دانلود تحقیق و مقاله و پروژه دانشجویی و دانش آموزی در مورد میکروویو

تعداد 14 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع میکروویو در سایت یافت گردید:

در عین حال که برخی مطالعات نکاتی را درباره زیان ها و عوارض حاصل از استفاده میکروویو مطرح کرده اند، ولی مطالعات متعددی هم وجود دارند که اعلام می کنند، استفاده از میکروویو موجب ایجاد ضایعاتی بیشتر از دیگر روش های پخت در مواد غذایی نمی شوند. حتی برخی مطالعات بیان می کنند که استفاده از سرعت بالای گرم کردن به کمک این دستگاه، موجب کاهش تخریب برخی از مواد غذایی می شود. رابینسون در کتاب ...

معایب استفاده از میکروویو در تهیه غذا میکروویو که به اشتباه ماکروویو خوانده می شود، از ترکیب دو واژه مایکرو یا میکروMICRO(به معنی کوچک) وویوWAVE (به معنی موج) تشکیل شده است و به معنای امواج با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسیار بالا می باشد. فرکانس چنین امواجی، بین300 مگاهرتز تا چند گیگاهرتز در ثانیه می تواند باشد. بُرد چنین امواجی کوتاه بوده و در حد چند متر است، ولی ...

سيستم هاي نانوالکترومکانيک (NEMS) در جوامع علمي و تکنيکي مورد توجه زيادي بوده اند. اين دسته از سيستم ها که بسيار شبيه به سيستم هاي ميکروالکترومکانيک هستند در انواع حالات تشديد شده خود با ابعادي در سابميکرون عميق عمل مي کنند. سيستم در اين محدوده، دار

این مقاله با استفاده از گرمایش القایی در مورد پیش گرمکنی و پس گرمایی و تنش کاهی جوش ها بحث می کند. این مقاله بر این امر تاکید دارد که این تکنولوژی چیست، چگونه کار می کند، و چگونه می توان از آن در کارها صنعتی استفاده کرد. در این مقاله همچنین چندین نمونه واقعی از اینکه این تکنولوژی چگونه در کاربردهای واقعی استفاده شده است، بیان شده است. اگرچه بیشتر صنایع از گرمایش القایی برای ...

مودم يکي از ابزارهاي رايانه‌اي است که براي اتصال دو کامپيوتر به يکديگر از طريق خطوط‌ مختلف مخابراتي استفاده مي‌‌شود. البته هريک از اين دو کامپيوتر مي‌‌توانند راهي به يک شبکه رايانه‌اي باشند. نام مودم (Modem) مخفف Modular-Demodular است. يعني وسيله‌اي

مودم يکي از ابزارهاي رايانه‌اي است که براي اتصال دو کامپيوتر به يکديگر از طريق خطوط‌ مختلف مخابراتي استفاده مي‌‌شود. البته هريک از اين دو کامپيوتر مي‌‌توانند راهي به يک شبکه رايانه‌اي باشند. نام مودم (Modem) مخفف Modular-Demodular است. يعني وسيله‌اي

مقدمه بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز دارا باشد . با عنایت به این که مواد بسته بندی توسط ماشین های مختلف فرایند می شوند بنابراین خواص دیگری نیز باید داشته باشند که عبارتند از : نرمش ، قابلیت پذیرش چاپ ، قابلیت ...

طيف : تابش طيف گسيلي نمايشي از انرژي گسيل شده ي يک جسم در تمام طول موج ها است. شکل ( 1). اگر شما براي اجسام زيادي اين کار را انجام دهيد ، آن وقت شما تعداد زيادي طيف ، مقدار نور جذب شده بايد در طيف جذب باشد ، داريد. شکل 1 تا

استاندارد و کیفیت کلمه کیفیت ترجمه انگلیسی (Quality) به معنای چگونگی است یعنی، صفت حالت یا وضعیت یک شی. ابتدا که این کلمه در زبان های اروپایی به کار رفت دارای بار مثبت بود یعنی کیفیت به عنوان یک کلمه مفهوم ارزشی به کار می رفت و لذا در فارسی هم غالبا به جای آن کلمه مرغوبیت را به کار می بردند اما به تدریج این دیدگاه تغییر کرد و امروزه کوالیتی نه بار مثبت دارد و نه بار منفی بلکه از ...

فن آوری نوین خشک کردن : دربسیاری از فرایند ها خشک کردن یک کار سخت و مهم است . یک بررسی پژوهشی نشان داد که در سال 1985 در آمریکا 4/2 کواد , افزون بر 20 کواد نیرو برای خشک کردن مصرف شده است . پس حتی درصد کوچکی صرفه جویی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی انرژی ایجاد می کند . افزون بر این دیگر کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت تحت تأثیر روش و راهکار خشک کردن قرار دارد. در ...

ليزر ________________________________________ مقدمه بدون شک ليزر يکي از برجسته‌ترين ابزار علمي و فني قرن بيستم بشمار مي‌آيد . پيشرفت سريع تکنولوژي ليزر از سال 1960 ميلادي ، هنگامي که اولين ليزر با موفقيت تهيه شد ، شروع گرديد . ليزر امروزه در

مقدمه : سنسور ها رابط بين سيستم کنترل الکترونيکي از يک طرف و محيط، رشته کارها يا ماشين از طرف ديگر هستند. در اواخر دهه 1970 و اوايل دهه 1980 تکامل سنسور در سطح بين المللي بين سه و پنچ سال عقب تر از تکامل علم ميکروالکترونيک در نظر گرفته مي شد. ا

پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) تحقیقات در زمینه استفاده از اشعه یونیزه بلافاصله بعد از جنگ جهانی دوم آغاز گردید در آن زمان تصور می شد که اشعه می تواند تکنیک بسیار مناسبی برای حفاظت از مواد غذایی باشد. متاسفانه امیدها به طور کامل برآورده نگردید و امروه تعداد محدودی از فرآورده های غذایی وجود دارند که برای افزایش عمر نگهداریشان، از اشعه استفاده می شود. از جمله اشکالاتی که این روش ...

منشأ وچگونگي تشکيل امواج بنا به تعريف موج هرگاه در يک محيط آشفتگي وبي نظمي ايجاد کنيم موج ايجاد مي شود.مثلاً با يک عمل ساده وانداختن يک سنگ داخل آب باعث ايجاد موج در آن محيط مايع شده ايم که به صورت دايره هاي متحدالمرکز از نقطه افتادن سنگ به طرف اط

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول