دانلود تحقیق شبکه های بدون کابل

Word 434 KB 17710 71
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۲۰,۱۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • شبکه های بدون کابل یکی از چندین روش موجود بمنظور اتصال چند کامپیوتر بیکدیگر و ایجاد یک شبکه کامپیوتری است . در شبکه های فوق برای ارسال اطلاعات بین کامپیوترهای موجود در شبکه از امواج رادیوئی استفاده می شود.
    مبانی شبکه های بدون کابل
    تکنولوژی شبکه های بدون کابل از ایده ضرورتی به کابل ها ی جدید نمی باشد ، استفاده می نمایند. در این نوع شبکه ها ، تمام کامپیوترها با استفاده از سیگنال هائی رادیوئی اقدام به انتشار اطلاعات مورد نظر برای یکدیگر می نمایند. این نوع شبکه ها دارای ساختاری ساده بوده و براحتی می توان یک کامپیوتر متصل به این نوع از شبکه ها را مکان های دیگر استقرار و کماکن از امکانات شبکه بهره مند گردید مثلا در صورتیکه این نوع شبکه ها را در یک فضای کوچک نظیر یک ساختمان اداری ایجاد کرده باشیم و دارای یک کامپیوتر laptop باشیم که از کارت شبکه مخصوص بدون کابل استفاده می نماید ، در هر مکانی از اداره مورد نظر که مستقر شده باشیم با استفاده از Laptop می توان بسادگی به شبکه متصل و از امکانات مربوطه استفاده کرد.
    شبکه های کامپیوتری از نقطه نظر نوع خدمات وسرویس دهی به دو گروه نظیر به نظیر و سرویس گیرنده / سرویس دهنده تقسیم می گردند. در شبکه های نظیر به نظیر هر کامپیوتر قادر به ایفای وظیفه در دو نقش سرویس گیرنده و سرویس دهنده در هر لحظه است . در شبکه های سرویس گیرنده / سرویس دهنده ، هر کامپیوتر صرفا می تواند یک نقش را بازی نماید. ( سرویس دهنده یا سرویس گیرنده ) . در شبکه های بدون کابل که بصورت نظیر به نظیر پیاده سازی می گردنند ، هر کامپیوتر قادر به ارتباط مستقیم با هر یک از کامپیوترهای موجود در شبکه است . برخی دیگر از شبکه های بدون کابل بصورت سرویس گیرنده / سرویس دهنده ، پیاده سازی می گردند. این نوع شبکه ها دارای یک Access point می باشند. دستگاه فوق یک کنترل کننده کابلی بوده و قادر به دریافت و ارسال اطلاعات به آداپتورهای بدون کابل ( کارت های شبکه بدون کابل ) نصب شده در هر یک از کامپیوترها می باشند.
    چهار نوع متفاوت از شبکه های بدون کابل وجود دارد.( از کند وارزان تا سریع و گران )
     BlueTooth
     IrDA
     HomeRF)SWAP)
     WECA)Wi-Fi)
    شبکه های Bluetooth در حال حاضر عمومیت نداشته و بنظر قادر به پاسخگوئی به کاربران برای شبکه ها ی با سرعت بالا نمی باشند. IrDA)Infrared Data Association) استانداردی بمنظور ارتباط دستگاههائی است که از سیگنال ها ی نوری مادون قرمز استفاده می نمایند. استاندارد فوق نحوه عملیات کنترل از راه دور، ( تولید شده توسط یک تولید کننده خاص ) و یک دستگاه راه دور ( تولید شده توسط تولید کننده دیگر ) را تبین می کند. دستگاههای IrDA از نورمادون قرمز استفاده می نمایند.
    قبل از بررسی مدل های SWAP و Wi-Fi لازم است که در ابتدا با استاندارد اولیه ای که دو مد ل فوق بر اساس آنها ارائه شده اند ، بیشتر آشنا شویم . اولین مشخصات شبکه های اترنت بدو ن کابل با نام IEEE 802.11 توسط موسسه IEEE عرضه گردید. در استاندارد فوق دو روش بمنظور ارتباط بین دستگاهها با سرعت دو مگابیت در ثانیه مطرح شد.
    دو روش فوق بشرح زیر می باشند :
     DSSS)Direct-sequence spread spectrum)
     FHSS)Frequency-hopping spread spectrum)


    دو روش فوق از تکنولوژی FSK)Frequency-shift keying) استفاده می نمایند. همچنین دو روش فوق ازامواج رادیوئی Spread-spectrum در محدوده 4/ 2 گیگاهرتز استفاده می نمایند.
    Spread Spectrum ، بدین معنی است که داده مورد نظر برای ارسال به بخش های کوچکتر تقسیم و هر یک از آنها با استفاده از فرکانس های گسسته قابل دستیابی در هر زمان ، ارسال خواهند شد. دستگاههائی که از DSSS استفاده می نمایند ، هر بایت داده را به چندین بخش مجزا تقسیم و آنها را بصورت همزمان با استفاده از فرکانس های متفاوت ، ارسال می دارند. DSSS از پهنای باند بسیار بالائی استفاده می نماید ( تقریبا 22 مگاهرتز ) دستگاههائی که از FHSS استفاده می نمایند ، دریک زمان پیوسته کوتاه ، اقدام به ارسال داده کرده و با شیفت دادن فرکانس (hop) بخش دیگری از اطلاعات را ارسال می نمایند. با توجه به اینکه هر یک از دستگاههای FHSS که با یکدیگر مرتبط می گردند ، بر اساس فرکانس مربوطه ای که می بایست Hop نمایند و از هر فرکانس در یک بازه زمانی بسیار کوتاه استفاده می نمایند ( حدودا 400 میلی ثانیه ) ، بنابراین می توان از جندین شبکه FHSS در یک محیط استفاده کرد( بدون اثرات جانبی ) . دستگاههای FHSS صرفا دارای پهنای باند یک مگاهرتز و یا کمتر می باشند.
    HomeRF و SWAP
    HomeRF ، اتحادیه ای است که استانداری با نام SWAP)Shared Wireless Access protocol) را ایجاد نموده است . SWAP دارای شش کانال صوتی متفاوت بر اساس استاندارد DECT و 802.11 است. دستگاههای SWAP در هر ثانیه 50 hop ایجاد و در هر ثانیه قادر به ارسال یک مگابیت در ثانیه می باشند. در برخی از مدل ها میزان ارسال اطلاعات تا دو مگابیت در ثانیه هم می رسد. ، توانائی فوق ارتباط مستقیم به تعداد اینترفیس های موجود در مجیط عملیاتی دارد. مزایای SWAP عبارتند از :

     قیمت مناسب
     نصب آسان
     به کابل های اضافه نیاز نخواهد بود
     دارای Access point نیست
     دارای شش کانال صوتی دو طرفه و یک کانال داده است
     امکان استفاده از 127 دستگاه در هر شبکه وجود دارد.
     امکان داشتن چندین شبکه در یک محل را فراهم می نماید.
     امکان رمزنگاری اطلاعات بمنظور ایمن سازی داده ها وجود دارد.
    برخی از اشکالات SWAP عبارتند از :
     دارای سرعت بالا نیست ( در حالت عادی یک مگابیت در ثانیه )
     دارای دامنه محدودی است ( 75 تا 125 فوت / 23 تا 38 متر )
     با دستگاههای FHSS سازگار نیست .
     دستگاههای دارای فلز و یا وجود دیوار می تواند باعث افت ارتباطات شود.
     استفاده در شبکه های کابلی ، مشکل است .
    تراتسیور بدون کابل واقعی بهمراه یک آنتن کوچک در یک کارت ISA , PCI و یا PCMCIA ایجاد( ساخته ) می گردد. در صورتیکه از یک کامپیوتر Laptop استفاده می شود ، کارت PCMCIA بصورت مستقیم به یکی از اسلات های PCMCIA متصل خواهد شد. در کامپیوترهای شخصی ، می بایست از یک کارت اختصاصی ISA ، کارت PCI HomeRF و یا یک کارت PCMCIA بهمراه یک آداپتور مخصوص ، استفاده کرد. با توجه به ضرورت استفاده از کارت های اختصاصی ، صرفا کامپیوترها را می توان در یک شبکه SWAP استفاده کرد. چاپگرها و سایر وسائل جانبی می بایست مستقیما به یک کامپیوتر متصل و توسط کامپیوتر مورد نظر بعنوان یک منبع اشتراکی مورد استفاده قرار گیرند. گران قیمت می باشند. اکثر شبکه های SWAP بصورت نظیر به نظیر می باشند . برخی از تولیدکنندگان اخیرا بمنظور افزایش دامنه تاثیر پذیری در شبکه های بدون کابل ، Access point هائی را به بازار عرضه نموده اند. شبکه های HomeRf نسبت به سایر شبکه های بدون کابل ، دارای قیمت مناسب تری می باشند.
    WECA و Wi-Fi
    WECA)Wireless Ethernet Compatibility Alliance) رویکرد جدیدی را نسبت به HomeRF ارائه نموده است . Wi-Fi ، استانداردی است که به تمام تولیدکنندگان برای تولید محصولات مبتی بر استاندارد IEEE 802.11 تاکید می نماید . مشخصات فوق FHSS را حذف و تاکید بر استفاده از DSSS دارد. ( بدلیل ظرفیت بالا در نرخ انتقال اطلاعات ) . بر اساس IEEE 802.11b ، هر دستگاه قادر به برقراری ارتباط با سرعت یازده مگابیت در ثانیه است . در صورتیکه سرعت فوق پاسخگو نباشد ، بتدریج سرعت به 5/5 مگابیت در ثانیه ، دو مگابیت در ثانیه و نهایتا به یک مگابیت در ثانیه تنزل پیدا خواهد کرد. بدین ترتیب شبکه از صلابت و اعتماد بیشتری برخوردار خواهد بود.
    مزایای Wi-Fi عبارتند از :
     سرعت بالا ( یازده مگابیت در ثانیه )
     قابل اعتماد
     دارای دامنه بالائی می باشند ( 1.000 فوت یا 305 متر در قضای باز و 250 تا 400 فوت / 76 تا 122 متر در فضای بسته )
     با شبکه های کابلی بسادگی ترکیب می گردد.
     با دستگاههای DSSS 802.11 ( اولیه ) سازگار است .

    برخی از اشکالات Wi-Fi عبارتند از :
     پیکربندی و تنظیمات آن مشکل است .
     نوسانات سرعت زیاد است .
    Wi-Fi سرعت شبکه های اترنت را بدون استفاده از کابل در اختیار قرار می دهد. کارت های سازگار با Wi-Fi بمنظور استفاده در شبکه های نظیر به نظیر وجود دارد ، ولی معمولا Wi-Fi به Access Point نیاز خواهد داشت . اغلب Access point ها دارای یک اینترفیس بمنظور اتصال به یک شبکه کابلی اترنت نیز می باشند. اکثر ترانسیورهای Wi-Fi بصورت کارت های PCMCIA عرضه شده اند. برخی از تولیدکنندگان کارت های PCI و یا ISA را نیز عرضه نموده اند.
  • فصل اول: شبکه های بدون کابل...................... 4
    مبانی شبکه های بدون کابل....................... 5
    Swap وHomeRF ................................. 7
    Wi – Fi و WECA ................................. 8
    فصل دوم:اینترنت بدون کابل.........................10
    روندشکل گیری اینترنت بدون کابل..................11
    WML ..........................................12
    WAP ..........................................13
    فصل سوم: استانداردها.............................17
    1.بررسی استاندارد IEEE 802.11 ...................18
    2.معماری شبکه های محلی بیسیم....................22
    3.استاندارد b802.11.............................36
    4.استاندارد a802.11.............................40
    5.همکاری Wi-Fi ..................................44
    6.استاندارد بعدی IEEE 802.11g ...................45
کلمات کلیدی: شبکه - شبکه های بدون کابل

: نوع و نحوه ارتباط فيزيکي عناصر موجود در يک شبکه کامپيوتري مي تواند تاثير مستقيمي در نحوه اشتراک فايل ها ، عملکرد سرويس دهندگان و سرويس هاي ارائه شده بر روي يک شبکه را به دنبال داشته باشد . در شبکه هاي سنتي انعطاف لازم براي جابجائي يک کامپيوتر، محد

خصوصيات کابل پروتکل هاي لايه پيوند داده متناطر باانواع خاص کابل هستند وشامل دستور العمل هايي براي نصب کابل ، از جمله حداکثر طول قطعات ، مي باشند . در برخي موارد ، مثلاَ در اترنت ، امکان انتخاب نوع کابل که با پروتکل به کار مي رود وجود دارد ، در حالي

محدوده عملکرد: محدوده عملکرد (از لحاظ مسافت) در شبکه‌هاي بي‌سيم تحت استاندارد (802.11) بستگي به عوامل مختلفي از جمله نرخ انتقال داده مورد نياز، محيط فيزيکي، اتصالات و آنتن مورد استفاده بستگي دارد. مقدار تئوري ساخت قابل پشتيباين براي محيطهاي بسته 29m

کابل و شبکه در شبکه هاي محلي از کابل بعنوان محيط انتقال و بمنظور ارسال اطلاعات استفاده مي گردد.ازچندين نوع کابل در شبکه هاي محلي استفاده مي گردد. در برخي موارد ممکن است در يک شبکه صرفا از يک نوع کابل استفاده و يا با توجه به شرايط موجود از چندين نوع

کابل بندي شبکه: در ادامه مبحث شبکه به نحوه کابل بندي شبکه مي رسيم همانطور که مي دانيد در شبکه هاي سيمي بايد اجزاي شبکه توسط کابل ها با يکديگر مرتبط شوند اما براي کابل بندي مثلاً شبکه هاي LAN روشهاي متفاوتي هست. در بعضي شبکه ها از يک نوع کابل استفاد

در شبکه هاي محلي از کابل بعنوان محيط انتقال و بمنظور ارسال اطلاعات استفاده مي گردد.ازچندين نوع کابل در شبکه هاي محلي استفاده مي گردد. در برخي موارد ممکن است در يک شبکه صرفا از يک نوع کابل استفاده و يا با توجه به شرايط موجود از چندين نوع کابل استفاده

مقدمه شبکه‌های کامپیوتری بی‌سیم محلی (WLAN) و کاربرد آن در جامعه و بویژه محیط‌های عملیاتی خاص که در آنها برپائی شبکه‌های معمولی سیمی مقدور نمی‌باشد و یا برپائی آنها باعث کاهش کارائی تجهیزات کامپیوتری می‌گردد، موضوع این تحقیق می‌باشد. دربخش نخست این تحقیق تجهیزات نصب این نوع شبکه‌ها ، تکنولوژیهای مورد استفاده در آنها و همچنین مسائل امنیتی این شبکه‌ها مورد بررسی قرار گرفته اند. در ...

حوادث ناشی از اینکه شبکه‌ ها از دو نظر قابل بحث می‌باشد 1 خسارت سنگین که به تأسیسات بر اثر حوادث وارد می‌شود 2 خسارات نیروی انسانی مثل فوت، نقص عضو، معلولیت و سوختگی فصل مشترک بین این دو دسته خسارات خطای اپراتور می‌باشد.اگر بخواهیم انسانها را در برابر برق دسته‌بندی کنیم به دو دسته برخورد می‌کنیم: الف) عامه مردم که نسبت به برق آگاهی ندارند. ب) پرسنل شرکت برق و برقکاران صنایع که ...

? تقسيم بندي بر اساس توپولوژي . الگوي هندسي استفاده شده جهت اتصال کامپيوترها ، توپولوژي ناميده مي شود. توپولوژي انتخاب شده براي پياده سازي شبکه ها، عاملي مهم در جهت کشف و برطرف نمودن خطاء در شبکه خواهد بود. انتخاب يک توپولوژي خاص نمي تواند بدون ارتب

کاربردهاي شبکه هسته اصلي سيستم هاي توزيع اطلاعات را شبکه هاي کامپيوتري تشکيل مي دهند. مفهوم شبکه هاي کامپيوتري بر پايه اتصال کامپيوترها و ديگر تجهيزات سخت افزاري به يکديگر براي ايجاد امکان ارتباط و تبادل اطلاعات استوار شده است. گروهي از کامپيوترها

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول