دانلود گزارش اخبار فرش

Word 72 KB 6320 22
مشخص نشده مشخص نشده هنر - گرافیک
قیمت قدیم:۱۰,۱۵۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۷,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •  

        
        
        موزه اختصاص فروش یک سال پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با حضور 220 قطعه تخت فرش فعالیت خود را آغاز کرد.
        با پیروزی انقلاب اسلامی و با تصویب مصوبه شورای انقلاب، کلیه فرش‌‏های دارای ارزش تاریخی به این موزه انتقال داده شد.
        طی سال گذشته نیازهای فرهنگی مردم با نمایش فیلم‌‏های مستند, برگزاری همایش‌‏ها و سخنرانی‌‏ها, همکاری با NGO ها و انجمن‌‏ها و پژوهشگران و دوستداران فرش, میز فرش, پاسخ داده شد.
        وی، با اشاره به این که تشکیل نمایشگاه فرش‌‏های باغ (بهشت فرش‌‏های باغ ایران) طی سال گذشته بسیار موفق بود، اضافه کرد: همچنین برگزاری شب شعر فرانسه، جلسات آشنایی سیستم‌‏های آموزشی فرش در یکی از موزه‌‏های فرانسه, تشکیل کارگاه‌‏های رنگ‌‏رزی سنتی و همکاری با کانون فکری کودکان و نوجوانان از دیگر اقدامات انجام شده در این موزه بوده است.  
     
    گشایش رسمی دومین نمایشگاه فرش ایران در فرانسه

     

    84/2/30
        خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
        سرویس: بازرگانی
        دومین نمایشگاه فرش دستباف ایران روز گذشته در محل “بورس دو کومرس” پارس رسما گشایش یافت.
        به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) از فرانسه، در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که با حضور وزیر توریسم جمهوری فرانسه، سفیر جمهوری اسلامی و معاون وزیر بازرگانی ایران برگزار شد؛ لئون براتران وزیر توریسم فرانسه، فرش ایران را نماد هنر و ذوق ایرانیان دانست و از برگزاری نمایشگاه در فرانسه ابراز خوشحالی کرد.
        در این مراسم همچنین سیدصادق خرازی سفیر ایران در فرانسه نیز طی سخنانی گفت:« برای دومین سال افتخار داریم هنر جاودانه ایران که تجلی هنر، صنعت، تاریخ و نشانگر هویت ایران است را در پاریس به نمایش بگذاریم.»
        فیض‌اله عرب‌سرخی هم شهر پاریس به عنوان پایتخت فرهنگی جهان را محل مناسبی برای نمایش هنر اصیل ایرانی عنوان کرد.
        در این نمایشگاه که با همکاری سفارت جمهوری اسلامی در پاریس، مرکز ملی فرش ایران و وزارت بازرگانی، برای دومین بار پس از پیروزی انقلاب در فرانسه برگزار می‌شود، بیش از 100 تخته فرش بسیار نفیس به نمایش گذاشته شده است. این آثار از بین تعداد زیادی فرش انتخاب و آماده نمایش شده‌اند.
        از اهداف عمده برگزاری نمایشگاه که هشت روز برپا خواهد بود، معرفی میراث کهن هنر ایرانی و تمهید مقدمات و فراهم کردن زمینه برای ایجاد و تقویت بازار فرش ایران در فرانسه عنوان شده است.
        همچنین از دیگر سو برگزارکنندگان نمایشگاه درصدد هستند تا طراحان و تولیدکنندگان فرش ایران را با سلیقه و خواست بازار فرش فرانسه آشنا کنند.
        پیش‌بینی می‌شود نمایشگاه امسال که در محلی در مجاورت موزه لوور برگزار می‌شود، مانند سال قبل با استقبال علاقه‌مندان و هنردوستان فرانسوی روبه‌رو شود.  

    یک کارشناس: فرش دستباف ایران کمتر از ‌١٠ سال دیگر از پا در می‌آید !

     

    1384/02/27
        چین و پاکستان به نام فرش ایرانی از هنر ما استفاده می‌کنند
        خبرگزاری دانشجویان ایران - یزد
        سرویس: گردشگری
     
     مدیر طراحی و تحقیق و توسعه شرکت بهار نشان گفت: باید ببینیم که فرش ایران چه داشته که با این وضعیت خراب، هنوز داریم نانش را می‌خوریم، اما به 10 سال آینده نمی‌رسد که با این وضع فرش دستباف ایران از پا در می‌آید.
         خدیجه رسایی در گفت‌وگو با خبرنگار بخش «صنایع دستی ایسنا» اظهار داشت: دو سال پیش که تحقیقات وسیعی را در اقتصاد فرش ایران شروع کردم، متوجه شدم کشورهای چین و پاکستان به نام فرش ایرانی از هنر ما استفاده می‌کنند و به طور کامل صنعت فرش ما را دچار مشکل کرده‌اند.
        
        وی افزود: با تحقیقاتی که صورت گرفته متوجه شدم مشکلاتی زیربنایی وجود دارد. متاسفانه فرهنگ مدرن ایران است که در این زمینه مقصر است.
        
        این کارشناس با بیان این که مشکلاتی در فرهنگ اقتصادی ما وجود دارد، گفت: ما در ایران رشته‌ای به عنوان بازاریاب نداریم و همچنین تورم ایران با دنیا تطبیق ندارد و مشکلات عدم تعادل بین تورم ایران در زمان تولید و زمان فروش داریم.
    رسایی تصریح کرد: باید با کمک استانداردهای قابل قبول بین‌المللی کار را شروع کنیم و از امکاناتی که کشورهای چین و پاکستان و هند نمی‌توانند از آن‌ها استفاده کنند بهره بگیریم زیرا پشمی که در کویر ایران است در استرالیا و نیوزیلند نیست و موادی در فرش ما به کار می‌رفته که هر چه پا می‌خورده بهتر می شده است.
        
        وی افزود: در حال حاضر اکثر فرش‌های اعلای ایران را با پشم‌های خارجی که مناسب نیست می‌بافند. غرب و ژاپن گرایش زیادی به مواد طبیعی دارند چرا که مواد شیمیایی برای سلامتی انسان خوب نیست و غرب توجه زیادی به آن و بازیافت مواد طبیعی دارد.
        
        این کارشناس خاطرنشان کرد:‌ طراحی فرش ایران وضع خودش را دارد ولی درجا زده و آن چنان جایگاه قوی در خارج از ایران ندارد.
        
    رسایی درباره کاشی نیز گفت: کاشی ما هم در حال درجازدن است و فرهنگ اقتصادی کارگاه‌ها خراب است. هیچ نوع استانداردی برای پخت ، لعاب و ... وجود ندارد اگر رنگی را فروختید کاشی را که تحویل بگیرید رنگش فرق می کند.
    مدیر طراحی و مدیریت تحقیق و توسعه شرکت بهار نشان که به خاطر زمینه‌های تاریخی که در ایران بوده به فرش علاقه دارد و ایده‌ها و طرح‌هایی در زمینه فرش دستباف و جواهرات نیمه قیمتی داشته اظهار داشت: تنها راهکاری که پیدا کردم ایجاد کارگاهی به صورت مجتمع بود. این مجتمع را برای کاشی و فرش ایجاد کردیم و آزمایشگاهی برقرار کردیم تا تولید انبوه را طراحی و تنظیم کنیم. در فرش نیز با گره ترکی در حد 40 درصد سرعت تولید بافنده را بالا بردیم و در گذشته که بابت 7 هزار گره، دستمزد می‌گرفته،در حال حاضر 40 درصد بیشتر می‌تواند گره ایجاد کند.
        رسایی در بخش دیگری از صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: مشکل بزرگ اقتصاد ایران، دلالان هستند که پشم ایران را از بین بردند به نحوی که بازگشت آن مشکل است. ما برای رفع این مسئله سعی می‌کنیم تا دلالان را از کار حذف کنیم تا با قیمت‌ها بازی نکنند. به عنوان نمونه پشم را مستقیماً از دامدار بخریم و یا در زمینه کاشی از خاک‌های نامناسب استفاده نکنیم. تلاشمان هم این است که استاندارد تولید خود را داشته باشیم و ماشین آلات را با ایران و دنیا تطبیق دهیم.
        
        وی ادامه داد: برای بازاریابی با طرح و توسعه کار می‌کنیم و پیش بینی می‌کنیم که طرحی را که امسال می‌زنیم سال آینده چگونه باشد. جنس اعلا با استاندارد خارج از ایران را پیش بینی می‌کنیم که دیگر کسی در شناسنامه آن شک نکند.
        مدیر طراحی و تحقیق وتوسعه شرکت بهارنشان افزود: سعی می‌کنیم با دانشگاه‌هایی که این رشته ها را تدریس می‌کنند نظیر دانشکده فرش اردکان همکاری ‌کنیم و با برگزاری سمینار کاری ‌کنیم که دانشجویان دنبال الگو بروند و سعی کنند طرح‌ها را بهینه سازی کنند.
        
        این کارشناس خاطرنشان کرد: جوانان به روند کاری ما آلوده نشده‌اند. در ایران خیلی سالم کار نمی‌شود و مدیریت خیلی قوی و سالم نیست، به همین خاطر نیروهای ما همه جوان هستند و از جوان‌ها استفاده می‌کنیم و آموزش آنها را با استفاده از علم جدید و تجریه قدیم انجام می‌دهیم که برای این منظور اساتیدی را استخدام کرده‌ایم که یا آموزش و یا مشاوره می‌دهند.
          رسایی افزود: ما 34 نفر را در شرکت استخدام کردیم و بیش از 30 نفر نیز در حال آموزش دیدن هستند. ما این افراد را از طریق سازمان‌ها دعوت کرده و در زمان ثبت نام اطلاعات آن ها را گرفته و آزمایش می‌کنیم که آیا استعداد این کار را داشته و قوی هستند یا نه و سپس رتبه بندی کرده و زیر پوشش فنی و حرفه‌ای با سیستم خودمان آموزش و مدرک می‌دهیم و پس از تکمیل دوره با تشخیص این که چگونه هستند استخدام می‌شوند.
      وی درباره مربیان آموزش دهنده نیز گفت: به دنبال افرادی بودیم که خبره هر رشته کاری ما باشند نظیر مربی تاسیسات فرش، مربی نقشه و مربی بافت که پس از انتخاب آن‌ها، به آن ها آموزش می دهیم که از کجا به کجا برسند و تکنیک و سرعت با هماهنگی چگونه باشد و بعد با نقشه گویی و سیستم شیفتی آشنا شوند و پس از آن بتوانند فرهنگ کاری را تطبیق دهند.  

    تأسیس بزرگترین موزه فرش ایران در تبریز

     

    84/2/24 - خبرگزاری فارس
        «اکبر تقی زاده»، رئیس میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی از تأسیس بزرگترین موزه فرش ایران در منطقه ویلان کوه تبریز خبر داد.
           در گفتگو با خبرنگار فارس: تقی زاده گفت:‌ طرح تأسیس موزه فرش ایران در مساحت 12000 متر مربع اجرا خواهد شد.
        وی افزود: این طرح به مدت چهار سال و از اواخر پاییز امسال آغاز می شود و شامل قسمت های مختلفی چون موزه فرش، کارگاه مرمت، مرکز پژوهش، سالن‌های متعدد اجتماعات در ابعاد بزرگ و کوچک، نمایشگاه مراحل مختلف تولید فرش و بخش نمایش خواهد بود.
        وی در ادامه افزود: البته باید بگویم که اعتبار لازم به این طرح تخصیص یافته است.
        تقی زاده همچنین از تأسیس یکی از بزرگترین سایت موزه‌های کشور در نزدیکی مسجد کبود تبریز خبر داد.
        وی در این رابطه گفت: طرح سایت موزه تاریخ تبریز هم اکنون در مراحل آغازین خود به سر می‌برد و هنوز جزییات آن مشخص نشده است ولی به احتمال زیاد از سال آینده آغاز خواهد شد.  
     

    همایش فرش دستباف طبس برگزار شد               84/2/22 - ایرنا

     

        همایش فرش با هدف ارتقا دانش فنی بافندگان فرش دستباف و شناخت بهتر فرش طبس در محل دانشگاه آزاد اسلامی این شهر برگزار شد. از  ۱۵مقاله ارسالی به دبیر خانه همایش ،سه مقاله انتخاب و مورد بررسی قرار گرفت. در این همایش در زمینه‌ی دانش فرش ،اشتغال و بهبود فرش دستباف بحث وبررسی شد.
        
        در کنار این همایش دو نمایشگاه از فعالیت دانشجویان رشته فرش شامل طراحی و رنگرزی طبیعی سیمای فرش طبس به نمایش در آمده است.
         
     
  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

چکیده با توجه به سیر نزولی تولید و صادرات فرش دستباف ایران در سال های اخیر، در این مقاله راه کارهای نوین تجارت و استفاده از شیوه تجارت الکترونیکی فرش دستباف به جای شیوه سنتی آن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. از طرف دیگر، با توجه به رشد روز افزون تجارت الکترونیکی و مزیت های رقابتی حاصل از آن لازم می باشد که برای جبران عقب ماندگی های سال های گذشته در زمینه صادرات فرش دستباف، ...

مقاله کاربرد RFID در صنعت فرش دستباف ایرانی کاربرد RFID در صنعت فرش دستباف ایرانی سید وحید رضا نورایی، فاطمه بازرگانی، سید حسام الدین انوار مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران ایران واژه های کلیدی: فرش دستباف، RFID ، کد شناسایی، ردیابی چکیده در حال حاضر اخباری مبنی بر کپی‌برداری از نقشه‌های ایرانی، شیوه تهیه رنگ طبیعی و نحوه نصب دار قالی به شیوه ایرانی در خارج از کشور شنیده ...

خلاصه: واژه قالی، فرش و پارچه‌ های عهد هخامنشی ازکاوش‌های دوره پازیریک سیبری حفاری سالهای 28-1327 شمسی، رنگهای بکاررفته و نقوش و ابعاد فرشهای مکشوفه و خصوصیات تکنیکی دربافت آنها، خصوصیات فرش بهارستان بنابه توصیف طبری. هنرقالی بافی درعهد ساسانیان، بررسی مینیاتور های تیموری برای شناخت قالیهای آن زمان، معرفی قالی‌های مشهورایرانی در موزه‌های خارج ازکشور، سابقه کاربرد گلابتون زرین و ...

فرش ایران از آغاز تا امروز هوشنگ پادشاه ایران اولین کسی بود کهدر ملک خویش آهن آورد و برای صناعات از آن ابزار ساخت و بفرمود تا حیوانات درنده را بکشند و از پوست آنان لباس و فرش تهیه کنند. حسب روایات تاریخی، زندگی هوشنگ پادشاه ایران زمین به بیش از دو هزار سال پیش از میلات مسیح باز می‌گردد و در آنها به استفاده از پوست حیوانات به عنوان فرش اشاره شده است. می‌توان چنین نتیجه گرفت که از ...

هوشنگ پادشاه ایران اولین کسی بود کهدر ملک خویش آهن آورد و برای صناعات از آن ابزار ساخت و بفرمود تا حیوانات درنده را بکشند و از پوست آنان لباس و فرش تهیه کنند. حسب روایات تاریخی، زندگی « هوشنگ » پادشاه ایران زمین به بیش از دو هزار سال پیش از میلات مسیح باز می‌گردد و در آنها به استفاده از پوست حیوانات به عنوان فرش اشاره شده است. می‌توان چنین نتیجه گرفت که از پوست حیوانات به عنوان ...

قدیمترین فرش دستبافت ایرانی در سال 1949 در دومین مرحله کاوشهای باستان شناس روسی، رودنکو در منطقه پازیریک کشف و به نام فرش پازیریک نامیده شد. رودنکو در کتابی که به مناسبت این اکتشافات در سال 1953 در روسیه منتشر کرد، درباره فرش مکشوفه توضیحات مفصلی نگاشت و آن را صراحتا کار ایران و قدیمی ترین فرش ایرانی در دنیا بیان نمود. او نوشت: "بدون اینکه بتوانیم به طور حتم بگوییم این فرش کار ...

تاریخچه فرش ایران قدیمترین فرش دستبافت ایرانی در سال 1949 در دومین مرحله کاوشهای باستان شناس روسی، رودنکو در منطقه پازیریک کشف و به نام فرش پازیریک نامیده شد. رودنکو در کتابی که به مناسبت این اکتشافات در سال 1953 در روسیه منتشر کرد، درباره فرش مکشوفه توضیحات مفصلی نگاشت و آن را صراحتا کار ایران و قدیمی ترین فرش ایرانی در دنیا بیان نمود. او نوشت: "بدون اینکه بتوانیم به طور حتم ...

هندوستان به عنوان یکی از رقبای فرش ایران در بازارهای جهانی مطرح است و رصد کردن اخبار و اطلاعات مربوط به تولید و فروش محصولات کشورهای رقیب از جمله هندوستان از وظایفی است که سامانه اطلاع رسانی و روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران به آن مبادرت می ورزد. مطلب زیر نیز یکی از مطالب انتشار یافته از سوی شورای ارتقای صادرات هند است که ترجمه آن صرفا به منظور اطلاع رسانی و بدون داوری ارایه می ...

صنعت فرش دستباف هند بازاریابی و چشم اندازهای آینده آن مهناز وحیدی – هندوستان به عنوان یکی از رقبای فرش ایران در بازارهای جهانی مطرح است و رصد اخبار و اطلاعات مربوط به تولید و فروش محصولات کشورهای رقیب از جمله هندوستان از وظایفی است که بر عهده اصحاب رسانه‌هاست. صنعت فرش دستباف هند، صنعتی دارای قدمت و تراکم کاری بالاست که برای بیش از 215 میلیون هنرور در مناطق روستایی فرصت شغلی ...

پشم و مو و هر الیاف دامی از همان آغاز در ریسندگی و بافندگی جای خاصی یافت . در مناطقی نظیر مصر و بین النهرین به دلیل هوای گرم و رطوبی، کتان و پنبه کاربرد بیشتری داشت و قطعاتی از بافته های این الیاف در مقایر مربوط به امرا و شاهزادگان سلسله های حکومتی مصر دیده می شود که قدمت آنها بعضاً به 6000-7000 سال پیش می رسید . برخی از یافته های به دست آمده از مصر سپس آناتولی و بین النهرین که ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول