دانلود تحقیق کیش

Word 89 KB 6697 9
مشخص نشده مشخص نشده جغرافیا - زمین شناسی - شهرشناسی - جهانگردی
قیمت قدیم:۷,۱۵۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • ساماندهی ساحل غروب کیش و ایجاد فضاهای گردشگری خاص در این مکان قابلیت جوابگوی خواسته های تفریحی افراد گردشگران را فراهم خواهد کرد و در این نقطه کارآیی بیشتری نسبتبه فضای کنونی اش ایجاد خواهد کرد.

    اینزورت مثابه یک « فضای گردشگری» سابقه چندان طولانی نداشته و سابقه اولین ریزورت هابه اوایل قرن بیستم میلادی باز می گردد، زمانی که ساحل دریا برای تفریح و گردش از سوی عموم مردم در تعطیلات تابستانی یا آخر هفته مورد استقبال قرار گرفت بطور کلی ریزورت مکانی است که برای استراحت و تفریح استفاده می شود.

    تعریف سایت مورد نظر در جنوب غربی جزیره قرار دارد و پتانسیل های بسیار بالایی مورد توجه قرار گرفتن را دارا است وجود کشتی بر گل نشسته ای که معروف به کشتی یونانی است و بازدید کننده های بسیاری را سوی خود جلب می کند و همچنین غروب بسیار زیبای جزیره که سبدی مناسب برای افزایش  گردشگران به این نقطه را فراهم می کند.

    پتانسیل های قابل توجه این فضا است محدوده ای حدود 14 هکتار که با ساماندهی درست این فضا جز شاخص ترین نقاط جزیره خواهد شد.

    اهداف این پروژه، انتقال فناوری نوین در صنعت جهانگردی به ایران، ساخت و ارائه خدمات و تاسیسات جهانگردی در حد استانداردهای جهانی ارتقا سطح خدمات عمومی به جهانگردان و همچنین پیوستن به صنعت جهانگردی گردشگری و جذب جهانگردان خارجی است. روش تحقیق در این پروژه ( پاسخ و پرسش های از بازدیدکنندگان شده است که هر کدام براساس علایق خود و نیازهایی که احساس می کردند در این نقطه جوابگو است مطالبی را بازگو کرده اند که سعی شده مورد نظر قرار گیرند.

    و براساس تحقیقات و search های مختلف ( مطالعات کتابخانه ای) نمونه های مشابه مورد بررسی قرار گرفته اند که براساس موفقیت و یا عدم موفقیت این نمونه ها راهکارهایی پیشنهاد شده است.

    موضوع پایان نامه سازماندهی ساحل غروب کیش است.

    در این پروژه سعی در ایجاد فضایی برای مانوس شدن بیشتر با دریا و امکان استفاده بهینه از منابع طبیعی و ارتباط نزدیک با ساحل شده است و همچنین تاکید بحث های گردشگری که در این منطقه می تواند جوابگوی نیازهای گردشگران باشد را مورد توجه قرار داده است.

    در این طرح سعی شده است قسمت های مختلفی برای ساحل مد نظر گرفته شود فضاهای حرکتی و محورهایی که نه تنها از نظر فیزیکی بخشهای مختلف سایت را به هم وصل می کند بلکه افکار بلند پرواز گردشگران را به فراسوی درک بهتر از طبیعت آرام ساحل فرا می خواند فضاهیا مکث، فضاهایی که با صدای برخورد آب، صخره های مرجانی و زیبای ساحل عجین شده است و فضاهای خدماتی و تفریحی و بخش های مدیریتی مجموعه و همچنین فضاهای ورزشی تفریحی و فرهنگی برای گروههای سنی مختلف و فضاهای بازی و تفریح کودکان، بخش های فرهنگی موزه دریایی و آکواریوم و برج مشاهده و مناظر و همچنین پارک آفتابی اینها فضاهایی هستند که در این  مجموعه پیش بینی شده اند.

    اهداف این پروژه ( ساماندهی ساحل)

    -

    -

    -

    -

    ایران وکیش:

    کشور ایران از نظر شمار و جاذبه های جهانگردی یکی از ده کشور اول جهان محسوب می شود. اما در آمد حاصل از جهانگردی برای کشور ما بسیار اندک است. ضرورت استفاده از ظرفیت ها و مزیت های نسبی کشور و توسعه صنعت جهانگردی نیازمند توجه بیش از پیش است. اتخاذ راهکارهای عملی برای توسعه جهانگردی از سوی بخش های مختلف کشور نیازمند حمایت و پشتیبانی نهادهای منطقه ای است.

    جزیره کیش که طرح گردشی آن از پیش از انقلاب روی میز برنامه ریزان توسعه کشور بوده است. هم اکنون بزرگترین مقصد جهانگردی کشور است. این جزیره با وجود تمامی اتفاقات عمرانی و صنعتی و با وجود ساخت و سازهای انجام شده کماکان دارای آرامشی بی مانند است. آبی آب های کیش برای جهانگردان خاطره ای است که بارها و بارها تکرار خواهند کرد. و خود  این دست مایه اصلی اجرای طرح های بزرگ و فراغتی چون ساماندهی بخشی از ساحل کیش است.

    موقعیت کیش:

    جزیره کیش با وسعتی بیش از 90 کیلومتر مربع بین 26 درجه و 29 دقیقه تا 26 درجه و 34 دقیقه عرض شمالی از خط استوا و 53 درجه و 54 دقیقه تا 54 درجه و 53 دقیقه طول شرقی از نصف النهار گرینویچ واقع شده است.

    این جزیره در فاصله 17 کیلومتری از ساحل جنوبی ایران در خلیج فارس ( 240 کیلومتری غرب بندرعباس) قرار گرفته است. جزیره کیش از شمال به سرزمین اصلی، از شرق به تنگه هرمز، از جنوب به کشور امارات متحده عربی و از غرب به کشورهای بحرین و  عربستان منتهی می شود.

    برابر آخرین تقسیم بندی کشور جمهوری اسلامی ایران استان هرمزگان شامل 8 شهرستان است که شهرستان لنگه با 5 بخش ( به سامی مرکزی، بستک، شیبکوه، گاوبندی و کیش) یکی از آنها محسوب می شود. بخش کیش دارای دو دهستان، لاوان و کیش است. به عبارت دیگر جزیره کیش هم مرکز دهستان کیضش و هم مرکز بخش کیش از شهرستان بندر لنگه استان هرمزگان است. با توجه به قانون چگونگی اداره مناطق آزاد کشور و وظایف و اختیارات سازمان و به ویژه ماده 27 این قانون مبنی بر تفویض اختیار ادارات دولتی مستقر در مناطق آزاد به مدیران هر یک از مناطق، امور اداری مربوط به بسیاری از ادارات و سازمان ها، به بندر لنگه و حتی مرکز استان (بندرعباس) مرتبط نمی شود.

    طبیعت کیش:

    جزیره کیش به تقریب، شکلی بیضی دارد که گوشه شمال شرق آن خورده شده است. قطر بزرگتر ( شرقی- غربی) به طول 4/15 کیلومتر از ساحل جنوب شرقی مجتمع مرجان در شرق تا ساحل غرب میدان هرمز در جاده جهان و در غرب جزیره امتداد دارد و عرض آن که پهن ترین جای جزیره و خطی عمود بر قطریاد شده داشته باشد، 9/7 کیلومتر ( از ساحل بندرگاه گمرک در شمال تا ساحل جنوب شرقی فانوس دریایی در جنوب) می باشد. پیرامون جزیره حدود 40 کیلومتر است.

    ویژگی های طبیعی و سواحل زیبای مرجانی آن در مجاورت آبهای نیلگون خلیج فارس موجب شده تا این جزیره در میان جزایر متعدد خلیج فارس از ارزش و اهمیت خاصی برخوردار باشد و بر جنبه توریستی و سیاحتی آن تاکید شود.

    کیش از نظر پستی و بلندی جزیره ای هموار محسوب می شود و پدیده ای به نام کوه و حتی تپه مرتفع در آن وجود ندارد. بلندترین نقطه طبیعی جزیره فقط 45 متر از سطح آبهای آزاد ارتفاع دارد.

    ساختمان زمین شناسی جزیره بسیار ساده بوده و عمدتا از آهک های مرجانی که در زمین شناسی ایران به آهک های قشم معروف هستند تشکیل شده است. بافت این آهک های مرجانی متخلخل بوده و دارای قابلیت نگهداری آب در خلل و فرج سنگ ها می باشد. این ویژگی نیز نقش موثری در تاریخ سکونت جزیره کیش داشته است. به بیانی دیگر در حالی که تعدادی از جزایر خلیج فارس به علت فقدان آب قابل شرب،متروک و غیر مسکون بوده اند. جزیره کیش از دیر باز به داشتن آب آشامیدنی ( آب شیرین و آب لب شور) شهرت داشته و یکی از علل تداوم زندگی در کیش وجود منابع آب آشامیدنی در این جزیره بوده است در جزیره کیش مقداری نیز خاک رس وجود دارد. در بخش هایی از جزیره هنوز قسمتی از این خاک ها به طور طبیعی به صورت مخلوطی از شن و خاک رس و یا خاک رس خالص ( خصوصا نواحی جنوبیو حوالی روستای قدیمی باغو) دیده می شود.وجود این میزان خاک باعث سرسبزی جزیره در حال حاضر و رونق فعالیت های کشاورزی سنتی در دوران گذشته بوده است.

    برخی گونه های گیاهی بومی جزیره عبارتند از کهور ایرانی، کنار، لور، گز، کرت، نخل، خرما و بمبرلاری، برخی دیگر از گونه های گیاهی که در طی سده های گذشته و دهه های اخیر به جزیره وارد شده اند و غیر بومی محسوب می شوند نیز عبارتند از سمر ( کهور پاکستانی) گل کاغذی، نخل زینتی، اکالیپتوس، نیم ( چریش) و درختان مثمر نظیر لیمو ترش و نارگیل.

    نکته قابل توجه در مورد گونه های گیاهی غیر بومی این است که با توجه به تاکید  مدیران سازمان در گذشته برای تسریع در توسعه فضای سبز شهری،گونه های مقاوم و سریع الرشد مورد توجه قرار گرفته اند که کهور پاکستانی برجسته ترین نمونه در این زمینه است. این گونه، بدون نیاز به آبیاری، رشد سریعی داشته و تکثیر آن نیز بطور طبیعی انجام می شود. در عین حال کهور پاکستانی گونه ای مهاجم محسوب می شود که در همجواری با گونه های بومی و یا سایر گونه های غیر بومی، باعث از بین رفتن آنها می شود. همچنین علاوه بر مشکلاتی نظیر نیاز به هرس در فاصله های کوتاه، فراهم شدن محیط مناسب برای جانوران موذی در پایین چتر این درخت و همچنین ریختن مداوم شاخه و میوه این درخت در پیاده رو، در سال های اخیر ارتباط بین گرده های این درخت با بروز برخی حساسیت های تنفسی، موجب شده است که حذف این گونه از عرصه های شهری مورد توجه مدیران شهری کیش قرار گیرد.

    محیط زیست جزیره به دلیل بسته بودن آن دارای جامعه زیستی محدودی است و با این حال گونه هایی از پستانداران در جزیره زندگی می کنند که مهمترین آنها آهوی ایرانی است که در سال 1363 توسط سازمان حفاظت محیط زیست به جزیره کیش منتقل شده است. علاوه بر این پرندگان کیش نیز از تنوع خوبی برخوردارند. مطابق آخرین مطالعات انجام شده 116 گونه پرنده در کیش شناسایی شده اند که برخی از انها مانند حواصیل سبز، عقاب ماهیگیر، گیلانشاه خالدار نادرند. اگرچه جزیره ای بودن کیش باعث محدودیت گونه های جانوری در خشکی شده است در مقابل آبزیان پیرامون جزیره کیش از تنوع بسیاری بالایی برخوردارند. انواع ماهی های خوراکی و ماهی های تزئینی زیبا و رنگارنگ، مرجان ها،صدف ها، حلزون ها، نرم تنان، شقایق ها، اسفنج ها، عروس های دریایی و ... در آبهای پیرامون جزیره کیش یافت می شوند.

    اقلیم کیش:

    در طبقه بندی اقلیمی ایران، جزیره کیش در قلمرو ناحیه اقلیم بیابانی قرار می گیرد لیکن در مقیاس محلی، اقلیم بیابانی جزیره کیش با نواحی داخلی ایران تفاوت هایی دارد که عمدتا ناشی از رطوبت نسبی فراوان در جزیره کیش است.

    میانگین های دمای سالانه جزیره کیش در طی دوره 20 ساله ( 1356-1376) 6/26 درجه سانتیگراد بود که در نوع خود از بالاترین میانگین های دمای سالانه ایران محسوب می شود با این وجود از آبان تا اردیبهشت دمای هوا از اعتدال نسبی برخوردار است. چرا که متوسط های ماهانه دما در این ماه ها از 17 تا 28 درجه سانتیگراد تجاوز نمی کند.

    این ویژگی نیز بر قابلیت های جزیره کیش به عنوان یک نقطه گردشگری می افزاید زیرا با آغاز فصل پاییز و سرد و بارانی شدن هوا در شمال کشور، که استفاده از دریا را امکان ناپذیر می کند. شرایط برای بهره گیری از ساحل و دریا در کیش بسیار مناسبتر از تابستان است. شرایط مطلوب آب و هوایی موجب شده است که بجز 3-2 ماه، بقیه اوقات سال استفاده از دریا امکان پذیر باشد.

    میزان بارش از سالی به سال دیگر بسیار متفاوت است. متوسط بارش سالانه طی دوره (1356-1376) 20 ساله در جزیره کیش حدود 196 میلیمتر است. بیش از 50% بارندگی های کیش در فصل زمستان است و تابستان ها بارشی کمتر از 10% را به خود اختصاص می دهد.

    بنابر محاسبات آمار بارندگی 30 ساله جزیره کیش (1375-1344) باید گفت که علاوه بر میزان کم بارش، نوسان میزان بارند گی از دیگر خصوصیات آب و هوایی کیش است، چنان که در دوره 30 ساله مورد نظر تا حدود 40 برابر نوسان در میزان بارندگی کیش مشاهده شده است. در طول این دوره کمترین میزان بارندگی در سال 1372 اتفاق افتاده است که باران سالیانه جزیره را 10/9 میلیمتر ثبت نموده اند. بیشترین میزان بارندگی در سال 1359 بوده است و مقدار آن را 437 میلیمتر ذکر کرده اند که از این مقدار حدود 5/62درصد در اسفندماه باریده است. در جزیره کیش هیچ رودخانه ای جریان ندارد.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

سفر به کيش برايم يه خاطره قشنگه، قشنگي که هميشه تو خاطرم ميمونه. وقتي براي اولين بار به کيش سفر مي کردم، تصوير روشني از اين جزيره مرجاني نداشتم. از ديگران راجع به بازارهاي بزرگ و مراکز خريد آن چيزهايي شنيده بودم واي شنيدن هيچگاه جاي ديدن را نخواهد گ

در 18 کیلومتری کرانه جنوبی ایران واقع شده است. در حال حاضر بالغ بر 20000 نفر در این جزیره سکونت دارند که 82% آنها طی سالهای اخیر به کیش مهاجرت کرده‌اند. (شکل 1-1) جزیره کیش که به مروارید خلیج فارس مشهور و نخستین منطقه آزاد تجاری – صنعتی کشور است با بیش از 58 هتل و مجتمع اقامتی و 8500 تخت پذیرای هزاران مسافر در روز می باشد. فرودگاه بین المللی کیش یکی از فعالترین فرودگاههای کشور ...

موقعيت جغرافيايي جزيره کيش با 90 کيلومتر مربع مساحت يکي از زيبا ترين جزاير خليج فارس است که در 18 کيلومتري کرانه جنوبي ايران بين مختصات جغرافيايي 53 درجه و 53 دقيقه تا54 درجه و 4 دقيقه طول شرقي از نصف النهار گرينويچ و 26 درجه و 29دقيقه تا 26 درجه

جزیره کیش با 90 کیلومتر مربع مساحت یکی از زیبا ترین جزایر خلیج فارس است که در 18 کیلومتری کرانه جنوبی ایران بین مختصات جغرافیایی 53 درجه و 53 دقیقه تا54 درجه و 4 دقیقه طول شرقی از نصف النهار گرینویچ و 26 درجه و 29دقیقه تا 26 درجه و 35 دقیقه عرض شمالی واقع شده است. طول جزیره کیش 15 کیلومتر در محور شرقی-غربی و پهنای آن 7 کیلومتر در محور شمالی جنوبی و تقریبابیضی شکل است. فاصله کیش ...

جزیره کیش با 90 کیلومتر مربع مساحت یکی از زیبا ترین جزایر خلیج فارس است که در 18 کیلومتری کرانه جنوبی ایران بین مختصات جغرافیایی 53 درجه و 53 دقیقه تا54 درجه و 4 دقیقه طول شرقی از نصف النهار گرینویچ و 26 درجه و 29دقیقه تا 26 درجه و 35 دقیقه عرض شمالی واقع شده است. طول جزیره کیش 15 کیلومتر در محور شرقی-غربی و پهنای آن 7 کیلومتر در محور شمالی جنوبی و تقریبابیضی شکل است. فاصله کیش ...

پیشگفتار: منطقه آزاد کیش با سواحل مرجانی و آب و هوای دلپذیر ، به مثابه دهکده ای مدرن است که در آن افراد از لحاظ فرهنگی ، قومی و آئینی با یکدیگر متفاوتند. این جزیره را می توان در دو بخش مورد توجه قرار داد. اول بومیان که شرایط ، زبان و فرهنگ ویژه خود را دارند و می کوشند آن را همچنان پاس دارند و به آیندگان خود منتقل نمایند ، در اینجا عامل سنت پیونددهنده میان افراد است ، از این رو ...

موقعيت جغرافيايي جزيره کيش با 90 کيلومتر مربع مساحت يکي از زيبا ترين جزاير خليج فارس است که در 18 کيلومتري کرانه جنوبي ايران بين مختصات جغرافيايي 53 درجه و 53 دقيقه تا54 درجه و 4 دقيقه طول شرقي از نصف النهار گرينويچ و 26 درجه و 29دقيقه

جزيره کيش با 90 کيلومتر مربع مساحت يکي از زيبا ترين جزاير خليج فارس است که در 18 کيلومتري کرانه جنوبي ايران بين مختصات جغرافيايي 53 درجه و 53 دقيقه تا54 درجه و 4 دقيقه طول شرقي از نصف النهار گرينويچ و 26 درجه و 29دقيقه تا 26 درجه و 35 دقيقه عرض

چکیده: شهرستان بندر لنگه یکی از شهرستان های استان هرمزگان است. مرکز این استان شهرستان بندر لنگه است که یکی از بنای مهم جنوب ایران است. فاصله ی بندر لنگه تا شهرداری 280 کیلومتر و تا بندرعباس 192 کیلومتری و تا بوشهر 420 کیلومتر است. گمان می رود بندر «گوگونا» همان بندر احرمزی باشد. بندر لنگه دارای طول جغرافیایی 5440 و عرض جغرافیایی 2635 وارتفاع 2/14 متر می باشد. بندر لنگه در قدیم ...

گسترش ادعاهای واهی و غیر قانونی و فعالیت های ضد ایرانی امارات متحده عربی و اتحادیه نمایشی عرب , شورای همکاری خلیج فارس ( که نام جعلی شورای کشورهای عربی خلیج به خود داده اند ) در خصوص جزایر سه گانه , نام تاریخی خلیج فارس و توجه به وقایع خطرناک و سرنوشت ساز منطقه ای و بین المللی در ماه های اخیر و در عین حال عدم وجود یک استراتژی ملی مشخص توسط مسئولین , موجب تجاوز و تعدی به یکی دیگر ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول