دانلود تحقیق پلی وینیل کلراید

Word 71 KB 7848 12
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی مواد و متالورژی
قیمت قدیم:۷,۱۵۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • وینیل کلراید (PVC)

     

     پی و ی سی ترکیبی است از مشتقات نفت خام و گاز کلر که طی فرایند پلیمر یزاسیون تولید می شود .
    uPVC مخفف کلمات ( unplas poly vinyl chloride ) می باشد و اصلی ترین ماده تشکیل دهنده پروفیل ( polyvinyl chloride ) است . این ماده حدود 85 در صد ترکیب آمیره اولیه تولید پروفیل uPVC را تشکیل می دهد ، علاوه بر این ماده ، مواد افزودنی دیگری نیز جهت ایجاد خواص مورد نیاز به ترکیب اضافه می شود که عدم وجود آنها یا تغییر میزان بکار رفته در فرمولاسیون میتواند محصول نهایی ساخته شده را به شدت تحت تأثیر قرار دهد .
    از مواد افزودنی میتوان به شرح زیر اشاره کرد :
     1) پر کننده ها Fillers
    2) روانسازها Lubricants
    3) تثبیت کننده های حرارتی Stabilizers
    4) تثبیت کننده های رنگی
    5) کمک فرایندها
     6) مقاوم کننده ها در مقابل ضربه Impact Modifier

    عبارت پی وی سی و وینیل بطور رایج نه تنها با مرجع پلیمر بلکه برای همه موادی که پلی وینیل کلراید یک سازنده آنست استفاده می‌شود. پلی وینیل کلراید پلاستیکی با موارد استفاده نامحدود است .در شرایط حاضر یکی از ارزشمندترین محصولات صنعت پتروشیمی ست .

    بطور عمومی بیشتر از 50% از پی وی سی ساخت بشر در ساختمان سازی استفاده می‌شود .زیرا پی وی سی ارزان بوده وبه سادگی سر هم بندی می‌شود. در سالهای اخیر پی وی سی جایگزین مواد ساختمان سازی سنتی نظیر چوب سیمان و سفال در بسیاری از مناطق شده است با وجود ظهور یک ماده ایده ال در ساختمان سازی همچنان نگرانی در رابطه با هزینه پی وی سی برای محیط زیست طبیعی و سلامتی انسان وجود دارد.

    موارد استفاده فراوانی برای پی وی سی وجود دارد از جمله : وینیل سایدینگ٬ علامت مغناطیسی کارت ها٬ برش عمودی پنجره ها٬ صفحات گرامافون که منبع اسم گذاری برای صفحات وینیل است٬ لوله٬ لوله کشی٬ کانال و لوازم نصب کردنی٬ کیف های ارزان قیمت٬پنجره‌های تاریک( بدون دید) ودر شکل نرم آن برای لباس ٬اثاثه یا لوازم داخلی نظیر پرده ٬کف سازی و ساختن سقف٬ پوسته کابل های الکتریکی٬ توپ های بازی سبک وزن.

    همچنین ماده ایست که اغلب برای لوله کشی آب و فاضلاب بعلت ارزان بودن طبیعی و انعطاف‌پذیر بودن استفاده می‌شود. فیلم پی وی سی می‌تواند به‌وسیله گرم شدن درز گیری شود و همچنین به‌وسیله ارتعاش فرکانس بالا و یا به‌وسیله اعمال یک فشار مجهز به مانع برای جلوگیری از چسبیدن به آرواره‌های داغ استفاده شود. روش دیگر مهروموم کردن این است که ورقه‌ها را در کنار هم بدوزیم که اگر نرم کننده بطور صحیح اضافه شده باشد بعلت مقاومت قابل توجه در برابر گسیختگی این امر ممکن است.

     تکنیک های شکل دادن پی وی سی

     مخلوط کن های پودری :مخلوط کردن مواد مختلف توسط این مخلوط کننده‌ها انجام می‌گیرد البته باید توجه کرد که در مخلوط کردن پایدارکننده‌ها باید مقدار آنها نسبتاً کم باشد.

    روان کننده‌ها پیگمنت ها :

    امکان ایجاد اشکالات عملی وجود دارد.

     دستگاه‌های ژلیفیکاسیون:معمولاً از نوع ماشینهای تهیه ورقه می‌باشند.

     دستگاه‌های فرم دادن:شامل یک یا چند پیچ مته‌ای گردان است.

    کلندر ها:جهت تهیه ورقه‌های طویل از کائوچو و ترموپلاستیک ها رزین نرم شده را بین دو و یا چند سیلندر عبور می‌دهند.

     شکل دادن در فشار کم:قالب گیری به‌وسیله فشار و انژکسیون بسیار سریع و برای تهیه اشیا قالب گیری شده با ابعاد کم و متوسط به کار می‌رود.

     قالب گیری به روش تزریقی٬ اکستروژن وشکل دادن حرارتی نیز از روش های دیگر هستند.

     تاریخ پلی وینیل کلراید بطور اتفاقی در دو موقعیت کوچک در قرن 19 کشف شد اولین بار در سال 1835 به‌وسیله هنری ویکتور رگنالت ودر 1872 به‌وسیله اوگن بومان .در هردو موقعیت پلیمر زمانی آشکار شد که جامد سفید رنگ داخل فلاسک وینیل کلراید در معرض نور آفتاب قرار گرفت .

    آمایش(تدارک) پلی وینیل کلراید به‌وسیله پلیمریزاسیون مونومر وینیل کلراید شکل می‌گیرد .تولید تجارتی قسمت اعظم پی وی سی عمدتاً از طریق بسپارش تعلیقی انجام می‌شود واز بسپارش های توده‌ای و امولسیونی به میزان کمتر واز بسپارش محلولی به ندرت استفاده می‌شود پلی وینیل کلراید از بلورینگی ناچیزی برخوردار بوده اما به علت زنجیرهای حجیم بسپار (نتیجه استخلاف بزرگ کلر)از استحکام وسختی برخوردار است.تی جی برای آن بالا وبه میزان 81 درجه سانتیگراد است ولی میزان این تی جی آنقدر بالا نیست که فرایند با روشهای گوناگون را دچار مشکل کند. در مقابل حرارت و نور نسبتاً ناپایدار بوده وکلرید هیدروژن از آن خارج می‌شود. این ماده اثرات زیانبخشی روی خواص اشیا دم دست (اجزای الکتریکی)علاوه بر اثرات فیزیولوژیکی بر جای می‌گذارد.

    پی وی سی پلاستیکی سخت است که به‌وسیله اضافه کردن روان کننده‌ها نرم و انعطاف‌پذیر می‌شود. بیشترین مورد استفاده آن فتالیت است .

     پیش از قرن بیستم شیمیدان روسی ایوان استرا میسلنسکی و فریتز کلیت از کمپانی گریشم الکترون شیمی آلمان هردو تلاش کردند تا پی وی سی را در محصولات تجاری به کار گیرند اما مشکلات در فرایند٬ سختی و گاهی شکنندگی پلیمر تلاش های آنها را بی نتیجه می‌گذاشت.

     در سال 1926 والدو سیمون از بی اف گودریچ روشی برای نرم کردن پی وی سی به‌وسیله مخلوط کردن آن با افزودنی های گوناگون گسترش داد. نتیجه ماده‌ای انعطاف‌پذیر بود که به سادگی در فرایند ها شرکت می‌کرد وبزودی در استفاده‌های تجاری شایع شد.

     در اواخر 1960دکتر جان گریچ ودکتر موریس جانسون اولین کسانی بودند که به وضوح سرطان زایی مونومر وینیل کلراید برای انسان را شناسایی کردند زمانیکه بر روی کارگران دایره پلیمریزاسیون وینیل کلراید در بی اف گود ریچ آزمایش کردند . اعتقاد بر اینست که بیشتر محصولات وینیلی زمانیکه بطور صحیح مصرف شوند عموماً بی ضررند هر چند تعدادی از افزودنیها و نرم کننده‌ها از محصول وینیلی می‌توانند نشت کنند. حتی با وجود اینکه پی وی سی اسباب بازی های نرم به منظور نوزادان برای سالها ساخته شده است این نگرانی وجود دارد که این افزودنیها از اسباب بازی های نرم به دهان کودکانی که آنرا به دهان می‌برند نشت کند. با وجود اینکه محصولات پی وی سی تولید شده اند یکی از بیشترین مواد سمی شیمیایی بنام دیوکسین را منتشر می‌کنند.

    محصولات پی وی سی زمانیکه می‌سوزند یا دفن می‌شوند می‌توانند مضرانه نفوذ کنند. سوزاندن تولید وآزاد سازی مقدار زیادی دیوکسین است و اجزای تشکیل دهنده کلرین که محیط زیست را می‌آلاید.

     در ژانویه 2006 اتحادیه اروپا یک تحریم برای 6 نوع فتالیت نرم کننده در اسباب بازی ها قرار داد. در سال 2003 کمیسیون امنیتی محصولات مصرفی آمریکا عریضه برای تحریم مشابه در ایالات متحده را انکار کرد. با وجود این در آمریکا بیشتر کمپانی ها به طور اختیاری اسباب بازی های بشر ساخت پی وی سی برای نوزادان را متوقف کرد.

    درب و پنجره pvc :

     

    پنجره ها مرزهای خانه شما و دنیای بیرون هستند . انرژی گرمایشی و سرمایشی با عایق بندی پروفیل ها و شیشه های دو جداره در خانه حفظ شده و نیازی به هزینه های اضافی برای مطلوب نگه داشتن دما نخواهد بود .درو پنجره های دوجداره تاثیر زیادی در نما و شکل ظاهری ساختمان دارند . با توجه به این مطلب که هزینه اولیه این پنجره ها زیاد به نظر می رسد ، ولی امروزه مهندسین معمار در طراحی و اجرای واحدهای ساختمان ، پنجره های های دو جداره را با توجه به مزیتهای ذیل مورد استفاده قرار می دهند .
    ساخت درب و پنجره های پی وی سی UPVC از نوع سخت در سال 1960 در اروپا آغاز شد . با پیشرفت تکنولوژی و افزایش هزینه تولید درب و پنجره های چوبی٬ آهنی و آلومینیومی استفاده از این نوع درب و پنجره ها رونق روز افزون یافته است .
    سهولت ایجاد تنوع در طرح و رنگ ٬استقامت فیزیکی وپایداری در برابر شرایط جوی متفاوت و همچنین قابلیت باز یافت پی وی سی بکار رفته در ساخت درب و پنجره ، موجب تحولات عمده ای در این صنعت شد

     بکارگیری شیشه های دو جداره خاصیت عایق بودن در مقابل صدا و حرارت را در پنجره های uPVC افزایش داده است ، امروزه در کشورهای اروپایی بیش از 70 درصد سهم بازار درب و پنجره متعلق به uPVC است .

    کارائی و تنوع شکل و رنگ:تنوع رنگ و قابلیت ساخت با طرح های متنوع ، پنجره ها را برای هر نوع معماری مناسب می سازند .

     

    قابلیت چرخش پنجره بر روی دو محور افقی و عمودی بوسیله چرخش دستگیره : امکان استفاده راحت برای تهویه ی هوا یا باز و بسته کردن پنجره ها را فراهم می سازد .
    اقتصادی : پنجره های upvc نیاز به رنگ آمیزی ندارند و بنا به درخواست مشتری بصورت سفید و یا رنگی تولیدمی شود. درب و پنجره های UPVC به راحتی با محلول های آب و صابون تمیز می وند و نیازی به جلا و رنگ آمیزی های دوره ای ندارد .
    بهداشتی و مقاوم : بنا به خواص ماده upvc ، درب و پنجره های upvc مقاومت بسیار خوبی در مقابل شرایط مختلف جوی، رطوبت ٬حرارت و سرما از خود نشان می دهند . بخصوص در محیط های اسیدی و بازی دچار خوردگی و پوسیدگی نمی شوند . علاوه بر آن رشد باکتری ها در ماده pvc بسیار محدود بوده و در مجموع ٬این خواص استفاده از درب و پنجره های UPVC در بیمارستان ها و آزمایشگاه ها را برجسته می سازد .
    عایق صوتی :شیشه های چند جداره ، نوع گاز مصنوعی بین جدار شیشه ها ، استفاده از درزگیر های لاستیکی مناسب و همچنین فضای متخلخل پروفیل های UPVC ،موجب شده این پنجره ها نسبت به پنجره های فلزی سبکتر بوده ، در عین حال عایق خوبی در مقابل صوت می باشند و مقاومت کافی در برابر بادو طوفان و لرزش در هنگام وزش باد از خود بروز دهند.
    هم بستگی با طبیعت :مواد UPVC صد در صد قابل بازیافت و برگشت به چرخه تولیدند . همچنین پنجره های قدیمی و ضایعات ساخت پنجره های PVC می توانند خرد شده و مجددٲ در ساخت دیگر محصولات مورد استفاده قرارگیرند .
    عایق گرما و سرما :طبق مطالعات سازمان بهینه سازی مصرف سوخت ، 48 درصد راه های نفوذ هوا از پنجره ها و 24 درصد آن از درها است . عایق بودن شیشه ها ، اتلاف انرژی های سرمایشی و گرمایشی را نزدیک به 54 درصد کاهش می دهد .
    ضد اشتعال و برق گرفتگی :دمای احتراق ماده  ( PVC)   380درجه سانتی گراد است ، که در مقایسه با پنجره های چوبی دیرتر مشتعل شده و برخلاف چوب ماده PVC با دور نمودن منبع حریق خود به خود خاموش می شود .همچنین استفاده از مواد افزودنی (مولتی فایرها) سرعت انتشارحریق را بسیار کند    می کند . مقاومت الکتریکی ماده UPVC بسیار بالا بوده و بدون نیاز به سیستم ارت ،خطر برق گرفتگی را به حداقل می رساند .
    جلوگیری از ورود آلودگی و گرد و غبار :زوارهای لاستیکی ظریف و زیبا و با طرحهای خاص موجب جلوگیری از نفوذ گرد و غبار , رطوبت ,صدا و آلودگی ناشی از دود صنایع و اتومبیل ها می شود و این امر تا حد زیادی نگرانی خطرات ناشی از آلودگی هوا را کاهش می دهد .
    ایمنی :پروفیل های گالوانیزه با ضخامت 5/1 mm درون پروفیل های PVC موجب استحکام بیشتر پنجره ها می گردد. استفاده از یراق آلات مناسب ٬ ضریب ایمنی پنجره ها را دربرابر سرقت بالا می برد.

    مزایا کاربرد دیوارپوش و سقف پوش پی‌ وی سی‌

     

    پلی ونیل کلراید با نام اختصاری PVC نوعی پلیمر ترمو پلاستیک است که کاربرد زیادی در فناوریهای نوین ساختمانی دارد.
    این ماده جایگزین مناسبی برای مصالح ساختمانی قدیمی می باشد که در سالهای اخیر به دلیل اجرای سیستم سبک سازی همراه با استحکام، جلوگیری از اتلاف انرژی و اهمیت زیبائی در دکوراسیون داخلی ساختمان به شدت مورد توجه قرار گرفته است.
    دیوارپوش و سقف کاذب کمپارس با بیش از 100 طرح و رنگ متنوع ،با انعطاف پذیری بالا و قابلیت نصب در مدل های مختلف، دنیایی از زیبائی و تنوع را به شما ارائه می دهد و فضائی سرشار از آرامش و نشاط را در محیط زندگی، کار و تفریح شما بوجود می آورد.
    مزایای استفاده از سقف کاذب و دیوارپوش PVC
    1- اولین و مهمترین کاربرد سقف کاذب و دیوارپوش پی وی سی پوشش است .
    به کارگیری سقف کاذب و دیوارپوش پی وی سی در ساختمان این امکان را بوجود می آورد که تاسیسات فنی و کانال کشی ها کاملا در زیر این مصالح پنهان گردیده و در نهایت ظاهری زیبا از سقف ارائه می دهد.

     

    2- کاهش میزان قابل توجه مصرف سوخت
    به علت نفوذ ناپذیری فوق العاده خود باعث کاهش انتقال حرارت بین فضای داخلی و خارجی ساختمان می گردد.

     

    3- سبک سازی ساختمان خصوصا در برجها و ساختمانهای عظیم
    در سالهای اخیر وقوع زلزله هایی که به دلیل وجود ساخت وساز های قدیمی اثرات مخربی در برداشتند و نیز دیگر مشکلاتی که سکونت در سازه های سنتی و سنگین به همراه دارد ، لزوم به کارگیری اصول سبک سازی ساختمان را مطرح می کند، که این منظور با به کارگیری سقف و دیوار پی وی سی به خوبی انجام پذیر است.

     

    4- کاهش میزان عبور صدا
    قسمتی از انرژی صوتی تولید شده در فضا پس از برخورد با سطح، جذب شده و بقیه از آن عبور می کند، هر چه مقدار انرژی جذب شده توسط سطح بیشترباشد، میزان عبور صدا از سطح کمتر خواهد بود. پانل های پی وی سی به خاطرداشتن طرح منحصربه فرد و وجود هوا بین لایه های آنها، درصد بالائی از انرژی صوتی را جذب کرده و مانع عبور صدا می شوند.

     

    5- طول عمر بسیار بالا و قابلیت تعویض موضعی
    این محصول تا زمانی که در معرض نور خورشید، شعله مستقیم آتش و یا ضربه جسم نوک تیز نباشد به هیچ عنوان نیازی به تعویض یا تعمیر نخواهد داشت به این ترتیب با استفاده از پی وی سی به عنوان پوشش دیوار و سقف از بوجود آمدن مخارج اضافی مانند تعویض و رنگ آمیزی هر ساله ساختمان جلوگیری می شود و در صورت آسیب دیدن قسمت کوچکی از سطح ، امکان تعویض را، فقط درهمان نقطه آسیب دیده بوجود می آورد.
    علاوه بر پوشش های داخلی، اقدام به تولید نوع جدیدی از پوشان، صرفا جهت بکارگیری در نمای بیرونی ساختمان نموده که از جنس upvc بوده و در برابر نور خورشید و سایر عوامل محیطی کاملا مقاوم است.

     

    6- قابلیت استفاده در اولین مراحل بعد از سفت کاری
    این پانل ها در اولین مراحل پس از سفت کاری ساختمان، قابل نصب هستند و در نتیجه باعث حذف سایر هزینه های متداول مثل هزینه اجرای مصالحی مانند سیمان، گچ سفید و رنگ خواهند شد.

     

    7- قابلیت ضربه گیری
    پانل های پی وی سی کمپارس مقاومت مناسبی در برابر ضربه های ناگهانی و موضعی دارا می باشد.
    علاوه بر این، نوع خاصی از این محصول صرفا به این منظور تولید می شود که دراین نوع مقاومت در برابر ضربه به مراتب بالاتراست.

     

    8- نصب سریع و آسان
    پانل های پی وی سی کمپارس با همراه داشتن ابزار و اتصالات متنوع و قابلیت اتصال کشوئی ، امکان نصب سریع و آسان را فراهم می آورد.

     

    9- ضد حشره و باکتری
    پانل های پی وی سی کمپارس با داشتن تائیدیه از وزارت بهداشت در خصوص ضد حشره و ضد باکتری بودن، این حسن را دارد که مصرف کننده با اطمینان خاطر اقدام به خرید و نصب این محصول در محل سکونت و کار خود می کند.

     

    10- قابلیت شستشو
    این پانلها با آب و کلیه مواد شوینده غیر اسیدی قابل شستشو می باشند.

     مزایای درب و پنجره های دوجداره UPVC:

     

    - عایق در مقابل اتلاف انرژی ( برودتی – حرارتی تا70%)
    - کاهش آلودگی صوتی با توجه به ساخت و سازهای بسیار در شهرها
    - مقاوم در برابر اشعه ماورای بنفش (UV) و حذف اثرات مخرب آن و متناسب با هر نوع شرایط آب و هوایی
    - عایق در مقابل گردو غبار و سایر آلودگی ها
    - خود رنگ و مصون از رنگ خوردگی و پوسیدگی
    - قابل تمیزشدن به سهولت با آب و صابون
    - کاهش تابش سرد
    - کاهش هزینه تاسیسات سرمایشی و گرمایشی در ساختمان ( کاهش 50 % مصرف سوخت)
    - هوابندی کامل
    - تنوع در طرح و نوع بازشو ها ( ثابت ، یک جهت بازشو ، دو جهت بازشو ، کشوئی ، فولکس واگنی و آکاردئونی)
    - سهولت در نصب
    - قابلیت نصب توری های جمع شونده و ثابت
    - ایمنی بالا با استفاده از مدرن ترین یراق آلات و تعبیه قفلها ی متعدد در داخل چار چوب - مورد حمایت سازمان بهینه سازی مصرف سوخت کشور
  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

پی و ی سی ترکیبی است از مشتقات نفت خام و گاز کلر که طی فرایند پلیمر یزاسیون تولید می شود . uPVC مخفف کلمات ( unplas poly vinyl chloride ) می باشد و اصلی ترین ماده تشکیل دهنده پروفیل ( polyvinyl chloride ) است . این ماده حدود 85 در صد ترکیب آمیره اولیه تولید پروفیل uPVC را تشکیل می دهد ، علاوه بر این ماده ، مواد افزودنی دیگری نیز جهت ایجاد خواص مورد نیاز به ترکیب اضافه می شود که ...

با توجه به وسعت کشور ایران و شرایط اقلیمی متفاوت در نواحی مختلف این سرزمین لازم است روشهای ساختمان سازی متناسب با ویژگیهای خاص منطقه ای تدوین و به مورد اجرا گذاشته شود با توجه به وسعت کشور ایران و شرایط اقلیمی متفاوت در نواحی مختلف این سرزمین لازم است روشهای ساختمان سازی متناسب با ویژگیهای خاص منطقه ای تدوین و به مورد اجرا گذاشته شود . نظر به اینکه این کشور روی یکی از کمربندهای ...

وینیل به عنوان ماده جدید ساختمانی و استفاده از تکنولوژی نانو آشنایی با وینیل ، از مصالح جدید و مفید ساختمان آشنایی با وینیل، از مصالح جدید و مفید ساختمانی که در امر ساخت وسازاستفاده می شود. تولید وینیل یک فرایند تولید بسته اتوماتیک با تکنولوژی بالا است و تقریبا تمام ضایعات آن به چرخه تولید بازمی گردد. مطالعات نشان داده است که تولیدات وینیل تنها یک¬درصد آلودگی کل ناشی از مصارف ...

موضوع : علم تکنولوژي مواد فصل اول طبقه بندي مواد کار 1- طبقه بندي مواد کار 1-1- تعريف تکنولوژي مواد: علمي که درباره استخراج، تصفيه، آلياژ کردن، شکل دادن، خصوصيات فيزيکي، مکانيکي، تکنولوژيکي، شيميايي و عمليات حرارتي بحث مي‌کند، تکنولوژي

در این نوشتار ضمن معرفی گونه‌ای خاص از محصولات آلومینیومی که در بازارهای ایران به خوبی مطرح شده است، به اختصار به برخی از کاربردها و مزایای آلومینیوم در نمای ساختمان‌ها می‌پردازیم. با ظهور مدرنیسم در معماری و ‌شروع عصر مدرن و همزمان با روی کار آمدن معمارانی چون میس وندرو و معماران تحصیل کرده مدارسی مانند باوهاس و علاقه جهانیان به ایجاد بناهای بلند مرتبه و به طور کل، شروع ساخت و ...

تاریخچه قدیمی ترین مثال از کامپوزیت ها مربوط به افزودن کاه به گل جهت تقویت گل و ساخت آجری مقاوم جهت استفاده در بناها بوده است . قدمت این کار به 4000 سال قبل از میلاد مسیح باز می گردد . در این مورد کاه نقش تقویت کننده و گل نقش زمینه یا ماتریس را دارد . ارگ بم که شاهکار معماری ایرانیان بوده است . نمونه بارزی از استفاده از تکنولوژی کامپوزیت ها در قرون گذشته بوده است . مثال دیگر ...

در و پنجره : یکی از مهمترین بخشهایی که آلومینیوم در آن بکار می‌رود ساخت پنجره و قاب می‌باشد . با توجه به انعطاف‌پذیری و نمای زیبای آلومینیوم ،در و پنجره‌های آلومینیومی در جهان طی دهه‌های اخیر پیشرفت چشمگیری کرده است . از آنجا که بیشترین اتلاف انرژی در ساختمان از طریق در و پنجره‌ها اتفاق می‌افتد (حدود 40% از اتلاف انرژی ساختمان از طریق پنجره‌ها صورت می‌گیرد) همچنین در راستای نیل ...

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده‏ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از: (تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، ...

RSS 2.0 عمران-معماري خاکبرداري آغاز هر کار ساختماني با خاکبرداري شروع ميشود . لذا آشنايي با انواع خاک براي افراد الزامي است. الف) خاک دستي: گاهي نخاله هاي ساختماني و يا خاکهاي بلا استفاده در

چکیده : تکنولوژی فتوولتاییک (pv) امروزه به عنوان بخش رایجی از واژه شناسی ساختمان با امکان کاربرد در ساختمان های موجود و نو مطرح شده است. استفاده از این سیستم در پوشش ساختمان بسیار متنوع بوده و راه های نوینی به سوی طراحان خلاق می گشاید. بعنوان نمونه در فوتو ولتائیک های نیمه شفاف، مدولها می توانند در کنار ذخیره انرژی سایر عملکردهای پوششی بنا را نیز به خوبی انجام دهند. درصورتی که ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول