دانلود تحقیق و مقاله و پروژه دانشجویی و دانش آموزی در مورد ویتامینها

تعداد 100 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع ویتامینها در سایت یافت گردید:

نقش مواد معدني و ويتامينها در تغذيه گاو شيري:‏ موضوع اين تحقيق بررسي بهترين منابع مواد غذائي و ويتامين ها ، احتياجات متداول براي توليد و تجربيات تغذيه اي براي مشخص شدن اين احتياجات و بالا بردن سطح توليد و سلامتي گاو شيري است .‏ • تغذيه مواد معدن

ويتامينها 1- تعريف : ارائه تعريفي جامع براي کلمه ويتامين، عملاً غير ممکن است. اين کلمه در سال 1910 . م به وسيله « فونک » اختراع شد. در اين سال او توانست از پوسته برنج عنصر کريستالي را بدست بياورد که از بيماري بري بري پيشگيري نموده و آن را درمان

اين نوشته براي افراد عادي، ورزشکاران و مربيان است. بنابراين در نظر ندارد تا به بررسي روشهاي پيچيده علمي موضوع بپردازد. ليکن شناخت اوليه از اين علم به منظور درک کلي تغذيهدرماني، ميتواند در عملکرد و فعاليت بدني مثبت فرد مؤثر باشد. علومي که مورد بحث

همه موجودات زنده براي رشد وزنده ماندنشان به غذا، آب، مکان وانرژي نيازدارند رشد افراد جمعيت همچنين به اين عوامل فيزيکي وابسته است.کميابي هر يک از اين عوامل مي‌تواند يک عامل محدود کننده براي پيشرفت رشد جمعيت باشد. بيشترين جمعيتهاي حيواني در تعادل با س

باپيشرفت علم ودانش بشري وگسترش جوامع شهري شيوه زندگي وعادات مردم نيز دستخوش تغيير وتحول گرديده است ويکي ازمواردمهم که ازتغيرمصون نمانده است عادات غذايي وذائقه افرادمي باشد. باگسترش علم ودانش بشري وتوسعه شهرنشيني درکشورمان باعث شده است ازعادات وجير

سوء تغذیه یکی از مهمترین علل مرگ و میر و ناتوانی در کودکان می باشد . عدم تعادل بین مواد غذایی و انرژی مصرفی با نیاز بدن برای رشد ، نگهداری وعملکرد اعضای بدن ، عامل ایجاد این ناهنجاری است .کاوشیکور و ماراسموس ۲ نمونه از کمبود انرژی - پروتئین از این بیماری می باشند . اختلاف بین این دو نمونه بر اساس عدم وجود ادم و تورم بین بافتی است که در کواشیوکور این ادم وجود دارد ولی در ماراسموس ...

تغذیه میتواند به عنوان یک سری از مراحل که یک سیستم در آن ایفای نقش می کند، تعریف شود که در آن هضم غذا برای پیشرفت و رشد، برای مصرف انرژی، برای بازسازی بافت های از بین رفته یا آسیب دیده، و همچنین برای پیشگیری از چند نوع بیماری انجام میشود. اما تغذیه شامل مراحل بسیاری می شود. و بدین ترتیب می تواند معانی بسیاری بر خود گرفته باشد. از میان دیگر معانی ها و تعریف ها، تعریف « مندل» برای ...

تغذیه : تغذیه نیاز اصلی انسان است اما این نیاز در طول زندگی در طی رشد و تکامل وتغییر در وضعیت سلامتی تغییر می نماید . علم تغذیه شامل مطالعه مواد مغذی و چگونگی دریافت آنها توسط بدن است . مواد غذائی به 6 دسته اصلی کربوهیدرات ها ، پروتین ها و لپیدها ، ویتامینها مواد معدنی و آب تقسیم می شود و سه دسته اول انرژی زا هستند و سه دسته دوم غیر انرژی زا ، انرژی یک غذا با واحد کیلو کالری ( ...

املاح معدني ترکيبي از شبه فلزات مانند کلر cl، کربنC ،هيدروژن H،گوگرد S ،ازت N ،فسفرP ،فلوئورF ،برم Br ، ارسنيک As وفلزات مختلف مثل ؛ سديم Na ،پتاسيم K،منيزيم Mg،منگنزMn ،آهن Fe،روي Zn،مسCu ، نيکل Ni،کوبالتCDوآلومنيوم Alوسرب Pbو . . . . مي باشد . اين

تعريف: عدم وجود سيکل هاي قاعدگي. آمنوره اوليه: عدم وجود سيکل هاي قاعدگي تا سن 16سالگي آمنوره ثانويه: قطع سيکل هاي قاعدگي در خانمي که قبلا سيکلهاي قاعدگي نرمال داسته است. علل آمنوره: -هيپو تالاموسي -هيپونيزي

غلات مهمترين منبع غذايي انسان مي باشد . حدود 70 65 درصد از کربوهيدراتها ، پروتئينها و همچنين قسمت زيادي از ويتامينهاي گروه B ، املاح و عناصر کم مقدار رژيم غذايي مردم ايران از طريق غلات و فرآورده هاي آن تأمين مي شود . گندم ، چاودار ، جو ، يولاف ( جو

کم خوني اختلال خوني شايعي است که در آن گلبولهاي قرمز سالم، به تعداد کافي، براي حمل اکسيژن به بافتهاي بدن وجود ندارد و موجب مي‌شود که علائمي ايجاد شود. کم خوني انواع گوناگوني دارد که هر يک علت خاص خود را دارند. کم خوني مي‌تواند موقتي و يا طولاني

چاقی و درمان آن چاقی یک بیماری مزمن است ودرمان آن مثل هر بیماری مزمن دیگری نیاز به زمان دارد. سعی کنید در درمان چاقی خود از دارو استفاده نکنید، چرا که دارو غذا نیست و در هر حال دارای عوارضی می‌باشد. -در درمان چاقی خود هیچگاه عجله نداشته باشید، یادتان باشد که رژیم غذایی با کاهش وزن تدریجی علاوه بر اینکه قابل تحملتر است، عوارضی نداشته، تقریباً غیر قابل بازگشت می‌باشد. چاقی با ...

بررسی سایر ضایعات محصولات ی زراعی ضایعات مواد غذایی در کشوربه مراتب از میزان متعارف ان در کشورهای در حال توسعه بیشتر است با اینکه رقم دقیقی در سطح کشور در دسترس نیست برسیهای موردی و نمونه ای نشان میدهد ضایعات مواد غذایی در مراحل انبارداری-توزیع و نگهداری – اماده کردن و پخت در منزل و مصرف غذا در خانه حدود 30-25درصد است و در مورد بعضی محصولات مانند سبزی و صیفی به حدود 50 درصد نیز ...

عناصر معدني عناصر معدني 5-2 درصد وزن بدن جانوران را تشکيل مي دهند که 75 درصد از اين ميزان در استخوانها متمرکز ميباشد. اکثر عناصر معدني طبيعت در بدن يافت شده اند و وجود آنها در غذا ضروري مي باشد. تعداد 16 عنصر از مواد معدني در متابولسيم بدن نقش

بافت بدن هر بافت مجموعه‌ای از سلولهای تخصص یافته می‌باشدکه کار معینی را انجام می‌دهد. بنابراین چون همه بافتها و ارگانهای بدن از اجتماع سلولها تشکیل شده ، بطور مرسوم سلول را واحد ساختمانی بدن نامیده‌اند. نگاه کلی بافت شناسی قسمتی از علوم تشریحی است که ساختمان میکروسکوپی ارگانهای مختلف بدن را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد. یادگیری جزئیات ساختمانی ارگانها و اعضای مختلف برای فهم ...

جسم انسان از میلیونها میلیون سلول تشکیل شده است که در کنار هم ، بافتهایی مانند ماهیچه‌ها ، استخوان و پوست را می‌سازند. اغلب سلولهای طبیعی بدن در پاسخ به تحریکاتی که از داخل و خارج بدن به آنها وارد می‌شود، رشد و تولیدمثل می‌کنند و در نهایت می‌میرند. اگر این فرآیند در مسیر تعادل و صحیح خود اتفاق بیفتد ، بدن سالم می‌ماند و عملکرد طبیعی خود را حفظ می‌کند. اما مشکلات ، زمانی شروع ...

پروبیوتیکها میکروبهایی که باید خورد* *تاریخ پروبیوتیک پیشینه استفاده از پروبیوتیک‌ها به زمانی برمی گردد که یک پزشک روسی به نام “متچنیکف” فهمید که خوردن یک نوع ماست تخمیر شده از شیر، سبب طول عمر و حفظ سلامت روستاییان بلغاری شده است. بیشترین تحقیقات در ایران روی ماست انجام شده و پژوهشگران موفق شده‌اند با افزودن برخی مکمل‌های لبنی، ویژگی‌های نامطلوب ماست پروبیوتیکی را بهبود بخشند. ...

پروبيوتيکها ميکروبهاي انتخاب شده‌اي ميباشند که جهت جايگزين شدن در لوله گوارش انسان يا حيوانات مورد استفاده قرارمي‌گيرند . هدف از اين جايگزيني بهبود شرايط فيزيولوژيکي و بطور کلي تغيير اکوسيستم پيچيده روده ميباشد. پروبيوتيکها ميکروبهاي انتخاب شده‌اي

خَربُزه گیاهی از تیره کدویان که میوه‌اش درشت و شیرین و آبدار است. بوته آن کوتاه و ساقه‌هایش روی زمین می‌خوابد. خربزه گیاهی از خانواده Cucurbitaceae با نام علمی Cucumis melo var.inodorus است. اصل و منشأ خربزه از کجا است؟ تقریباً بیشتر مردم به این میوه و انوع آن علاقه دارند. حالا یا طالبی باشد یا خربزه یا هندوانه. یک چنین میوه ای که امروزه این قدر محبوبیت دارد، حالا تعجب آور است ...

زمینهای کوچک پراکنده ساختمانی موزائیکی از محصولات متصل و زمین غیر زراعی ایجاد می کنند که به صورت بالقوه پناهگاه و غذایی جایگزین را برای دشمنان طبیعی فراهم می کند. همچنین ممکن است آفتها در این محیط ها که وابسته به ترکیب گونه ها گیاه است به سرعت گسترش یابند. با این حال، با وجود ترازهای پایین جمعیت آفتها و یا گروه های متناوب احتمال نگهداری آفتهای طبیعی در این مناطق ضروری می باشد. ...

ویتامین D مقدمه مطمئنا با نام ویتامین D آشنایی دارید و از بیماری راشیتیسم یا نرمی استخوان نیز مطالبی شنیده‌اید و یا شاید تاکنون کودکان یا افراد بزرگسالی را دیده‌اید که پاهای هلالی شکل دارند، دلیل آن چیست؟ آیا هلالی شدن پای افراد به سمت خارج یا داخل یک مسئله ژنتیکی است یا یک کمبود تغذیه‌ای؟ ویتامین D از ویتامینهای محلول در چربی است و از راههای مختلفی به بدن می‌رسد. اصلی‌ترین راه ...

ویتامین A مقدمه رتینول یا ویتامین A یکی از ویتامینهای محلول در چربی می‌باشد. ویتامین A از ترکیباتی به نام رتینوئیدها ساخته می‌شود که فرمهای فعال ویتامین A هستند و در طبیعت به چند صورت موجود می‌باشند. در طبیعت موادی به نام پیش سازهای ویتامین A وجود دارد که بتا کاروتن از آن جمله است. بتا کاروتن ترکیبی است که در بدن شکسته شده و به ویتامین A تبدیل می‌شود. چون ویتامین A محلول در چربی ...

شرح بیماری استرس‌ عبارت‌ است‌ از واکنشهای‌ فیزیکی‌، ذهنی‌ و عاطفی‌ که‌ در نتیجه‌ تغییرات‌ و نیازهای‌ زندگی‌ فرد، تجربه‌ می‌شوند. تغییرات‌ می‌توانند بزرگ‌ یا کوچک‌ باشند. پاسخ‌ افراد به‌ تغییرات‌ زندگی‌ متفاوت‌ است‌. استرس‌ مثبت‌ می‌تواند یک‌ انگیزش‌ دهنده‌ باشد در حالی‌ که‌ استرس‌ منفی‌ می‌تواند در زمانی‌ که‌ این‌ تغییرات‌ و نیازها، فرد را شکست‌ می‌دهند، ایجاد شود. علایم‌ شایع‌ ...

بلوغ تولدی دیگر برخی معتقدند که دوره بلوغ بحرانی ترین مراحل زندگی به حساب می آید و دوران طوفان و تلاطم است. همه وجود نوجوان دستخوش جریانات سهمگین تحول و تغییر است. عده ای این بحران را وابسته به تغییرات جسمی، روحی و روانی نوجوان می دانند و عده ای اعتقاد دارند که عبور از مرحله بلوغ طبیعی است. آنچه که موجب بحران می شود،‌عدم برقراری ارتباط صحیح و منطقی بزرگترها با نوجوان است. در ...

اکولوژی درخت انگور مقدمه هر موجود زنده‌ای برای برخی از فرآورده‌ها و فرایندهای زیستی اساسی بطور انکارناپذیری به محیط زیست خود و بویژه به موجودات زنده دیگر وابسته است. لازمه بقا ، همبستگی گروهی است و بررسی چگونگی این همبستگیها مورد توجه دانش اکولوژی است. دانش اکولوژی مجموعه شناختهایی است که انسان درباره اثرات محیط بر روی موجودات زنده ، اثرات موجود زنده بر روی محیط و ارتباطات ...

کليات گياه شناسي خرما ميوه اي بسيار قديمي است و نام آن در کتاب مقدس 42 بار تکرار شده است . اين ميوه پرخاصيت براي مردم شکورهاي راوپايي و آمريکايي تا حدي ناآشنا است و آنرا فقط در کيک و شيريني مصرف مي کنند ولي در خاورميانه و مخصوصا در کشوره

تاریخچه زیتون زیتون گیاه بومی آسیا نر بوده است و بعدها به ایران و سوریه و فلسطین و سپس به کشورهای مدیترانه ای در پنج هزار سال پیش آورد شده . زیتون از قدیمی ترین گیاهانی است که در طول تاریخ کشف شده است . باوجود اینکه تمام روغن ها دارای کالری می باشند و بعضی از آنها دارای منافع بیشتری از بقیه هستند زیتون از روغن های مفیدی می باشد که انسان را در مقابل بیماری های قلبی محافظت میکند . ...

تمشک شرح تمشک ميوه اي شبيه شاه توت و توت فرنگي است و به رنگ زرد يا سرخ مايل به سياه يافت مي شود. ميوه تمشک ترش مزه بوده و به صورت خام يا پخته، شربت، کمپوت و ... خورده مي شود. بوته تمشک در مناطق گرم و مرطوب، در جنگلها و صحراها مي رويد و گاهي

درباره «اسفناج» چه می‌دانید؟ نتایج تحقیقات علمی جدید نشان می‌دهد که گیاه اسفناج خاصیت ضد سرطانی بسیار بالایی دارد به همین علت به سلطان گیاهان معروف است. معمولا از اسفناج هم به صورت خام در سالاد و پخته در تهیه برخی غذاها مانند آش و بورانی استفاده می‌شود. اسفناج دارای مقادیر زیادی ویتامین‌های A ، B، B2 و C بوده و در درمان برخی بیماریها مفیدست. همچنین، این گیاه دارای عناصر معدنی ...

چغندرگیاهی دو ساله است و چغندر قند کنونی از یک تیپ وحشی حاصل شده که در ابتدا درصد قند آن کم و حدود 5 تا 6 و حداکثر 8 درصد بود که پس از هیبریداسیون های مکرر مقدار قند ریشه آن به 18 تا 20 درصد افزایش یافته است. این قند به صورت ساکارز می باشد. این گیاه دارای ریشه ای مخروطی شکل است که طول آن در تیپ های مختلف از 20 تا 50 سانتی متر تغییر می کند. پوست ریشه به رنگ خاکستری و یا سفید ...

انگور و خواص آن انگور ميوه اي است بهشتي که شامل ويتامينهاي A , B ، C مي باشد هم چنين داراي مقداري منيزيم ، کلسيم ، آهن ، فسفر ، پتاسيم و آلبومين است هر شخصي بايد در روز انگور ميل کند زيرا ميوه اي ضد عفوني کننده است . امروزه در طب درمان هاي

مقدمه: زراعت زعفران از ویژگیهای خاص برخوردار است . نیاز اندک آن به آب، امکان بهره برداری محصول به مدت 7 سال ،سهولت در امر نگهداری محصول زعفران ، حمل و نقل آن و نیز عدم نیاز مراحل کاشت ، داشت و برداشت محصول به ماشین آلات زراعی سنگین و اشتغالزایی و بازده اقتصادی بالا از پتانسیل های زراعت زعفران محسوب می شود . افزایش مصارف صنعتی دارویی و غذایی زعفران می تواند در امر افزایش سطح زیر ...

سرطان یعنی رشد ، تکثیر و گاهی انتشار غیر طبیعی سلولهای بدن. تمامی سرطانها دارای الگوی رشد مهارگسیخته و تمایل به جدا شدن از منشا اصلی و متاستاز هستند. دید کلی جسم انسان از میلیونها میلیون سلول تشکیل شده است که در کنار هم ، بافتهایی مانند ماهیچه‌ها ، استخوان و پوست را می‌سازند. اغلب سلولهای طبیعی بدن در پاسخ به تحریکاتی که از داخل و خارج بدن به آنها وارد می‌شود، رشد و تولیدمثل ...

کنجاله بذرپنبه کیفیت پروتئین بذر پنبه خوب و معهذا همانند سایر کنجاله های بذر روغنی از لحاظ سیستین ، متایونین و لایزین فقیر بوده که آخری اولین اسید آمینه محدود کننده می باشد . میزان کلسیم آن کم و نسبت کلسیم به فسفر آن یک به شش است . بنابراین کمبود کلسیم بسهولت میتواند بروز کند . منبع خوب و اگر چه متغییر تیامین بوده اما از لحاظ کاروتین فقیر است . همچنین مکملی جهت تامین ویتامینهای ...

که از قبیل گیاهان تلخ،داروهای منقبض کننده،ضدالتهاب،ضدنفخ،گیاهان معرق، گیاهان کاهش دهندۀتعرق، گیاهان مدّر، گیاهان خلط آور ولعابدار، گیاهان خلط آووروقی آور، خلط آورمحرک، گیاهان ضدسرفه، گیاهان مسهل صفرا وغیره است. از قبیل جوشانده،عصاره،خیس کردن،پرکولاسیون وغیره است که ازقبیل الکالوئیدها،گلوکوزیدها،ساپونین ها، موادتلخ،تانن ها،روغنهای چرب وغیره است. ازقییل پیاز،سیر،سناءکاذب ...

در حدود 95درصد چربی موجود در بدن انسان و غذا از تری گلیسریدها تشکیل یافته است. تری گلسیریدها از اتصال گروه کربوکسل اسیدهای چرب با گلیسرول(نوعی الکل) به وجود می آید. اسیدهای چرب(FATTY ACID) از یک زنجیره هیدروکربن طویل و آبگریز و یک سر گروه کربوکسیل (-COOH) و آبدوست تشکیل یافته اند. بسته به موجود بودن و تعداد پیوندهای دوگانه (C=C) اسیدهای چرب به دو دسته اشباع و غیر اشباع تقسیم ...

مقدمه شير يکي از مغذي ترين مواد غذايي است. آناليز بيوشيميايي شيرخام نشان مي دهد که منبع غني از کلسيم و ويتامين B2 و منبع خوبي ازويتامين A است. و از نظر ويتامين هاي C,E,D و آهن فقير مي باشد. Aw آن بالا و انرژي زايي متوسط دارد. (170کيلو کالري براي 10

معرفي محصول نان غذاي اصلي و پايه مردم بسياري از کشورهاي جهان را تشکيل داده و روزانه قسمت اعظم انرژي، پروتئين، املاح معدني و ويتامينهاي گروه B مورد نياز آنها را تامين مي نمايد. در ايران نيز حدود 65-60 درصد پروتئين و کالري و حدود 3-2 گرم املاح

"سوء تغذيه و تأثير آن بر يادگيري در دانش آموزان" دانش آموزاني که ما در مدرسه با آنان روبه رو مي شويم از دوران نوزادي و کودکي گذر کرده اند و از نظر وضعيت تغذيه اي يکي از مهم ترين دوران زندگي خود را پشت سرگذاشته اند . دوران جنيني و سال اول ت

مقدمه: يک راهنما براي توليد موفق، غذاي مناسب براي گاو است. هزينه غذا بيشترين بهايي است که براي نگهداري گاو بايد پرداخت.فهم مراحل هضم نشخوارکنندگان وغذاي اصلي آنها، نيازمند غذا دادن و مديريت خوب است. دستگاه گوارش: گاو متعلق به طبقه نشخوارکنندگا

جذب و بازتابش متعاقب نور توسط نمونه هاي ارگانيک و غير ارگانيک اساسا ناشي از پديده هاي فيزيکي همچون فلورسانس و فسفرسانس است. گسيل نور طي فرايند فلورسانس به جهت تاخير نسبتا کوتاه مدت بين جذب و گسيل فوتون که معمولا کمتر از يک ميکروثانيه است، تقريبا همز

چربیها نیز مانند مواد قندی و نشاسته‌ای در بدن تولید حرارت می‌کنند. چربیها در حرارت معمولی جامد هستند. آن دسته از چربیها که در حرارت معمولی مایع می‌باشند، به نام روغن شناخته می‌شوند. از سوی دیگر چربیها استرهای اسیدهای کربوکسلیک با زنجیر طولانی می‌باشند. چربیها و روغنها و مومهایی که در طبیعت یافت می‌شوند، حاوی استرهایی با جرم مولکولی بالا می‌باشند که به لیپید نیز معروفند. دید کلی ...

در عالم گياهي مهمترين و اصلي ترين متابوليسم ها که اکثر واکنش در آن انجام مي گيرد : آنزيم ها فتوسنتز تنفس . اگر يک سلول زنده را به کارخانه تشبيه کنيم هزاران ترکيب و متابوليت در هر لحظه توليد ميشود . تنوع ترکيبات در عالم گياهي خيلي بيشتر از عالم ج

1- تغذيه نياز اصلي انسان است اما اين نياز در طول زندگي در طي رشد و تکامل وتغيير در وضعيت سلامتي تغيير مي نمايد . علم تغذيه شامل مطالعه مواد مغذي و چگونگي دريافت آنها توسط بدن است . مواد غذائي به 6 دسته اصلي کربوهيدرات ها ، پروتين ها و لپيدها ، ويت

مواد خشبي اهميت گونه هاي چرا کننده ? تقريبا يک سوم کره زمين(13.7 ميليون هکتار) خشکي است. ? 3 تا 4 درصد براي هداف شهرنشيني و صنعتي استفاده شده است ? 10 درصد زير کشت است ? زمينهاي غير توليدي حدود 15 درصد خشکي است ? زمينهاي جنگلي 28 – 30 در

ماءالشعير از جمله نوشيدنيهايي است که به گفته متخصصان وکارشناسان تغذيه خواص زيادي به بدن ميرساند. شرکت بهنوش جزو اولين شرکتهاي ايراني است که به توليد ماءالشعير در ايران پرداخت. پروسه توليدي ماءالشعير در ايران منحصر به فرد است.در تمام دنيا آب جو

وجود گرما و هواي مرطوب در مناطق گرمسيري و نيمه گرمسيري محدوديتهاي عمده اي در امر کشت و پرورش بسياري از قارچهاي خوراکي متداول، مانند قارچ دکمه اي agaricus bisporus و شي تاکه Lentinula edodes ايجاد ميکند. قارچ چيني با رشد بر روي کاه برنج، قارچي مناسب

واژه شلتوک از کلمه هندي چلتو (chalto ) گرفته شده و در زبان انگليسي به شلتوک ( دانه برنج همراه با پوست ان ) Rice Paddy گفته مي شود . نام برنج از زبان هندي گرفته شده که به آن Ariai مي گويند . در زبان انگليسي به برنج Rice گفته مي شود که همان نام عموم

سوالات درس بيوشيمي رشته ي کشاورزي 1-فراوانترين کاتيون داخل سرم خون انسان کدام است؟ الف) ب) ج) د) 2-فشار اسمزي يک محلول از چه رابطه اي بدست مي آيد ؟ الف)=nMRT? ب)=MRT? ج)PV=nRT د)هيچکدام 3-علوفه ي خشک شده در زمينهاي حاوي کدام عنصر منش

مواد پروتئيني ، يکي از مهمترين اجزاي مواد غذايي مورد استفاده انسلنها است. نياز طبيعي بدن انسان به اين مواد، مبين ضرورت استفاده آنها در سبد غذايي خانواده ها است. از دير باز انواع گوشتها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلي تامين پروتئين مورد نياز انسان بوده اس

اسيدهاي چرب گوشت نيز همانند ساير غذاها داراي مخلوطي از اسيدهاي چرب است. ميزان اسيدهاي چرب اشباع در گوشتهاي مختلف به شرح زير است: 1- گاو، بره و خوک: کمتر از 50 درصد اسيد چرب اسيد 2- طيور: 30 درصد اسيد چرب اشباع مهترين اسيدهاي چرب گوشت از دي

مقدمه بنابر ضرب المثل کهني عربي فوايد درخت خرما به اندازه تعداد روزهاي سال است. و ظاهراً نيز چنين است، زيرا خرما واقعاً فوايد گوناگوني دارد. از چوب آن در بنّايي استفاده مي شود و برگهاي بزرگ آن( که گاهي شاخه ناميده مي شود) براي ساختن چندين کاردستي

سلامت از نظر سازمان جهاني بهداشت (W.H.O) سلامت عبارت است از: تامين رفاه کامل جسماني ، رواني اجتماعي و نه فقط نبودن بيماري و نقص عضو. به اين ترتيب نمي توان کسي را که تنها بيماري جسمي ندارد فرد سالم دانست،بلکه شخص سالم کسي است که از سلامت روان نيز

مقدمه در قرن حاضر تحقیقات گسترده ای بر روی گیاهان دارویی انجام پذیرفته و داروهایی با ماده مؤثر طبیعی افقهای جدیدی را برای جامعه پزشکان و داروسازان پژوهشگر گشوده است. به طوری که در حال حاضر حدود یک سوم داروهای مورد استفاده در جوامع انسانی را داروهایی با منشأ طبیعی و گیاهی تشکیل می دهد و مساعی جهانی صنایع داروسازی بر این متمرکز است که ساخت شیمیایی اقلام مربوطه به دو سوم بقیه ...

مقدمه موجودات زیادی شبیه به ماهی هستند و ماهی نامیده می‌شوند اما در برخی موارد این نامگذاری اشتباه است. مثلا آمفیوکسوس و لامپری را ماهی می‌دانند اما این جانوران با ماهیان ولاقعی منقرض شده و کنونی جهان اختلاف فاحشی دارند. ماهی در واقع موجودی است که حداقل دارای آرواره و فک بوده، اسکلت غضروفی یا استخوانی داشته و دارای باله‌های شنا زوج و فرد است . ماهی یک مهره‌ دار خونسرد و آبشش‌دار ...

شترمرغ ها در کلیه اقلیم ها قابل زیست و نگهداری اند، از اقلیم های بسیار سرد مانند آلاسکا تا گرم و خشک مانند صحرای افریقا. اما هرچه به سمت اقلیم گرم و خشک پیش برویم کیفیت و کمیت محصولات تولیدی بهتر خواهد شد. تنها اقلیمی که برای پرورش شترمرغ توصیه نمی شود ( علی رغم آنکه در این اقلیم نیز تولید خود را ادامه می دهد) اقلیم گرم و مرطوب ( مناطق شرجی ) است زیرا تأثیر منفی بر تولید آن می ...

قارچ خوراکی صدفی Oyster mushroom) ) محل رشد در طبیعت : بر روی چوبهای پوسیده یا در حال پوسیدن و سطح درختان . دارای قدرت تجزیه بالاو براحتی مواد سلولزی راکلونیزه می سازد . دارای رنگهای مختلف کلاهک از قبیل سفید ، آبی ، خاکستری ، طلایی ، قهوه ای و … قارچ صدفی درختی Pleurotus osteratus در جنگهای درختان سخت چوب گسترش فراوانی دارد . گونه های زراعی معروف : P,cittinopileatus/ ...

باپیشرفت علم ودانش بشری وگسترش جوامع شهری شیوه زندگی وعادات مردم نیز دستخوش تغییر وتحول گردیده است ویکی ازمواردمهم که ازتغیرمصون نمانده است عادات غذایی وذائقه افرادمی باشد. باگسترش علم ودانش بشری وتوسعه شهرنشینی درکشورمان باعث شده است ازعادات وجیره های غذایی اصیل وسنتی فاصله بگیریم وبسوی غذا های آماده کنسرو شده روبیاوریم.درسفره های ایرانی غذاهایی چون آبگوشت،آش،ترخینه و…جای ...

رشد ماهیها : رشد ماهیان و عواملی که روند رشد تحت تأثیر آنهاست برای پرورش دهنده ماهی ، در درجه اول اهمیت قرار دارند ، زیرا حداکثر رشد ماهی در حداقل مدت زمان با حداقل مقدار غذا ، هدف اصلی اوست. ماهی جانوری خونسرد است و جهت حفظ درجه حرارت بدن خود ، مجبور به صرف انرژی نیست ، بدین لحاظ ، یک ماهی نسبت به یک جانور خونگرم ، از لحاظ تبدیل مواد غذایی به پروتئین بدن ، از کارآیی و استعداد ...

دوره نوجوانی دوره انتقال از کودکی به جوانی است که با جهش رشد جسمی و بلوغ توام است. بنابراین تغذیه این دوران از نظر رشد اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که یکی از مشکلات عمده تغذیه‌ای در این دوران وجود باورهای غلط غذایی است، لذا اصلاح باورهای غذایی آنها از طریق رسانه‌های گروهی از اهمیت بسزایی برخوردار است. برای دستیابی به جامعه‌ای سالم و خلاق و پویا باید آموزش تغذیه‌ای در همه ابعاد آن ...

مقدمه از دیر باز بحث بررس بازار مرد توجه برخی از متخصصین امر بوده است . و حدود نوسانهایی در قسمت محصولات کشاورزی حکایت از آن دارد که از یک سو نظامهای مناسب قیمت گذاری و توزیع برای محصولات کشاورزی در داخل کشور وجود نداشته و از طرف دیگر ناکارایی و نارسایها در بازار محصولات کشاورزی (در فاصله بین تولید کننده و مصرف کننده حاکم است به طورکه در این باره بررسی ها مختلف نشان می دهد که ...

با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است می‌توان اقدام ...

گندم از مهم‌ترین غلات است. این گیاه در دو گونه وحشی و اهلی موجود است. گندم یک ساله و از خانواده گرامینه‌ ها (گندمیان) است خصوصیات گیاه گندم گندم، گل آذین سنبله‌ای دارد. از هر گره آن یک برگ به وجودمی آید سنبلچه گندم متشکل از دو گلوم و سه گلچه بوجود می‌آید. گاهی تعداد گلچه‌ها به ۹ هم می‌رسد. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند به نامهای پوشک بیرونی (لما) و پوشک درونی (پالئا) قرار ...

چکیده هدف از بسته بندی کردن این است که هم زمان نگهداری آنها افزایش یابد و هم بطور کلی از خطر عوامل فساد درونی و بیرونی و اکسایش حفظ شود. همچنین حمل و نقل مواد غذائی بهتر و آسانتر انجام گردد. بسته بندی کالاهای خارجی غیر نفتی، چنان جدی و مسئله ساز است که می باید دولت به عنوان گامی در راه توسعه صادرات تسهیلاتی برای وارد کردن دستگاههای جدید بسته بندی و مواد لازم فراهم آورد و ...

تغذیه : تغذیه نیاز اصلی انسان است اما این نیاز در طول زندگی در طی رشد و تکامل وتغییر در وضعیت سلامتی تغییر می نماید . علم تغذیه شامل مطالعه مواد مغذی و چگونگی دریافت آنها توسط بدن است . مواد غذائی به 6 دسته اصلی کربوهیدرات ها ، پروتین ها و لپیدها ، ویتامینها مواد معدنی و آب تقسیم می شود و سه دسته اول انرژی زا هستند و سه دسته دوم غیر انرژی زا ، انرژی یک غذا با واحد کیلو کالری ( ...

املاح معد نی املاح معدنی ترکیبی از شبه فلزات مانند کلر cl، کربنC ،هیدروژن H،گوگرد S ،ازت N ،فسفرP ،فلوئورF ،برم Br ، ارسنیک As وفلزات مختلف مثل ؛ سدیم Na ،پتاسیم K،منیزیم Mg،منگنزMn ،آهن Fe،روی Zn،مسCu ، نیکل Ni،کوبالتCDوآلومنیوم Alوسرب Pbو . . . . می باشد . این املاح دربدن انسان قابل هضم وجذب می باشد وقسمت اعظم رشد ونمو بدن وفعل وانفعالهای شیمیائی وفیزیولوژی بوجود آنها بستگی ...

مردم جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است. سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانه‌ی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوش‌بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و ... می‌باشد. سیب ...

رعایت چند نکته در انجماد مواد غذایی 1- انجماد، بهترین نحوه نگهداری مواد غذایی بوده و موجب متوقف شدن فعالیت میکرب ها می شود. 2- با استفاده از یخچال های خانگی می توان موادغذایی منجمد را حداکثر تا سه ماه نگهداری کرد. 3- بعضی از غذاهای منجمد را می توان به طور منجمد طبخ کرد. این عمل موجب تسریع و صرفه جویی در وقت و حفظ رنگ و طعم موادغذایی می شود. 4- سبزی ها را قبل از انجماد، توسط بخار ...

تغذیه میتواند به عنوان یک سری از مراحل که یک سیستم در آن ایفای نقش می کند، تعریف شود که در آن هضم غذا برای پیشرفت و رشد، برای مصرف انرژی، برای بازسازی بافت های از بین رفته یا آسیب دیده، و همچنین برای پیشگیری از چند نوع بیماری انجام میشود. اما تغذیه شامل مراحل بسیاری می شود. و بدین ترتیب می تواند معانی بسیاری بر خود گرفته باشد. از میان دیگر معانی ها و تعریف ها، تعریف « مندل» برای ...

رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده از رنگها برای اسجاد فرآورده های جدید و یا بهبود کالا امری ...

مقدمه مفهوم بهداشت عمومي عبارت است از علم و فن پيشگيري از بيماريها و طولاني کردن عمر و بالابردن سطح سلامت و قدرت بشري که از راه کوششهاي دسته جمعي افراد و نيروهاي متشکل اجتماعي انجام مي گيرد . يکي از ابعاد بهداشت عمومي که نقش مهمي در حفظ و ارتقاي س

نتایج تحقیق و بررسی دانشمندان در مورد فواید سرکه سیب و خواندنیهایی درباره سرکه امروز از تلفیق چند مقالخ علمی و مفید و نتایج تحقیق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزیزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنیهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام امیدوارم مورد استفاده و بهره عزیزان قرار گیرد... سرکه تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و ...

سرکه : نتایج تحقیق و بررسی دانشمندان در مورد فواید سرکه سیب و خواندنیهایی درباره سرکه امروز از تلفیق چند مقالخ علمی و مفید و نتایج تحقیق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزیزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنیهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام امیدوارم مورد استفاده و بهره عزیزان قرار گیرد... :: سرکه :: تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ...

گندم از مهم‌ترین غلات است. این گیاه در دو گونه وحشی و اهلی موجود است. گندم یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) است گندم، گل آذین سنبله‌ای دارد. از هر گره آن یک برگ به وجودمی آید سنبلچه گندم متشکل از دو گلوم و سه گلچه بوجود می‌آید. گاهی تعداد گلچه‌ها به ۹ هم می‌رسد. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند به نامهای پوشک بیرونی (لما) و پوشک درونی (پالئا) قرار گرفته‌است. برگهای گندم ...

توت فرنگي و خواص اعجاب آور آن توت فرنگي سرشار از ويتامينهاي ب، ث، قند، سلولز، مواد چربي و البومي ن.ويد وداراي اهن ،اهک ، فسفر،منيزيم،پتاسيم،سديم،سيليس ،يد وبرم مي باشد.ظريف ترين ميوه هاست.مقوي ، خنک ، ادرار آور و تصفيه کننده خون مي باشد.پيش از

تهیه غذای معمولی در این طبقه بندی می تواند یک تکه نان، حدود 28 گرم حبوبات باشد. اگرچه برخی از افراد این نوع غذاها را0020به عنوان غذاهای چاق کننده درنظر می گیرند، اما به واقع چیزهایی که برروی آنها اضافه می شود ماننده کره یا سس، کالری زیادی را دارد. پیشنهاداتی برای داشتن حبوبات بیشتر در رژیم غذایی شما: برنج قهوه ای به سوپ اضافه کنید مقدار نان رلتی و یا نان ساده را چک کنید و نانی ...

چربيها نيز مانند مواد قندي و نشاسته‌اي در بدن توليد حرارت مي‌کنند. چربيها در حرارت معمولي جامد هستند. آن دسته از چربيها که در حرارت معمولي مايع مي‌باشند، به نام روغن شناخته مي‌شوند. از سوي ديگر چربيها استرهاي اسيدهاي کربوکسليک با زنجير طولاني مي‌باش

- مواد غذایی همه کس با اهمتی غذا در زندگی آشنا هستند. در سرتاسر جهان، میلیونها کودک با غذایی کمتر از مقدار لازم زندگی می کنند. جسم و روح این کودکان آن طور که باید و شاید رشد نمی کنند. استخوانهای کودکانی که به اندازه کافی غذا مصرف نکرده اند (فقر غذایی) تغییر شکل می دهند. دندانها فاسد و کج می شوند. دچار ضعف قوای عقلانی اند و وزن کافی ندارند. متأسفانه، آسیبهای ناشی از فقر غذایی را ...

بافت خون خون بافت همبند تخصص يافته‌اي است که سلولهاي آن در داخل ماده زمينه‌اي مايعي به نام پلاسماي خون شناورند. نگاه اجمالي خون 7 الي 8 درصد وزن بدن را تشکيل مي‌دهد و حجم آن در يک فرد بالغ بطور متوسط 5 ليتر مي‌باشد. خون به واسطه گردش در داخل

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول