دانلود مقاله اصول تئوری جایگاه مرکزی و اثرات تفریحات جهانگردی

Word 421 KB 8932 27
مشخص نشده مشخص نشده جغرافیا - زمین شناسی - شهرشناسی - جهانگردی
قیمت قدیم:۱۰,۱۵۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۷,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • چکیده: ابتکارات و مقدمات تفریحات جهانگردی می تواند کمک کند به اساس صادرات اکثر جوامع که دارای احتمال مساوی از میزبانی می باشند. هدف از این مطالعه استفاده تئوری مکان مرکزی بعنوان اساس و پایه برای درک بهتر موقعیت های آینده که موثر است در واردات اقتصادی و مرتبط است با مسابقات سرگرمی. اثرات اقتصادی توسط دو میزبان ( بصورت همکاری و مشارکت) مسابقات ورزشی بوسیله دو استان مجاور در ایالات مختلف که آنالیز شده است. شهرستان های کوچکتر بعنوان یک بازتاب گردشگری نادرست و وارونه بصورت عمده فعالیت ها ی ورزشی را انجام می دهند. در حالیکه مکان های بزرگتر دو برابر اثر اقتصادی از این رویداد نفع می برند. نواحی اقتصادی محلی و علامت همکاری نیز مورد بحث قرار گرفته است.

     

     

     

    مقدمه:

    در حالی که گردشگری بعنوان یک پدیده جدید محسوب نمی شود ولی در سالهای اخیر بعنوان یک استراتژی توسعه اقتصادی در حال افزایش توجهات می باشد ( Crompton 1999; Daniels, Norman and Henry 2004;Delpy 1998; Gelan 2003; Higham and Hinch 2002; Lee and Taylor 2005). سرمایه گذاری خصوصی و دولتی از مناطق بزرگتر وابسته به پایتخت گرفته تا مناطق داخلی دورافتاده کشور مورد توجه می باشد. علاوه بر این نشان و علامت سرگرمی و ورزشی به منظور بازاریابی و بعنوان اینکه آن وسیله ای باشد در جهت تسهیلات اقتصادی محلی مشاهده می شود ( Kim and Chalip 2004). مسابقات ورزشی در جوامع میزبان به منظور مهمانی، پذیرایی و برای بالا بردن مباهات و تفاخر جامعه می باشد و همچنین در جهت تحریک و تهییج مخارج می باشد. انگیزه ابتدایی بدلیل اثرات اقتصادی استفاده شده برای رویدادهای قانونی و معتبر و تعیین دوام و ادامه آنها می باشد. در حالی که عامل اصلی بعنوان یک نکته مورد توجه  در زمانی که قدرت فعالیت های گردشگری بعنوان یک کلیت مورد بررسی قرار می گیرد، توضیح داده شده است ( Yuan, 2001). اگرچه گردشگری ورزشی – تفریحی در یک ناحیه معین می تواند منجر به پیشرفت صادرات گردد، هیچکدام از جوامع احتمال مساوی بعنوان میزبانی در یک مسابقه ورزشی ندارند.

    در موارد جمعیت میلیونی همچون المپیک ها، جام قهرمانی و جام جهانی، انتخاب محل و پایگاه مسابقات محدود است به لزوم مهارت فراساختاری و سرمایه گذاری عمومی که ممکن است یا ممکن نیست در منافع دراز مدت برای جوامع میزبان بعنوان اثرات اقتصادی معنی دار نتیجه شود که بندرت از رویداد های همچون این موارد حاصل می گردد (Gratton, Shibi and Coleman 2005; Gursoy and Kendall 2006; Higham 1999; Mihalik and Simonetta 1998;Porter 1999).  این تحقیق برای اکثر جوامع  حایز اهمیت بوده و این تحقیق حاکی از آن است که منفعت کمی از مالکیت یک تیم ورزشی تخصصی برای افزایش افتخار جامعه بدست می آید. البته در صورتی که استادیوم ساخته شود و هزینه های سرمایه گذاری شده عمومی باشد (Gorman and Calhoun 1994; Hendricks 1997). به عنوان مثال انجمن  DC واشنگتن از طریق برگزاری یک دوره مسابقات پایان ناپذیر و دایم منجر به ایجاد جلسات تفرقه انداز در جهت پیگیری برای رسیدن به موافقت و پیمان بر روی یک صورت حساب سرمایه گذاری استادیوم می گردد که در انتها تصمیم به بکارگیری یک تیم حرفه ای بیس بال می شوند ( Nakamura 2004; Nakamura and Heath 2006).

     

    دامنه و آستانه علت پایین آمدن سفارشات تجارت و بازاریابی همچون پمپ بنزین ها را توضیح می دهد که این پمپ بنزین ها در مکان هایی قرار گرفتند در حالی که سفارشات زیاد تجارتی همچون میزان بالای خرده فروشان و هتل داران که تنها در شهرهای بزرگ هستند منجر به افزایش اندازه شهر و منجر به تقویت تاثیرات همچون حضور کالاهای مخصوص و سرویس های مخصوص که باعث جذب افراد تحصیل کرده می گردد و منجر به توسعه فراساختاری برتر می شود (Barkley, Henry and Kim, 1999).

    تعدادی از مکان های کوچکتر که شهرهای بزرگتر را محاصره کرده اند حداکثر دستیابی به بالاترین سفارش کالاها و سرویس ها که مورد نیاز است را دارا می باشند. دستاورد آن توزیع بر اساس اندازه شهرهای پیش بینی شده روی اپتیمم کردن فضایی می باشد ( Chem and Zhou 2004; Derudder and Witlox 2004). تئوری مکان مرکزی پیشنهاد می کند که موقعیت فعالیت های اقتصادی بعنوان یک رویداد غیر تصادفی می باشد و از نظر بالاترین سفارشات بطور مثال مراکز شهری بعنوان بزرگترین تنوع در کالاها و سرویس ها می باشند (Barnes and Ledebur 1998).

    نواحی وابسته به پایتخت ( از جمله شیکاگو، لندن، نیویورک، پاریس، توکیو و سانفرانسیسکو) از اعمال و تلاش فراوان و انتقال خبره ها و سیستم های جوامع منفعت برده اند.

    این گرایش برای فعالیت های اقتصادی به منظور گروهی شدن در مکان های مخصوص اشغال شده توسط شهرها یا مکان های شهری دیگر می باشد(King, 1984) که ایجاد کرده اند و شناخته شده اند بعنوان یک اثر انباشتگی و تراکم.

    ساختار سلسله مراتب تئوری مکان مرکزی زمانی که توضیح می دهد مکان فعالیت اقتصادی را همیشه حفظ نمی شود ( Fujita, Krugman and Venables 1990).

    عوامل موثر دیگر شامل منطقه بندی قوانین، برتری تکنولوژی، گروه های صنعتی، امتیازات و برتری های جغرافیایی همچون بنادر ساحلی، توزیع منابع طبیعی و تمایز کالا یا سرویس ها ( Dennis et al, 2002; Deradder and Witlox 2004; Mac Donald and Rudel 2005) تراکم صنعت اتفاق می افتد در نواحی غیر نزدیک به پایتخت ( Barkley et al, 1999). در فعالیت های گردشگری مقاصدی همچون هاوایی موفق هستند علی رغم مکان های دور و پرت که بدست آوردن کالا ها یا سرویس ها مشکل می باشد. مکان هایی همچون این ها دارای منابع طبیعی و تنظیمات جامعه ای هستند که در مراکز شهری غیر موجود هستند، اکثر شهر های بزرگ در معرض عوامل زیان آوری همچون آلودگی، تراکم جمعیت و جنایات می باشند ( Wang, 1999).

    علی رغم این تاثیرات منفی، نواحی نزدیک پایتخت ادامه می دهند تا غالب شوند بعنوان مرکز اصلی فعالیت های توریستی.

    توضیحات معین بدلیل حوزه قضایی در یک ناحیه اغلب متفاوت است در پتانسیل توسعه توریستی و بطور خودکار این چارچوب  اجازه می دهد به طراحان تا اشاره کنند به مقصد نهایی به خصوصیات مشابه در حالی که استراتژی توسعه برنامه ها در حال شکل گیری است (Malizia and Feser 1999).

    مکان های مرکزی دارای یک امتیاز رقابتی در شرایط توسعه جدید خود و درک منابع اقتصادی در ابتکارات صادرات می باشند ( Bergman and Feser 1999; Porter 1990).

    بنابراین می توان فرض نمود که دو مقصد مشخص از لحاظ سیاسی بعنوان همکار میزبان یک رویداد محرک – صادرات ( همچون یک دوره مسابفات ورزشی قهرمانی)، موفقیت های بزرگتر روی تئوری مکان مرکزی سلسله مراتب سکو ها برای درک منافع اقتصادی بیشتر از مسابقه می باشد، مگر اندازه گیری های خاصی انجام شود به منظور همسانی درآمد.

     

    روش های مطالعه:

    انجمن سافت بال ملی ایالت متحده در سال 1982 تاسیس گردید و برای تعدادی از ایالت ها، مناطق و مسابقات قهرمانی ملی سازماندهی شد.

    انجمن سافت بال ملی 2001، دختران گروه سنی B نگهداری شدند در شهرستان های نزدیک در دو ایالت متفاوت، Mecklenburg ( در جنوب کالیفرنیای شمالی و York در شمال کالیفرنیای جنوبی) که در شکل یک نشان داده شده است.

    این مسابقه جوانان اجازه داده شد برای پرداخت و هزینه مقایسه بین دو شهرستان.

    جمعیت Mecklenburg در حدود 650000 بعنوان یک مرکز شهری بزرگ، Charlotte بعنوان صندلی های شهرستانی آن است ( Charlotte chamber of commerce 2004).

    جمعیت York نزدیک به 170000 می باشد و صندلی های شهرستانی آن کوچکتر از Rock Hill هست ( York County Convention and Visitor Bureau 2004).

    مقایسه دو Mecklenburg باید قابل ملاحظه باشد ناحیه سطح بالا در شرایط شهرنشینی و تئوری مکان مرکزی اگرچه مسابقات قهرمانی رخداد تنها در یک مکان تفریحی در  Mecklenburg و چهار مکان در York. مسابقات تیم ها در مسابقات قهرمانی وارد می شوند از 5/1 طبقه بندی ها ( زیر 11، 13، 15، 17 یا 19). تمامی تیم ها مجبورند واجد شرایط خاص جهت ورود باشند و بعنوان دو بازی ضمانت دار می شوند.

    مسابقات قهرمانی ادامه یافت در خلال هفته تا قهرمانان معین گردند در هر گروه سنی.

    شرکت کننده ها در سری ها سنی مختلف، 346 تیم  بودند که نماینده کشورها بودند در طول سواحل شرقی آمریکا و مرکزی، با حضور برآورده شده توسط هماهنگ کننده های مسابقات در 21386 در مقایسه با نزدیک 4500 بازیکن ثبت شده  و بالای 15000 حمایت کننده تیم ها. سایرین نیز از جمله داوران مسابقات، مربی ها، و رییسان مسابقات ورزشی حضور دارند.

     

     

     

    پرسشنامه:

    ایالات Crampton که زمان اندازه گیری اثرات اقتصادی آن هست الزامی که پرسشنامه باید شامل تنها سوالات ضروری باشد (Crompton 1999). این دید در زهن ها نگه داشته شد تا زمانی که توسعه اپتیمم ها برای پرسشنامه مسابقات قهرمانی بود.

    شش متغیر که لازم بود برای این مطالعه شامل پایگاه های مستقر شرکت کننده، اهداف اولیه برای ملاقات شهرستان های میزبان، مسافت سفر کردن به مسابقه، تعداد روزها و شب های سپری شده در مسابقات، تعداد اشخاص در گروه های موافق برای هر کسی که پاسخگو و مسوول بود در الگوهای پرداخت.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

     

    Barkley, D., M. Henry, S. Bao, and K. Brooks 1995 How Functional Are Economic Areas? Tests for Intra-regional Spatial Association Using Spatial Data Analysis. Papers in Regional Science 74:297–316.

    Barkley, D., M. Henry, and Y. Kim 1999 Industry Agglomerations and Employment Change in Non-metropolitan Areas. Review of Urban and Regional Development Studies 11:168–186.

    Barnes, W., and L. Ledebur 1998 The New Regional Economies. Thousand Oaks: Sage.

    Bergman, E., and E. Feser 1999 Industrial and Regional Clusters: Concepts and Comparative Applications.

    The West Virginia University Regional Research Institute . Cai, L. 2002 Cooperative Branding for Rural Destinations. Annals of Tourism Research 29:720–742.

    Charlotte Chamber of Commerce 2004 Demographics and Trends .

    Chen, Y., and Y. Zhou      2004 Multi-fractal Measures of City-size Distributions Based on the Three  Parameter Zipf Model. Chaos, Solitons and Fractals 22:793–805.

    Crompton, J. 1999 Measuring the Economic Impact of Visitors to Sports Tournaments and

    Special Events. Ashburn: National Recreation and Park Association.

    Daniels, M., and W. Norman 2003 Estimating the Economic Impacts of Seven Regular Sport Tourism Events. Journal of Sport Tourism 8:214–222.

    Daniels, M., W. Norman, and M. Henry 2004 Estimating Income Effects of a Sport Tourism Event. Annals of Tourism Research 31:180–199.

    Delpy, L. 1998 An Overview of Sport Tourism: Building Towards a Dimensional Framework. Journal of Vacation Marketing 4:23–28.

    Dennis, C., D. Marsland, and T. Cockett. 2002 Central Place Practice: Shopping Center Attractiveness Measures, Hinterland Boundaries and the UK Retail Hierarchy. Journal of Retailing and Consumer Services 9:185–199.

    Derudder, B., and F. Witlox., 2004 Assessing Central Places in a Global Age: On the Networked Localization Strategies of Advanced Producer Services. Journal of Retailing and Consumer Services 11:171–180.

    Dillman, D. 2000 Mail and Internet Surveys: The Tailored Design Method (2nd ed.). New

    York: Wiley.

    Dwyer, L., P. Forsyth, and R. Spurr., 2004 Evaluating Tourism’s Economic Effects: New and Old Approaches. Tourism Management 25:307–317.

    Freshwater, D., 2000 Rural America at the Turn of the Century: One Analyst’s Perspective. Rural America 15(3):2–7.

    Fujita, M., P. Krugman, and A. Venables., 1999 The Spatial Economy: Cities, Regions and International Trade. Cambridge: The MIT Press.

    Gelan, A. 2003 Local Economic Impacts: The British Open. Annals of Tourism Research

    30:406–425.

    Gibson, H., C. Willming, and A. Holdnak, 2003 Small-scale Event Sport Tourism: Fans as Tourists. Tourism Management 24:181–190.

    Gorman, J., and K. Calhoun., 1994 The Name of the Game: The Business of Sports. New York: Wiley.

    Gratton, C., S. Shibli, and R. Coleman., 2005 The Economics of Sport Tourism at Major Sports Events. In Sport Tourism Destinations, J. Higham, ed., pp. 233–247. Oxford: Butterworth- Heinemann.

    Gursoy, D., and K. Kendall 2006 Hosting Mega Events: Modeling Locals’ Support. Annals of Tourism Research 33:603–623.

    Hendricks, W., ed. 1997 Advances in the Economics of Sport. Greenwich: JAI Press.

    Henry, M., D. Barkley, and S. Bao 1997 The Hinterland’s Stake in Metropolitan Growth: Evidence from Selected  Southern Regions. Journal of Regional Science 37:479–501.

    Higham, J. 1999 Commentary – Sports as an Avenue of Tourism Development: An Analysis of Positive and Negative Impacts of Sports Tourism. Current Issues in Tourism

    2:82–90.

    Higham, J., and T. Hinch, 2002 Tourism, Sport and Seasons: The Challenges and Potential of Overcoming Seasonality in the Sport and Tourism Sectors. Tourism Management

    23:175–185.

    Kim, N., and L. Chalip, 2004 Why Travel to the FIFA World Cup? Effects of Motives, Background, Interest, and Constraints. Tourism Management 25:695–707.

    King, L. 1984 Central Place Theory. Beverly Hills: Sage.

    Lee, C., and T. Taylor, 2005 Critical Reflections on the Economic Impact Assessment of a Mega-event: The Case of 2002 FIFA World Cup. Tourism Management 26:595–603.

    Leeworthy, V., P. Wiley, D. English, and W. Kriesel, 2001 Correcting Response Bias in Tourist Spending Surveys. Annals of Tourism Research 28:83–97.

    Lindberg, K., T. Andersson, and B. Dellaert, 2001 Tourism Development: Assessing Social Gains and Losses. Annals of Tourism Research 28:1010–1030.

    MacDonald, K., and T. Rudel, 2005 Sprawl and Forest Cover: What is the Relationship? Applied Geography 25:67–79.

    Malizia, E., and E. Feser, 1999 Understanding Local Economic Development. New Brunswick: Center for Urban Policy Research.

    Marcouiller, D., K. Kim, and S. Deller, 2004 Natural Amenities, Tourism and Income Distribution. Annals of Tourism Research 31:1031–1050.

    McKercher, B., and C. Fu, 2006 Living on the Edge. Annals of Tourism Research 33:508–524.

    Melia´n-Gonza´lez, A., and J. Garcı´a-Falco´n 2003 Competitive Potential of Tourism in Destinations. Annals of Tourism Research 30:720–740.

    Mihalik, B., and L. Simonetta, 1998 Resident Perceptions of the 1996 Summer Olympic Games: Year II. Festival Management & Special Event Tourism 5:9–18.

    Miller, R. 1998 Regional and Interregional Input-output Analysis. In Methods of Interregional and Regional Analysis, W. Isard, I. Azis, M. Drennan, R. Miller, S.

    Saltzman and E. Thorbecke, eds., pp. 41–134. Aldershot: Ashgate.

    Miller, R., and P. Blair, 1985 Input–Output Analysis: Foundations and Extensions. Englewood Cliffs: Prentice Hall.

    Minnesota IMPLAN Group. 1999 IMPLAN Professional Version 2.0: User’s Guide, Analysis Guide, Data Guide. Stillwater: MIG Incorporated.

    Morgan, N., and A. Pritchard, 2004 Meeting the Destination Branding Challenge. In Destination Branding: Creating the Unique Destination Proposition, N. Morgan, A. Pritchard and R. Pride, eds., (2nd ed.) pp. 60–78. Oxford: Butterworth-Heinemann.

    Nakamura, D. 2004 Council Approves Altered Stadium Deal. The Washington Post(15

    December):A1–A12.

    Nakamura, D., and T. Heath, 2006 D.C. Called in Default of Deal on Ballpark. The Washington Post(21 July):B1–B3.

    North Carolina Department of Commerce, 2003 Charlotte Regional Partnership .

    Park, S., and J. Petrick, 2006 Destinations’ Perceptions of Branding. Annals of Tourism Research 33:262–265.

    Porter, M. 1990 The Competitive Advantage of Nations. New York: The Free Press.

    Porter, P. 1999 Mega-sports Events as Municipal Investments: A Critique of Impact Analysis. In Sports Economics: Current Research, J. Fizel, E. Gustafson and L. Hadley, eds., pp. 61–74. Westport: Praeger.

    Reese, L. 1997 Do Leadership Structures Matter in Local Economic Development? In Dilemmas of Urban Economic Development: Issues in Theory and Practice, R. Bingham and R. Mier, eds. pp. 224–240. Thousand Oaks: Sage.

    Ritchie, B. 2004 Exploring Small-scale Sport Event Tourism: The Case of Rugby Union and

    the Super 12 Competition. In Sport Tourism: Interrelationships Impacts and Issues, B. Ritchie and D. Adair, eds., pp. 135–154. Clevedon: Channel View.

    Russo, A. 2002 The ‘‘Vicious Circle’’ of Tourism Development in Heritage Cities. Annals

    of Tourism Research 29:165–182.

    Smith, A. 2005 Reimaging the City: The Value of Sport Initiatives. Annals of Tourism

    Research 32:217–236.

    South Carolina Department of Parks, Recreation and Tourism 2005 South Carolina Tourism Regions .

    Standeven, J., and P. DeKnop, 1999 Sport Tourism. Champaign: Human Kinetics.

    Stoeckl, N., R. Greiner, and C. Mayocchi 2006 The Community Impacts of Different Types of Visitors: An Empirical Investigation of Tourism in North-west Queensland. Tourism Management 27:97–112.

    Stynes, D., and O. Propst, 2002 Money Generation Model: Version 2 .

    US Census Bureau, 2004 State & County QuickFacts .

    Wang, F. 1999 Modeling a Central Place System with Interurban Transport Costs and

    Complex Rural Hinterlands. Regional Science and Urban Economics 29:381–409.

    Webb, S. 2005 Strategic Partnerships for Sport Tourism Destinations. In Sport Tourism

    Destinations, J. Higham, ed., pp. 136–150. Oxford: Butterworth-Heinemann.

    York County Convention and Visitors Bureau 2004 Travel and Business .

    Yuan, M. 2001 Reoperationalizing Economic Data Collection. Annals of Tourism

    Research 28:727–737.

چکيده: ابتکارات و مقدمات تفريحات جهانگردي مي تواند کمک کند به اساس صادرات اکثر جوامع که داراي احتمال مساوي از ميزباني مي باشند. هدف از اين مطالعه استفاده تئوري مکان مرکزي بعنوان اساس و پايه براي درک بهتر موقعيت هاي آينده که موثر است در واردات اقتصاد

بررسی نقش بازاریابی در توسعه صنعت گردشگری چکیده: بازاریابی شامل فعالیت هایی می شود که در رابطه با رساندن خریدار و فروشنده به یکدیگر برای انجام معامله ، صورت می گیرد. بازار جهانگردی بر مبنای منطقه جغرافیایی ، ترکیب جمعیتی ، نوع رفتار یا بر مبنای روان‌نگاری بخش بندی می شود. در آمیخته بازاریابی عوامل گوناگون که بر تلاش ها ی بازار یابی اثر می‌گذارند به چهار گروه اصلی طبقه بندی می ...

چکیده: بازاریابی شامل فعالیت هایی می شود که در رابطه با رساندن خریدار و فروشنده به یکدیگر برای انجام معامله ، صورت می گیرد. بازار جهانگردی بر مبنای منطقه جغرافیایی ، ترکیب جمعیتی ، نوع رفتار یا بر مبنای روان‌نگاری بخش بندی می شود. در آمیخته بازاریابی عوامل گوناگون که بر تلاش ها ی بازار یابی اثر می‌گذارند به چهار گروه اصلی طبقه بندی می شوند که عبارتند از: محصول، توزیع، قیمت و ...

بازاريابي شامل فعاليت هايي مي شود که در رابطه با رساندن خريدار و فروشنده به يکديگر براي انجام معامله ، صورت مي گيرد. بازار جهانگردي بر مبناي منطقه جغرافيايي ، ترکيب جمعيتي ، نوع رفتار يا بر مبناي روان‌نگاري بخش بندي مي شود. در آميخته بازاريابي عوامل

مقدمه مطالعه برنامه‌ ها, استراتژی‌ ها, سیاست‌ ها و راهکارهای مختلف توسعه (در سطوح مختلف) همراه با بررسی تجربه عملی کشورهای مختلف در زمینه توسعه روستایی و توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی در روستاها, درس‌ها و نکات کلیدی بسیار مهمی را پیش روی ما گذاشته است. اگرچه الزاماً نمی‌توان عیناً از این تجربیات و رویکردها استفاده نمود اما توجه به آن‌ها و ”یادگیریِ“ درست نکات, باعث روشن‌شدن فضای ...

امروزه گردشگري يکي از منابع اصلي درآمد ملي کشورهاي توسعه يافته و برخي کشورهاي در حال توسعه به ويژه کشورهاي جنوب شرقي آسيا را تشکيل مي¬دهد. براساس پيش¬بيني کارشناسان اقتصادي، صنعت توريسم با گردش سرمايه حدود 900 ميليارد دلاري در سال 2009 رتبه سوم از ن

مقدمه مطالعه برنامه‌ها, استراتژی‌ها, سیاست‌ها و راهکارهای مختلف توسعه (در سطوح مختلف) همراه با بررسی تجربه عملی کشورهای مختلف در زمینه توسعه روستایی و توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی در روستاها, درس‌ها و نکات کلیدی بسیار مهمی را پیش روی ما گذاشته است. اگرچه الزاماً نمی‌توان عیناً از این تجربیات و رویکردها استفاده نمود اما توجه به آن‌ها و ”یادگیریِ“ درست نکات, باعث روشن‌شدن فضای ...

امروزه گردشگري به عنوان يکي از مهمترين صنايع توسعه پايدار، فرصت بزرگ فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي براي کلانشهرها و مادر شهرهاي جهاني از جمله کلانشهرهاي ايران بوجود مي آورد.اين صنعت در ساختارهايِ فضايي، فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي عصر پسامدرن در جامعه ح

مقدمه [1] توجه به صنایع دستی در کشورهای مشرق زمین در ابتدا تحت تاثیر عوامل اجتماعی و با هدف بالا بردن سطح اشتغال در جامعه و ایجاد درآمد برای گروه هایی از مردم بود ، ولی با سرعت آثار مستقیم آن در جهت احیای سنت های ،‌فرهنگ بومی و کمک به شکل گرفتن هویت ملی مطرح شد . همزمانی این نهضت با دستیابی کشورهای در بند استعمار به استقلال سیاسی پس از جنگ دوم ، گویای این واقعیت است . حرکت ...

چکیده: تحقیق فوق در خیابان مسجد جامع انجام شد و هدف کلی آن شناخت تأثیر اقتصادی مسجد جامع بر شهر یزد بود و هدف دیگر آن انجام یک کار دانشجویی است. نوع تحقیق توصیفی تحلیلی و از روش پرسش نامه ای برای جمع اوری اطلاعات و داده های آماری استفاده شد. و سؤال اصلی (آغازین) این تحقیق این است که: آیا موقعیت مسجد جامع توانسته است بر اقتصاد و توسعه شهر یزد تأثیر گذارد و نتیجه ای که از این ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول