دانلود تحقیق اساسنامه شرکت سهامی خاص تربت گستر

Word 44 KB 3599 11
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۷,۱۵۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • ماده (1) – نام شرکت:شرکت سهامی خاص تربت گستر.

    ماده (2) – هدف از تأسیس وفعالیت شکت تأمین نیازمندیهای جامعه با تولیداجاق گاز.

    ماده(3) – موضوع وحدود فعالیت شرکت عبارتست از :

    1- انجام خدمات توزیع کالا.

    2- انجام سایر فعالیتهای مرتبط با اهداف شرکت.

    تبصره1 :شرکت می تواند بمنظور تحقق هدف ،موضوع وفعالیتهای مندرج در بالا،با رعایت مقررات قانونی واساسنامه قراردادهای منعقده ، از سرمایه وذخائر موجود، اعتبارات و سرمایه گذاریهای بخش دولتی ،عمومی،تعاونی،صندوق تعاون اشخاص حقیقی وحقوقی دیگر،هدایای نقدی وجنسی افراد ومؤسسات استفاده نموده واقدام به اخذ اعتبارات وتسهیلات بانکی نماید.

    تبصره2 :شرکت می تواند وسائل ،تجهیزات،تأسیسات،انبارها،سردخانه ها،فروشگاهها ودیگر اماکن ونیازمندیهای خود رابه طریق مقتضی ومقرون بصرفه تأمین نموده ودر جهت تحقق اهداف مربوط،در مؤسسات تولیدی،تعاونی ودیگرنهادهای اقتصادی سرمایه گذاری کند ویا اقدام به خرید سهام کارخانجات وموسسات دولتی وغیر دولتی نماید.

    تبصره 3 : شرکت می تواند با ایجاد دفاتر نمایندگی وشعب در داخل و خارج کشور امور مربوط به واردات ونیز صدور فروش کااهای موضوع مبادلات مرزی خود را تسهیل وتنظیم نماید.

    ماده (4)- مدت شرکت از تاریخ تأسیس نامحدود است.

    ماده (5)- مرکز اصلی ونشانی شرکت – تربت حیدریه –کیلومتر 5 جاده تربت به گناباد شهرک صنعتی تربت حیدریه .

    ماده 6 - سرمایه اولیه شرکت مبلغ 41700000 ریال است که به چهارصدو هفده سهم 100000 ریالی منقسم گردیده است ومبلغ 41700000 ریال آن نقدا توسط اعضاء پرداخت گردیده است می باشد.

    فصل دوم

     

    ماده (7)- سهام شرکت با نام وغیر قابل تقسیم است وانتقال آن به اعضاء یا متقاضیان عضویت واجد شرائط جدید،با موافقت هیئت مدیره مجاز است. در اینصورت مراتب نقل وانتقال ومشخصات منتقل الیه در دفتر سهام شرکت ثبت وبه امضای انتقال دهندهوانتقال گیرنده برسد.

     

    مقررات راجع به عضویت وخروج از عضویت

    ماده(8)- عضویت شرکت با تصویب هیئت مدیره برای کلیه افرادی که واجد شرائط زیر باشند آزاد است:

    1- تابعیت جمهوری اسلامی ایران

    2- عدم ممنوعیت قانونی وحجر

    3- درخواست کتبی عضویت وتعهد رعایت مقررات اساس نامه .

    4- ارائه مدارک مورد نیاز.

    تبصره:هیئت مدیره مکلف است در مواردی که متقاضیان فاقد هریک از شرایط مذکور فوق می باشند،در خواست عضویت آنان را رد کند.

    احراز شرایط داوطلبان عضویت ، قبل از انتخاب اولین هیئت مدیره،برعهده هیئت مؤسس است.

    ماده (9)- مسئولیت مالی اعضاء در شرکت محدود به میزان سهام آنان می باشد مگر آنکه در قرارداد ترتیب دیگری شرط شده باشد.

    ماده (10)- کلیه اعضاءمکلفند به وظائف ومسئولیتهایی که در حدود قوانین ومقررات تعهد کرده وعمل کنند.

    ماده (11)- شرکت می تواند طلب خود را از عضو بااخطار کتبی مطالبه نماید ودر صورت وصول نشدن وسپری شدن 30 روز از تاریخ اخطار نامه، از کل مطالبات وی از شرکت ودر صورت عدم تکافو از بهای سهام وی برداشت کند وهرگاه مبالغ مذکور کفایت نکند،شرکت برای وصول مازاد طلب خود به عضو بدهکار مراجعه خواهد کرد.

    تبصره 1 : مطالبات منابع بانکی ،دولتی عمومی از شرکت درعداد بستانکاریها با وثیقه محسوب می شود. هیئت مدیره وسایر اعضاء شرکت نسبت به ایفای تعهدات متقبله درقبال مطالبات مزبور مسئولیت تضامنی دارند.

    تبصره 2 : کلیه امتیازات واموالی که از منابع عمومی، دولتی وبانکها در اختیار شرکت قرار گرفته با انحلال آن باید مسترد شود. مسئولیت اعضای شرکت در این مورد تضامنی است و اموال و مطالبات موضوع این تبصره نیز در عداد بستانکاری های با وثیقه محسوب می شود.

    ماده 12 : خروج عضو از شرکت با موافقت سهامداران بلامانع است.

    تبصره : در صورتی که خروج عضو موجب ضرری برای شرکت باشد،وی ملزم به جبران آن است.

    ماده 13 : در موارد زیر عضو از شرکت خارج میشود:

    1- از دست دادنهر یک از شرایط عضویت مقرر در این اساسنامه.

    2- رعایت نکردن مقررات اساسنامه و سایر تعهدات قانونی پس از دو اخطار کتبی توسط هیئت مدیره به فاصله 15 روز و کذشتن از 15 روزاز تاریخ دوم.

    3- ارتکاب اعمالی که موجب زیان مادی شرکت شودو وی نتواند ظرف مدت یکسال آن را جبران نماید یا با اعمالی که به حیثیت و اعتبار شرکت لطمه وارد کند با شرکت رقابتی ناسالم بنماید.

    تبصره 1 : تشخیص موارد فوق بنا به پیشنهاد هر یک از مدیران شرکت و تصویب مجمع عمومی و اداری خواهد بود.

    ماده 14: در صورت فوت عضو، ورثه وی که واجد شرایط و ملتزم به رعایت مقررات شرکت باشند عضو شناخته میشوند.

    تبصره : اگر تعداد ورثه بیش از ظرفیت شرکت باشد یک یا چند نفربه تعداد مورد نیاز با توافق سایر وراث عضو شرکت شناخته می شوند و در صورت عدم توافق وراث، عضویت لغو می شود.

     فصل سوم

     

    ماده 15 : در صورت لغو عضویت به سبب فوت، انحلال،اخراج ، سهم و کلیه حقوق و مطالبات عضو برابر مقررات اساسنامه و قرار داد منعقده محاسبه و پس از کسر دیون وی به اویا ورثه اش حداکثر طرف مدت 3 ماه پرداخت خواهد شد.

     

    ارکان شرکت

    ماده 16- ارکان شرکت عبارتست از :

    1- مجمع عمومی          

    2- هیئت مدیره

    3- بازرس / بازرسان

    1) مجمع عمومی :

    ماده 17 : مجامع عمومی شرکت با تصمیم اکثریت اعضاء هیئت مدیره یا برا اساس درخواست مقامات یا اشخاص زیر بوسیله هیئت مدیره دعوت به تشکیل می شوند.

    الف) بازرس یا بازرسان شرکت.

    ب) درخواست حداقل 5/1 اعضاء شرکت برای مجمع عمومی عادی و 3/1 اعضاء برای مجمع فوق العاده.

    تبصره : در صورتی که هیئت مدیره ظرف مدت یک ماه از تاریخ وصول درخواست کتبی فوق نسبت به دعوت مجمع عمومی اقدام نکند،مجمع با دعوت بازرس تشکیل خواهد شد.

    ماده 18 : دعوت مجمع با قید دستور و روز و ماه و محل تشکیل آن باید حداقل 15 روز و حداکثر 20 روز قبل از تشکیل جلسه بوسیله انتشار آگهی در روزنامه کثیر الانتشار که قبلاً به تصویب مجمع عمومی عادی رسیده است و الصاق آگهی در مراکز و معابر حوزه عمل شرکت و یا ارسال دعوت کتبی با پست سفارشی به آخرین اقامتگاه قانونی اعلام شده، عضو به شرکت انجام شود.

    تبصره : در صورتی که انتخابات در دستور جلسه باشد فاصله آگهی دعوت 30 الی 35 روز خواهد بود.

    ماده 19 : نمایندگان اعضاء شرکت می توانند در مجامع عمومی حضور یابند.

    ماده 20 : تصمیماتی که در مجمع عمومی با رعایت مقررات اتخاذ می شود برای کلیه اعضاء اعم از حاضر و غائب نافذ و معتبر خواهد بود.

    ماده 21 : هر یک از اعضاء می توانند قبل از تشکیل مجمع عمومی مورد یا موارد دیگری غیر از موضوعاتی که در دعوت نامه تشکیل مجمع قید شده است برای طرح همان مجمع توسط مقامی که مجمع عمومی را دعوت کرده است.

    ماده 22 : ملاک تشخیص تعداد اعضای حاضر در جلسات مجامع عمومی ورقه حضور و غیاب است که حاضران در بدو ورود به جلسه،اصالتاً و یا وکالتاً و یا به عنوان نماینده تام الاختیار عضو،آنرا امضا می کنند.

    ماده 23 : مجامع عمومی شرکت به دو صورت تشکیل خواهند شد:

    1. مجمع عمومی عادی.

    2. مجمع عمومی فوق العاده.

    ماده 24 : مجمع عمومی عادی حداقل سالی یک بار پس از پایان سال مالی جهت انجام وظائف قانونی خود تشکیل می شود و در موارد ضروری می توان در هر موقع از سال مجمع عمومی عادی را بطور فوق العاده تشکیل داد.

    ماده 25 : وظائف و اختیارات مجمع عمومی عادی بشرح زیر است :

    1.انتخاب هیئت مدیره و بازرس / بازرسان.

    2. رسیدگی و اتخاذ تصمیم در باره تراز نامه و حساب سود و زیان و سایر گزارشهای مالی هیئت مدیره و پس از قرائت گزارش بازرس / بازرسان.

    3. تعیین خط مشی و برنامه شرکت تصویب بوجه جاری و سرمایه گذاری و اعتبارات و وامهای درخواستی و سایر عملیات مالی به پیشنهاد هیئت مدیره.

    4. اتخاذ تصمیم نسبت به ذخائر و پرداخت سود و مازاد درآمد و تقسیم آن طبق اساسنامه.

    5. تصویب نحوه تقویم آوردهای غیر نقدی اعضاء و دیگر ضوابط راجع به آن.

    6. سایر وظائفی که این اساس نامه و قوانین و مقررات بر عهده مجمع عمومی قرار می دهد.

    7. تعیین روزنامه کثیر الانتشار برای آگهی های شرکت.

    ماده 26 : جلسات مجمع عمومی عادی در نوبت اول یا حضور اکثریت اعضاء رسمیت می یابد در صورتی که عدم حصول حد نصاب مزبور در نوبت دوم با حضور هر تعداد از اعضاء رسمی خواهد بود.

    ماده 27 : تصمیمات مجمع عمومی عادی با اکثریت نصف بعلاوه یک آراء حاضر در مجمع اتخاذ میشود.

    ماده 28: مجمع عمومی فوق العاده برای رسیدگی و اتخاذ تصمیم نسبت به موارد زیر تشکیل می شود:

    1. تغییر مواد اساسنامه .

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

يادداشت هاي همراه صورت هاي مالي براي سال مالي منتهي به 29/12/79 1-تاريخچه فعاليت شرکت شرکت فرآورده هاي غذائي وقند تربت جام(سهامي خاص) درتاريخ 26/9/1362 تحت شماره 50189دراداره ثبت شرکتها ومالکيت صنعتي به ثبت رسيده است فعاليت اصلي شرکت

ماده (1) – نام شرکت:شرکت سهامی خاص تربت گستر. ماده (2) – هدف از تأسیس وفعالیت شکت تأمین نیازمندیهای جامعه با تولیداجاق گاز. ماده(3) – موضوع وحدود فعالیت شرکت عبارتست از : 1- انجام خدمات توزیع کالا. 2- انجام سایر فعالیتهای مرتبط با اهداف شرکت. تبصره1 :شرکت می تواند بمنظور تحقق هدف ،موضوع وفعالیتهای مندرج در بالا،با رعایت مقررات قانونی واساسنامه قراردادهای منعقده ، از سرمایه ...

مقدمه شرکت مخابرات ایران به منظور تمرکز بخشیدن به تمامی امور ارتباطات ومخابرات کشور به استثناء بخش صداو سیما با تصویب مجالس قانون گذاری وقت در سال 1350 تشکیل شد و با استناد به اساسنامه قانونی فعالیت خود را آغاز کرد. در سال 1374 با توجه به گسترش فعا لیتهای مخابراتی در پهنه کشور جمهوری اسلامی ایران و پیروی از سیاست تمرکززدائی در اجرای ماده 7 قانون تأسیس شرکت مخابرات ایران تشکیل ...

فصل 1- چه نوع شرکت تعاونی تشکیل دهیم : 1-1- مقدمه اولین قدم برای تشکیل یک شرکت تعاونی تعیین اهداف و موضوع فعالیت آن است. تا نقش شرکت تعاونی و انگیزه تشکیل آن بدرستی معلوم شود. برای رسیدن به این منظور این فصل در مورد چگونگی انتخاب بهترین نوع شرکت تعاونی را برای رسیدن به اهداف و موضوع فعالیت شرح می دهد. با توجه به این امر می بایست توضیحات و جداول مربوطه را به خوبی مطالعه نمائیم و ...

مقدمه اقتصاد کشور بعد از انقلاب تحولات گوناگونى را پشت سر گذاشته است. اگر در دوره اى به دلیل جنگ هشت ساله لزوم دخالت حداکثرى دولت در اقتصاد احساس مى شد در دوره دیگر دولتمردان درجهت عکس حرکت کردند و اگر در برهه اى از زمان خصوصى سازى به شیوه مذاکره و مزایده عرف بود در برهه دیگر کسى حاضر نبود از این شیوه استفاده کند. اما شرایط در حال حاضر متفاوت با آن چیزى است که در ۲۷ سال گذشته ...

بازار بورس اوراق بهادار، بازاری متشکل است که اوراق بهادار در آن توسط کارگزاران و یا معامله‌گران طبق مقررات، مورد داد و ستد قرار می‌گیرد.واژه­ی بورس از نام خانوادگی شخصی بنام واندربورس اخذ شده که در اوایل قرن پانزدهم در شهر بروژ (Bruges) در بلژیک می‌زیسته و صرافان شهر در مقابل خانه او گرد می‌آمدند و به دادوستد کالا و پول و اوراق بهادار می‌پرداختند.نام بورس بعدها به کلیه­ی اماکنی ...

مقدمه: * تاريخچه ساخت خودرو در ايران توليد خودرو در ايران به سال 1337 (1958 ميلادي ) بر مي‌گردد که در آن سال ظاهراً با 000/000/200 ريال سرمايه گذاري کارخانه مونتاژ «جيپ» احداث شده است . در آن زمان تمام اجزاي اين خودرو به صورت کيت (CKD) وار

شرکت با مسؤوليت محدود شرکتي است تجاري بين دو يا چند نفر بدون اينکه سرمايه آن به سهام تقسيم شده باشد و هر يک از شرکاء تا ميزان سرمايه خود در شرکت مسؤول ديون و تعهدات شرکت هستند ( ماده ?? قانون تجارت) بخش اول: شرکت با مسئوليت محدود وجوه افتر

مؤسسات بيمه کشور تا قبل از پيروزي انقلاب اسلامي با ترکيبي از يک شرکت دولتي، دوازده شرکت خصوصي و دو مؤسسه بيمه خارجي به صورت نمايندگي در سطح کشور فعاليت ميکردند. در چهارم تير 1358 بنابر تصميم شوراي انقلاب دوازده شرکت خصوصي، ملي اعلام شدند و پروانه فع

بخش اول : مقدمه به اعتقاد بسیاری از دانشمندان علوم رفتاری،‌ سازمانها وجه انکارناپذیر دنیای نوین امروز را تشکیل می‌دهند، ماهیت جوامع توسط سازمانها شکل گرفته و آنها نیز به نوبه خود به وسیله دنیای پیرامون و روابط موجود در آن شکل می‌گیرد. گر چه سازمانها به شکلهای مختلف و بر پایه هدفهای گوناگون تأسیس و سازماندهی می‌شود، اما بدون تردید تمامی آنها بر پایه تلاشهای روانی و جسمانی نیروی ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول