تحقیق مواد بتون

Word 59 KB 33037 14
مشخص نشده مشخص نشده عمران - معماری - شهرسازی
قیمت قدیم:۷,۱۵۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •  فرآیندمیکس کردن بایستی در یک میکسر بچ (دسته ای) از نوع تصویب شده توسط کارشناس مربوطه انجام شود.

    -bسرعت میکسر باید طبق دستورالعمل تولیدکننده باشد.

    -cفرآیند میکس کردن باید حداقل 1 تا 5 5/1 دقیقه پس از اینکه تمامی مواد درون درام (استوانه) قرار گرفتند، ادامه یابد مگر اینکه طبق استاندارد ASTMC 94 مدت زمان کوتاه تری مشخص شده باشد.

    -d جابه جا کردن مواد، دسته بندی و میکس کردن آنها باید مطابق با استاندارد ASTMC94 باشد و:

    -eباید گزارشی مفصل و کامل به منظور شناساندن مواد زیر تهیه و حفظ گردد.

    1-تعداد دسته و گروه های تولید شده

    2-نسبت مواد استفاده شده

    3-محل تقریبی ته نشست و یا رسوب نهایی در ساختار (سازه)

    4-زمان و تاریخ میکس کردن و تثبیت وضعیت

     

    -5-9انتقال

    -5-9-1 بتون بایستی از میکسر به محل انتقال فینال (پایانی) مواد جا به جا شود و بدین منظور از شیوه هایی استفاده شود که مانع از جداسازی و یا از دست رفتن مواد گردد.

    -5-9-2تجهیزات مخصوص انتقال مواد باید قادر باشند تغذیه بتون را بدون جدا شدن مواد و بدون وقفه انجام دهند تا به این ترتیب خمیر اثر (قالب بندی) پدیری بین اضافات متوالی فراهم شود.

    -5-9-3برای انتقال بتون بنا نیاز لوله آلومینیومی استفاده شود.

    -5-10ته نشست و یا رسوب

    -5-10-1در این مرحلع باید بتون تا حدی که امکان پذیر است در نزدیکی موقعیت (نهایی) فینال آن قرار بگیرد تا به این ترتیب بخاطر جابه جایی مجدد و یا جبران پیدا کردن مواد، از تفکیک پذیری آنها جلوگیری به عمل آید.

    -5-10-2فرآیند تهیه بتون و یا در واقع بتون سازی باید با چنین سرعتی انجام پذیرد چرا که به سهولت درون فضاهای مخصوص بین آرماتورها جریان می یابد.

    -5-10-3بتونی که تا حدودی سفت و محکم شده است و یا اینکه بواسطه مواد خارجی آلوده شده است نباید ته نشست سازه ای داشته باشد.

    -5-10-4بتون مجداً بازپخت شده نباید مورد استفاده قرار بگیرد.

    -5-10-5پس از شروع فرآیند بتون سازی این فرآیند باید بطور متوالی ادامه پیدا کند البته به استثنای مواردی که با توجه به بند 6-4 ممنوع شده باشند.

    -5-10-6سطوح فوقانی که به صورت عمودی شکل گرفته اند باید هم سطح باشند.

    -5-10-7تحتا شرایطی که اتصالات ساختمانی لازم باشد این اتصالات باید مطابق با بند 6.4 انجام شوند.

    -5-10-8تمامی مواد بتون در خلال فرایند تعیین محل و طبقه بندی باید با استفاده از امکانات و تجهیزات متناسب، تثبیت شوند و بطور کامل در گوشه های قالب ها و تثبیت کننده ها جایگزین گردند.

    -5-10-9زمانی که شرایط فرایند ادغام و یکپارچه سازی مواد را دشوار می سازد و یا این که با تراکم تقویت سازی مواجه می شویم ممکن است که مجدداً دسته بندی های متناسبی انجام شود تا به این ترتیب مشکل انتقال حل گردد.

    زمانی که تنها در یک مرحله با دسته های حجیم روبرو هستیم ممکن است ملاطی با نسبت های تقریباً مساوی از سیمان – ماسه و آب مورد استفاده قرار بگیرد که البته چنین جانشین سازی هایی تنها به حیطه های محدودی شامل چنین مشکلاتی منحصر می شود که تابع تائید و تصویب کارشناس و مهندس مربوط می باشد.

    -5-11فرایند به عمل آوردن

    -5-11-1بتون (به جز نوع استحکام بالا) باید در دمای بالای 50F و تحت شرایط مرطوب به مدت حداقل 7 روزر پس از تثبیت نگه داری شود البته به استثنای زمانی که طبق بند 5-11-3 به عمل آورده شود.

    -5-11-2بتون مقاومت زودگیری بالا، باید در شرایط دمایی بالای 50F و تحت شرایط مرطوب به مدت حداقل 3 روز اول نگه داری شود بجز مورد 5.11.3

    -5-11-3فرآیند بعمل آوردن تسریع شده

    -5-11-3-1فرایند عمل آوردن بتون با استفاده از بخار نوع فشار بالا، بخار با فشار اتمسفر، حرارت و رطوبت و یا سایر رویه های قابل قبول به منظور سرعت بخشیدن به کسب مقاومت و کاهش زمان به عمل آمدن بایستی مجاز باشد.

    -5-11-3-2 فرآیند به عمل آوردن تسریع شده بایستی استحکام فشاری بتون را طی مرحله اعمال بار فراهم کند.

    -5-11-3-3فرایند به عمل آوردن بتون باید به گونه ای باشد که دوام پذیری آن حداقل معادل رو شهای مندرج در بند 5-11-1 و یا 5-11-2 باشد.

    -5-11-4زمانی که کارشناس مربوطه تشخیص دهد بایستی آزمایش ها طبق بند 5-6-3 انجام پذیند تا اطمینان حاصل گردد که فرآیند رضایت خش است.

    -5-11-5تحت شرایطی که در فرایند عمل آوردن بتون از یک مولفه ایی با غشاء مایع استفاده می شود لازم است که قابلیت سازگاری این ماده با هر یک از اندود کردن محافظتی مورد استفاده در طول این فرایند مورد توجه خاص قرار بگیرد.

    -5-11-6روش مربوطه به عمل آوردن بتون باید در بخش مشخصات ساختاری قید شود.

    -5-12شرایط آب و هوای سرد:

    -5-12-1در خلال شرایط آب و هوایی سرد و یا زمانی که به این شرایط نزدیک می شویم لازم است که برای گرم نگاه داشتن مواد بتون و حفاظت از آنها تجهیزات مناسبی فراهم شود.

    -5-12-2تمامی مواد بتون و اجزاء آرماتورها – قالب ها – پرکننده ها و زمین که بتون با آن در تماس است بایستی عاری از سرما و یخ زدگی باشند.

    -5-12-3مواد یخ زده و یا موادی که محتوی ذرات یخ هستند نباید مورد استفاده قرار بگیرند.

    -5-13شرایط آب و هوای بسیار گرم

    -5-13-1طی فصل گرما باید توجه خاصی به مواد – روش های تولید – فرآیند انتقال – تثبیت وضعیت – حفاظت و فرایند بعمل آوردن داشته باشیم تا به این ترتیب از نفوذ و تاثیر دماهای بالابر بتون و یا تبخیر جلوگیری به عمل آوریم چرا که می تواند مقاومت و یا کارایی اجزاء و یا ساختار را دچار آسیب نماید.

    -5-13-2لازم است که در بخش مشخصات سازه ای دماهای کنترل بتون قید شوند.

    فصل 6:قالب – لوله های محکم کننده و اتصالات سازه ای (ساختمانی)

    -6-1طراحی چارچوب

    -6-1-1قالب ها ساختار نمایی را به دنبال دارند که با اشکال – خطوط و ابعاد اجزا مطابقت دارند. به منظور جلوگیری از نشت ملاط باید قالب ها در حد کفایت محکم باشند و در راستای حفظ و تثبیت وضعیت و شکل با نحو صحیح به یکدیگر وصل شوند.

    قالب ها و نگاه دارنده هایشسان باید به گونه ای طراحی شوند که به ساختاری که در مرحله پیشین تنظیم و تثبیت شده است آسیبی وارد نسازند.

  • فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

موضوع : علم تکنولوژي مواد فصل اول طبقه بندي مواد کار 1- طبقه بندي مواد کار 1-1- تعريف تکنولوژي مواد: علمي که درباره استخراج، تصفيه، آلياژ کردن، شکل دادن، خصوصيات فيزيکي، مکانيکي، تکنولوژيکي، شيميايي و عمليات حرارتي بحث مي‌کند، تکنولوژي

تاریخچه قدیمی ترین مثال از کامپوزیت ها مربوط به افزودن کاه به گل جهت تقویت گل و ساخت آجری مقاوم جهت استفاده در بناها بوده است . قدمت این کار به 4000 سال قبل از میلاد مسیح باز می گردد . در این مورد کاه نقش تقویت کننده و گل نقش زمینه یا ماتریس را دارد . ارگ بم که شاهکار معماری ایرانیان بوده است . نمونه بارزی از استفاده از تکنولوژی کامپوزیت ها در قرون گذشته بوده است . مثال دیگر ...

روش جديدي درطرح اختلاط بتن روان بااستحکام متوسط ومحتواي کم سيمان چکيده : تقاضاي بازار براي بتن با استحکام متوسط ( Mpa 35-28) وکارائي بالا بخاطر امتياز هاي کيفي آن و حرفه اي که از نظر هزينه هاي توليد در بر دارد . به تازگي روبه افزايش نهاده است مق

اختلاط بتن : از انتخاب مصالح اوليه براي تا سازه نهايي - مشکلات سه راه مقاله از : آرام نويل توضيحاتي درباره نويسنده مقاله: آدام نويل يکي از نويسندگان معتبر در رابطه با فن آوري بتن در سطح بين المللي است. وي داراي مدارک.MSC.PHD و DSC از دانشگ

“بتون حجيم چيست ؟” بر طبق “ ACI207 “ بتون حجيم به هر مقدار زيادي از بتون که به اندازه کافي بتوان از آن براي نيازهاي مربوط به توليد حرارت و ميزان تغييرات آن براي به حداقل رساندن عمل ترک خوردن استفاده نمود ، گفته ميشود . هيدراتاسيون توليد گرما بع آر

بنام خدا« » توليد کننده بتون« ميکروسيليکا ميکروسيليکا چيست؟ سيمان يا ماده‌اي افزودني؟ جواب: ميکروسيليکا، نام ديگر بخار سيليکاست. در زمينه صنعت بتون گروهي معتقدند که ميکروسيليکا جامع‌تر از بخار سيليکاست. محصول توليد شده، از کوره‌هاي الکتريکي

ماشين آلات ساختماني ü جهت حمل مصالح ساختماني و بلوکهاي ساختماني کاميون ، Dump Truk ، مناسبترين وسيله مي باشد. ظرفيت کاميونها بين 4 تا 40 متر مکعب مي باشد. اين وسيله بهترين وسيله حمل و نقل مصالح در کارگاههاي بزرگ مي باشد. ü دامپر وسيله حمل

واحد هاي قديم مجتمع : براي اولين بار در سال 1338 اقدام به احداث يک کارخانه کود شيميايي در مرودشت شيراز گرديد که سرمايه آن بالغ بر 2900 ميليون ريال بوده است اين کارخانه در سال 1342 مورد بهره برداري قرار گرفت و در سال 1344 به شرکت ملي صنايع پ

مقدمه: با توجه به پيشرفت روز افزون تکنولوژي در صنايع ساختمان سازي و حجم انبوه پروژه هاي عمراني در کشور، توجه به دانش مديريت پروژه در علم امروز ساخت و ساز امري غيرقابل اجتناب است. بدون شک با به کارگيري اصول مديريت پروژه و ساخت، با آميزش علم

شرکت رانيران تنها توليد کننده‌ي اتوبوس هاي Volvo در ايران شرکت رانيران تنها توليد کننده‌ي اتوبوس‌هاي Volvo در ايران مي‌باشد که در سال 1370 تاسيس شد اين شرکت داراي کارخانه‌اي به مساحت 130000 متر مربع است که مجهز به سالن‌هاي س

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول