دانلود مقاله طرح طبقه بندی مشاغل و نظام پرداخت پویا و جامع

Word 69 KB 3267 30
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۰,۱۵۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۷,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •  

    مقدمه

    به منظور تهیه طرح طبقه بندی مشاغل و نظام پرداخت پویا و جامع از مدتها قبل مطالعات وسیعی در حوزه معاونت اداری و مالی دانشگاه شروع گردیده بود وهم زمان بااین کوشش ، دولت نیز به دنبال تغییر زیر بنایی نظام پرداخت خود پیشنهادهای متفاوتی را به مجلس ارائه می نمود تا سرانجام نظام هماهنگ حقوق را به تصویب رسانید تقریبا تمام موسسات دولتی و وابسته به دولت زیر پوشش آن قرار گرفت.

    دانشگاه که همواره درجریان این کوششها و تغییرات قرار داشت پس از بررسیهای لازم در مورد سیستم های مختلف نظام پرداخت در سطح کشور مصمم گردید که نظام پرداخت دولت را محور خط مشی خود قرار داده ولی به منظور ایجاد انگیزه های بیشتر و جذب و نگهداری نیروهای متخصص و متعهد خود ضوابط را طوری تدوین نماید که ضمن سهولت در اجرای دارای پویایی و آینده نگری بوده و علاقمندی و پشتکار همکاران خود را نیز جوابگو باشد.

    تعاریف

    دانشگاه : عبارت از دانشگاه آزاد اسلامی است .

    استخدام : عبارت از پذیرفته شدن شخص به خدمت در دانشگاه طبق ضوابط این آیین نامه می باشد.

    کارکنان : کلیه افرادی که تحت عنوان شاغل رسمی یا قرار دادی ( اعم از تمام وقت و یا نیمه وقت ) به موجب حکم استخدامی و یا قرارداد کار به خدمت دردانشگاه پذیرفته می شوند کارکنان دانشگاه نامیده شده و برای مدت دائم و یا موقت به یکی از پستهای سازمانی منصوب می شوند .

    حقوق و مزایا : مبلغی است که در برابر انجام کار واحد بر اساس نظام پرداخت دانشگاهی محاسبه و به طور ماهانه پرداخت می شود.

    مشاغل رسمی : مستخدم تمام وقتی است که دوره آزمایشی خود را طی کرده و دارای حکم رسمی است.

    مشاغل قراردادی : مستخدم تمام وقت یا نیمه وقتی است که پس از طی دوره آزمایشی دارای قرارداد سالیانه و تحت پوشش ضوابط و مقررات بازنشستگی دانشگاه نخواهد بود مثل بازنشستگان به مامورین و مشاغلین سایر موسسات ومشاغلین غیر تمام وقت .

    ورود به خدمت

    شرایط عمومی ورود به خدمت در دانشگاه به شرح زیر است :

    تابعیت جمهوری اسلامی ایران ( استخدام اتباع بیگانه تابع مقررات عمومی کشور است )

    داشتن حداقل 18 سال و حداکثر 40 سال و برای مشاغل تخصصی 55 سال .

    اعتقاد به یکی از ادیان رسمی مقرر در قانون اساسی و معتقد به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران .

    نداشتن سابقه محکومیت جزائی موثر و اعتیاد به مواد مخدر.

    داشتن صحت مزاج و توانایی انجام کاری که برای آن استخدام می شود.

    انجام خدمت وظیفه عمومی با داشتن معافیت قانونی دائم درصورت مشمول بودن.

    دارا بودن حداقل گواهینامه پایان دوره ابتدایی یا گواهینامه تکمیلی نهضت سواد آموزی .

    دارا بودن شرایط احراز شغل مورد نظر طبق ضوابط مربوط.

    انجام گزینش اخلاقی.

    انتخاب افراد برای استخدام در دانشگاه از طریق مصاحبه و درصورت  لزوم آزمایش کتبی و یاشفاهی توسط مسوولان ذیربط انجام می شود.

    آیین نامه استخدام هیات علمی تمام وقت در دانشگاه آزاد اسلامی

    ماده 1- هدف :

    هدف از تدوین آیین نامه تامین هیات عملی دانشگاه از طریق استخدام متخصصان غیر شاغل و بازنشسته که میلند به منظور تربیت و آموزش جوانان کشور با دانشگاه آزاداسلامی همکاری نمایند.

    ماده 2- شرایط استخدام :

    1-2- دارا بودن سلامت و توانایی جسمی لازم .

    2-2- دارا بودن درجه فوق لیسانس در رشته مربوط.

    3-2- قبولی در گزینش علمی و عمومی توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی .

    ماده 3 – نحوه استخدام :

    استخدام تمام وقت در دانشگاه آزاد اسلامی به صورت پیمانی ، رسمی آزمایشی و رسمی قطعی به شرح زیر می باشد :

    1-3- استخدام پیمانی :

    اعضای هیات علمی که مستقیما به واحدهای دانشگاهی با سازمان مرکزی مراجعه می کنند، می توانند حداکثر به مدت یک سال به استخدام پیمانی دانشگاه آزاد اسلامی در آیند.

    2-3- استخدام رسمی آزمایشی :

    اعضای هیات علمی از زمانی صلاحیت علمی و عمومی آنان به تایید سازمان مرکزی دانشگاه رسیده باشد به استخدام رسمی آزمایشی دانشگاه در خواهند آمد.

    3-3- استخدام رسمی قطعی :

    اعضای هیات علمی پس از گذراندن مرحله استخدام رسمی آزمایشی در صورت داشتن صلاحیت کافی به تشخیص سازمان مرکزی به استخدام رسمی قطعی دانشگاه آزاد اسلامی در می آیند مدت زمان لازم برای صدور حکم رسمی از بدو استخدام ( به صورت پیمانی و رسمی آزمایشی )حداقل سه سال می باشد.

    تبصره 1: در موارد خاص که متقاضیان مستقیما به واحدهای دانشگاهی مراجعه می نمایند. واحدهای دانشگاهی می توانند پرونده متقاضیان را تکمیل نموده و حداکثر ظرف یک ماه از تاریخ مراجعه جهت بررسی علمی و عمومی به سازمان مرکزی ارسال دارند.واحدها نیز در صورت نیاز می توانند اینگونه متقاضیان را برای مدت دو نیم سال تا اعلام نتیجه صلاحیت های علمی و عمومی از طرف سازمان مرکزی براساس قرارداد به کارگیرند.

    تبصره 2 – در صورتی که ظرف یکسال از تاریخ اعلام وصول مدارک کامل اعضای هیات علمی پیمانی به هردلیل پاسخ مثبت یا منفی از طرف سازمان مرکزی اعلام نشود واحدها راسا می توانند نسبت به استخدام رسمی آزمایشی آنان اقدام و یک نسخه از حکم مربوطه را به سازمان مرکزی ارسال دارند به حال استخدام رسمی قطعی اعضای هیات علمی منوط به طی مراحل گزینش علمی و عمومی آنان از طریق سازمان مرکزی خواهد بود.

    تبصره 3- فارغ التحصیلان در مقاطع فوق لیسانس و دکتری می توانند با استفاده از مزایای طرح قانونی خدمت مشمولان متخصص تعهدات نظام وظیفه عمومی خود را دانشگاه آزاد اسلامی بگذرانند تعهد خدمت اینگونه متقاضیان به دانشگاه آزاد اسلامی در تهران و شهرستانهای درجه یک ومراکز استان 2 سال به انضمام دوره خدمت سربازی و برای مناطق محروم یکسال به انضمام دوره مزبور خواهد بود.

    تبصره 4 – در صورتی که در مدت زمان استخدام پیمانی صلاحیت عضو هیات علمی مورد تایید قرار نگیرد واحد مربوطه ملزم به فسخ قرارداد خواهد بود.

    ماده 4- وظایف اعضای هیات علمی :

    اعضای هیات علمی موظفند به میزان ساعات تعیین شده در ماده 5 این آیین نامه به انجام وظایف مشروحه زیر بپردازند :

    1-4- تدریس دروس مطابق برنامه دانشگاه.

    2-4- عهده دار شدن راهنمایی دانشجویان .

    3-4- انجام امور پژوهشی درزمینه های مربوط با پیشنهادرئیس واحد دانشگاهی و تایید سازمان مرکزی.

    4-4- انجام سایر امور که از طرف واحد درارتباط با آموزش به وی محول می شود.

    ماده 5 – تعداد ساعات کار موظف :

    1-5- تعداد ساعات کار موظف در هفته ( تدریس و غیر تدریس ) برای اعضای هیات علمی تمام وقت 32 ساعت می باشد.

    2-5- تعداد ساعات تدریس اعضای هیات علمی تمام وقت ، 10 ساعت در هفته خواهد بود.

    3-5- حداقل ساعات تدریس برای روسا و معاونین واحدها که به عضویت هیات علمی در آینده و ( دارای درجه دکتری یا فوق لیسانس می باشند ) به ترتیب 4 ساعت و 6 ساعت خواهد بود که با تدریس ساعات مزبور حقوق کامل ( منظور از حقوق بر مبنای 10 ساعت تدریس است ) دریافت خواهند داشت و برای مسئولین ( روسای تمام وقت گروههایی که عضو هیات علمی هستند در واحدهای بسیار بزرگ و بزرگ بین 6 تا 10 ساعت و به تشخیص رئیس واحد و تایید سازمان مرکزی ) تعیین می گردد.

    حداقل ساعات تدریس اعضای هیات علمی شاغل در سازمان مرکزی بنا به پیشنهاد معاونت مربوط و تصویب ریاست دانشگاه تعیین خواهد گردید.

    4-5- چناچه عضو هیات علمی بنا به تشخیص رئیس واحد دانشگاهی مربوط لازم باشد بیش از ساعات موظف تعیین شده در هفته تدریس نماید به تعداد ساعات تدریس اضافی از ساعات موظف غیر تدریس در هفته وی کسر و برابر آیین نامه حق التدریس مابه تفاوت حق التدریس ساعتی و ساعات کار غیر تدریس را دریافت خواهند داشت.

    5-5- در صورتی که عضو هیات علمی بنا به نیاز لازم باشد خارج از ساعات موظف خود کار غیر تدریس نماید حق الزحمه وی به ازای هر ساعت کارغیر تدریس عبارت از مجموع حقوق پایه ( 4 ساعت تدریس در هفته ) به اضافه سوابق تدریس دانشگاهی ، به اضافه مزایای مخصوص تقسیم بر 150 خواهد بود .

    6-5- هر عضو هیات علمی نباید کمتر از ساعات تعیین شده تدریس نماید.

     

    ماده 6 مزایای مخصوص :

    1-6- به منظور جذب متخصصان مورد نیاز دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه در نقاط محروم کشور می توان تا میزان دویست درصد حقوق پایه به عنوان مزایای مخصوص به حقوق و مزایا به شرح زیر اضافه نمود:

    الف – تامیزان 30 درصد نقاط غیر محروم و 50 درصد نقاط محروم به تشخیص رئیس واحد .

    ب – علاوه بر بند الف تا میزان 50 درصد نقاط غیر محروم و محروم به تشخیص رئیس منطقه .

    پ – علاوه بر بند الف و ب بالا تا میزان 120 درصد نقاط غیر محروم و 100 درصد در نقاط محروم بنا به درخواست واحد از طریق رئیس منطقه و تائید ریاست دانشگاه .

    ماده 7 – فسخ قرار داد در مورد افضای هیات علمی پیمانی :

    1-7- دانشگاه می تواند بایک ماه اعلامی قبلی ابلاغ اعضای هیات علمی پیمانی را فسخ نماید.

    2-7- عضو هیات علمی پیمانی می تواند حداقل یک ماه قبل از پایان هرسال تحصیلی نسبت به فسخ قرار داد یا اعلام همکاری درنیمسال بعد تصمیم خود را کتبا به اطلاع واحد دانشگاهی برساند.

     

    ماده 8 – میزان حقوق و مزایا :

    1-8- حقوق اعضای هیات علمی بر اساس 10 ساعت تدریس در هفته تعیین می گردد.

    تبصره 1- حقوق پایه دانشیار عبارت است از حقوق پایه استادیار به اضافه 10 در صد آن .

    تبصره 2- حقوق پایه استاد عبارت است از حقوق پایه استاد یار به اضافه 20 در صد آن .

    تبصره 3- حقوق پایه براساس 4 ساعت تدریس در هفته محاسبه می گردد.

    تبصره 4- منظور از حقوق کامل : حقوق براساس 10 ساعت تدریس در هفته و منظور از حقوق پایه حقوق بر اساس 4 ساعت تدریس در هفته است.

    2-8- حق سرپرستی وسایر پرداختها مطابق آیین نامه مربوط و جدول امتیازات واحدها خواهد بود.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    حسابداری حقوق و دستمزد                                 مهدی قربانی – شهرام روزبهانی

    حسابداری مالیاتی و قانون مالیاتهای مستقیم           دکتر محمد علی دعایی

    مجموعه مقررات دانشگاه آزاد اسلامی                 انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

    قانون کار                                                            1368

    ضمنا گردآوری برخی از مطالب از آموزشکده سماءواحد مشهد می باشد.

مقدمه به منظور تهیه طرح طبقه بندی مشاغل و نظام پرداخت پویا و جامع از مدتها قبل مطالعات وسیعی در حوزه معاونت اداری و مالی دانشگاه شروع گردیده بود وهم زمان بااین کوشش ، دولت نیز به دنبال تغییر زیر بنایی نظام پرداخت خود پیشنهادهای متفاوتی را به مجلس ارائه می نمود تا سرانجام نظام هماهنگ حقوق را به تصویب رسانید تقریبا تمام موسسات دولتی و وابسته به دولت زیر پوشش آن قرار گرفت. دانشگاه ...

تعیین حقوق و دستمزدی که سازمان باید به کارکنان خود بپردازد ، یکی از مهمترین جنبه های مدیریت منابع انسانی است ، زیرا اولاً سیستم پاداش که حقوق و دستمزد جزیی از آن را تشکیل می دهد و تاثیر بسزایی در جذب و رضایت کارکنان و ایجاد انگیزه در آنان دارد و ثالثاً پرداخت به کارکنان از سنگین ترین هزینه هایی است که هر سازمان باید برای پیشبرد و عملی کردن اهداف خود متحمل شود. بنابراین سیستم ...

تعیین حقوق و دستمزدی که سازمان باید به کارکنان خود بپردازد ، یکی از مهمترین جنبه های مدیریت منابع انسانی است ، زیرا اولاً سیستم پاداش که حقوق و دستمزد جزیی از آن را تشکیل می دهد و تاثیر بسزایی در جذب و رضایت کارکنان و ایجاد انگیزه در آنان دارد و ثالثاً پرداخت به کارکنان از سنگین ترین هزینه هایی است که هر سازمان باید برای پیشبرد و عملی کردن اهداف خود متحمل شود. بنابراین سیستم ...

تاریخچه تشکیل سازمان: همانطور که مطلع هستید در هر چارچوب و مجموعه‌ای نظم حاکم بر آن مجموعه حرف اول را می زند و تا نظم نباشد هیچ هماهنگی و شکل گیری در کارها و پیشبرد اهداف نخواهد بود. منطق هر نظامی نظم است و در سایه نظم امنیت و آرامش نیز خود به خود برقرار می شود و در این راستا از همان دوران شکل گیری جوامع و دولتها سازمان ها و نهادهایی در این رابطه فعالیت خود را آغاز کرده اند که ...

محمد شلیله این زمان دیگر نام اسماعیل عرفانی تنها بر روی کتاب هایی بر جای مانده است که آن زنده یاد در رشته حسابداری و حسابرسی تألیف کرده است و در آن مقطع خاص انتشارات دانشکده حسابداری و علوم مالی شرکت ملی نفت ایران منتشر می شد و اکنون در کتاب خانه های معتبر نگهداری می شود و تنها در بررسی های تاریخی تحولات دانش حسابداری در ایران به آن مراجعه می شود. پیش از این اما در دوران اخیر ...

لفظ سیستم به مجموعه‌ای از عناصر اطلاق می‌شود که ورودی‌های مشخصی را دریافت نموده و سپس روی آنها پردازش انجام داده و در نهایت خروجیهای معینی را تولید می‌کند سیستم مجموعه‌ای است از چندین جزء وابسته به هم که در جهت حصول هدفهای مشخص در تعامل با یکدیگر هستند در فرهنگ انگلیسی آکسفورد یک سیستم به عنوان مجموعه‌ گروهی از اشیاء مرتبط یا غیر مرتبط به نحوی که یک واحد پیچیده را تشکیل دهند و ...

مقدمه از سال 1937 میلادی که نظریه عمومی سیستم های لودویت فون برتالنفی دانشمند برجسته اتریشی مطرح گردید و اژه سیستم درصدر همه مفاهیم جاری و تکیه کلام های متداول قرار دارد . این مفهوم در همه زمینه های علوم رواج یافته و رفته رفته در اصطلاحات فنی و حرفه ای در رسانه های همگانی غیر نفوذ کرده است . از اواخر دهه 1960 میلادی تغییرات و تحولات عمده ای در دانش حسابداری پدید آمده که مهمترین ...

فصل اول بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموز تعریف حقوق و دستمزد: حقوق و دستمزد اولیه در مفهوم خدمات عمومی به مضابی اولین حقوق و دسمزدی است که با تخصیص مستخدم در یکی از جداول رشته های خدمات شغلی به او پرداخت می گردد باید توجه داشت که مشمول حقوق و دستمزد اولیه فقط بر مبنای اخذ یکی از مدارک تحصیلی صورت نمی گیرد بلکه پرداخت آن به افراد استخدام در خدمات کشوری بر مبنای تخصیصی آنان در ...

رشد و توسعه صنایع, کارخانه ها و واحدهای تجاری همگام با ایجاد و تکامل نهادهای اجتماعی, تحول در نقش اطلاعات, تحول در تشکیلات دولتی و سرانجام, تحول در اخلاق, به تدریج تعهدات و الزاماتی را به عهده واحدهای تجاری گذاشته که پیش از این تحولات چنین تعهداتی به این شدت رسمی و قانونمند نشده بود. یکی از پیامدهای این رشد و توسعه صنعتی, ظهور پیوند اقتصاد با اهلاق و سیاست و تاثیر متقابل مسائل ...

تاریخچه: بیمارستان شهید محمد علی ‌رجایی با اهدا‌‌ی زمین وبنا توسط مرحوم یدالله دهستانی وبا مالکیت دولتی از سال 1345درحصارک کرج به صورت درمانگاه شروع به کارنموده است. از سال 1361 با دایرنمودن بخش داخلی و اورژانس با تعداد 100 تخت به فعالیت خود ادامه داده است ، زیر بنای بیمارستان در ابتدا ،1374 متر مربع بوده ، که با گسترش فضای فیزیکی‌در سالهای 66 و 77 هم اکنون مساحت کل زمین ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول