مقاله رایگان کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی

Word 196 KB 34574 5
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت با تخفیف: ۰ تومان
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •          کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی 

    امسال نرخ تورم

    چند درصد است ؟
     

    واحد اطلاعات اکونومیست در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد که در سال جاری نرخ تورم ایران به 19 درصد خواهد رسید.

     اکونومیست در گزارش ماه مارس خود اعلام کرد در سال گذشته نرخ تورم ایران معادل 1/17 درصد بوده است و امسال این شاخص به 19 درصد افزایش خواهد یافت.

    این موسسه معتقد است طی سال‌های آتی تورم در ایران رو به نزول خواهد گذاشت، به طوری که انتظار می‌رود در سال 88 تورم 17 درصدی برای کشور به ثبت برسد که تداوم روند نزولی این شاخص را در سال 89 به 16.5 درصد خواهد رساند.

    انتظار می‌رود در سال 1390 عدد 15 درصد برای تورم ایران رقم بخورد که بدون تغییر در سال 1391 نیز همین نرخ تورم را شاهد خواهیم بود.

    اکونومیست در حالی نرخ تورم ایران در سال گذشته را 1/17 درصد اعلام کرد که بانک مرکزی در گزارش خود این میزان را 18.4 درصد عنوان کرده است.

     

    اعضای شورای کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی ICC

    انتخاب شدند

     

    در مجمع عمومی کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی که به ریاست آقای دکتر نهاودیان رییس کمیته ایرانی و با حضور اکثریت نسبی برگزار شد . 8 عضو جدید شورای کمیته ایرانی ICC به شرح زیر انتخاب شدند .

    اعضای سازمانی

    1- اتاق بازرگانی تهران

    2- بانک کارآفرین

    3- اتاق مشترک ایران و ایتالیا

    اعضای انفرادی

    1- اسداله عسکر اولادی ( شرکت حساس )

    2- مهرداد خواجه نوری ( شرکت ایران بازدید )

    3- علاء میرمحمد صادقی (شرکت ایران گچ )

    4- شریف نظام مافی ( شرکت اس . جی . اس )

    5- لئون آهارونیان (شرکت ستی )

     

     

     

    گفتنی است پیش از برگزاری انتخابات دکتر نهاوندیان طی سخنانی به ضرورت گسترش تعامل بخش خصوصی با جهان اشاره کرد و گفت برای دستیابی به اهداف 20 ساله این
     

     

    تعامل باید مورد تأکید و تسریع قرار گیرد.

    وی سپس به اقدام اخیر و مثبت کمیته ایرانی در خصوص ارسال نامه به ICC توضیحاتی داد و گفت : سازمان FATF ( کارگروه عملکردهای مالی ) از ICC پاریس خواسته بود در مورد دستورالعمل اعمال تحریم بانک های ایران اظهار نظر نماید که با همت کمیته ایرانی و ارسال نامه ای مبنی بر اینکه ICC به عنوان بزرگترین سازمان بخش خصوصی در جهان است و نباید مسایل سیاسی را در مسایل اقتصادی لحاظ نماید، موجب گردید             بخش­های مربوط به مسایل سیاسی از دستور کار کمیسیون بانکداری ICC حذف گردد.

    وی از کمیته ایرانی خواست تا بر اینگونه تلاش ها بیفزاید .

    دکتر نهاوندیان همچنین گفت : نهادهای بخش خصوصی بین المللی باید با تحریم اقتصادی مقابله جدی کنند ، زیرا سخن بخش خصوصی بهتر شنیده می شود و توجه به روابط بین المللی برای افزایش رشد اقتصادی کشور نیازمند فعالیت گسترده تر در صحنه بین المللی است .

     

    وی در ادامه به همکاری ملت ها در زمینه انرژی اشاره کرد و گفت : امنیت انرژی در قرن 21 نیاز به همکاری بیشتر ملت ها دارد . وی همچنین از کمیته ایرانی برای فعالیت در این بخش خواست تا با تشکیل کمیسیون انرژی در این زمینه فعال تر اقدام نماید . وی گفت : جای کمیسیون انرژی در کمیته ایرانی خالی است .

    وی در بخش دیگری از سخنانش افزود : عرصه ICC برای کمک به اقتصاد بخش خصوصی عرصه ای مفید است و اتاق ایران هم برای فعال شدن کمیته ایرانی تلاش مضاعف خواهد کرد .

    در ادامه دکتر بهکیش دبیرکل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی گزارش جامعی از هیأت اجرایی و عملکرد دبیرخانه ارایه نمود .

    وی به نکاتی در خصوص حضور گسترده تر بانک ها و نیاز به همکاری آنان ، تشکیل کمیسیون انرژی ، ضعف بانک ها در امتحان             بین المللی CDCS و چگونگی فعال کردن کمیته ایرانی اشاره کرد .

    دبیرکل کمیته ایرانی سپس گزارش مالی سال های 85 و 86 و بودجه 1387 کمیته ایرانی را مطرح کرد و گفت : بودجه در دو بخش روند گذشته و همچنین با فرض گسترش فعالیت ها ، البته به شرط افزایش حق عضویت بانک ها ارایه شده است ، این موضوع با استقبال و تأیید مجمع مواجه شد .

    ضمناً مجمع تأکید داشت که کمیته ایرانی وسایل حضور گسترده تر دبیران و اعضای کمیته ایرانی در ICC را فراهم آورد تا تبادل گسترده تری را برای جامعه بازرگانی کشور فراهم آورد . در نهایت مجمع گزارش ارایه شده را مورد تصویب قرار داد و با تأیید بودجه در سناریو دوم ، تهیه جزئیات را به هیأت رئیسه محول کرد . افزایش فعالیت کمیته ایرانی در فعال کردن کمیسیون های ICC که در کمیته ایرانی فعال نمی باشند نیز مورد توجه مجمع قرار گرفت .

    از نکات مورد توجه این نشست کمک مالی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران به کمیته ایرانی بود .

     

     

    در نشست اعضای اتاق مشترک ایران و ایتالیا :

     

     

    به منظور آغاز سال 87 نشست اعضای اتاق مشترک ایران و ایتالیا در محل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران برگزار گردید .

    دکتر محمدمهدی بهکیش رئیس اتاق ایران و ایتالیا در این نشست ابتدا ضمن خوشامدگویی به اعضا اشاره ای به مشکلات اقتصادی کشورمان نمود و گفت : با توجه به اینکه مشکلات اقتصادی افزایش یافته اما دورنمای خوبی مشاهده می شود .

    وی افزود : می توانیم با تلاش و کوشش فراوان روزهای بهتری برای کشورمان ایجاد کنیم .

    وی سپس به سفر اخیر خود به همراه هیأتی ایرانی از ایتالیا اشاره کرد و گفت : جریانات سیاسی در دنیا دست دوستانمان در ایتالیا را برای همکاری گسترده تر با ما بسته است و آنان علاقه مند هستند محدودیت های اقتصادی برداشته شود .

    دکتر بهکیش افزود : ما در ایتالیا در سطح اقتصادی و کسب و کار و حتی در سطح سیاسی دوستان خوبی داریم و معتقدیم ایتالیا دریچه ای منطقی برای ورود ایران به اروپا است .

    وی افزود : هدف اصلی و عمده ما در اتاق ایران و ایتالیا افزایش سطح همکاری هاست تا با کمک یکدیگر بتوانیم دنیای بهتری بسازیم .

    رئیس اتاق ایران و ایتالیا در بخش دیگری از سخنانش به 4 کمیسیون فعال اتاق مشترک اشاره کرد و گفت : فعالیت های اقتصادی و حل مشکلات از طریق کمیسیون ها راحت تر انجام می گیرد . وی همچنین گفت : بسیار خوشحالم که با فعالیت هیأت مدیره هر ساله به اعضای این اتاق افزایش می یابند. ( تقریباً می توان گفت سالی 400 عضو جدید )

    پیش از سخنان دکتر بهکیش ، مهندس پورفلاح نایب رئیس اتاق مشترک ایران و ایتالیا توضیحاتی در خصوص مجله این اتاق داد و گفت : مجله دنیای بهتر به همه اعضا تعلق دارد . وی از اعضا خواست فعالانه تر با این مجله همکاری کنند و نقطه نظرات و پیشنهادات خود را به هیأت تحریریه مجله ارایه دهند .

     

    در ادامه این دیدار «آنتونیا آوالونه» سرپرست تجارت خارجه ایتالیا در ایران، گفت: تلاش می‌کنیم تجارت بین دو کشور ایران و ایتالیا را گسترش دهیم و بتوانیم زمینه‌های ورود محصولات دو کشور را به یکدیگر را تسهیل و توسعه بخشیم.

    وی افزایش روابط دوجانبه را ضروری دانست و افزود: زمینه‌های زیادی نظیر تجارت، تحصیل و تبادل علمی برای دو کشور وجود دارد تا بتوانند ارتباطات خود را با یکدیگر تحکیم بخشند.

    در این نشست مونتی کاردار سفارت نیز به اعضای اتاق مشترک ایران و ایتالیا سال جدید را تبریک گفت .

    گفتنی است در ادامه نشست اعضای اتاق ایران و ایتالیا به معرفی خود و فعالیت‌هایشان پرداختند.

     

     

     

    توسط کمیسیون بانکداری ICC ارایه شد

     

    راه حل های مالی تجاری ابتکاری

     

    کمیسیون بانکداری ICC در اجلاس بانکداری که در روزهای 15 و 16 آوریل 2008 در شهر آتن برگزار گردید برای اولین بار ، مباحثی حول موضوع «نوآوری ها برای ایجاد راه حل های مالی تجاری» را مطرح نمود .

     

    در این اجلاس که با حضور گای سبان دبیرکل ICC انجام شد ، بیش از 300 نفر از 70 کشور دنیا نیز شرکت کردند . اولین روز این اجلاس به موضوعات متنوع و مهم بانکی پرداخته شد که خود شامل تجدید نظر کتاب مقررات متحدالشکل اتاق بازرگانی بین المللی برای پوشش اعتبارات اسنادی URR و گزارش مفصلی در خصوص بازبینی مقررات متحدالشکل ضمانتنامه های عندالمطالبه است .

     

    روز دوم این همایش شامل 4 میزگرد بود که اعضای آن به نوآوری در ایجاد راه­کارهای                     مالی - تجاری پرداختند . میزگرد اول به تحلیل این که چگونه بخش مالی تجارت تحت تأثیر تحدید اعتبارات اخیر قرار گرفته است ، پرداخت . میزگرد دوم عرضه مراتب پیوستگی مالی را به عنوان حرکت بعدی بهبود هزینه ها برای سازمان های مالی ، مشخص ساخت .

     

    در میزگرد سوم ، استاندارد نمودن اقدامات در خصوص سیاهه های الکترونیکی مورد توجه قرار گرفت . این جلسه شامل نمایندگانی از کمیسیون اروپا ، سازمان های یکسان سازی صنعت بانکداری و تأمین کننده خدمات بود . نظر به تأیید اهمیت رو به رشد روند منطقه ای ، در میزگرد آخر سخنرانانی از آرژانتین ، یونان ، اسرائیل ، امارات متحده عربی ، ایرلند ، جمهوری چک به بررسی محدودیت بازار پرداختند .

     

    سخنرانان اصلی این اجلاس آقایان کریستس فولیاس Christas Folias وزیر توسعه یونان ، گرترود تامپل گاگرل Gertrude Tumpel – Gugerell عضو هیأت رئیسه بانک مرکزی اروپا ، نیکلاس گارگاس Nikolaos Garganas رئیس بانک یونان و پتروس دوکاس Petros Doukas معاون وزیر امور خارجه یونان بودند .

     

    موضوع مهم دیگر این اجلاس سخنرانی آقای دن تیلور Dan Taylor رئیس انجمن خدمات مالی بین المللی و نائب رئیس کمیسیون بانکداری اتاق بازرگانی بین المللی خواهد بود . وی در خصوص متن کامل UCP600 از نظر قواعد و تاریخچه ( از سال 1920 الی 2007 ) صحبت کرد .

     

  • فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

علل تورم در ایران مشاور اتاق بازرگانی خراسان و استاد دانشگاه معتقد است : تورم ناشی از عدم تعادل میان عرضه و تقاضا ست ، وقتی در جامعه عرضه و تقاضای کالایی در شرایط مطلوب خود قرار نگیرد، تورم ایجاد می شود. دکتر خطیب یزدی افزود : گاه تورم ناشی از افزایش هزینه تولید است که آثار این افزایش را در قیمت کالاها می بینیم چنانکه این افزایش هزینه ها می تواند افزایش دستمزدها، نرخ حمل و نقل و ...

«I.C.C» «اهداف اتاق بازرگاني بين المللي» اتاق بازرگاني بين المللي سازماني غيرانتفاعي است که در سال 1919 توسط جمعي از فعالين و صاحب نظران در تجارت بين المللي به منظور دستيابي به اهداف زير تشکيل يافته است. 1 – تسهيل فعاليت هاي بازرگاني بين الملل

نظری اجمالی: در اصل 44 قانون اساسی صراحتاً به بخش تعاون بعنوان یکی از پایه های نظام اقتصادی جمهوری اسلامی‌ایران اشاره شده است. فعالیت بخش تعاون بسیار گسترده و وسیع است و صرفاً به امور اقتصادی و بازرگانی محدود نمی‌شود بلکه بسیاری از فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و عمرانی را نیز در بر می‌گیرد. لذا با توجه به مزیت های بخش تعاون که از نقاط مثبت بخش خصوصی نیز برخوردار است این بخش ...

زنگ خطرتوسعه شرکت کنندگان در میزگرد مرتضی ایمانی راد : دکترای علوم اقتصادی با گرایش توسعه در برنامه ریزی، عضو هیات علمی کارشناسی ارشد سازمان مدیریت صنعتی مرتضی بهشتی : دارای تحصیلات عالی در اقتصاد، آمار و مدیریت، دبیرکل کنفدراسیون صنعت ایران محمد مهدی بهکیش : دانشیار دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، مولف کتاب "اقتصاد ایران در بستر جهانی شدن" ، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و ...

مقدمه: نظر به اینکه در اثر اعمال سیاست های تورم آور یا ضد تورمی دولتها و سایر عوامل اقتصادی- اجتماعی، ارزش پول در سراسر جهان در حال نوسان است و بویژه این نوسانات در سالهای اخیر چشمگیر و قابل ملاحظه و عمدتاً در جهت کاهش ارزش و قدرت خرید پول رایج بوده است لذا ایجاب می کند که مسأله توجه به ارزشهای جاری در نشان دادن وضعیت دارایی و بدهی و ذخائر و اندوخته های مؤسسات و نیز تا حدودی ...

مقدمه : زنجیره کارهای اجرائی در بازرگانی خارجی در برگیرنده امور مختلف و متفاوت و در عین حال به هم پیوسته ای است که مدیران بازرگانی خارجی و تجار و کلیه اشخاص و شرکتهائی که به نحوی با واردات و صادرات کالا سر و کار دارند لزوماً از وقوف و کاربرد آن بی نیاز نمی باشند و بالطبع آگاهی از اطلاعات مورد نیاز در بازرگانی خارجی برای نامبردگان از ضروریات امر می باشد. این جزوه با هدف ارائه ...

بررسی جایگاه و تاثیر اتاق بازرگانی و صنایع و معادن در اقتصاد کشور. بیان مساله: تمامی‌اتاقهای بازرگانی در سراسر دنیا، تاثیرگذاری زیادی بر شاخصهای اقتصادی کشور دارند ودر مجموع به اقتصاد ملی یاری می‌رسانند و البته اتاق بازرگانی‌ایران نیز از این امر مستثنی نیست. براساس قانون، هدف از تاسیس اتاق بازرگانی کمک به فراهم نمودن موجبات رشد و توسعه اقتصاد کشور، تبادل افکار و بیان آراء و ...

نظر به اهمیت جدی موضوع استراتژیک "روش کارآمد تخصیص منابع در جهت تحقق عدالت اجتماعی در کشور" و به منظور بررسی اقتصادی،‌سیاسی،‌اجتماعی و فرهنگی آن ، با هدف نیل به نظر اجماعی در این خصوص و در چارچوب تحقق بخشی به برنامه چشم انداز بیست ساله کشور، کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع) و وزارت بازرگانی سلسله نشست های علمی کاربردی با ...

مقدمه: هنگامی که از شبکه اقتصاد ملی می‌گذریم و وارد روابط اقتصادی بین‌الملل، روابط مبادلاتی اقتصادهای پولی می‌شویم امر «صرف» مطرح می‌شود، امر تبدیل پول ملی به پولهای خارجی و یا پولهای خارجی به پول ملی و کلیه مسائل ناشی از آن، تراز پرداختها و روشهای تعدیل عدم تعادل آن و …. این امور نه تنها در بحث نظری از اقتصاد بین‌الملل اهمیت بسیار دارد بلکه زمامداران اقتصادی و سیاسی مملکت را ...

مقدمه: هنگامی که از شبکه اقتصاد ملی می‌گذریم و وارد روابط اقتصادی بین‌الملل، روابط مبادلاتی اقتصادهای پولی می‌شویم امر «صرف» مطرح می‌شود، امر تبدیل پول ملی به پولهای خارجی و یا پولهای خارجی به پول ملی و کلیه مسائل ناشی از آن، تراز پرداختها و روشهای تعدیل عدم تعادل آن و …. این امور نه تنها در بحث نظری از اقتصاد بین‌الملل اهمیت بسیار دارد بلکه زمامداران اقتصادی و سیاسی مملکت را ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول