دانلود تحقیق و مقاله و پروژه دانشجویی و دانش آموزی در مورد عملیات آنزیم ها

تعداد 100 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع عملیات آنزیم ها در سایت یافت گردید:

آنزيمها پروتئينهاي هستند که با وزن ملکولي زياد که واکنش هاي بيولوژيکي را کاتاليست مي کنند ولي با کاتاليزورهاي معمولي تفاوت دارند چون در حرارت و PH محدودي عمل مي کنند . ما در اين پروژه با آنزيم سلولاز ، بر روي پارچه پنبه اي تحقيق کرده ايم که سلولاز

مقدمه عمليات تکميل مقدماتي پارچه‌هاي پنبه‌اي و مخلوط پنبه- پلي‌استر: منظور از عمليات تکميل مقدماتي، عملياتي است که کالاي خام را براي رنگرزي و چاپ و يا عرضه به صورت سفيد آماده مي‌سازد. اين عمليات ممکن است با توجه به کاربرد و خواص مطلوب در م

مهندسی بافت وعده بزرگ تهیه اندام های کاملاً عملیاتی برای رفع مشکل کمبود عضو اهدایی را داده است. روش های متداول آزمایشگاهی تشکیل این گونه بافت ها را معمولاً از دستگاههای مختلط (هیبرید) شامل داربست های پلیمری زیست تخریب پذیر و سلول های این بافت ها استفاده می کنند. روش های متعددی در شکل دهی و پردازش پلیمرها برای استفاده در مهندسی بافت توسعه یافته است که هر فرایند مجزای آن، دارای ...

دراینزمینها باید با روشهای گوناگون خاک را حفاظت کرد. یکی از این روشها زهکشی میباشد که به رشح آن می پردازیم. منظور از رهکشی حفظ رطوبت خاک تا حد تعادل و هدایت آبهای اضافه بر احتیاج بوته چای به خارج از محوطه باغ است. معمولاً بعد از باریدن باران سیل آسا، رهکشی موجود نقش مهمی را در خارج کردن آبهای اضافی بازی می کند. به وسیله زهکشی می توان سطح آبهای زیرزمینی را تا سانتیمتر از سطح خاک ...

تاثیر انواع روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی (1) پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می بخشد، بلکه می تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد. برای مثال، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبی طبخ شود، نرم تر می شود و این عمل جویدن و هضم آن را آسان تر می کند. همچنین در عمل پخت تغییراتی در میزان مواد مغذی موجود در ماده غذایی رخ می دهد که این تغییرات بستگی زیادی به روش پخت و ...

مفهوم بيماري درگياهان: گياه سالم براساس استعداد ذاتي يا موروثي خود، عمليات فيزيولوژيکي مختلفي را که براي ادامه حيات لازم دارد انجام مي‌دهد. مهمترين اين عمليات عبارتند از: تقسيم سلولي، تشکيل بافتها و اندامهاي مختلف، جذب آب و موادمعدني از خاک، انت

خشک کن هاي کابيني: اين خشک کن از دست? خشک کن هاي غير مداوم است که در حد عمليات هاي کوچک يا نيمه صنعتي مورد استفاده قرار مي گيرد . خشک کن هاي کابيني همان طور که از اسمشان مشخص است به صورت يک اتاق يا کابين ساخته مي شوند . هوا بوسيله ي فن از ميان گ

چکیده در این مقاله ، پیشرفت های جدید در زمینه ریز پالایش با جریان عرضی cross flow mtro filtra tion (CFMF) بوجود آمده ، مورد بررسی قرار می گیرد . اکثر این پیشرفت ها اختصاص به صنعت لبنی دارد . استفاده از فرضیه فشار هیدرولیک ترانس ممبران uniform transmembrane hy drolic pressur (UTP) با روشهای مختلف ریسکوله کردن میکروفیلترت آن و درجه تخلخل طولی و غشاهای سرامیکی جدید اجازه داد که ...

کلیاتی در مورد نوشابه‌های غیرالکلی گازدار: مواد تشکیل دهنده نوشابه‌ های غیر الکلی گاز دار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانس‌ها، مواد پایدارکننده،‌ رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی. نوشیدنی‌های غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیم‌بندی می‌کنند: آبهای آشامیدنی- آبهای درمانی- شیر بعنوان نوشابه‌های گازدار از مواد مصنوعی و نوشابه‌های گازدار از مواد ...

ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن به طریقه سنتی و صنعتی میزان تولید سیب زمینی در سال ۱۳۷۹،۲/۴ میلیون تن درسال بوده است. مواد غذایی از زمان برداشت در معرض فساد و بروز ضایعات متنوع قرار می گیرند که با توجه به نوع ماده غذایی میزان ضایع شدن آن ها متغیر بوده و گاهی ممکن است در مدت چند ساعت، مواد غذایی به کلی غیر قابل مصرف شود. سیب زمینی به علت دارا بودن آب زیاد، از فساد ...

فسفرها استحکام بالاتری نسبت به شبکه های سولفید فلزی دارند اما معمولاً انتشار دهنده های ناکارآمد در ولتاژهای پایین هستند. فسفر آبی رنگ که برای FED مورد توجه بیشتر قرار گرفته Bi:YNBO4 میباشد. (انتشار در 440nm) فسفر آبی رنگ اشباع شده بوسیله جانشین سازی Nb در شبکه YNBO4:Bi نیز تولید میشود اما از نظر کارایی، کارایی کمتری دارد. رفتار نور دهی YNBO4:Bi, YNBO4 تحت UV و الکترون های متحرک ...

تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن ...

چکیده : از لحاظ علم شیمی پلی آنیلین های ترکیبی برای ساکن سازی پروکسیدها (HRP) بعد از فرایند فعال سازی مورد استفاده مورد استفاده قرار می گرفت . آنزیم های ساکن نسبت به آنزیم های آزاد که تحت تأثیر حلال های ارگانیک (اتانول ، استون و استونیتریل) قرار دارند عملکرد بهتری از خود نشان می دهند (بالای 10%) HRP ساکن شده همچنین وقتی تحت تأثیر روش گرمایی با ضریب گرمایی قرار دارند نیز عملکرد ...

تاریخچه : تاریخچه جدا سازی مواد کلوئیدی از محلولها توسط صافیهای غشایی به قرن گذشته بر می گردد . جداسازی آنزیمهای پروتئینها در مقیاس آزمایشگاهی بوسیله غشاء نیمه تراوا با دیالیز انجام میپذیرفت . به دلیل کسل کننده بودن و نیاز به مدت طولانی در این روش تلاشی جهت بکارگیری آن در مقیاس صنعتی برای جداسازی مواد کلوئیدی و تغلیظ صورت نمی پذیرفت . تکامل و توسعه فراپالایش در مقیاس صنعتی پس از ...

مفهوم بيماري درگياهان: گياه سالم براساس استعداد ذاتي يا موروثي خود، عمليات فيزيولوژيکي مختلفي را که براي ادامه حيات لازم دارد انجام مي‌دهد. مهمترين اين عمليات عبارتند از: تقسيم سلولي، تشکيل بافتها و اندامهاي مختلف، جذب آب و موادمعدني از خاک، انت

تقسیم بندی باکتری ها در میکروب شناسی مواد غذایی به صورت ذیل بدون در نظر گرفتن طبقه بندی سیستماتیک آن تا حدود زیادی به شناخت گروه های میکروبی و نوع فسادی که در مواد غذایی ایجاد می کنند کمک می نماید . در اینجا به طور مختصر با این گروه ها آشنا می شویم: 1 باکتری های مولد اسید لاکتیک : این گروه بیشتر شامل خانواده لاکتوباکتریاسه است که قند ها را تخمیر کرده و تولید اسید لاکتیک می کند . ...

چکيده عمليات کوپليمريزاسيون گرافت منومر اکريليک اسيد روي پارچه پلي استر با استفاده از آغازگر بنزوئيل پراکسايد انجام و شرايط بهينه عمليات (بالاترين درصد گرافت) در غلظت M93/0 منومر و M3-10×48/5 آغازگر به دست آمد. سپس عمليات آماده سازي به وسيله هيدرو

مقدمه تغذيه به عنوان مهمترين انگيزه تحرک و فعاليت انسان در رويارويي با عوامل طبيعي ، در طول قرون همواره مطرح بوده است . در حقيقت ابتدايي ترين نياز هاي انسان ، نياز هاي مادي و معيشتي اوست . حتي در کتاب اسماني قرآن کريم در بحث از نياز هاي انسان ب

خلاصه: بسياري از قسمت ها محيط هاي مکانيکي خود را بعنوان يک نتيجه از تغييرات فيزيکي يا عيوب وفق مي دهند.سلول ها با هم براي اين مرحله آشکار کننده و موثر مي باشند.اگر چه خيلي از مطالعات روشن و واضح عملي شده است تا به مکانيزم آشکار کننده ها و سازگا

عمليات کوپليمريزاسيون گرافت منومر اکريليک اسيد روي پارچه پلي استر با استفاده از آغازگر بنزوئيل پراکسايد انجام و شرايط بهينه عمليات (بالاترين درصد گرافت) در غلظت M93/0 منومر و M3-10×48/5 آغازگر به دست آمد. سپس عمليات آماده سازي به وسيله هيدروليز آنزي

) هدف: هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانه‌های مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم‏، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است. 2) بیان موضوع: در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که ...

براي توليد چيپس ، لازم است از سيب زميني مرغوب استفاده شود . سيب زميني بايد درشت ، سالم ، کاملا رسيده وداراي کمترين مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اينکه سيب زميني مرغوب انتخاب گرديد، درآب شسته مي شودتاگرد وخاک وهرگونه مواد خارجي سطح ازآن پاک ش

موقعيت جغرافيايي کارخانه: کارخانه نساجي بروجرد درشمال شرقي شهرستان بروجرد واقع شده است واين شرکت درسال 1364تاسيس گرديده است ودرسال 1368به بهره برداري رسيده است. ابتدا به سالن مقدمات تکميل مي رويم در اينجا براي پارچه هاي پنبه اي و پنبه– پلي استر و پ

علم پزشکي علاوه بر معاينات و تجويز داروها و اعمال جراحي که در مورد بيماري‌هاي مختلف انجام مي‌دهد، از ورزش نيز به عنوان وسيله‌اي در جهت بهبود و سلامتي بيماران بهره مي‌برد. بعضي از پزشکان در مواردي مثل کم‌خوابي ، کم کردن وزن و ضعف‌هاي عضلاني مثل کمردر

اجزاي شير وعوامل موثر برتوليد آن: خصوصياتي فيزيکي وشيميايي شير { نقطه انجماد- وزن مخصوص – رنگ – غيره }. خواص شيميايي ترکيبات شير – چربي ها – لاکتوز- ويتامين ها پروتئين ها- آنزيمها- املاح وعناصر. بهداشت وميکروبيولوژي شير- حمل ونقل – جمع آوري – ذخير

بازنگري تحقيق خميرسازي بيوشيمايي و بيومکانيکي« عمليات قارچي روي تراشه‌هاي چوب قبل از خميرسازي مکانيکي موجب ذخيره انرژي برق و بهبود خواص استحکام کاغذ و کاهش محتواي pitchآن مي‌شود عمليات قارچي برروي گياهاني غير جوبي مفيد است و pitch آن را کاهش مي‌ده

کشت چای در زمین های جلگه ای و یا دشت دراینزمینها باید با روشهای گوناگون خاک را حفاظت کرد. یکی از این روشها زهکشی میباشد که به رشح آن می پردازیم. منظور از رهکشی حفظ رطوبت خاک تا حد تعادل و هدایت آبهای اضافه بر احتیاج بوته چای به خارج از محوطه باغ است. معمولاً بعد از باریدن باران سیل آسا، رهکشی موجود نقش مهمی را در خارج کردن آبهای اضافی بازی می کند. به وسیله زهکشی می توان سطح ...

روشی زیست محیطی در آماده سازی پنبه پکتیناژ قلیایی که اخیراً و به تازگی کشف شده است ممکن است روش آماده سازی پنبه را در سطح جهانی تغییر دهد ثبات آماده سازی پنبه در شکل لیف ، نخ یا پارچه به عنوان یک پارامتر حساس در فرایندهای مرطوب نساجی در دنیا معرفی شده است اگر پارچه بصورت یکنواخت آماده سازی شود کیفیت حاصله از عملیات فرآوری تر بعدی، نظیر سفید گری ، مرسریزاسیون ، رنگرزی ، چاپ ، یا ...

آمونیاک مهم‌ ترین ترکیب هیدروژنهٔ ازت است و در طبیعت از تجزیهٔ مواد آلی ازت دار بدست می‌آید. آمونیاک گازی است بی رنگ، با مزهٔ فوق العاده تند و زننده که اشک‌آور و خفه کننده است. گاز آمونیاک از هوا سبک تر بوده و به سهولت به مایع تبدیل می‌شود. آمونیاک درآب بسیار محلول بوده و در منفی ۷/۷۷ درجهٔ سانتیگراد منجمد و در منفی ۵/۳۳ درجهٔ سانتیگراد به جوش در می‌آید. وزن مخصوص محلول اشباع ...

آهن اطلاعات اولیه آهن ، عنصر شیمیایی است که در جدول تناوبی با نشان Fe و عدد اتمی 26 وجود دارد. آهن فلزی است که در گروه 8 و دوره 4 جدول تناوبی قرار دارد. آهن فلزی با عدد اتمی ۲۶، وزن اتمی ۵۵/۸۴۷ گرم بر مول، دمای جوش ۲۷۵۰ درجه سانتیگراد و چگالی ۷٫۸۶ گرم بر سانتی‌متر مکعب است. تاریخچه اولین نشانه‌های استفاده از آهن به زمان سومریان و مصریان بر می‌گردد که تقریبا" 4000 سال قبل از ...

استرپتوکوکوس پیوژنز اری سی پلاس - در حلیکه بر روی تمام گروههای تأثیر می گذارد ، بیماران دارای اری سی پلاس از یک بی نظمی پیشرفته رنج می برند ، بویژه بر روی صورت و اندامهای پایین بدن . پدرپرال سپسیس- عفونت در طی یا پس از تولد نوزاد آغاز می شود یک بیماری اندو نریوم اوترین است و بیماران از ثخلیه رحمی رنج می برند و اغلب دلدرد با تب شدید می باشد . بیماری استرپیتوکرکی گروه تهاجمی - ...

از نظر گياه‌شناسي، گوجه‌فرنگي نوعي ميوه محسوب مي‌شود، ولي اکنون در اکثر تقسيم‌بندي‌ها به عنوان سبزي تلقي مي‌شود. علت آن است که طي سال‌هاي متمادي همراه سبزي‌ها در سالاد بکار مي‌رفته است. گوجه‌فرنگي ميوه‌اي غني از ويتامين «آ و ث» مي‌باشد. 30 گرم از

فعاليت سلولز (آمانويکي از آنزيمهاي مورد استفاده) توسط روشي با استفاده از کربوکسي سلونوتيل (CMC) به عنوان زير لايه فعال اندازه گيري شد. شکرتوليدي توسط طيف نورسنجي در طول برج 575nm اندازه گيري و گلولز به عنوان استاندارد در نظر گرفته شد. يک واحد سلول

کاربرد اولترا سونيک در صنايع غذايي و بسته بندي در صنايع غذايي چکيده نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنايع غذائي دو گونه است. کاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائين. از امواج اولتراسوند با شدت پايين به عنوان روش تجزيه‌اي در تهيه اطلاعات

تعريف: آب پنير whey بخش آبکي و جدا شده از شير است که معمولا بر اثر اضافه کردن اسيد، حرارت دادن يا انعقاد مايع پنيري بدست مي‌آيد. اين ماده غير شفاف و رنگ آن زرد مايل به سبز است. براساس تعريف ارائه شده توسط فدراسيون بين المللي محصولات لبني (IDF) تعريف

شير غذايي است که هيچ جانشين مناسبي براي آن وجود ندارد . شير داراي ترکيباتي از جمله ليپيدها ، کربوهيدرات ها ، پروتئين ها و بسياري از ترکيبات آلي حل شده در آب مي باشد . مهمترين شيري که به کار برده مي شود ، شير گاو مي باشد . به جزء شير ، محصولات شيري د

شير سويا حتما مشاهده کرده ايد که دانه هاي سويا به شکل لوبياست و لوبياي سويا نام دارد. با خيس کردن دانه هاي لوبياي سويا در آب و خرد کردن و فشار دادن سوياهاي خيس خورده مايعي بدست مي آيد که شيرسويا ( SOY MILK )نام دارد. شما مي توانيد در منزل نيز آن ر

چکیده میوه ها و سبزیها از جمله مهمترین محصولات باغی هستند که نقش مهمی در تأمین نیاز غذایی و سلامت انسان بازی میکنند. این گروه از محصولات کشاورزی بدلیل داشتن رطوبت زیاد فساد پذیر هستند و در دوره پس از برداشت بخش عمده ای از آنها (بین 5 تا 50 درصد) از بین میروند. میزان این ضایعات حتی در برخی موارد تا 80 درصد نیز میرسد. در این میان تره بار بالاترین درصد ضایعات را به خود اختصاص داده ...

ساختار آنالوگ های ECM که فعالیت احیاء را در هر حالت انجام می دهد توسط انجام ددن مطالعات گسترده حیوانات با مدل های قابل فهم از فقدان عضو، یا پوست، ملتحمه چشم، یا ازا عصاب جلدی تعییین شده. احیاء خوبخود این اعضاء در مدل های حیوانی مشاهده نمی شود. بنابراین احیاء مشاهده شده باید در حضور این داربستها القاء شده باشد. فعالیت آنالوگECM که احیاء پوست را براساس انتخاب میزان GAC / کلاژن ...

نقش مواد معدنی بدن دید کلی املاح در همه جا خاک ، آب ، گیاه و بدن انسان وجود دارند. در بدن ما نیز انواع مختلفی از آنها موجود است که به اسخوانهایمان استحکام می‌بخشند و حیات سلولهای بدنمان را تأمین می‌کنند. املاح مورد نیاز بدن انسان املاح مود نیاز بدن ما به دو دسته عمده تقسیم می‌شوند: املاح کلی (ماکرو( املاح جزئی (میکرو( تفاوت این دو از اسمشان معلوم است. املاح کلی به میزان بیشتری ...

سلولها مثل خیلی چیزهای دیگر پیر می‌شوند و می‌میرند. پس برای حفظ یک گونه، تولید مثل ضروری است. به همین علت، تقسیم سلولی نقش مهمی در سلامت و رشد موجودات زنده دارد. تقسیم در موجودات پرسلولی با سرعت بسیار بالایی انجام می‌شود. برای مثال در بدن شما در هر ثانیه میلیونها سلول تقسیم می‌شوند تا جایگزین سلولهای مرده گردند. تقسیم میتوز دارای چهار مرحله است: پروفاز، متافاز، آنافاز، تلوفاز. ...

پنير پنير ، فرآورده اي است متشکل از چربي و پروتئين شير ، به همراه کلسيم و فسفري که به صور مختلف با پروتئين شير ترکيب شده اند . مخلوط به روشهاي مختلفي ، از شير استخراج مي گردد که برخي از اين روشها ، جديد و برخي ديگر قرنها پيش ابداع شده اند

درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) 047/241/19 هزار ...

- مواد غذایی همه کس با اهمتی غذا در زندگی آشنا هستند. در سرتاسر جهان، میلیونها کودک با غذایی کمتر از مقدار لازم زندگی می کنند. جسم و روح این کودکان آن طور که باید و شاید رشد نمی کنند. استخوانهای کودکانی که به اندازه کافی غذا مصرف نکرده اند (فقر غذایی) تغییر شکل می دهند. دندانها فاسد و کج می شوند. دچار ضعف قوای عقلانی اند و وزن کافی ندارند. متأسفانه، آسیبهای ناشی از فقر غذایی را ...

بنام خدا مقدمه: در طي متابوليسم محصولات زائد سمي تشکيل مي‌شود که وسيله‌اي وجود داشته باشد که سلول‌هاي زنده را از وجود مواد زائد پاک نمايد که اين عملکرد در بدن بر عهده کليه‌ها مي‌باشد. به همين علت در صورت هرگونه نقصان در عملکرد کليه‌ها اين مواد ز

چکیده اطلاعات موجود مبتنی بر دانش امروزی، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیید نموده و در بررسیهای باستان شناسی دلایل غیر قابل تردیدی در این زمینه بدست آمده است. نان یکی از ارزانترین و مهمترین مواد غذایی مورد استفاده انسان می باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگی در کشورهای پیشرفته از میزان مصرف نان کاسته شده است، لیکن نان هنوز هم بخش عمده ای از انرژی روزانه مردم کشورهای مختلف و بویژه ...

تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن ...

شیمی فیزیک (Physical chemistry) بخشی از علم شیمی است که در آن ، از اصول و قوانین فیزیکی ، برای حل مسائل شیمیایی استفاده می‌شود. به عبارت دیگر ، هدف از شیمی فیزیک ، فراگیری اصول نظری فیزیک در توجیه پدیده‌های شیمیایی است. برای آشنایی بیشتر با علم شیمی فیزیک ، باید با زیر مجموعه‌های این علم آشنا شویم و اهداف این علم را در دل این زیر مجموعه‌ها بیابیم. ترمودینامیک شیمیایی تعیین سمت و ...

به نام خدا مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات ...

DNA مولکولی است که دارای تمام اطلاعات برای زندگی است DNA حاوی کلیدی برای هر یکتایی مشخص است . در سطح کوچک ، DNA بصورت یک مارپیچ دوبل (مضائف) سازمان داده می شود که بارها پیچیده می شود تا اجازه انطباق در یک فضای فشرده را بدهد . در انسانها تمام DNA در داخل 46 مولکول مجزا موسوم به کروموزوم قرار می گیرد . این کروموزوم ها هرکدام دارای هزاران ژن هستند و هر ژن نحوه ایجاد یک پروئین خاص ...

چکیده: نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی دو گونه است. کاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائین. از امواج اولتراسوند با شدت پایین به عنوان روش تجزیه‌ای در تهیه اطلاعات مربوط به ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی استفاده می شود. در این حالت توان به کار رفته به حدی پائین است که پس از قطع امواج اولتراسونیک هیچگونه تغییری در خواص فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی ایجاد ...

چکیده در طی سال‌های اخیر توجه مردم به مصرف فرآورده‌های رژیمی از جمله فرآورده‌های لبنی کم چرب از قبیل ماست کم چرب ، پنیر کم چرب ، بستنی رژیمی و کره کم کالری افزایش یافته است . چراکه اثبات شده مصرف بیش از اندازه‌ی مواد غذایی پر چرب می تواند باعث ایجاد بیماریهایی از قبیل مشکلات قلبی – عروقی ، دیابت ، چاقی مفرط و حتی سرطان شود. بنابراین در طی دو دهه ی گذشته مصرف ماست کم چرب به طور ...

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

خشک کردن قارچ خوراکی خشک کردن مواد غذایی و تبخیر و حذف نسبی رطوبت ماده غذایی و در نتیجه مساعد کردن محیط برای رشد میکرو ارگانیسم ها و انجام فعل و انفعالات شیمیایی به منظور حفظ و نگهداری مواد غذایی به مدت بیشتر ، یکی از راههای نگهداری مواد غذایی می باشد که کاربردهای وسیعی در صنایع غذایی دارد . بر همین اساس نیز خشک کردن قارچ خواکی صورت می گیرد. در روش صنعتی خشک کردن قارچ ( hot air ...

مقدمه: نیترات No-3))یکی از آنیون ها ی معدنی است که در نتیجه اکسید اسیون نیتروژن عنصری حا صل می شود این ماده یکی از عنا صر بسیار ضروری برای سنتز پروتئین در گیا هان است ونقش مهمی رادر چرخه نیتروژن دارد نیترات از طریق اکسیداسیون طبیعی تولید وبنا براین در تمام محیط زیست یافت می شود. شکل1 چزخه نیتروژن رادر طبیعت نشان می دهد.فاضلاب های شهری صنعتی مواد دفعی حیوانی وگیاهی در شهرهای بزرگ ...

باروری / حاصلخیزی قبل از بحث در مورد رژیم مناسب برای چمن ، ممکن است آزمایش اینکه گیاهان چگونه برای بقا سازمان دهی شده اند قبل از مداخله انسان، ارزشمند است، هیچ بحثی نیست که چمن نیاز به بارور کردن دارد، اما با کمان تعجب نیتروژن ، فسفر ، پتاسیم، کلسیم، منزیم، سولفور، عناصر سازمان دهنده دیگر تنها 5 درصد کل رژیم گیاه را شامل می شوند. بقیه 95 درصد از آب و اتمسفر تأمین می شود. همانطور ...

شير غذايي کامل شير غذاي نسبتاً کاملي است و کليه مواد مغذي را به مقدار کافي و با ترکيبات مناسب براي ادامه حيات خصوصاً رشد کودک در دو سال اول زندگي دارا مي باشد . ساختار اجزاي اصلي شير عبارت است از : ? - ليپدها ? - پروتئين ها ? - از

تاريخچه از آغاز پيدايش انسان ، همواره چگونگي پوشش و نجات او از سرما مطرح بوده است. مصريها نزديک به 5500 سال پيش هنر ريسندگي و بافندگي پنبه را آموختند و چينيها با پرورش کرم ابريشم در حدود 3600 سال پيش مشکلات پوشش خود را حل کردند. در سده هفدهم دانشم

مهمترين عامل در توليد يک محصول با کيفيت بالا، شستشوي کامل گوجه فرنگي با آب تميز وسالم مي باشد دستگاههاي شستشو مختلف مي باشد ولي معمول ترين وبهترين نوع آن سيستمي است که هم اکنون در اکثر کارخانجات ايران متداول است ومورد استفاده قرار مي گيرد.

مواد پروتئيني ، يکي از مهمترين اجزاي مواد غذايي مورد استفاده انسلنها است. نياز طبيعي بدن انسان به اين مواد، مبين ضرورت استفاده آنها در سبد غذايي خانواده ها است. از دير باز انواع گوشتها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلي تامين پروتئين مورد نياز انسان بوده اس

فسفر يک عنصر شيميايي جدول تناوبي است که نماد آن P و عدد اتمي آن 15 ميباشد. فسفر يکي از نافلزات چند ظرفيتي گروه نيتروژن بوده و معمولا در سخره‌ها و کاني هاي فسفاتي و همچنين در تمام سلولهاي زنده يافت ميشود ولي هيچگاه به صورت طبيعي تنها و بدون ترکيب با

ويتامين‌ها ويتامين‌ها دسته اي از مواد غذايي هستند که اصولاً ارزش انرژي زايي ندارند و در ساختمان سلولها و بافتها نيز شرکت نمي کنند اما وجود آنها به مقادير بسيار کم براي انجام واکنشهاي شيميايي درون سلولها کاملاً ضروري است و کمبود آنها موجب عوارض و ب

روشی زیست محیطی در آماده سازی پنبه پکتیناژ قلیایی که اخیراً و به تازگی کشف شده است ممکن است روش آماده سازی پنبه را در سطح جهانی تغییر دهد ثبات آماده سازی پنبه در شکل لیف ، نخ یا پارچه به عنوان یک پارامتر حساس در فرایندهای مرطوب نساجی در دنیا معرفی شده است اگر پارچه بصورت یکنواخت آماده سازی شود کیفیت حاصله از عملیات فرآوری تر بعدی، نظیر سفید گری ، مرسریزاسیون ، رنگرزی ، چاپ ، یا ...

مقدمه : روغنها :چربیها یکی ازعوامل تشکیل دهنده حیات حیوانی وگیاهی می باشند .دربدن حیوانات دریایی وخشکی مقداری چربی به عنوان ذخیره انرژی وجود دارد ودرهردانه وهسته گیاه مقدار چربی برای مرحله روئیدن روئیدن ذخیره شده است .بنابراین می توان گفت که درهمه موجودات زنده چربی وجود دارد ولی دراین گزارش مطالبی مورد بحث وبررسی قرار میگیرد که روغن وچربی را نه فقط ازاین حیث بلکه به عنوان یک ...

هدف- آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید شیر استریل وپاستوریزه سرفصل ها: اهمیت شیر- انواع نژادها گاوهای شیری – انواع نژاد گوسفند وبز شیری مکانیزم تولید شیر و عوامل موثر برتولید آن- اجزای شیر وعوامل موثر برتولید آن: خصوصیاتی فیزیکی وشیمیایی شیر { نقطه انجماد- وزن مخصوص – رنگ – غیره }. خواص شیمیایی ترکیبات شیر – چربی ها – لاکتوز- ویتامین ها پروتئین ها- آنزیمها- املاح ...

استرپتوکوکوس پیوژنز اری سی پلاس - در حلیکه بر روی تمام گروههای تأثیر می گذارد ، بیماران دارای اری سی پلاس از یک بی نظمی پیشرفته رنج می برند ، بویژه بر روی صورت و اندامهای پایین بدن . پدرپرال سپسیس- عفونت در طی یا پس از تولد نوزاد آغاز می شود یک بیماری اندو نریوم اوترین است و بیماران از ثخلیه رحمی رنج می برند و اغلب دلدرد با تب شدید می باشد . بیماری استرپیتوکرکی گروه تهاجمی - ...

اندازه گيري فيبر در مواد غذايي انواع NSP : الف – NSP محلول : شامل برخي همي سلولزها ، صمغ و پکتين و لعاب که مصرف اين نوع NSP موجب کاهش کلسترول خون مي شود. ب- NSP نامحلول : شامل سلولز و اکثر همي سلولز هاست و مصرف آن موجب حجيم شدن مدفوع و افزايش

انواع خمير بيسکويت مقدمه ماده اوليه اصلي تقريباً در تمام خمير هاي بيسکويت آرد است به آرد ، شکر، چربي و احتمالاً طيف گسترده اي از ساير مواد اوليه نيز افزوده مي شود خمير با آب پيوند مي خوردو. هر چه چربي بيشتري درفرمولاسيون خمير گنجانده شود آب کمتر

مقدمه: امروزه پرورش انواع قارچهای خوراکی اهمیت بسزایی در دنیا کسب کرده و از پیشرفتهای قابل توجه و چشم گیری برخوردار شده است با اینکه قارچ از بقایای مواد زاید گیاهی و صنعتی تغذیه می کند اما سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین و انواع اسید آمینه ضروری است. با پرورش قارچ می توان ضمن تهیه غذاهای لذیذ، مقوی و ارزان، کمبود و پروتئین و ویتامینهای K, E, D, A و املاح معدنی از قبیل ...

آموزش پرورش و توليد ميگو اين مقاله اطلاعات کلي در مورد بيولوژي و تکثير و پرورش ميگوي آب شيرين ارائه مي­دهد. ميگو در چرخه زندگي خود داراي چهار شکل مشخص است: تخم ، لارو ، پست لارو ، و بالغ. اين مقاله اطلاعات کلي در مورد بيو

مقدمه در حال حاضر در بيشتر کشتارگاههاي صنعتي بخشي از منابع سود آوري اين تاسيسات قسمت صنايع جنبي کشتارگاه و استفاده از مواد حاصل از کشتار دام مي باشد. از نظر اقتصادي بر اين عقيده هستند که سودي که از اين بخش حاصل مي گردد به مراتب بيشتر از بخش کشت

زئولیت زئولیت در فیلتر مولکولی، کنترل آلودگی، تولید اکسیژن، تصفیه گاز، ذخیره‌سازی انرژی خورشیدی، مصارف کشاورزی و ... مورد مصرف دارد. ساختار منظم و فضاهای با ابعاد مولکولی زئولیت، جایگیری و جدا شدن اتم‌هایی با قطر کوچکتر را در خود آسان کرده است. خواصی مانند ظرفیت تبادل یون کاتیونی و قدرت تبادل کاتیون‌های اصلی، جذب آب بدون ایجاد هیچ تغییر فیزیکی و شیمیایی در زئولیت و خاصیت جذب ...

وقوع جنگ در يک منطقه و مسائلي که از نظر اقتصادي و انساني بوجود مي‌آورد، در اين مقوله مورد توجه مي‌باشد، زيرا عوارض جنگ دو جنبه دارد که يکي به صورت حاد بوده که کنترل و درمان آسيب را فوراً طلب مي‌کند و دوم عوارض و پيامدهاي جنگ که گريبانگير جامعه مي‌با

نونی (NONI)معجزه طبیعت میوه شفابخش ، شگفت انگیز و موهبتی خدادادی: . نونی میوه ای است از درختی بنام مورینداسیتریفولیا (Morinda Citrifolia ) و از خانواده روبیاسه (Rubaiceae )که در میان مردم حاشیه جنوبی اقیانوس آرام ازسابقه ای طولانی برای درمان دردهای گوناگون برخوردار است و از گیاهان وحشی وبومی در جزائر کارائیب ،هاوائی وپولینزی محسوب میشود.مردم پولینزی حداقل 2000 سال است که از نونی ...

دوپینگ چیست؟ وقتی سروم عادی و تماشاگران به ورزشگاه استادیوم ورزشی می‌ایند تا بیشترین احساسات و تشویق‌های خود را نثار قهرمانان کنند هرگز از عمق و اندازه رقابت سنگین که در میدان ورزشی جریان دارد آگاه نیستند آنچه که در صحنه رقابت ورزشی می‌گذرد و هیچ چیزی کمتر از یک جنگ واقعی و تمام عیار ندارد. وقتی که چند سانتیمتر ، چند کیلو ، چند گرم و چند ثانیه اختلاف می‌تواند یکی را قهرمان و ...

مقدمه علم پزشکي علاوه بر معاينات و تجويز داروها و اعمال جراحي که در مورد بيماري‌هاي مختلف انجام مي‌دهد، از ورزش نيز به عنوان وسيله‌اي در جهت بهب ود و سلامتي بيماران بهره مي‌برد. بعضي از پزشکان در مواردي مثل کم‌خوابي ، کم کردن وزن و ضعف‌هاي عضلا

پیشگفتار این فصل دو مقوله: گزینش (Selection) و جداسازی(Isolation) سلول را در بر میگیرد. تقسیم بندی فوق از نظر اولویت صورت گرفته است. برای کسب بهینه ترین نتیجه، بهتر است که ایزولاسیون و گزینش به طور همزمان صورت گیرد. بغیر از سلول‏های سیستم خون سازی و بافت‏های جنینی خاص سلول‏های معمولی دیگر ذاتاً به ماتریس‏های خارج سلولی مرتبط می شوند. شیوه‏های متفاوت پاره کردن (گسیختن) ماتریس‏ها ...

تقویت کننده های عملیاتی به اختصار آپ امپ نامیده می شو ند.و به صورت مدار مجتمع در دسترس می باشند.این تقویت کننده ها از پایداری بالایی برخوردارند.، و با اتصال ترکیب مناسبی از عناصر خارجی مثل مقاومت،خازن،دیود و غیره به آنها،می توان انواع عملیات خطی و غیر خطی را انجام داد. از ویژگیهای اختصاصی تقویت کننده های عملیا تی ورودی تفاضلی و بهره بسیار زیاد است. این المان الکترونیکی اختلاف ...

در آلياژهاي Al-Cu ، رسوبات غير تعادلي زيادي در دماهاي کمتر از دماي جامد تشکيل مي شود.در اين آلياژها، با سرد کردن محلول جامد فوق اشباع ،رسوبات تشکيل مي شود. اين رسوبات با افزايش درجه حرارت و يا افزايش زمان بين دماي اتاق و دماي جامد گسترس مي يابد. توا

آنزیم ها گروه ویژه ای از پروتئین ها هستند و توسط سلول های زنده بمنظور ایفای نقش کاتالیزوری در بیش از هزاران واکنش بیوشیمیایی که جزیی از متابولیسم سلولی را تشکیل می دهند ساخته می شوند. امروزه متجاوز از 2000 آنزیم متفاوت شناخته شده است و روز بروز بر تعداد آنها نیز افزوده می شود. از آنجائیکه در دما و pH فیزیولوژیک، واکنش های بدون کاتالیزور، با سرعتی کمتر از حد لازم برای حفظ ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول