دانلود مقاله بودجه بندی در پرستاری

Word 82 KB 2146 29
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۰,۱۵۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۷,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •  

    مدیر دفتر پرستاری وزارت بهداشت گفت: هنوز دفتر پرستاری وزارت بهداشت ردیف بودجه و جایگاه سازمانی تعریف شده ندارد.
    به گزارش فارس، اعظم گیوری امروز در جمع خبرنگاران در محل وزارت بهداشت، افزود: دفتر پرستاری وزارت بهداشت هیچ آمار و اطلاعات مشخصی از فارغ التحصیلان پرستاری بیکار در کشور، پرستاران شاغل در بخش دولتی که به صورت شرکتی فعالیت می‌کنند و نیز پرستارانی که برای کار به خارج از کشور رفته‌اند ندارد زیرا تهیه برنامه و جمع آوری اطلاعات از پرستاران بودجه می‌خواهد.
    وی اظهار داشت: در حال حاضر 143 دانشکده پرستاری در کشور فعال است و سالانه 7 هزار فارغ التحصیل پرستاری در کشور وارد بازار کار می شوند، که مشخص نیست سالانه چقدر از آنها شاغل می شوند.
    وی ادامه داد: تعداد پرستاران شاغل در بخش دولتی در کشور 58 هزار و 204 نفر است و 21 هزار و 570 نفر نیز در بخش خصوصی فعالیت دارند که با احتساب 58 هزار و 473 تخت فعال در بخش دولتی و 19 هزار و 446 تخت بیمارستانی فعال در بخش دولتی تقریبا به ازای هر تخت یک پرستار شاغل است در حالی که این میزان باید به 8/1 پرستار به ازای هر تخت برسد.
    گیوری اضافه کرد: وضعیت پرستاران شاغل در کشور بسیار تاسف بر انگیز است به طوری در بعضی مراکز درمانی پرستاران مجبورند 24 ساعت مداوم کار کنند و به علت کمبود نیرو به اجبار آنان را وادار به اضافه کار می‌کنند، اکثر پرستاران پس از چند سال کار دچار ناراحتی های اسکلتی، دردهای عضلانی، کمردرد و ناراحتی های روحی و روانی دچار می شوند ضمن اینکه بسیاری از آنان در معرض خطر ابتلا به ایدز و هپاتیت قرار دارند در حالی وضعیت حقوق و مزایای آنان چه در بخش دولتی و چه خصوصی به هیچوجه با سختی کار آنها مطابقت ندارد.
    وی گفت: مشکلات زیادی برای جامعه پرستاری کشور وجود دارد، هنوز دفتر پرستاری وزارت بهداشت ردیف بودجه مستقل ندارد، مدیران پرستاری دانشگاههای علوم پزشکی هنوز جایگاه سازمانی تعریف شده ندارند و حقوق آنها حتی از مترون بیمارستانها نیز کمتر است.
    گیوری افزود: مهمترین مشکلات جامعه پرستاری عبارتست از سختی کار، پایین بودن حقوق، غیر عادلانه بودن کارانه بیمارستانها، نبود تعرفه گذاری خدمات پرستاری، ساعت کار بالا، اجرای قانون خصوصی سازی خدمات پرستاری در بیمارستانهای دولتی، اجرای ناقص طرح ارتقای مسیر شغلی، استفاده نشدن از پرستاران در بخشهای توانبخشی و بهداشت و نیز طرح پزشک خانواده و پرستار سفر که متاسفانه هیچ یک از این مشکلات هنوز بر طرف نشده است.
    وی گفت: یکی از بزرگترین مشکلات جامعه پرستاری اجرای ماده 192 قانون برنامه توسعه و سپردن خدمات پرستاری بیمارستانهای دولتی به شرکتهای خصوصی است که می توان از آن به نظام برده‌داری نوین یاد کرد، در این بخشها از پرستاران ماهانه بیش از 250 ساعت کار می‌کشند در حالی که از حداقل حقوق و بیمه محروم هستند و متاسفانه هیچ آمار مشخصی نیز از این پرستاران در اختیار نداریم.
    وی افزود: بر اساس قانون برنامه توسعه چهارم قرار است سالانه حدود 14 هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت استخدام شوند که پیشنهاد ما این است که حداقل 50 درصد آن پرستار باشد که امیدواریم عملی شود.
    مدیر دفتر پرستاری وزارت بهداشت گفت:‌ طرح دیگری نیز تدوین شده است که برای ارتقای سطح علمی و جایگاه شغلی پرستاران درصدی از ظرفیت دانشکده های پرستاری به بهیاران اختصاص یابد و سهمیه‌ای برای پذیرش بهیاران در دانشکده‌های پرستاری در نظر گرفته شود که هنوز میزان آن مشخص نیست و پس از تصویب اعلام می شود.
    گیوری ادامه داد: چارت دفتر پرستاری وزارت بهداشت نیز تدوین شده و به زودی با تصویب آن، ردیف بودجه مستقلی برای این دفتر در نظر گرفته می شود که موجب می شود بتوانیم برای رفع انبوه مشکلات جامعه پرستاری قدمهای بزرگتری برداریم.
    وی گفت: طرحی نیز تهیه شده است که بر اساس آن نظارت و ارزشیابی امور پرستاری در بیمارستانها به صورت دقیق انجام می شود که بر اساس آن علاوه بر تلاش برای رفع مشکلات پرستاران بانک اطلاعاتی قابل قبولی نیز از وضعیت پرستاران راه اندازی می شود.
    وی گفت: طرح تعرفه گذاری خدمات پرستاری نیز تدوین شده و برای تصویب به مجلس رفته است و منتظر تصویب آن در مجلس هستیم.

     

     

     

     

     

     

     

    برای نخستین بار،بودجه‌ویژه‌ای برای رسیدگی به امورپرستاران اختصاص یافت

     

    رییس دفتر امور پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای نخستین بار بودجه ویژه‌ای برای رسیدگی به امور پرستاران در لایجه بودجه پیشنهادی وزارت بهداشت به مجلس ارائه شده‌است.
     
    دکتر"اعظم گیوری" در جمع خبرنگاران ، مبلغ پیشنهادی بودجه پرستاران را اعلام نکرد اما افزود: این مبلغ پیشنهادی برای رسیدگی به مسایل و مشکلات پرستاران مناسب است که امیدواریم مجلس بدون کم کردن آن ، تصویب کند.
     
    وی همچنین از تشکیل کمیته کشوری ایدز و بحران ویژه پرستاران در سال ‪ ۸۵خبر داد وگفت: با توجه به افزایش شیوع ایدز درجامعه و اینکه پرستاران شاغل در بیمارستانها بیش ازسایر افراد درمعرض ابتلا به بیماریهای عفونی از جمله "‪" HIVو "هپاتیت " هستند، این کمیته تشکیل می‌شود.
     
    وی اظهار داشت: با تشکیل این کمیته ، پروتکل‌های آموزشی برای ایدز و بحران‌ها تهیه می‌شود.
     
    گیوری، با بیان اینکه مربیان بهداشت نیز همچون پرستاران بر اساس این پروتکل در برنامه‌های آموزشی ، با راههای مقابله با ‪ HIVآشنا می‌شوند، گفت:آنان می‌توانند در مدارس آموخته‌های خود را دراین زمینه به دانش‌آموزان انتقال دهند.
     
    وی، بااشاره به اینکه سالانه هفت هزار نفر از ‪ ۱۴۳دانشکده پرستاری‌فارغ التحصیل می‌شوند،اظهار داشت: ‪ ۵۸هزار و ‪ ۲۰۴پرستار در بخش دولتی و ‪ ۲۱هزار و ‪ ۵۷۰در بخش خصوصی مشغول به‌کار هستند.
     
    گیوری، کار زیاد پرستاران ، نداشتن امنیت شغلی ، بالا بودن ساعات کار، دریافت حقوق پایین و تعلق نکردن سختی کار را از جمله مشکلات پرستاران ذکر کرد.
     
     شورای هماهنگی پرستاری برای رسیدگی به امور پرستاران طراحی و تدوین شده که بر اساس آن ارزیابی بر عملکرد پرستاران در حیطه‌های مختلف افزایش می‌یابد.
     
    رییس دفتر امور پرستاری وزارت بهداشت، بها ندادن به شغل پرستاری در کشور را از دیگر مشکلات خواند و افزود: بسیاری از پرستاران فعال و مسلط به زبان انگلیسی ، به دلیل داشتن مشکلات کاری زیاد در کشور به کشورهای دیگر می‌روند.
     
    گیوری در ادامه به مشکلات بهیارها پرداخت و اظهار داشت: یکی از مشکلات بهیارها ، نداشتن راههای مناسب برای ارتقا و پیشرفت در کار است که‌وزارت بهداشت در تلاش است سهمیه‌ای برای شرکت بهیارها در رشته پرستاری اختصاص دهد.
     
    گیوری ،همچنین با بیان اینکه قرار است مدارس بهیاری درسطح کشور جمع‌آوری شوند، افزود: افراد می‌توانند با مدرک دیپلم و گذراندن دوره‌های کوتاه‌مدت به عنوان کمک پرستار در زمینه مراقبت‌های اولیه در کنار پرستاران مشغول به‌کار شوند.

    سهام عدالت در مرحله دوم به پرستاران نیز واگذار می‌شود

     

    رئیس کل سازمان نظام پرستاری اعلام کرد: بر اساس دستور رئیس جمهوری به وزیر اقتصاد، سهام عدالت در مرحله دوم توزیع آن، به پرستاران سراسر کشور نیز تعلق می‌گیرد.
     
     
    غضنفر میرزابیگی در گفت و گو با فارس، افزود:مرحله اول توزیع سهام عدالت آغاز شده که شامل اقشار آسیب پذیر تحت پوشش وزارت رفاه می شود اما در مرحله دوم توزیع این سهام که در سال آینده انجام می شود، همه پرستاران بیکار و شاغل در بخشهای دولتی، خصوصی و نیروهای مسلح نیز از مزایای این سهام بهره‌مند می شوند.
    وی ادامه داد: بر اساس آمار موجود حدود 150 هزار پرستار در کشور وجود دارد که برای توزیع سهام عدالت در بین آنان قطعا پرستاران بیکار، کم درآمد، پرستاران شاغل در بخشهای خصوصی که مزایای کمتری دارند در اولویت قرار می‌گیرند.
      رئیس جمهوری همچنین دستور توزیع تلفن همراه قسطی به پرستاران را در تاریخ 23 بهمن ماه صادر کرد که با توجه به اتمام زمان توزیع تلفنهای همراه عملی نشد و ثبت نام قسطی تلفن همراه فقط شامل حال فرهنگیان شد اما در تلاش هستیم تا با موافقت وزارت ارتباطات و فناوری مهلت مجددی برای ثبت نام تلفن همراه پرستاران به صورت قسطی بگیریم
  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

قابلیتهای هر سیستم مکانیزه ارتباط تنگاتنگ با محیط و امکانات ساخت فن آوری آن دارد. در گذشته منظور غایی از طرح مسئله مکانیزه نمودن عملیات جاری سازمان ها ، تسریع در انجام امور تکراری و افزایش دقت در انجام آنها بود ، به عبارت دیگر وجه "عملیاتی" سیستم ها کاملا" بر وجه "اطلاعاتی" آنها غلبه داشت. دیدگاه حاکم بر ایجاد سیستم های مکانیزه ، تحت تاثیر شرایط وقت ، تبعیت از چهارچوب و روش های ...

مقدمه: پیدایش بودجه از زبان فرانسه بود که یک کیسه چرمی بود که به آن باجت می‌گفتند بودجه عبارت است از برنامه‌ ریزی مالی یک حکومت (جامعه) برای آینده. اگر بخواهیم عمر بودجه بدانیم تقریباً می‌توان گفت که عمر آن کمتر از صدسال است به مرور زمان که زندگی اجتماعی بیشتر شد و انسانها تشکیل جوامع را دادند و حکومت‌ها شکل گرفتند درنتیجه هرحکومت می‌بایست یک حاکم داشته باشد که این حاکم دو وظیفه ...

چکیده این پژوهش با هدف تدوین و اعتبارسنجی برخی شاخصهای پایه‌ای و اصلی امکانات و فعالیتهای آموزشی -ترویجی و به کارگیری آنها به منظور رتبه‌بندی استانها از نظر فعالیتهای آموزشی و ترویجی در دو فاز انجام گرفته است. در فاز اول پس از مرور ادبیات موضوع 137 شاخص آموزشی - ترویجی، در هفت زمینه؛1- شاخص‌های مربوط به عاملین ترویج، 2- شاخص‌های زیرساختی ترویج، 3- شاخص‌های مربوط به فعالیت‌های ...

سالانه میلیاردها دلار در آمریکا صرف مراقبتهای بهداشتی می شود در عوض آنها از مراقبان بهداشتی انتظار دارند تاغ بگویند که چگونه این پولها صرف شده و چه نتیجه ای حاصل می شود . از آنجائیکه نرخ قدیم مراقبتهای بهداشتی ، سرعتی بیش از همه نرخهای تورم ، افزایش می یابد ، مشتریان و سیاستمداران متقاضی کاهش خرید مراقبتهای بهداشتی ، اختصاص دقیقتر منابع محدود و شواهدی دال بر اینکه مراقبتهای داده ...

مقدمه: بودجه شاهرگ حیاتی دولت است زیرا دولت تمامی فعالیت های ملی خود اعم از کسب درآمد و پرداخت هزینه ها برای اجرای برنامه های متعدد و متنوع خود را در چار چوب قانون بودجه انجام می دهد بنابراین بودجه آیینه تمام نمای همه برنامه ها و فعالیت های دولت بوده و نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصاد ملی ایفا می نماید . نظام بودجه بندی به عنوان یک ابزار مهم و حساس برای برنامه ریزی عملیات و فعالیت ...

زمینه های تاریخی: در طول زمان مدرن اقتصادی واحد های تولیدی و تجاری خصوصی و عمومی بنا به ضرورت زمانی و چگونگی مراحل توسعه اقتصادی در کنار یکدیگر شکل گرفته و تکامل یافته اند. به طور یقین وجود واحد های خصوصی در مصنوعات، تجارت و خدمات یکی از مشخصه های تمدن بشری است. واحدهای مدرن تولیدی و تجاری همزمان با تحولات فکری و فرهنگی، بعد از قرون وسطی،‌در اروپا به وجود می آیند. در انگلستان در ...

عنوان: جزييات لايحه اجراي سياست‌هاي اصل 44 دبيرخانه شوراي اطلاع رساني دولت جزئيات لايحه « اجراي سياست‌هاي کلي اصل 44 قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران در واگذاري فعاليت‌ها و بنگاه‌هاي دولتي به بخش غير دولتي را اعلام کرد. به گزارش خبرگزاري فارس به نق

فصل اول بسترسازی برای رشد سریع اقتصادی ماده 1 به منظور ایجاد ثبات در میزان استفاده از عواید ارزی حاصل از نفت در برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و تبدیل دارایی‌های حاصل از فروش نفت به دیگر انواع ذخایر و سرمایه‌گذاری و فراهم کردن امکان تحقق فعالیتهای پیش‌بینی شده در برنامه، دولت مکلف است با ایجاد "حساب ذخیره ارزی حاصل از عواید نفت" اقدامهای زیر را ...

فصل اول بسترسازی برای رشد سریع اقتصادی 7 ماده 1 به منظور ایجاد ثبات در میزان استفاده از عواید ارزی حاصل از نفت در برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و تبدیل دارایی‌های حاصل از فروش نفت به دیگر انواع ذخایر و سرمایه‌گذاری و فراهم کردن امکان تحقق فعالیتهای پیش‌بینی شده در برنامه، دولت مکلف است با ایجاد "حساب ذخیره ارزی حاصل از عواید نفت" اقدامهای زیر ...

فصل اول بسترسازی برای رشد سریع اقتصادی 7 ماده 1 به منظور ایجاد ثبات در میزان استفاده از عواید ارزی حاصل از نفت در برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و تبدیل دارایی‌های حاصل از فروش نفت به دیگر انواع ذخایر و سرمایه‌گذاری و فراهم کردن امکان تحقق فعالیتهای پیش‌بینی شده در برنامه، دولت مکلف است با ایجاد "حساب ذخیره ارزی حاصل از عواید نفت" اقدامهای زیر ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول