاده از رنگ پودر نسبت به رنگ مایع در سال حدود 150.000.000  تومان می باشد.

    2-2-انرژی کمتری مصرف می گردد

    طبق محاسبات انجام شده مقدار انرژی لازم برای کوره رنگ مایع بمراتب بیشتر از انرژی برای رنگ پودری می باشد ( 30% انرژی بیشتر مورد احتیاج می باشد)

    3-2- به سیستم تهویه هوای ضعیفتری احتیاج است

    در سیستم رنگ مایع تهویه داخل کارخانه نسبت به رنگ پودر باید از قدرت بیشتری برخوردار باشد در غیر اینصورت خطر آتش سوزی و آسیب به سلامت کارگران افزایش می یابد . این مسئله خود به تنهایی موجب افزایش هزینه در کارخانه می گردد.

    4-2- به سیستم اطفای حریق احتیاج نمی باشد.

     باعث کاهش هزینه نسبت به رنگ مایع می گردد


    5-2-هزینه بیمه آتش سوزی در رنگ مایع را کاهش می دهد.

    6-2- متخصص و تعداد کارگر کمتری لازم است

    رنگ پودری علاوه بر کیفیت بالا از سیستم پاشش آسانی هم برخوردار میباشد ولیکن رنگ مایع احتیاج به کارگر متخصص در این زمینه را داشته تا از شره کردن رنگ جلوگیری نموده و سطح یکنواختی را حاصل نماید . در سیستم پودری پرسنل بدون تخصص هم میتواند با این سیستم کار نماید و همینطور در مورد سیستمهای اتوماتیک که دارای راندمان بسیار بالائی می باشد با استفاده از رباطهای پاشش احتیاج به پرسنل اضافی در کارگاه نقاشی را کمتر نموده که خود باعث کاهش خرابیها و افزایش سرعت کار می گردد.    

      7-2- آسان بودن بسته بندی و کاهش هزینه آن

    رنگ پودر آماده برای مصرف در کارتن هایی جایگزین میگردد که قابل انبار کردن در 25 درجه سانتیگراد از 12الی 15ماه را دارا می باشد در صورتیکه رنگ مایع باید در قوطی های آهن توزیع گردد که خود باعث افزایش قیمت آن می گردد.

    3- مزایای کیفی رنگ پودر

    1-3- ضخامت مورد نظر رنگ با یکبار پاشش بدست می اید

    در رنگ مایع مسئله ای بنام شره کردن وجود داشته که این خود علاوه بر پائین آوردن کیفیت از نظر شکلی مانع رسیدن به ضخامت بالاتر از 30 میکرون در یکبار پاشش می گردد.

    بنابراین کارخانه هائی که استاندارد 50 الی 70 میکرون رنگ را داشته بایستی حداقل دوبار پاشش و پخت داشته باشند که این ظرفیت کارگاه نقاشی را به نصف تقلیل میدهد و مجددا" ممکن است برروی قطعه شره کرده و مورد قبول کنترل کیفیت قرارنگیرد .

    در سیستم پودری بعلت نداشتن مشکل شره براحتی میتوان به ضخامت 80 الی 100 میکرون در اولین بار پاشش دسترسی پیدا کرد .

    2-3- احتمال نشستن گرد و خاک برروی قطعه کمتر می باشد

    در رنگ مایع چون جسم رنگ شده قبل از داخل شدن به کوره باید مدتی جهت خشک شدن بیرون بماند احتمال نشستن و جذب اجسام خارجی و گرد و خاک برروی قطعه خیس بیشتر می باشد که به همان ترتیب ازکیفیت جنس کاسته می گردد.

    ولی در رنگ پودری بدلیل ورود فوری قطعه پس از پاشش به کوره معایب بالا مطرح نخواهد بود .

    3-3- پوشش با کیفیت بالا

    بنا به خاصیت چسبندگی و ضخامت بیشتر در رنگ پودری نسبت به رنگ مایع قطعه رنگ شده در مقابل ضربه خراشیدگی مواد شیمیائی تغییرات آب و هوائی و زنگ زدگی از خود مقاومت بیشتری نشان می دهد .

    طبق تستهای متعدد انجام گرفته مشاهده می گردد که عمر متوسط رنگ پودر به رنگ مایع چند برابر می باشد .

    4-3- قطعه پس از رنگ پودر قابل خمش و  برش می باشد

    رنگ پودری بدلیل داشتن خاصیت چسبندگی بیش از حد خود امکان بریدگی ،خم شدن و تبدیل قطعه به اشکال نهائی دیگر را بدون آسیب دیدن رنگ امکان پذیر می سازد . مثلا" در کارخانه های پروفیل آلومینیوم ابتدا قطعه 6 متری را رنگ زده ( جهت افزایش خط تولید ) و پس از آن پروفیل را بریده و به شکل در و پنجره در می آورند.
    5-3- سرویس و نگهداری دستگاهها آسانتر بوده و از هزینه کمتری برخوردارمی باشد

    دردستگاههای   ITWGema رنگ پودری ، پودری که درکابین و پیستوله و مخزن وجود دارد بوسیله هوا بسهولت قابل تمیز شدن بوده و این امر خود موجب کاهش هزینه سرویس و نگهداری روزانه می گردد

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

کلمات کلیدی: پودر رنگ - رنگ - رنگ پودری

پيشگفتار: يکي از شاخه‌هاي علم متالورژي که دز سالهاي اخير رشد زيادي يافته است. متالورژي پودر است. البته قدمت توليد قطعات با پودر به پنج هزار سال و بيشتر مي رسد. يکي ديگر از دلايل توسعه متالورژي پودر اين است که در روش مزبور فلز تلف شده به مراتب

هدف هنر رنگ‌رزي، ثابت کردن دائمي رنگ سايه و روشن بر روي پارچه است. مواد مي‌تواند به صورت حيواني باشد مانند ابريشم، پشم و پر يا گياهي مانند کتان و کنف باشد. مورد اول بسيار آسانتر رنگ‌ها را جذب مي‌کند و بسيار تابان‌تر مي‌شود. در برخي موارد، زمانيکه اب

رنگهای پودری در جهان برای اولین بار در سال 1950 در ایالات متحده امریکا تولید شد. در آن زمان رزین اپوکسی به همراه عامل پخت آن و عامل جریان دهنده رنگ وپیگمنتها که همگی جامد بودند در یک میکسر با یکدیگر مخلوط شده و سپس در بال میل آسیاب و بصورت پودر حاصله به روش بستر سیال بروی قطعاتاعمال شده و برای پخت نهایی به داخل کوره پخت فرستاده می شد. در سال 1962 یک شرکت اروپایی برای اولین بار ...

ريخته گري و متالوژي پودر: مقدمه: ريخته گري در اشکال مختلف آن يکي از مهمترين فرايندهاي شکل دهي فلزات مي باشد. گرچه روش ريخته گري ماسه اي يک فرايند متنوع بوده و قادر به توليد ريخته با اشکال پيچيده از محدوده زيادي از فلزات مي باشد، ولي دقت ابعاد

مقدمه ما قصد نداریم که شما را از رنگ کردن و بی رنگ کردن موهایتان منصرف کنیم. اما خوب است که حقایقی را درباره رنگ موها بدانید و حداقل کمی احتیاط کنید. امروزه بیش از 75% خانمها وشمار زیادی از آقایان موهای خود را رنگ می کنند. آیا دوست دارید با روشهای انتخاب رنگ مو و مضرات آن بیشتر آشنا شوید؟ رنگ مو چیست؟ برخی افراد برای زیبایی و برخی دیگر برای پنهان کردن سفیدی موها از رنگ مو ...

چکیده آلومنیا تقویت شده با مگنزیا و پودرهای نانوی زیرکونیا تقویت شده با اتیریا به صورت مصنوعی با استفاده از ساکروز به عنوان عامل چلاتین و مواد از پیش تهیه شده اند محلول های آبی نیترات آلومینیوم، نیترات منیزیم، نیترات استیریوم و نیترات زیرکونیل تولید می شوند. پارامترهای سنتز آنها با تغییر نسبت ساکروز به یون فلزی، زمان کلین کردن و دمای تولید این نانو پودرها بهینه سازی می شود. ...

این مقاله اطلاعات کامل در رابطه با بهداشت دهان ودندان برای تمام افراد جامعه به تفکیک ارائه می گردد مقدمه: سلامت انسانها و در نتیجه سلامت جامعه نقش مؤثری در توسعه و توانمندی جامعه دارد ،سلامت محور توسعه است و سطح سلامتی جامعه نیز از توسعه یافتگی آن تا ثیر می پذیرد . مهمترین مساله در این راستا آگاهی و شناخت کامل افراد می باشد و این امر میسر نمی گردد مگر به کمک بهره گیری از روشهای ...

سخت افزار چاپگر ليزري چاپگرهاي ليزري با توجه به ويژگي هاي منحصربفرد خود طي ساليان اخير با استقبال عموم کاربران کامپيوتر در سراسر جهان مواجه شده اند. شرکت هاي توليدکننده اين نوع چاپگرها متناسب با خواسته هاي جديد و همزمان با پيشرفت تکنولوژي ، مدل ه

تاريخچه: استفاده از مواد شيميايي از زمانهاي بسيار دور متداول بوده است. مصريان قديم گچ تکليس شده ناخالص را بکار مي‌بردند يونانيان و رومي‌ها سنگ آهک تکلنيس شده را مصرف مي‌کردند و بعداَ آموختند که به مخلوط آهک و آب، ماسه،سنگ خردشده يا آجر و سفال‌هاي

چکيده : آجر يکي از پرمصرف ترين مصالح بنايي در ايران است . از آنجا که آجر معمولي وزن زيادي دارد باعث سنگين شدن ساختمان و در نتيجه آسيب پذيري آن در برابر نيروهاي زلزله مي شود . سعي بر اين است که با کاهش چگالي آجر علاوه بر سبک کردن ، خصوصيات عايق ح

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول