دانلود مقاله وکالت و وکیل

Word 210 KB 8463 80
مشخص نشده مشخص نشده حقوق - فقه
قیمت قدیم:۲۱,۰۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •           1.درقرآن  

              کلمه وکیل در آیه 167 ازسوره آل عمران در قرآن مجید ذکر شده و مقام  وکالت را تقریبا در ردیف مقام بزرگ روحانی و معنوی قرار داده است. در کلمه و لغت عرب امروزه از کلمه وکیل استفاده نمیشود ودر تمام جزیره عرب و شمال افریقابه جای وکیل کلمه محامی را به کار میبرند.

     

            2.درفرانسه 

    در فرانسه از کلمه آوکا که به معنی کمک و یاری مظلوم است استفاده میشود.

     

            3.در انگلیس

           لغات متعددی برای کلمه وکیل وضع شده است ولی واژه مصطلح  لایر       معنی حقوقدان میباشد.وکلا در این کشور به دو دسته سولیسترها و باریسترها تقسیم میشوند.  (lawye r)                  

     

        4.درآلمان

    وکیل در المان تحت عنوان     (rechtsanwalt)  وبه معنی نماینده حق می نامند.

     

             5.در ایران

           وکالت به کسر و فتح اول مصدر از ریشه ثلاثی وکل بر وزن ضرب است. معنی لغوی آن وا گذاشتن و سپردن کار به دیگری از قبل خود و معنی اصطلاحی آن قائم مقام ساختن و ماذون نمودن غیر کفایت و اعتماد کردن به اوست.

    پس موکل کسی است که کاری را به دیگری وا می گذارد و به وی اعتماد و کفایت

    میکند و وکیل کسی است که کار را به او میسپارند در نتیجه وکالت وکیل قائم مقام

    موکل شده و در موردی که وکالت دارد به جای موکل متعلق وکالت را انجام میدهد و برای تحقق وکالت وکیل باید آن را قبول کند.

                               

     

     

                                                                                                                                                                                                                                                                          

     

               تعریف وکیل از نظر سیسرون

         یکی از حکما  خطبای معروف روم در کتاب خود وکیل را این طور تعریف میکند :

    ((وکیل مرد صالح و درستی است که دارای اطلاعات قضایی بوده و بتواند با سلاست و جزالت بیان  قضایا را بیان نموده و در سایه مشاوره و تنظیم لوایح کتبی و اظهارات خود حقوق مراجعت کنندگان را حفظ و یا آن که راسا" دعاوی طرفین را خود شخصا" رسیدگی نموده مانند یک نفر قاضی آنها را قطع و فصل نماید)).

           در عرف عامه وکیل مفهوم دیگری دا شته و بعضی وکیل را مدافع حقوق ایتام و بیوه زنان دانسته و برخی دیگر میگویند در سایه توجه و مساعی وی بدبختان و مظلومین و محرومین از مال و جان  به حق خود رسیده و از شر و صدمه غاصبین و متجاوزین به حق مصون و نگهداری میشوند.

           ولتر فیلسوف فرانسوی میگوید :

           ((بهترین مقام ددر عالم شغل وکالت است و کمال مطلوب من در دنیا این است که وکیل بوده باشم )).

     

       نگاهی به دوران قدیم            

     

              اصل و منشا شغل وکالت و مدافع حق به هیچ وجه ملا زمه با    پیدایش سازمان قضایی نداشته و از موقعی که بشر منافع خود را تشخیص داد هر گاه اصکاک و تصادمی  نسبت به آن مشاهده  نمود یا خود مقدم به دفاع  و دفع شر از خود شده یا مباشرت  آن را نیابتا"  به اشخاص مجرب و با صلاحیت دیگر واگذار کرده است پس اصل مسلم اینست که حق دفاع از حقوق مسلمه و مختصه بشر بوده و در سایه تمدن و تکامل اصول و قوانین برای آن وضع شده است.(1)

     

           در یونان قدیم پریکلس اول شخصی بود که در مجمع وکلا در آتن با اطلاعات وسیع خود از حقوق اشخاص دفاع نمود و افراد برای دفاع از جان و مال خود خطبا و دانشمندانی انتخاب میکردند که در این صنعت تخصص کامل داشته باشد.

    تاریخ نشان میدهدکه هزاران سال پیش وکیل مدافع و خدمت وکالت در اداره و تمشیت امور اجتماعی نمایان است. به این ترتیب آنچه تردید ناپذیر است حمایت و پشتیبانی از ناتوان و دفاع از ستمدیدگان پا به پای داوری و قضا در عرصه اجتماعی نمودار گردیده و وکلا در طول تاریخ ممتد بشر در تاریکیهای جامه استبدادی از حقوق افراد دفاع می کردند و اجرای عدالت و قانون را خواستار میشدند. وکلا همواره حامل رسالت و ماموریت پر اهمیتی بوده و به سبب وظیفهای که بر عهده میگیرند در طریق اجرای امور نهایت صمیمیت و جدیت را به کار میبندندو در راه حظ حقوق موکل و رعایت صرفه و صلاح وی میکوشند.

     

           قانون

           از همان وقت که مالکیت خصوصی ازدواج و حکومت پیدا شد قانون نیز همراه آن بود نخستین مرحله از مراحل تکامل آن بوده است که هر کسی خود انتقام میگرفته است. اصل انتقام در تمام طول تاریخ حقوق و قانون وجود داشته و اثر آن در قانون قصاص حقوق روم و در قانون حمورابی دیده میشود و میتوان تایر آن را درضمن قانونهای جزایی که امروز در کشورهای مختلف مورد اجرااست مشاهده کرد.(2)

     

              گام دوم که به طرف قانون و مدنیت برداشته شد آن بود که جریمه را جانشین انتقام ساختند و سومین گام برای تکامل حقوق وقانون ایجاد محاکمی بوده است که در آن روسا و کاهنان و پیر مردان پهلوی یکدیگر مینشستند و در اختلافات میان مردم قضاوت میکردند و گام چهارمی که قانون در تکامل خود برداشته روزی بوده است که دولت خود متعهد شده است که از تجاوز جلوگیری کند ومتجاوز را کیفر دهد.

    مجله کانون وکلا  شماره اول 1327 تهران

     تاریخ تمدن ویل دورانت مشرق زمین گاهواره تمدن ویل دورانت ج 1 ص 35                

    وکالت در دوران قدیم

           سومر

           مجالس داوری و محاکمه در معابد تشکیل می شد و داوران معمولا" کاهنان معابد بودند ولی برای دادگاههای عالیتر قاضیان متخصص بر گزیده می شدند در قانون سومر بهترین چیزی که مشاهده میشود این است که حتی المقدر مردم از مراجعه به محکمه خودداری کنند. در قانون سومری از روابط بازرگانی و ارتباطات جنسی سخنی رفته است:برای وام گرفتن شرایطی در نظر گرفته شده است ترتیب قرار داد بستنوعقود مختلف و خریدو فروش و قبول فرزند و وصیت را معین نموده است اور- انگور قانون نامه خود را به نام شمس , خدای بزرگ, بین مردم منتشر ساخت.اما در زمینه آیین داوری و حضور وکیل دافع در محاکم یکی از سومر شناسان بزرگ معاصر ساموئل کریمر استاد دانشگاه فیلا دلفیلا که مدت 26 سال مشغول بر روی الواح سومری بوده در کتاب خود فصلی را به عنوان عدالت محاکمه مطرح نموده که در آن قتلی را شرح میدهد که در محاکمه وکیل مداع شرکت داشته و ظاهرا" نخستین وکالت دفاعی در یک دادگاه قانونی است. اینک عین آن را درد اینجا می آوریم:

           در حدود سال 1850 پیش از میلاد قتلی در سرزمیت سومر رخ داد که جریان واقعه از این قرار بود : سه تن یکی باغبان و دیگری آرایشگر و سومی شغلش بر ما معلوم نیست شخصی را بنام لو-اینانا (از کار کنان معبد)به قتل رساندند قاتلین جریان قتل را به همسر مقتول اطلاع دادند همسر مقتول راز این جنایت را مکتوب داشت و مقامات مسئول را در جریان نگذاشت. خبر جنایت به عرض پادشاه رسید وی موضوع را به مجمع همشهریها در نیپور احاله نمود (این مجمع در حکم دادگاهی بود که به دعاوی رسیدگی می کرد در دادگاه نه نفر مامور تعقیب متهمان گشتند. نظر این عده چنین بود که نه فقط مرتکبان اصلی جرم بایستی تعقیب شوند بلکه همسر مقتول نیز به عنوان شریک جرم بایستی تعیب شود. علت تعقیب همسر مقتول را سکوت وی در مورد جرم میدانستند. دفاع از همسر مقتول را دو نفر از وکلا بر عهده گرفتند. وکلای مدافع اعلام داشتند که زن به هیچ وجه در قتل شوهرش دخالت نداشته و از این رو نباید مجازات گردد. اعضای مجمع نظر وکلای مدافع را پذیرفتند زیرا مقتول نفقه همسر خود  را نمی پرداخته و سکوت زن ناشی از بی مهری به مرد بوده است. محکمه پس از شور چنین رای داد :

           ((کیفر جنایت متوجه مباشرین جرم و مجازات آن اعدام است اما زوجه مقتول از اتهامات مبرا می باشد.))(1)

     

           مصر

          شاهان و اشراف شهرستانها با استفاده از منشیهایی نظم و تسلط قانون را در مملکت محفوظ نگاه میداشتند از زمان سلسله پنجم برای مالکیت خصوصی و تقسیم ارث قوانین مفصل و دقیقی وجود داشت. قدیمی ترین سند قانونی جهان که اکنون در موزه بریتا نیا نگهداری می شود اظهار نامه ایست که در باره قضیه ای از قضایای پیچیده ارث به محکمه تسلیم شده است قضاوت از طرفین دعوی می خو استند که استدلال آنها به صورت تطق و خطابه نباشد بلکه طرفین هر چه را می خواهند بگویند بصورت کتبی به محکمه تقدیم کنند جزای سوگند دروغ کشتن بوده است. مصریان محاکم منظمی به درجات مختلف داشتند که از محکمه محلی شهرستانها آغاز می شد و بهمحاکم عالی ممفیسی یا طیوه یا طیوه یا عین شمس پایان می یا فت فرعون شخصا" عنوان دیوان عالی کشور را داشته است.

     

     

        بابل

          بابل از لحاظ تاریخ و نژاد مردم آن , نتیجه آمیختن اکدیان و سومریان با یکدیگر به شمار میرود و در ابتدای پیروزی اکد ها در جنگ میان آن دو قوم بابل به عنوان پایتخت قرار داده شد و حمورابی مدت چهل و سه سال بر آن حکومت نمود و با قانون نامه بزرگ تاریخی خویش نظم و آیینی را در آن سرزمین بر قرار ساخت.(2)

    قانون نامه حمورابی بر روی ستونی از سنگ دیوریت به صورت زیبایی نوشته شده است. درسال 1902 از میان کاوشهای باستان شناسی شوش به دست آمد. چنانکه معلوم است آن را به عنوان غنیمت جنگی در سالهای گذشته از بابل به ایلام انتقال داده اند در این قانون نامه عالی ترین و آزاد منشانه ترین قانونها با سخت ترین کیفرها در کنار یکدیگر قرار داده شده است. قانون جان در برابر جان و داوری با روش آزمایش با قانونی که از سختی و استبداد مرد نسبت به همسرش جلوگیری می کند در کنار هم قرار داده است بطور کلی 285 ماده قانونی در این قانون نامه ذکر گردیده است تحت عنوان حقوق متعلق به اموال منقول و غیر منقول, تجارت, صناعت, خانواده, آزارهای بدنی و کار بیان گردیده است از زمان حمورابی به بعد محکمه های غیردینی (غیر از معابد) تشکیل شد که تنها در مقابل دو لت مسئول بود.

     

     

     

     

     

    حسینقلی کاتبی , وکالت ,چاپ تهران

    تاریخ تمدن ویل دورانت , ج1, صص260 - 261

    مجازات در ابتدای کار مبتنی بر قصاص به مثل بود ولی رفته رفته جای خود را به غرامت مالی داد. مطابق قانون میراث مرد به همسرش نمی رسیدو وی در آن حقی نداشت. از اسناد و مدارکی که بدست آمده بر نمی آید که وکیل مدافع در بابل وجود داشته باشد. کاهنان به عنوان سر دفتری کار می کردند ومنشیهای مزدوری بودند که برای هر کس که می خواست, از شعر و غزل گرفته تا وصیت نامه همه چیز را می نوشتند هر کس مرافعه ای داشت خود به طرح دعوی در محکمه می پرداخت. دردر بابل یک محکمه استینافی که داوران شاهی در آن قضاوت می کردند وجود داشت در سطر های اول قانون نامه چنین آمده است(( اگر شخصی دیگری را متهم به گناهی کند که کیفر آن مرگ است و از عهده اثبات آن بر نیاید خود وی محکوم به مرگ خواهد شد.))

  • فهرست:

     

    فصل ا ول : تعریف وکا لت

    معنای لغوی واصطلاحی کلمه وکیل

    1. در قران

    2. در فرانسه

    3. در انگلستان

    4. در آلمان

    5. در ایران

     تعریف وکیل از نظر سیسرون

    فصل دوم : تاریخچه وکالت

    نگاهی به دوران قدیم

    قانون

    وکالت در دوران قدیم

    سومر

    مصر

    بابل

    آشور

    روم باستان

    فصل سوم : تقسیم بندی نظام های حقوقی

    حقوق رومن وژرمنیک

    حقوق کا من لا

    حقوق کشور های سوسیالیست

    حقوق اسلام

    فصل چهارم : حقوق و تشکیلات قضایی انگلستان

    حقوق انگلیس

    قبل از نورماند ها

    بعد از نور ماند ها

    دادگاههای انگلستان

    دادگاه عدالت

    بخش چانسری

    دادگاه عالی جزایی

    دادگاه استیناف

    مجلس لردان

    دادگاههای بخش

    دادگاههای صلح

    دادگاه اطفال

    دادگاههای اختصاصی

    موسسات شبه قضایی

     

    مروری بر قوانین

    قوه مقننه انگلستان

    فصل پنجم :حقوق وتشکیلات قضایی امریکا

    تاریخچه حقوق امریکا

    تشکیلات قضایی ایالات متحده

    1. دیوان عالی

    صلاحیت دیوان عالی

    2. محاکم فدرال

    دادگاههای ناحیه ای

    محاکم استینافی

    فصل ششم : هیئت منصفه

    تاریخچه هیئت منصفه

    الف- درانگلستان

    سیر و تحول تاریخی

    هیئت منصفه در دعاوی حقوقی

    هیئت منصفه در دعاوی جزایی

    ب- در امریکا

    فصل هفتم : مدارس حقوق

    1. مدارس حقوق انگلستان

    2. مدارس حقوق امریکا

    فصل هشتم : تاریخچه کانون وکلا

    1. فرانسه

    2. ایران

    3. انگلیس

    فصل نهم : وکالت در انگلستان

    سابقه وکالت در انگلستان

    ترکیب و سازمان شورای عمومی کانون

    فعالیت های شورا

    اختیارات و وظایف کانون وکلا

    آئین دادرسی مدنی

    1. دادگاه بخش

    دعوای غیابی

    2. شاهی

    آئین دادرسی کیفری

    1. پیگیری از طریق احضاریه

    2. پیگیری از طریق باز داشت

    آئین دادرسی دادگاههای شاهی

    احضار جهت پاسخ به کیفر خواست

    تقسیم بندی وکلا

    سولیستر ها

    امتحان کانون وکلای مشاور

    کار آموزی

    کمیته انظباطی

    باریستر ها

    شورای کل کانون وکلا

    دستگاه انتظامی وکلای مدافع

    فصل دهم :  وکالت در امریکا

    تاریخچه کانون وکلا

    امتحان وکالت در امریکا

    کانون وکلای دادگستری امریکا

    کانون وکلای دادگستری ایالتی

    مقررات انتظامی حرفه ای

    اختیارات موکل

    اختیارات وکیل

    حق داشتن وکیل در ا د ک

    فصل یازدهم : قوانین و مقررات حاکم بر وکلا در حقوق کا من لا

    وظایف وکیل

    آئین رفتار حرفه ای در دادگاه بین المللی

    مقررات مربوط به قبول پرونده

    شهرت حرفه

    سازمانها وانجمن های وکالتی

    اولین کنگره

    سومین کنگره

    سازمان های وکالتی

    الف – اتحادیه بین المللی وکلا

    هدف های اتحادیه

    ب- انجمن های کانون وکلا

    استقلال کانون های وکلا

    استقلال کانون بین المللی دادگستری

    فصل دوازدهم : معاضدت قضایی

    الف – انگلستان

    ب- امریکا


    منبع:

    عدالت در انگلستان ,تالیف علی خادم فروردین 1345, تهران

    مجموعه مقالات وکالت ,تالیف دکتر حسینقلی کاتبی ,چاپ تهران

    حقوق ایالات متحده آمریکا,تألیف دکتر حسین صفایی

    نظامهای حقوقی معاصر ,تالیف رنه داوید, ترجمه حسین صفایی , محمد آشوری , نشر دانشگاهی , چاپ دوم 1369

    حقوق تطبیقی , تألیف دکتر محمود عرفانی , ناشر انتشارات جهاد دانشگاهی , چاپ دوم , بهار 69

    تاریخ تمدن ویل دورانت , ترجمه اسماعیل دولتشاهی , چاپ سوم , 1371

    اسرا دفاع , تألیف ژرژ کوهندی , ترجمه ابوالقاسم تفضلی

    دیوان عالی ایالات متحده امریکا , تألیف برابرت جی مک کلاسی , ترجمه اسد الله مبشری

    وکیل دادگستری و اخلاق حرفه ای , تألیف بهمن کشاورز , تابستان 80

    انگلیسی ها در انگلستان , تألیف دکتر حافظ عفیفی , ترجمه احمد فرامرزی ,  1377

    دیوان عالی کشور امریکا , تألیف جرالد و جانسن , ترجمه احمد شریعت

    وکالت , تألیف عبد الرزاق احمد سنهوری , ترجمه د کتر بهرام بهرامی , ناشر روزنامه رسمی , چاپ دوم

    شورای دولتی فرانسه ,  تأ لیف مسعود حیدری

    نقش کنگره امریکا در سیاست آ ن کشور , تألیف ابوالقاسم مشیری

    حقوق انگلستان , تألیف سی اف پدفیلد , مترجم صفر بیگ زاده , نشر حقوقدان , چاپ اول 1377

    تاریخ تمدن ویل دورانت , ترجمه احمد آرام

    تاریخ تمدن ویل دورانت , ترجمه ابوالقاسم طاهری , ابوالقاسم پاینده

    وکیل دادگستری , تألیف تالبوت اسمیت , ترجمه حمید وارسته , چاپخانه شفق , 1345 , تبریز

    حقوق تطبیقی , دکتر پروین , جزوه درسی

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    فهرست مجلات ونشریات

     

     

    مجله کانون وکلا شماره های 1 و 20 و 21 و 22 و 174 و 175 و 176 و 178 و 179 و 8 جدید

    مجله حقوق امروز , شماره های 4,7 ,9 و 10

    مجله وکالت شماره های 2, 3, 5 و 6

    نشریه رسالت ع مورخه 7/ 9 / 79

    CD نمایه

    فهرست  سا یتهای اینترنتی

    WWW.VEKALAT MAG .COM

    WWW.DADGOSTARY.COM

    WWW.GHAVANIN.COM

    WWW.GOOGLE.COM

    WWW.ALL LAW.COM

    WWW.IRJF.COM

     

     

      فهرست پایان نامه ها

     

    رساله دکترا , محقق حسنعلی موذن زادگان ,موضوع حق دفاع متهم در آئین دادرسی کیفری , دانشگاه تربیت مدرس

    رساله دکترا , محقق مهدی نقوی , دانشگاه تربیت مدرس

    رساله دکترا با موضوع نمایندگی در حقوق ایران , انگلیس و امریکا

قاضي در يک محاکمه بر اساس کيفرخواست بايد يک قاضي حرفه‌اي باشد (يعني قاضي دادگاه عالي، يک قاضي دادگاه جزا يا قاضي تمام وقت دادگاه جزا يا معاون و قائم‌مقام تمام وقت يا يک قاضي پاره‌وقت) تقسيم کار بين اين انواع مختلف قضات در پاراگراف ...... توضيح

مقدمه جرم موجب بروز کشمکش بین مرتکب و جامعه است و نفع جامعه انسانی در این است که برای جلوگیری از ارتکاب جرم و اصلاح مجرم با سیاست جنایی خاص در صدد مجازات مرتکب جرم برآیند. ناگزیر در این راه، جامعه برای تحقق عدالت کیفری علاوه بر استفاده از قوانین ماهوی، از قوانین شکلی (آیین دادرسی کیفری) استفاده می‌نماید، زیرا برای حفظ حقوق فردی، آسایش و آرامش حقوقی شهروندان و تامین امنیت قضایی، ...

مقدمه جرم موجب بروز کشمکش بین مرتکب و جامعه است و نفع جامعه انسانی در این است که برای جلوگیری از ارتکاب جرم و اصلاح مجرم با سیاست جنایی خاص در صدد مجازات مرتکب جرم برآیند. ناگزیر در این راه، جامعه برای تحقق عدالت کیفری علاوه بر استفاده از قوانین ماهوی، از قوانین شکلی (آیین دادرسی کیفری) استفاده می‌نماید، زیرا برای حفظ حقوق فردی، آسایش و آرامش حقوقی شهروندان و تامین امنیت قضایی، ...

هو الحق مقدمه: همواره قواعد حقوق و قوانین در پی عدالت گستری بوده تا آدمی در آسایش و امنیت و با انتظام جامعه در محیط زندگی خویش به حیات ادامه دهد. از زمان خلق بشر و تشکیل اجتماع آرام آرام تحولات چشم گیر قوانین ایجاد شده و هم اکنون نیز متداوم است. بر همین اساس در ایران قبل از اسلام و بعد از اسلام نیز رعایت حقوق انسان ها که خود مظهر تحقق عدالت و امنیت می باشد و احترام گذاشتن به ...

از بدو تشکيل سازمان پزشکي قانوني در ايران، انجام معاينات روان پزشکي قانوني زير مجموعه فعاليت هاي اين سازمان تعريف شده است. با توجه به اين که قوانين کيفري در کشور ما و ساير کشورهاي اسلامي بر اساس احکام اسلامي بنا شده است، حضور روان پزشکي قانوني در س

چکيده : قانون آئين دادرسي کيفري جديد در 570 ماده و 230 تبصره مصوب جلسه مورخ 4/12/1392 کميسيون قضايي و حقوقي مجلس شوراي اسلامي طبق اصل هشتاد و پنجم قانون اساسي که با عنوان لايحه به مجلس شوراي اسلامي تقديم گرديده بود، پس از موافقت مجلس با اجراي آزما

Current challenges in forensic psychitry از بدو تشکیل سازمان پزشکی قانونی در ایران، انجام معاینات روان پزشکی قانونی زیر مجموعه فعالیت های این سازمان تعریف شده است. با توجه به این که قوانین کیفری در کشور ما و سایر کشورهای اسلامی بر اساس احکام اسلامی بنا شده است، حضور روان پزشکی قانونی در ساختار پزشکی قانونی توجیه پذیر است زیرا پزشکی قانونی محلی برای پیوند دادن علوم پزشکی با احکام ...

گفتار اول : معاذیر معاف کننده از مجازات معاذیر معافیت از مجازات به طور کلی بستگی به وخامت و خطرناکی جرم ندارد بلکه مربوط به سیاست کیفری بعضی از امور که مقارن با ارتکاب بعضی از جرائم و موجب معافیت مرتکب از مجازات به شمار آمده است. به همین جهت یک دستور کلی در این زمینه وجود ندارد که مربوط به همه جرائم باشد، بلکه در مورد هر یک از جرائم کیفیات خاص بنا به ملاحظات سیاست کیفری به عنوان ...

دستاوردهای حقوق بین الملل علیه مجازات اعدام Richard J. Wilsons کانون وکلای آمریکا دستور العمل های جدیدی را در مورد انتخاب و نحوه عملکرد وکلا در پرونده های مجازات اعدام در فوریه 2003 به تصویب رساند. این برای اولین بار بود که معیارهایی جهت چگونگی دفاع وکلا در پرونده های کیفری مطرح می شود و این دستور العمل ها معرف تعهداتی برای وکلا می باشد که اعمال حقوق بین الملل را در دادگاه های ...

تعريف وکالت و وکيل معناي لغوي و اصطلاحي کلمه وکيل 1.درقرآن کلمه وکيل در آيه 167 ازسوره آل عمران در قرآن مجيد ذکر شده و مقام وکالت را تقريبا در رديف مقام بزرگ روحاني و معنوي قرار داده است. در کلمه و لغت عرب امروزه از کلمه وکيل استفاده نميشود ود

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول