دانلود تحقیق و مقاله و پروژه دانشجویی و دانش آموزی در مورد غذاهای منجمد

تعداد 100 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع غذاهای منجمد در سایت یافت گردید:

منجمد سازي منجمدسازي يک نوع عمليات واحد است که در آن دماي ماده غذايي به پايين تر از نقطه انجماد کاهش يافته و آب به بلورهاي يخ تغيير شکل مي دهد. با تبديل آب به يخ و تغليظ مواد محلول در قسمت يخ نزده آب از فعاليت آبي ماده غذايي کاسته مي شود. براي ا

خلاصه میکروارگانیسمها یکی از عوامل کاهش دهنده مدت زمان نگهداری محصولات غذایی هستند . از آنجایی که پوششهای پلاستیکی گوشتهای بسته بندی شده در حین حمل و نقل و نگهداری دچار آسیب دیدگی می شوند و این آسیب و پارگی پوششها موجب افزایش آلودگی می گردد . ضروری به نظر می رسد برای بررسی میزان تاثیر پوششها در جلوگیری از افزایش بار میکروبی ، مقدار بار میکروبی در لاشه های گوشت دارای پوشش سالم و ...

خزر به عنوان بزرگترین دریاچه دنیا حقیقتا شایسته آن است که نام دریای مازندران بر خود داشته باشد، زیرا به هیچ وجه با مفهوم جغرافیایی دریاچه از نظر وسعت قابل مقایسه نیست بطوریکه به تنهایی نزدیک به ۴۰ درصد مجموع مساحت دریاچه های دنیا را شامل می گردد و از سوپریور دومین دریاچه دنیا پنج برابر بزرگتر است و نیز از مجموع خلیج فارس و دریای عمان وسعت بیشتری دارد. این دریا از نظر تاریخی به ...

انواع ماست و مواد مغذی آنها انواع ماست ماست پاستوریزه این ماست با روش پاستوریزاسیون تولید می شود و ماندگاری آن در یخچال حدود 14 روز است. ماست استریل گاهی برای افزایش مدت نگهداری ماست، آن را پس از تولید و تنظیم شدن اسید، به وسیله ی دستگاه مخصوصی، حرارت داده و استریل می کنند. سپس در شرایط استریل بسته بندی می کنند. این نوع ماست دارای ماندگاری طولانی چهار تا شش ماه است. البته باید ...

رنگ ها قرن هاست که به مواد غذایط و نوشابه ها رنگ اضافه می شود. قبل از اینکه روش تولید رنگ های مصنوعی در سال 1856 کشف گردد, از عصاره های طبیعی حیوانی, گیاهی و معدنی استفاده می شد. جاذبه مواد غذایی حاوی رنگ, اشتها را تحریک کرده و لذت خوردن غذا را افزایش می دهد. همچنین به سهولت می توان نشان داد که رنگ, اهمیت زیادی در احساس عطر و طعم دارد. اگر رنگ و عطر و طعم در مواد غذایی با یکدیگر ...

.سويا قرنهاست که غذاي مردم آسيا مخصوصا چين بوده است . چيني ها آن را همراه با برنج بعنوان غذاي اصلي خود مصرف مي کنند . ايالات متحده آمريکا بزرگترين توليد کننده سويا مي باشد و تقريبا دو سوم محصول کل دنيا را توليد مي کند . سويا در ايران بنام (لوبيا روغ

نوع اسید نگاه دارنده مخمرها کپکها آنتروباکتریاسه میکروکوکاسه باسیلاسه اسید استیک #### Jan-00 #### #### Jan-00 اسیدبنزوئیک #### Jan-00 Jan-00 Jan-00 Feb-00 اسید سیتریک 005/0> 005/0 > 005/0 > 001/0 005/0 > اسید لاکتیک 01/0 > 02/0> 01/0 > 01/0> 03/0 > اسید پروپیونیک Feb-00 #### #### Jan-00 Jan-00 اسید سوربیک Feb-00 Apr-00 Jan-00 Feb-00 Feb-00 درصدتفکیک نشده در 5/4=Ph Bitmap Pka ...

مقدمه در گذشته جهت بسته بندی گوشت از پوشش هایی مانند PVC استفاده می شد که این گونه بسته بندیها هم نشتی داشته و هم جذاب نبودند به همین جهت به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری گوشت تازه و حفظ کیفیت گوشت تحقیقات گسترده ای در کشورهای مختلف از جمله کشورهای اروپایی و امریکا بر روی انواع بسته بندی های گوشت سرد در دماهای مختلف انجام شد که بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده (MAP) و خلاء (UP) در ...

رعایت چند نکته در انجماد مواد غذایی 1- انجماد، بهترین نحوه نگهداری مواد غذایی بوده و موجب متوقف شدن فعالیت میکرب ها می شود. 2- با استفاده از یخچال های خانگی می توان موادغذایی منجمد را حداکثر تا سه ماه نگهداری کرد. 3- بعضی از غذاهای منجمد را می توان به طور منجمد طبخ کرد. این عمل موجب تسریع و صرفه جویی در وقت و حفظ رنگ و طعم موادغذایی می شود. 4- سبزی ها را قبل از انجماد، توسط بخار ...

- مواد غذایی همه کس با اهمتی غذا در زندگی آشنا هستند. در سرتاسر جهان، میلیونها کودک با غذایی کمتر از مقدار لازم زندگی می کنند. جسم و روح این کودکان آن طور که باید و شاید رشد نمی کنند. استخوانهای کودکانی که به اندازه کافی غذا مصرف نکرده اند (فقر غذایی) تغییر شکل می دهند. دندانها فاسد و کج می شوند. دچار ضعف قوای عقلانی اند و وزن کافی ندارند. متأسفانه، آسیبهای ناشی از فقر غذایی را ...

رساني پزشکان ايران پايگاه اطلاع چاقي و اضافه وزن مسلماً با فشارخون بالا ارتباط دارد. شيوع اين مشکل در افراد جوان دچار اضافه وزن دو برابر و در افراد مسن و چاق 50 درصد بيشتر از افراد داراي وزن طبيعي است. در مردان به ازاي هر 10 درصد افزايش وزن، فشا

آب نه تنها فراوان‌ترين، بلکه غيرمعمول‌ترين ماده در روي زمين است. داراي ويژگي‌هايي است که بعضي از آن‌ها از قانون‌هاي عمومي طبيعت پيروي نمي‌کنند. آب تنها ماده‌اي است که در شرايط عادي، يعني فشار و دماي طبيعي، همزمان در هر سه حالت جامد، مايع و گاز مي‌تو

پوست بزرگترین عضو بدن و وظیفه آن ذخیره چربی، خنک نگهداشتن بدن و ساختن ویتامین D در بدن است و بدن را از عفونت، نور، از دست رفتن آب و سایر مایعات و جراحت حفاظت می کند. سرطان پوست بیماری است که در آن سلولهای بدخیم از بافت پوست نشات می‌گیرند و به طور نامنظم و فزاینده‌ای تکثیر و به طریقی از سیستم ایمنی و دفاعی بدن عبور می‌کنند بدون اینکه موجب عکس‌العمل تدافعی و تهاجمی در سیستم ایمنی ...

تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن ...

تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن ...

خزر به عنوان بزرگترين درياچه دنيا حقيقتا شايسته آن است که نام درياي مازندران بر خود داشته باشد، زيرا به هيچ وجه با مفهوم جغرافيايي درياچه از نظر وسعت قابل مقايسه نيست بطوريکه به تنهايي نزديک به ?? درصد مجموع مساحت درياچه هاي دنيا را شامل مي گردد و ا

مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 2-1 فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد. 3-1 ...

مقدمه: کمبود مواد غذایی از مواردی است که دغدغه فکری تمامی دست اندرکاران مربوط به امر غذا در دنیا را به خود اختصاص می دهدد. یکی از راههای مبارزه با کمبود مواد غذایی استفاده صحیح و بهینه از آن است تا بتواند حداکثر بهره وری را داشته باشد . یعنی فر آوری غذا به شکلی صورت گیرد که علاوه بر افزایش ماندگاری ‍،حداکثر مواد مغذی موجود در مواد غذایی اولیه حفظ گردد. این امر مهم بدون احاطه ...

مقدمه ذرت با نام علمی Zea mays یکی از غلات گرمسیری و از خانواده گندمیان (گرامینه) متعلق به گیاهان تک لپه می‌باشد. گیاه ذرت ، تنها غله‌ای است که در کشور مکزیک و گواتمالا تکامل یافته است. ذرت پرمحصول‌ترین غله دنیا به حساب می‌آید و از لحاظ مقدار تولید ، پس از گندم و برنج قرار می‌گیرد. امروزه ذرت در تغذیه بسیاری از مردمان دنیا نقش اساسی دارد. مشخصات گیاه شناسی ذرت گیاه تک لپه‌ای ...

استاندارد و کیفیت کلمه کیفیت ترجمه انگلیسی (Quality) به معنای چگونگی است یعنی، صفت حالت یا وضعیت یک شی. ابتدا که این کلمه در زبان های اروپایی به کار رفت دارای بار مثبت بود یعنی کیفیت به عنوان یک کلمه مفهوم ارزشی به کار می رفت و لذا در فارسی هم غالبا به جای آن کلمه مرغوبیت را به کار می بردند اما به تدریج این دیدگاه تغییر کرد و امروزه کوالیتی نه بار مثبت دارد و نه بار منفی بلکه از ...

مقدمه: در سال مالي 1381 هيئت مديره شرکت با مطالعه وضعيت توليد و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن کشش بازار و با توجه به رهنمودهاي مجمع عمومي عادي سال 1380 برنامه عملياتي خود را در زمينه هاي توليد، فروش، نيروي انساني و تأمين مالي تدوين نموده و علير

Top of Form DATEM نجات بخش ضایعات نان: مقدمه: یکی از جنبه های مهم صنعت غذا ، بهبود کیفیت محصولات تولیدی و توسعه فرمولاسیون جدیداست که امروزه امولسیفایر ها این راه را هموار تر ساخته ودر طیف وسیعی از فراورد های غذایی کاربرد دارند .امولسیفایر ها دسته بزرکی از ترکیبات هستند که عوامل فعال سطحی یا سورفکتانت نامیده می شوند .امولسیفایر ها از چربی ها و روغن های گیاهی و حیوانی تولید می ...

پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) تحقیقات در زمینه استفاده از اشعه یونیزه بلافاصله بعد از جنگ جهانی دوم آغاز گردید در آن زمان تصور می شد که اشعه می تواند تکنیک بسیار مناسبی برای حفاظت از مواد غذایی باشد. متاسفانه امیدها به طور کامل برآورده نگردید و امروه تعداد محدودی از فرآورده های غذایی وجود دارند که برای افزایش عمر نگهداریشان، از اشعه استفاده می شود. از جمله اشکالاتی که این روش ...

علت انبساط غير عادي آب مربوط به وضع مولکولهاي آب در حالت جامد و مايع آن است براي توضيح اين پديده لازم است که ساختمان مولکولي آب و نيز اتمهاي سازنده آن بررسي شود. هر مولکول آب از يک اتم اکسيژن و دو اتم هيدروژن ( H2O) ترکيب شده است هر اتم اکسيژن دارا

پيشگفتار نگهداري ماهيان زينتي از دير باز براي عموم يک سر گرمي محسوب مي شده و به نظر مي رسد در يک هزار سال قبل ،چيني ها اولين کساني بودند که به نگهداري ماهيان زينتي اقدام نمودند و اين سر گرمي در نيمه قرن نوزدهم بعد از شکل گيري و توسعه مکان هاي ع

« خلاصه» غذا نیاز انسان را به ماده و انرژی تأمین می کند ماده برای ساختن بافتهای جدید و رشد بدن لازم است و به این علت تغذیه مقوله بسیار مهمی است مخصوصاً در نوجوانان که هم در سن رشد هستند و هم دارای فعالیت بسیار زیاد. غذاها شامل موارد زیر است: 1- هیدراتهای کربن 2- چربی ها 3- پروتئین 4- مواد معدنی و ویتامین ها و آب هیدارت های کربن انرژی زا هستند و مقدار آنها در غذاهای مختلف متفاوت ...

پیشگفتار آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن که بوسیله کمیسیون فنی نگهداری مواد غذایی در سرد خانه زیر صفر تهیه و تدوین شده و در هشتادمین کمیته ملی استاندارد فرآورده‏های کشاورزی و غذائی مورخ 68/8/30 مورد تائید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان آئین کار رسمی ایران منتشر ...

دوپینگ چیست؟ وقتی سروم عادی و تماشاگران به ورزشگاه استادیوم ورزشی می‌ایند تا بیشترین احساسات و تشویق‌های خود را نثار قهرمانان کنند هرگز از عمق و اندازه رقابت سنگین که در میدان ورزشی جریان دارد آگاه نیستند آنچه که در صحنه رقابت ورزشی می‌گذرد و هیچ چیزی کمتر از یک جنگ واقعی و تمام عیار ندارد. وقتی که چند سانتیمتر ، چند کیلو ، چند گرم و چند ثانیه اختلاف می‌تواند یکی را قهرمان و ...

کليات گياه شناسي سويا قرنهاست که غذاي مردم آسيا مخصوصا چين بوده است و چيني آن را همراه با برنج بعنوان غذاي اصلي خود مصرف مي کنند . ايالات متحده آمريکا بزرگترين توليد کننده سويا مي باشد و تقريبا دو سوم محصول کل دنيا را توليد مي کند . سوي

مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این است که استانداردهای ملی، در جهت مطلوبیت ها و مصالح ملی ...

آشنایی با موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی(رسمی) می‏باشد. تدوین استاندارد در رشته‏های مختلف توسط کمیسیون‏های فنی مرکب از کارشناسان موسسه ، صاحبنظران مراکز و موسسات علمی، پژوهشی، تولیدی و اقتصادی آگاه و مرتبط با موضوع صورت می‏گیرد. سعی بر این است ...

گونه‏هاي مختلف ميکروارگانيزم‏ها براساس pH مناسب جهت رشدشان درجه‏بندي مي‏گردند . ساير عوامل فيزيکي و شيميايي مواد غذايي نيز در رشد ميکروارگانيزم‏ها مؤثر مي‏باشد . يکي از عوامل مهم , تأثير pH بر روي مقاومت باکتريهاي به حرارت است . هرچه pH کمتر باشد يع

برزخ از نظر لغت اصطلاح کلمه « برزخ» معمولا در محاورات ، همراه با کلماتي مثل « مابين »، « ما بينهما » به کار مي‌رود ، مثلا گفته مي شود :« برزخ ما بين اين دو » يا « برزخ بين دو چيز » و يا «برزخ بين دنيا و آخرت » و در قرآن شريف آمده است : « بينهما برز

پیش گفتار: استفاده مطلوب از منابع آبی، مسئله ای است که نباید از سوی کارشناسان امور نادیده گرفته شود، زیرا وضعیت اقلیمی کشورمان اقتضا می کند که حداکثر بهره برداری از منابع آبی صورت می گیرد. برای استفاده حداکثر از این منابع در مرحله اول باید از به هدر رفتن آب جلوگیری کنیم در ایران باستان روشهائی را مورد استفاده قرار می دادند که هم اکگنون نیز در اکثر مناطق کشور مرسوم است. از جمله ...

به نام خالق هستي که شير را نوشيدني گوارا گردانيد تا اهل ايمان را عبرتي از قدرت لايزال او باشد و بهشتيان را به نهرهاي آن وعده داد تا لذت رضوان خويش را کامل گرداند. اگرچه اين نوشيدني حيات بخش، منبع غني از ترکيبات مورد نياز بدن بوده ودانشمندان هر روز ا

گفت و گو با مدير رستوران هاي زنجيره اي هايدا (آقاي علي فرزامي) به 10سال قبل برگرديم، به ياد مي‌آوريم که هيچ خبري از اين همه رستوران‌هاي رنگارنگ نبود، حتي در پايتخت بزرگ‌و‌گاهي دوست‌داشتني چند ساندويچ فروشي خيلي معمولي با تنوع غذايي محدود به چشم مي‌خ

صدها سال است که منابع پروتئني در توليد مواد طعم دهنده غذايي هيدروليزشده استفاده شده است . طعم هاي خوشمزه از هيدروليزپروتئينها سالانه در حدود صدها و ميليونها کيلوگرم در جهان عرضه مي شود . استفاده از اين پروتئينهاي هيدروليزشده بعنوان غذا يا اجزاء ترک

آب مايه حيات است. شصت و هفت درصدوزن بدن انسان را آب تشکيل مي دهدکه حدود نيمي ار آن در سلول هاي بدن و باقيمانده آن در خون و ساير مايعات بدن يافت مي شود.آب مواد غذايي و همچنين موادي را که بايند دفع شوند در بدن جابجا مي کند . اکسيژن هوا به وسيله ي هموگ

اگر از آن دسته افرادي هستيد که هر رژيمي را - از خوردن گريپ فروت گرفته تا حذف کربوهيدراتها - لااقل يک مرتبه امتحان کرده ايد، با تعدادي از باورهاي غلط در مورد تغذيه نيز آشنا شده يا آنها را آزموده ايد و يا اگر جزو تازه واردين به عالم رژيم و تغذيه صحيح

"زمين شناسي پزشکي" علمي است که به بررسي ارتباط بين عوامل زمين شناسي با سلامت انسان ها و جانوران و تأثير عوامل زيست محيطي بر پراکندگي جغرافيايي بيماري هاي مرتبط مي پردازد.بنابراين زمين شناسي پزشکي موضوعي گسترده و پيچيده است که براي شناسايي، کاهش يا ح

وبای التور چیست ؟ وبا یک بیماری اسهالی واگیردار و خاص انسان است که توسط نوعی باکتری بنام ویبریوکلرا ایجاد می شود . این بیماری در صورت عدم پیشگیری و درمان به موقع و مناسب ، بسیار کشنده است . این بیماری بیشتر در نقاط گرم و مرطوب و در تمام ماههای سال به خصوص از اردیبهشت تا آبان ماه دیده می شود . بیماران وبایی به طور مشخص دچار اسهال آبکی همراه با کم آبی شدید می شوند . * علائم بالینی ...

علاوه بر عواملی که در کنترل غریزه جنسی و تسکین شهوت بحث شد، از طریق «تغذیه»، «ورزش» و سایر عوامل روزمرّه نیز، می توان به مبارزه با این غریزه برخاست. جوانانی که فعلاً زمینه ازدواج ندارند، باید از بی کاری دوری گزینند،و به هر وسیله ای که باشد خود را سرگرم ساخته، و بدانند که در این دوران جوانی هر چه بخواهند می توانند پیش رفته و در کارهای علمی، فکری، اقتصادی، اجتماعی ... به مراحل ...

مقدمه : افزايش جمعيت و کمبود مواد غذايي بخصوص پروتئين با کيفيت بالا (High quality Protein) سبب گرديده تا دردهه اخير توجه خاصي به منابع خوراکي دريايي مبذول گرديد ، مطالعات بيشتري در زمينه انواع آبزيان بخصوص گونه هايي از ماهيان که اصطلاحاً underutili

يک ورزشکار حرفه اي تا زماني که نداند چه بايد مصرف کند و چگونه و با چه مواد غذايي کليه نيازهايش را تامين کند ، موفق نخواهد بود. امروز ، علم تغذيه يکي از اساسي ترين عوامل موفقيت ورزشکاران است. همه انسان ها بي شک بارها و بارها شنيده اند ، خوانده اند

مقدمه : عسل حاوي بيش از هفتاد ماده مفيد براي بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو ساکاريد ها ساخته شده است. همچنين عسل داراي آنزيم هاي مفيدي از جمله آميلاز، سوکراز، کاتالاز، پراکسيداز و ليپاز بوده و در رده بندي غذاهاي سرشار از آنزيمها

تغذيه مناسب يکي از ارکان سلامت ونشاط نوجوانان مي‌باشد و با توجه به اهميت خاص سلامت نوجوانان و جايگاه مهمي که اين گروه درخانواده و جامعه دارند لازم است به انتخاب موادغذايي مناسب ، زمان و ميزان مصرف و سن تغذيه آنها توجه کافي مبذول شود و توجه بدان حائز

دامنه وسيع ميزباني به دشمن طبيعي اين امکان را مي دهد که روي ميزبان ها جانشين (متناوب)رشد نمايد ومشکلات ناشي از عدم هم زماني با يک ميزبان خاص را بر طرف نموده.وبين دوره هاي زماني کمياب بودن ميزبان که مي تواند کشنده باشد پل ارتباطي بر قرارنمايد.بسياري

در حال حاضر علوم بدون کمک گرفتن از فنّاوري نانو، قدرت جوابگوئي به نيازهاي روز افزون بشر را ندارند. علي رغم رشد قابل ستايشِ شاخه¬هاي مختلف علوم، دانشمندان با چالشهاي اساسي نيز روبرو هستند. براي مثال رايانه¬ها با وجود نزديک شدن به سرعتهاي بحراني پرداز

همه موجودات زنده براي رشد وزنده ماندنشان به غذا، آب، مکان وانرژي نيازدارند رشد افراد جمعيت همچنين به اين عوامل فيزيکي وابسته است.کميابي هر يک از اين عوامل مي‌تواند يک عامل محدود کننده براي پيشرفت رشد جمعيت باشد. بيشترين جمعيتهاي حيواني در تعادل با س

نياز انسان به غذا يکي از احتياجات ذاتي يا فيزيولوژيک است که مهمترين عامل بقاي زندگي و طول عمر مي باشد.احتياج به غذا دائمي است و ارگانيسم را مجبور ميکند تا براي بدست آوردن غذا و رفع گرسنگي کوشش کند. تغذيه صحيح و متعادل نه تنها پديده رشد را ميسر مي

رژيم غذايي يک ورزشکار بايد در يک مطلب اساسي با رژيم غذايي فرد عادي تفاوت داشته باشد . ورزشکاران علاوه بر احتياجات زندگي روزمره ، نياز به سوخت براي تمرين و مسابقه دارند غذا سوخت لازم براي ورزشکاران را تأمين مي کند ولي اغلب ورزشکاران از سوختي که در مخ

تعريف اقليم: ريشه کلمه آب وهواکه درزبان عربي اقليم گفته مي شودکلمه يوناني کليما (Klima) است که تقريبا درتمام زبانها ازهمين ريشه اقتباس شده است. درلغت نامه دهخدا اقليم به معني خميدگي ؛ انحنا و انحراف واصطلاحا به معني تمايل وانحراف ناحيه اي اززم

شایع ترین بدخیمی GI می‌باشد. میزان بروز در مردان و زنان برابر است. تشخیص زودهنگام و پیشرفت در روش‌های درمان و جراحی مسئول کاهش مورتالیتی از این سرطان در طی سالهای اخیر بوده است.ریسک فاکتورها سن بالا : بیش از 90% موارد بعد از سن 50 سالگی تشخیص داده می‌شود. (سن شروع غربال گری) فاکتورهای ارثی : 80% اسپورادیک و 20% سابقه فامیلی مثبت کانسر کولورکتال لذا به تمام بیمارانی که به ...

دکتر لنور-آر- زومان پزشک و فيزيولوژيست معروف و سازمان دهنده مهندسي زيست مي باشد . ايشان مي گويد اگر بدن را به يک ماشين تشبيه نمائيم، نياز به يک دانشگاه پلي تکنيک خواهيم داشت تا آن را بشناسيم. هم اکنون در دانشگاهي که تقريبا بنيان گذار آن دکتر زومان

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

بيوتکنولوژي يا فنآوري زيستي، که به صورت توانائي بکارگيري فرآيندهاي زيستي در بعد صنعتي تعريف ميشود در دو دههِ گذشته، کاربردهاي گستردهاي در عرصه هاي کشاورزي وبهداشت، محيط زيست و غيره يافته است. بيوتکنولوژي در مفهوم عام و نزد اکثريت مردم معناي درآمد

آنتی بیوتیک ها سالهاست که برای مقاصد دامپزشکی در حیوانات مزرعه مورد استفاده قرار می گیرند. بعضی از آنان بخصوص ترکیباتی که برای کنترل عفونت باکتریایی دستگاه گوارش بکار میروند منجر به تکامل ترکیباتی شده که در حال حاضر بطور گسترده ای مورد استفاده اند و به طور اختصاصی به عنوان محرکهای رشد فعال در دستگاه گوارش شناخته می شوند. ترکیباتی که در صنعت دامپروری استفاده می شوند به دو گروه ...

رئيس اسبق اداره طب قانوني وزارت دادگستري حلق آويزي تقريباً هميشه نتيجه خودکشي است. وقتي آثار زد و خورد موجود باشند بهترين ادله از قتل (آدم کشي)لازم است امتحان شود گره رشته که بدور گردن پيچيده شده چون بعضي گرهها مخصوص بعضي مشاغلند- از قبيل گره بحري

شير ماده غذايي با ارزشي است که از بدو تولد انسان مورد استفاده قرار گرفته است ودر تغذيه کودکان غذايي کامل و براي بزرگسالان داراي نقش مهم و اساسي است .در بين انواع غذاهاي مصرفي روزانه شير متعادل ترين ترکيبات را دارد شير حاوي مواد لازم براي توليد انرژي

غذا به عنوان يکي از نيازهاي اصلي بشر و ارتباط مستقيم آن با سلامت و بقاي او همواره مورد توجه بوده است. انسان اوليه براي دستيابي به غذا مجبور بود به شکار بپردازد و يا از ميوه ها و گياهاني استفاده نمايد که هيچ گونه شناختي نسبت به فوايد و مضرات آنها ندا

مقدمه و تاريخچه کنسروسازي کلمه کنسروسازي از لغت يوناني conservar به معني حفظ کردن مشتق شده است. به طور کلي، کنسروکردن در صنايع غذايي عبارت است از ايجاد شرايطي که بتوان تحت آن شرايط محصول موردنظر را براي مدت‌هاي طولاني حفظ نمود. کنسرواسيون غذا با است

نياز انسان به غذا يکي از احتياجات ذاتي يا فيزيولوژيک است که مهمترين عامل بقاي زندگي و طول عمر مي باشد.احتياج به غذا دائمي است و ارگانيسم را مجبور ميکند تا براي بدست آوردن غذا و رفع گرسنگي کوشش کند. تغذيه صحيح و متعادل نه تنها پديده رشد را ميسر مي

خويشتن پنداري( خودپنداره، خودپنداري)Self Concept اولين بار رنه کارت1 در سال1644 اصول اوليه خويشتن پنداري را در کتاب اصول فلسفه با مطرح ساختن مقوله«شک» ارائه داد. پس از او زيگموند فرويد در سال1900 ميلادي تئوري خويشتن پنداري را به عنوان يک مقوله روانش

اقيانوس اقيانوس پهنه بسيار گسترده و به هم پيوسته آب شوري است که نزديک به سه چهارم سطح کره زمين را پوشانده است. درياها قسمتي از آبهاي اقيانوس هستند که در کرانه هاي قاره ها قرار گرفته اند. قاره ها اين پهنه گسترده آب را به پنج بخش تقسيم کرده اند. هر

با بیان جامعی که در زمان رسیدن به خلافت برای مردم ایراد کرد ، پرونده خود را گشود ، تا روش خود را توضیح دهد ، و شیوه رفتار خویش را به روشنی اعلام کند .و او چنین گفت: ((.... مبادا افرادی از شما – که در نعمتهای دنیا غرقه شده ، املاک و زمینها برگرفته ، نهرها شکافته ، بر مرکبهای تندرو سوار شده ، کنیزکان سیمین تن زیبا روی انتخاب کرده برایشان به صورت ننگ و عار درآمده است – اگر از این ...

بازرسی بهداشتی گوشت پرندگان بازرسی کشتارگاهی گوشت پرندگان ومشخصات پرندگان سالم وبیمار در سالهای اخیر بر اثرترویج وتوسعه صنعت مرغداری،تولید گوشت پرندگان افزایش یافته،ولی به مسئله بازرسی گوشت پرندگان توجه کمتری شده است ومتاسفا نه مصرف گوشت های مرغ غیر بهداشتی فاجعه آفرین است. از آنجایی که بهداشت مواد غذایی از نظر بهداشت عمومی وسلامت مردم اهمیت دارد بازرسی گوشت پرندگان نیز اهمیت ...

قرون وسطی یا سده‌ های میانه، نام یکی از چهار دوره‌ای است که برای تقسیم بندی تاریخ اروپا استفاده می‌شود. این چهار دوره عبارت بودند از دوران کلاسیک باستان، قرون وسطی، عصر نوزائی (رنسانس) و دوران جدید یا مدرن که از ۱۶۰۰ میلادی شروع می‌شود. معمولاً قرون وسطی را از پایان امپراتوری رم در قرن پنجم میلادی تا سقوط قسطنطنیه توسط دولت عثمانی و پایان امپراتوری رم شرقی (یا بیزانس) در ۱۴۵۳در ...

اقدام به مصرف اين داروهاي غير مجاز ومصيبت بارميکنند واگر کسي باشد که در مورد خطرات وعوارض اين داروها با دلايل و مدارک سخن بگويدميزان مصرف کاهش مي يابد زيرا ورزشکار حاضر نخواهد بود يک عمر اتهام و بد نامي و عوارض کشنده اين داروهارا بر خوشي لحظه اي قهر

سلاحهاي شيميايي «اللهم و امزج مياههم بالوبا ء و اطعمتهم بلادواء»1 امام سجاد (ع) مي فرمايند: « خداوندا آبهاي دشمنان کافر را به وبا و غذاهايشان را به بيماريها آميخته و مخلوط کن» مقدمه پس از بيان بحث آخرين فرق بين جهاد ابتدايي و جهاد دفاعي که

طب قانوني- آيا خودکشي است يا آدم کشي؟ دکتر حسينقلي قزل اياغ رئيس اسبق اداره طب قانوني وزارت دادگستري حلق آويزي تقريباً هميشه نتيجه خودکشي است. وقتي آثار زد و خورد موجود باشند بهترين ادله از قتل (آدم کشي)لازم است امتحان شود گره رشته که بدور گردن پ

کلیات سیلو: سیلو کردن عملی است که به وسیله آن برخی از غذاهای دام در محلی محفوظ و حتی المقدور بدون هوا تحت تخمیر قرار گرفته و نگهداری می شود. این محل ها سیلو نامیده می شود. (سیلو کلمه ای است اسپانیائی و به معنی انبار و یا زیر زمین می باشد) و مواد سیلو شده را غذای تخمیر شده، غذای ترش و یا سیلو می نامند. ارزش غذائی علوفه سیلو شده نسبتاً خوب و اتلاف غذائی آن نسبت به سایر روش های ...

ورزش و تغذيه براي لذت بردن از ورزش بايد خود را براي اين کار آماده کرد. تغذيه براي اين آمادگي و شرکت در مسابقه ها رل بسيار مهمي را به عهده دارد. يک غذاي متعادل: اين يک قاعده طلائي است که براي کسب بهترين موقعيتهاي قبل از هر نوع کوشش بهترين شرايط

اندازه‌ي امولسيوني و تنها مقدار کمي از پليمرهاي ويژه در محلول ساخته مي شوند. اندازه‌ي ذرات رزين هاي تعليقي در مقايسه با نوع امولسيوني بزرگتر است (50 تا 500 ميگروي در مقياسه با D.1 تا 1.D ميکروي) و معمولا به گونه اي طراحي مي شود تا سطحي متخلخل و کن

- شايع ترين بدخيمي GI مي‌باشد. - ميزان بروز در مردان و زنان برابر است. - تشخيص زودهنگام و پيشرفت در روش‌هاي درمان و جراحي مسئول کاهش مورتاليتي از اين سرطان در طي سالهاي اخير بوده است. ريسک فاکتورها - سن بالا : بيش از 90% موارد بعد از سن 50

دليل وجود کانيهايي با شکلها ي مختلف با فرمول يکسان fes2 پيريت در سيستم مکعبي و رده پيريتوهدرون تشکيل مي شود. غالبا به شکل بلوري و فرمهاي شش وجهي با سطوح مخطط و يا هشت وجهي ديده مي شود. اما مارکاسيت در سيستم ارتورمبيک و رده دي پيراميدال متبلور

اکثر افراد، حتي اگر برنامه غذائي کارآمدي هم داشته باشند، قبل از اينکه به وزن دلخواهشان برسند دست از رژيم غذائي برمي‌دارند يا اگر به وزن دلخواه برسند به احتمال زياد، بار ديگر چاق خواهند شد. اين مسئله‌اي است که همگان از آن آگاه هستند. ولي... چرا چني

نکاتي در مورد تمرين هاي استقامتي • بدون در نظر گرفتن برنامه تناسب اندام بايد در ورزش هاي هفته اي خود انواع مختلف تمرين هاي قدرتي را بگنجانيد. اينگونه تمرينات براي حفظ سلامت فرد از اهميت بالايي برخوردار مي باشند. در همين سايت مقالاتي وجود دارند که

رژيم غذايي يک ورزشکار بايد در يک مطلب اساسي با رژيم غذايي فرد عادي تفاوت داشته باشد . ورزشکاران علاوه بر احتياجات زندگي روزمره ، نياز به سوخت براي تمرين و مسابقه دارند غذا سوخت لازم براي ورزشکاران را تأمين مي کند ولي اغلب ورزشکاران از سوختي که در مخ

شخص می تواند به لیستی از مردم واشیا فکر کند و مثالی بدهد از اینکه چطور هر یک آنچه که به نظر می رسد باشند، نیستند. بذله گویی و شوخی کردن، قابلیت دیدن زندگی به صورت یک بازی سرگرم کننده است. شخص می تواند زندگی را به صورت یک بازی نگاه کرده و به بازی یک اسم بدهد. شخص باید زمانهای احساسات متفاوت- خنده، لذت، ترس، عصبانیت، ناراحتی- را شناخته و برد و باخت ها را چارت‌بندی کند. تواضع و ...

مقدمه همانطور که می دانیم آب منبعی حیاتی است وزندگی بدون آن امکان ندارد برای مثال اگرآب نبود محصولی به عمل نمی آمد اگر دقیق تربه مسأله نگاه کنیم هیچ موجودی به وجودنمی آمد اما باهمه ی اینها امکان پذیرند درتحقیق مطالبی درموردآب به خواننده گفته می شود وخواننده باخواندن این تحقیق مطالبی راجع وجوداب ازآغاز وپراکندگی آن ونوع آبها وحالت آنها چرخه ی آب آب های معدنی وازهمه مهمترآب چیست ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول