دانلود تحقیق و مقاله و پروژه دانشجویی و دانش آموزی در مورد مصرف گوشت

تعداد 100 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع مصرف گوشت در سایت یافت گردید:

تغيير روش مصرف گوشت و عوامل موثر بر آن گوشت ومشتقات آن ،مواد غذايي مرغوبي به شمار مي روند که خوردن آنها مي تواند باعث بروز عادات غذايي مختلفي براي مصرف کنندگان شود که برخي از اين عادت هاي غذايي مي توانند مشکلات اقتصادي وبهداشتي براي مصرف کنندگ

کسي که در کار مرغداري به درآمد مي انديشد، بايد قبل از پايه گذاري آن، مسائل بازار و بازار يابي را در رابطه با امکانات ايستگاه يا فارم در مد نظر داشته و مورد تجزيه و تحليل قرار دهد تا به محض حصول اطمينان از با صرفه بودن کار به طرح ريزي و احداث مؤسسه ج

بافت دان و عملکرد مرغ گوشتي تغذيه مهمترين امر در پرورش طيور بوده و حدود 75 تا 80 درصد هزينه توليد را شامل مي شود بنابراين با توجه به اهميت و ضرورت ان لازم است که مديريت تغذيه و کاربرد روش هاي جديد مديريتي به عنوان يک مساله مهم وجدي مدنظر پرورش دهن

آنتی بیوتیک ها سالهاست که برای مقاصد دامپزشکی در حیوانات مزرعه مورد استفاده قرار می گیرند. بعضی از آنان بخصوص ترکیباتی که برای کنترل عفونت باکتریایی دستگاه گوارش بکار میروند منجر به تکامل ترکیباتی شده که در حال حاضر بطور گسترده ای مورد استفاده اند و به طور اختصاصی به عنوان محرکهای رشد فعال در دستگاه گوارش شناخته می شوند. ترکیباتی که در صنعت دامپروری استفاده می شوند به دو گروه ...

بسته‌بندي به عنوان يک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينکه قابليت نگهداري بهتري را به کالا مي‌بخشد در کسب سهم بالاتري از بازار براي کالاي مورد نظر نيز مؤثر است. نظريه پر

عمليات طرح : شامل: 1 ساختمانها و تاسيسات هزينه‌هاي مورد نياز طبق جدول شماره 1 2 تجهيزات و تأسيسات و هزينه هاي مورد نياز طبق جدول شماره 2 3 پرسنل شاغل در طرح طبق جدول شماره 3 4 هزينه هاي جاري طبق جدول شماره 4 5 توليدات طرح طبق جدول شماره 7 6 - پيش

بسمه تعالي پيشگفتار استاندارد ويژگي هاي کربنات کلسيم جهت مصرف در تغذيه دام ، طيور و آبزيان بوسيله کميسيون فني مربوطه تهيه و تدوين شده و در دويست و سي و سومين کميته ملي استاندارد کشاورزي و غذايي مورخ 1377/7/28مورد تائيد قرار گرفته ، اين

ضوابط بهداشتی جایگاه طیور گوشتی: × رعایت ضوابط نظام دامداری در تاسیس مرغداری الزامیست ( جداول تدوبنی 1374 ( . × زمین محل احداث مرغداری می بایستی در مناطقی در نظر گرفته شود که از نظر زیست جوندگان ( انواع موش ) عاری یا از نظر میزان جمعیت بسیار محدود باشند. × وجود حصار در اطرلف سالنها و سایر تاسیسات به منظور جلوگیری از ورود حیوانات و افراد متفرقه الزامیست. × وجود حوضچه های ضد عفونی ...

رهنمون هاي لازم پيشگيري از بروسلوز براي کارگران کارخانه بسته بندي گوشت ترجمه و گردآوري : عليرضا لطفي ( مهندسي علوم دامي – دانشگاه آزاد اسلامي واحد شبستر) arlotfi@gmail.com مقدمه بروسلوز يک نوع بيماري است که ممکن است از حيوانات به انسان من

مروري بر کاربردهاي مواد جانبي حاصل از کارخانجات چرم و سالامبور در تغذيه طيور گوشتي ترجمه و گردآوري اکرم قره‌داغي- آرش جوانمرد بخش تحقيقات علوم دامي، مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي استان آذربايجان شرقي پست الکترونيکي: Tabriz-anrc@sonar

به هنگام تعطیلات کریسمس، و پیش از آن طی روزها و هفته هائی که نزدیکی سال نو را نوید می دهد، هوس در خیابانهای آمریکا موج می زند. هوس خرید. در خیابان پنجم نیویورک، در محلهء رودیو درایوِ لوس آنجلس، در خیابانهای خلیجِ سان فرانسیسکو، و در محلات نظیر در شهرهای دیگر، در «شاپین مال» های عظیم حاشیهء مرکز که هریک شهرکی سربسته و دنیائی تماشائی در خود و برای خود است، مردم برای خرید به ...

بخش اول : گوشت گوشت ماده پروتئيني و با ارزشي است که از عضلات حيوانات اسکلت دار تهيه و توليد مي‌شود و يکي از اصلي ترين و مهم ترين منابع تأمين کننده پروتئين با منشأ حيواني در غذاي روزانه بشر است. غدد و ساير اندام‌هاي دام مانند زبان، کبد، مغز و ... نيز

اهميت گوشت مرغ در تغذيه انسان در حال حاضر با افزايش سريع جمعيت و احتياج روزافزوني که به مواد غذايي بالاخص موادپروتئيني احساس مي شود تأمين نيازهاي غذايي انسانها در درجه اول اهميت درجوامع بشري قرار گرفته است. گزارشها نشان مي دهند که در هر ساعت 8700

چکيده تحقيق حاضر جهت بررسي اثر استفاده از گوانيدينو استات به عنوان جايگزين منبع پروتئين حيواني بر روي 180 قطعه جوجه گوشتي نر سويه ي راس 308 در غالب طرح بلوک کامل تصادفي با 3 تيمار و4 تکرار انجام شد.تيمارها شامل ،1-جيره ي بر مبناي پروتئين گياهي 2-

اسيدهاي چرب گوشت نيز همانند ساير غذاها داراي مخلوطي از اسيدهاي چرب است. ميزان اسيدهاي چرب اشباع در گوشتهاي مختلف به شرح زير است: 1- گاو، بره و خوک: کمتر از 50 درصد اسيد چرب اسيد 2- طيور: 30 درصد اسيد چرب اشباع مهترين اسيدهاي چرب گوشت از دي

فصل اول: دستگاهها و تجهيزات تمامي ماشين الات خط توليد و تجهيزات توليد فراورده هاي گوشتي در کارخانه دام و دريا ( پونل) از کشور هاي اروپايي وارد گرديده . لذا ماشين الات و تجهيزات بکار رفته به شرح ذيل توضيح داده مي شود. 1-1گيوتين : اين دستگاه جهت قط

ارزش تغذيه اي هفت نوع محصول گوشتي ( سوسيس ) توليد شده در ژاپن خلاصه . در کشورهاي در حال توسعه مثل اردن ، ميانگين مصرف سرانه در هر سال kg 1 / 31 مي باشد . در اردن بين 2006 و 2008 يک مصرف سرانه 10% فزاينده گوشت و توليدات گوشتي وجود دارد . اين افزايش

به منظور بررسی اثرات مصرف کود های حاوی آهن ،منگنز،روی ومس وهمچنین تعیین حد بحرانی این عناصر درخاک های شدیداٌ آهکی طی سالهای 1375 تا 1378 چهار تحقیق گلخانه،هرتحقیق بر روی تعدادی از خاکهای مزارع گندم کاری منطقه زیر سددرود زن ،واقع در50 کیلومتری غرب شیراز انجام گرفت . خاکهای مورد مطالعه دارای کربنات کلسیم معادل 31 تا 49 در صد بودند و دامنه تغییرات عناصر عصاره گیری شده با روشDTPA در ...

خلاصه میکروارگانیسمها یکی از عوامل کاهش دهنده مدت زمان نگهداری محصولات غذایی هستند . از آنجایی که پوششهای پلاستیکی گوشتهای بسته بندی شده در حین حمل و نقل و نگهداری دچار آسیب دیدگی می شوند و این آسیب و پارگی پوششها موجب افزایش آلودگی می گردد . ضروری به نظر می رسد برای بررسی میزان تاثیر پوششها در جلوگیری از افزایش بار میکروبی ، مقدار بار میکروبی در لاشه های گوشت دارای پوشش سالم و ...

به منظور بررسی اثرات مصرف کودهای حاوی آهن ،منگنز،روی ومس وهمچنین تعیین حد بحرانی این عناصر درخاک های شدیداٌ آهکی طی سالهای 1375 تا 1378 چهار تحقیق گلخانه،هرتحقیق بر روی تعدادی از خاکهای مزارع گندم کاری منطقه زیر سددرود زن ،واقع در50 کیلومتری غرب شیراز انجام گرفت . خاکهای مورد مطالعه دارای کربنات کلسیم معادل 31 تا 49 در صد بودند و دامنه تغییرات عناصر عصاره گیری شده با روشDTPA در ...

مقدمه­ نقش تغذیه سالم در تامین سلامت انسان بر هیچ کس پوشیده نیست.انسان امروزی با پیشرفت تکنولوژی وبکارگیری همه علوم وفنون سعی در حفظ سلامت وماندگاری خود دارد؛ گواینکه استفاده نامناسب ازتکنولوژی برای سلامت وبقای انسان خطرسازمیباشد, ولی هدف عمده تامین وحفظ سلامت انسان است. استفاده ازروشهاوراهکارهای نوین درتامین وبهبودوضع تغذیه بشرضمن ایجاداشتغال ,سلامت انسان را فراهم میاورد. دراین ...

تاريخچه سوسيس و کالباس در ايران در ايران اولين بار توليد سوسيس و کالباس حدود سال 1300 شمسي و توسط مهاجرين لهستاني انجام شد. کلمه‌ کالباس از زبان لهستاني گرفته شده است. اما بصورت کارخانه‌اي در سال 1982 ميلادي (1370 شمسي) شروع شد. به اين صورت که يک ن

شرح کسب و کار تهیه گوشت شترمرغ که باعث می شود مردم از همه نوع گوشت از جمله گوشت ماهی که به صورت کنسرو آماده است گوشت مرغ و... که استفاده می کنند ولی به دلیل اینکه بعضی از مردم به علت گرانی و یا نبود امکانات نمی توانند استفاده کنند و استفاده از آن امکان پذیر نیست یا به دلیل نبودن و یا گران بودن، ولی کنسرو شترمرغ این امکان را می دهد که همه مردم بتوانند از آن استفاده کنند هم با ...

تاریخچه شرکت شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران در سال 1352در زمینی به مساحت 5/243هکتار واقع در 45کیلومتری قزوین با احداث کشتارگاه ، سردخا نه ،کارخا نه خوراک دام ، بهاربند جهت نگهداری دام و پرواربندی دام به منظورتهیه ، تولیدوبسته بندی گوشت و فراورده های مربوط تأسیس گردید. دراین راستا شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران دامهای قا بل پروار را از ...

چکیده اکنون که رشد تولیدات کشاورزی و صنعتی متناسب با نیازهای داخلی و برنامه توسعه صادرات غیر نفتی آغاز گردیده است ضروری است که همزمان با آن کیفیت نیز به عنوان یک نیاز و یک پشتوانه مورد توجه قرار گیرد. اگر بر این باور باشیم که مهمترین معیار در تولید مواد غذایی، سلامت محصول می باشد HACCP کارآمدترین آموزش برای به حداکثر رسانیدن ایمنی و سلامت غذا است. سیستم ذکر شده اختصار عبارت: ...

مقدمه با رشد انفجاری جمعیت بشر در قرن گذشته ، نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی مورد احتیاج این جمعیت روبه رشد ، بیشتر احساس می شود. از بین مواد غذایی مورد نظر انسان تأمین مواد پروتئینی در دوره های مختلف رشد (از کودکی تا جوانی و پیری) از اهمیت و جایگاه ویژه و خاصی برخوردار است. در بین کشورهای مختلف جهان جمعیت جوان و روبه رشد کشور ما جای و مکان خاص دارد. که نیاز به تأمین مواد پروتئینی ...

عوارض مصرف زیاد دارو ها کلسیم: این ماده‌ی معدنی که در رشد، سلامت و استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها موثر است، چنانچه به صورت قرص یا آمپول به مقدار زیاد و مکرر و بیش از نیاز بدن استفاده شود، عوارض زیر را به دنبال دارد: - رسوب در بافت‌های نرم - ایجاد سنگ‌ های مجاری ادراری - اختلالاتی در چشم - ناشنوایی به علت رسوب در گوش - یبوست - اختلال در جذب آهن، روی و منگنز و باعث کمبود این املاح ...

کنسرو سازي يا استريليزاسيون توليدات گوشتي اصول کنسرو کردن مواد غذايي بر خلاف توليدات گوشتي پخته پاستوريزه که بقاي ميکروارگانيزم هاي مقام در برابر حرارت در آنها تصديق مي شود ، هدف استريليزاسيون توليدات گوشتي از بين بردن همه باکتري هاي فاسد کننده

خلاصه طرح : کل سرمایه گذاری طرح : 1320682000 ریال سرمایه گذاری جدید طرح : 1280682000 ریال سهم الشرکه بانک در مشارکت مدنی : 760000000 ریال سهم الشرکه نقدی متقاضی : 408072000 ریال سود دوران مشارکت : 102600000 ریال ساختمان وتاسیسات : 868702000 ریال ماشین آلات و تجهیزات : 299380000 ریال پرسنل : 85476000 ریال هزینه جاری : 853253000 ریال استهلاک : 73373000 ریال ارزش تولیدات : ...

مضرات مصرف نمک نمک خوراکی (edible salt) یک ماده معدنی و بلورین است که عمدتاً از سدیم کلراید (sodium chloride) تشکیل یافته است. از جمله مصارف نمک خوراکی می توان به طعم دهی به مواد غذایی، به عنوان یک نگهدارنده مواد غذایی (جلوگیری از فساد مواد غذایی) و ترد کننده گوشت اشاره کرد. تقسیم بندی نمک ها: 1-سنگ نمک (rock salt): سنگ نمک یا هالیت (halite) یک نمک تصفیه نشده، با رنگ خاکستری و ...

تر در سالنهاي پرورش جوجه هاي گوشتي مقدمه: از اصلي ترين عوامل موثر براي دستيابي به حداکثر توليد اقتصادي، مديريت پارامترهاي محيطي و بخصوص مديريت يستر در سالن پرورش مي باشد. چرا که وجود بستر مناسب خود حکايت از مناسب بودن شرايط محيطي در سالن دارد

تغذيه گاوهاي پرواري با محتويات بستر طيور گوشتي گاوها و ساير نشخوارکنندگان، حاوي دستگاه گوارش بي نظيري هستند که امکان استفاده از ضايعات و ساير محصولات جانبي را به عنوان منبعي براي جيره غذائي آنها ، مهيا مي کند. تغذيه گاوها عمدتاً بر مبناي استفا

ضوابط بهداشتي صنعت پرورش طيور گوشتي الف- ضوابط بهداشتي جايگاه طيور گوشتي 1- رعايت ضوابط نظام دامداري در تاسيس مرغداري الزاميست ( جداول تدوبني 1374). 2- زمين محل احداث مرغداري مي بايستي در مناطقي در نظر گرفته شود که از نظر زيست جوندگان (انوا

مقدمه بی گمان از قرون گذشته تا آیندگان.نوع بشر در اولین اقدامات خود رفع گرسنگی را ملاک قرار داده و خواهد داد.غذا بویزه نوع حیوانی آننقش سرنوشت سازی در استقالال و سلامت و پویندگی و سازندگی ملل و اقوام داشته و خواهد داشت.هرفرد و اجتماعی که ازحیث مواد غذایی فقیر می باشند اقتدار در تفکر.سیاست و اقتصاد خودرا کم کم به ورطه فنا خواهد سپردوسلطه پذیر مقتدران و ثروتمندان خواهد شد.چرا که ...

پیش گفتار: استفاده مطلوب از منابع آبی، مسئله ای است که نباید از سوی کارشناسان امور نادیده گرفته شود، زیرا وضعیت اقلیمی کشورمان اقتضا می کند که حداکثر بهره برداری از منابع آبی صورت می گیرد. برای استفاده حداکثر از این منابع در مرحله اول باید از به هدر رفتن آب جلوگیری کنیم در ایران باستان روشهائی را مورد استفاده قرار می دادند که هم اکگنون نیز در اکثر مناطق کشور مرسوم است. از جمله ...

) هدف: هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانه‌های مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم‏، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است. 2) بیان موضوع: در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که ...

صدها سال است که منابع پروتئني در توليد مواد طعم دهنده غذايي هيدروليزشده استفاده شده است . طعم هاي خوشمزه از هيدروليزپروتئينها سالانه در حدود صدها و ميليونها کيلوگرم در جهان عرضه مي شود . استفاده از اين پروتئينهاي هيدروليزشده بعنوان غذا يا اجزاء ترک

علاوه بر عواملی که در کنترل غریزه جنسی و تسکین شهوت بحث شد، از طریق «تغذیه»، «ورزش» و سایر عوامل روزمرّه نیز، می توان به مبارزه با این غریزه برخاست. جوانانی که فعلاً زمینه ازدواج ندارند، باید از بی کاری دوری گزینند،و به هر وسیله ای که باشد خود را سرگرم ساخته، و بدانند که در این دوران جوانی هر چه بخواهند می توانند پیش رفته و در کارهای علمی، فکری، اقتصادی، اجتماعی ... به مراحل ...

مقدمه : افزايش جمعيت و کمبود مواد غذايي بخصوص پروتئين با کيفيت بالا (High quality Protein) سبب گرديده تا دردهه اخير توجه خاصي به منابع خوراکي دريايي مبذول گرديد ، مطالعات بيشتري در زمينه انواع آبزيان بخصوص گونه هايي از ماهيان که اصطلاحاً underutili

يک ورزشکار حرفه اي تا زماني که نداند چه بايد مصرف کند و چگونه و با چه مواد غذايي کليه نيازهايش را تامين کند ، موفق نخواهد بود. امروز ، علم تغذيه يکي از اساسي ترين عوامل موفقيت ورزشکاران است. همه انسان ها بي شک بارها و بارها شنيده اند ، خوانده اند

بسته‌بندي به عنوان يک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينکه قابليت نگهداري بهتري را به کالا مي‌بخشد در کسب سهم بالاتري از بازار براي کالاي مورد نظر نيز مؤثر است. نظريه پ

به واسطه تغيير روش زندگي از سنتي به ماشيني و کاهش تحرک افراد در زندگي روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدليل دارا بودن مقدار زيادي مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذايي اي که با داشتن مقدار کافي پروتئين، براي سلامتي زيان آور نباشند

ارزيابي نياز نرمال به آب دريافت آب براي حيات لازم است و حتي ضروري تر از انرژي است، زيرا اگر بدن قادر است بدون دريافت غذا چندين هفته زنده بماند ، بدون دريافت آب نمي تواند بيش از چند روز به زندگي ادامه دهد.« ونسان» عقيده دارد: پيري و چروکيدگي ناشي ا

نياز انسان به غذا يکي از احتياجات ذاتي يا فيزيولوژيک است که مهمترين عامل بقاي زندگي و طول عمر مي باشد.احتياج به غذا دائمي است و ارگانيسم را مجبور ميکند تا براي بدست آوردن غذا و رفع گرسنگي کوشش کند. تغذيه صحيح و متعادل نه تنها پديده رشد را ميسر مي

نياز انسان به پروتئين موجب شده که دامهاي اهلي توسط بشر نگهداري و پرورش يافته و بخشي از نياز غذايي وي را تامين نمايند، گرچه در سالهاي اخير جايگزينهايي براي گوشت قرمز معرفي شده وليکن طعم ومزه گوشت کماکان اين محصول را بدون رقيب نگهداشته است. با عنايت ب

مواد پروتئيني ، يکي از مهم ترين اجزاي مواد غذايي مورد استفاده انسانها است. نياز طبيعي بدن انسان به اين مواد ، مبين ضرورت استفاده آنها در سبد غذايي خانواده ها است. از ديرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلي تامين پروتئين موردنياز انسان بوده

رژيم غذايي يک ورزشکار بايد در يک مطلب اساسي با رژيم غذايي فرد عادي تفاوت داشته باشد . ورزشکاران علاوه بر احتياجات زندگي روزمره ، نياز به سوخت براي تمرين و مسابقه دارند غذا سوخت لازم براي ورزشکاران را تأمين مي کند ولي اغلب ورزشکاران از سوختي که در مخ

دکتر لنور-آر- زومان پزشک و فيزيولوژيست معروف و سازمان دهنده مهندسي زيست مي باشد . ايشان مي گويد اگر بدن را به يک ماشين تشبيه نمائيم، نياز به يک دانشگاه پلي تکنيک خواهيم داشت تا آن را بشناسيم. هم اکنون در دانشگاهي که تقريبا بنيان گذار آن دکتر زومان

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

خطرات برق در خانه آيامي‌توانيد يک روز بدون استفاده از برق زندگي کنيد؟ حتي تصور زندگي بدون برق مشکل است برق يکي از نعمات خداست که با همت و زحمت کارکنان مجموعه صنعت برق توليد و توزيع مي‌شود و در اختيار مصرف کنندگان قرار ميگيريد. استفاده از برق ب

غذا به عنوان يکي از نيازهاي اصلي بشر و ارتباط مستقيم آن با سلامت و بقاي او همواره مورد توجه بوده است. انسان اوليه براي دستيابي به غذا مجبور بود به شکار بپردازد و يا از ميوه ها و گياهاني استفاده نمايد که هيچ گونه شناختي نسبت به فوايد و مضرات آنها ندا

نياز انسان به غذا يکي از احتياجات ذاتي يا فيزيولوژيک است که مهمترين عامل بقاي زندگي و طول عمر مي باشد.احتياج به غذا دائمي است و ارگانيسم را مجبور ميکند تا براي بدست آوردن غذا و رفع گرسنگي کوشش کند. تغذيه صحيح و متعادل نه تنها پديده رشد را ميسر مي

در حال حاضر در بيشتر کشتارگاههاي صنعتي بخشي از منابع سود آوري اين تاسيسات قسمت صنايع جنبي کشتارگاه و استفاده از مواد حاصل از کشتار دام مي باشد. از نظر اقتصادي بر اين عقيده هستند که سودي که از اين بخش حاصل مي گردد به مراتب بيشتر از بخش کشتار دام و تو

مقدمه : با افزايش روز افزون جمعيت و نياز به غذا و مواد پروتئيني ، جايگاه توليد و پرورش ماهي در آبهاي داخلي و بهره برداري بهينه از منابع آبي در دسترس روز به روز آشکارتر مي‌شود. اهميت اين موضوع با توجه به نقش مصرف گوشت ماهي در تامين سلامت افراد و ه

مومیایی های طبیعی جسد یک مرده به چه سرعتی متلاشی می‌شود؟ هنگامی که انسان می میرد و آن گونه که در آلمان و اروپا متداول است بر طبق آداب و سنن مسیحیان به خاک سپرده می شوند. قبل از آنکه تابوت را درون گور بگذارند، پدر روحانی این کلمات را قدیمی و همیشگی ادا می کند.«پس از آنکه خدای قادر متعال اراده کرده است روح این بنده خدمتکار خود را بگیرد ما جسم او را به عناصر واگذار می کنیم: از خاک ...

بازرسی بهداشتی گوشت پرندگان بازرسی کشتارگاهی گوشت پرندگان ومشخصات پرندگان سالم وبیمار در سالهای اخیر بر اثرترویج وتوسعه صنعت مرغداری،تولید گوشت پرندگان افزایش یافته،ولی به مسئله بازرسی گوشت پرندگان توجه کمتری شده است ومتاسفا نه مصرف گوشت های مرغ غیر بهداشتی فاجعه آفرین است. از آنجایی که بهداشت مواد غذایی از نظر بهداشت عمومی وسلامت مردم اهمیت دارد بازرسی گوشت پرندگان نیز اهمیت ...

1-مقدمه: امروزه در جوامع مختلف بحث صنعت بعنوان یکی از مهمترین ارکان آن جامعه به شمار می‌آید. کشورهایی که توانسته اند از لحاظ صنعتی پیشرفت کنند معمولا دارای یک درآمد ملی بالا هستند که باعث رفاه مردم آن جامعه شده و درصد بیکاری را نیز کاهش داده است. به همین دلیل در اکثر جوامع به صنعت بهاء زیادی داده می شود و سرمایه گذاریهای علمی و مالی فراوانی نیز در این زمینه انجام می دهند و سعی ...

میدانیم که یکی از دروس مهم در دوره تحصیلی به خصوص در شاخه فنی و حرفه ای درس پروژه و کاآفرینی است.که همکنون این درس یکی از دروس اساسی و مورد نیاز تمامی رشته ها میباشد. که دانشجو با توجه به تلاش و کوشش و خلاقیت که دارد و با توجه به اینکه اطلاعات درس خود را در زمان تحصیل کسب کرده است باید برروی طرح مورد نظر خود پیاده کند و تمامی مراحل یک طرح توجیهی را بپیماید. که به نظرمان واقعا ...

ورزش و تغذيه براي لذت بردن از ورزش بايد خود را براي اين کار آماده کرد. تغذيه براي اين آمادگي و شرکت در مسابقه ها رل بسيار مهمي را به عهده دارد. يک غذاي متعادل: اين يک قاعده طلائي است که براي کسب بهترين موقعيتهاي قبل از هر نوع کوشش بهترين شرايط

مقدمه : چاروق دوزی هنر سنتی و دستی شهرستانهای قوچان و بجنورد می باشد و چاروق به نوعی پاپوش گفته می شود که شبیه به قایق بوده و در محل انگشتان پا با قوسی به طرف بالا برگشته است که درگذشته مورد مصرف عموم بوده با این تفاوت که چاروق برای طبقه اعیان دارای تزئینات بوده و مردم عادی بدون تزئین و ساده آن را استفاده می کردند هدف از انجام این گزارش و تحقیق دراین مورد خاص ، نشان دادن این ...

از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ ...

وسعت کشور ایران نزدیک به 8/164 میلیون هکتار است. از این میزان 90 میلیون هکتار اراضی مرتعی، 4/12 میلیون هکتار اراضی جنگلی، 51 میلیون هکتار مستعد برای زراعت و باغبانی و 4/11 میلیون هکتار سایر اراضی است. در حال حاضر فقط از 35 درصد پتانسیل اراضی کشور استفاده می­کنیم. جمعیت ایران در سال 83 حدود 68 میلیون نفر است که حدود 8/21 میلیون نفر آنرا جمعیت فعال تشکیل می­دهد. نزدیک به 16 درصد ...

در جامعه امروز نياز به گوشت قرمز با توجه به نياز انسان و شهر نشيني و همچنين رشد جمعيت جهان يک مسئله انکار ناپذير است . با توجه به اينکه کشور ما از نظر توليد اين محصول در سطح ضعيف مي باشد ، مي توان با استفاده از علم و به کار بستن آن با عمل توليد را ب

همبرگر يکي از فراورده هاي گوشتي بوده که از طريق فرمولاسيون و اختلاط مواد اوليه مجار حاصل مي شود . فرآيند تهيه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترين مرحله آن آماده سازي مواد و اختلاط آنها مي باشد . نکته بسيارمهم در مورد صنايع غذايي و به ويژه همبرگر

در طول چندين هزار سال انسان شکارچي و مصرف کننده گوشت مي‌باشد. انسان Homoerectus در 400 هزار سال قبل شکار و استفاده از آتش را براي پختن گوشت آغاز کرد. بر اساس يافته هايي در تانزانيا استراتژي شکار انسانهاي اوليه بر اساس شناخت رفتار حيوان مورد مطالعه ق

رژيم غذايي يک ورزشکار بايد در يک مطلب اساسي با رژيم غذايي فرد عادي تفاوت داشته باشد . ورزشکاران علاوه بر احتياجات زندگي روزمره ، نياز به سوخت براي تمرين و مسابقه دارند غذا سوخت لازم براي ورزشکاران را تأمين مي کند ولي اغلب ورزشکاران از سوختي که در مخ

شخص می تواند به لیستی از مردم واشیا فکر کند و مثالی بدهد از اینکه چطور هر یک آنچه که به نظر می رسد باشند، نیستند. بذله گویی و شوخی کردن، قابلیت دیدن زندگی به صورت یک بازی سرگرم کننده است. شخص می تواند زندگی را به صورت یک بازی نگاه کرده و به بازی یک اسم بدهد. شخص باید زمانهای احساسات متفاوت- خنده، لذت، ترس، عصبانیت، ناراحتی- را شناخته و برد و باخت ها را چارت‌بندی کند. تواضع و ...

واحدهاي روغن کشي بر اساس نزديکي - ماده اوليه بخصوص تخم پنبه احداث مي‌شوند که اين مناطق بيشتر در استانهاي مازندران، گيلان و خراسان مي‌باشند. يکي از اين واحدهاي روغن کشي کشور کارخانه روغن کشي کشت و صنعت شمال واقع در استان مازندران، شهرستان ساري (در دو

تعریف علم اقتصاد: وظیفه علم اقتصاد این است که نشان دهد چگونه می‌توان کالایی را جهت ارضاء احتیاجات و نیازهای انسانی به بهترین وجه و با کمترین هزینه، تولید نمود به علاوه چگونگی توزیع و مصرف این کالا ها را نیز مشخص می‌کند. بدین سبب است که آلفرد مارشال یکی از اقتصاددانان می‌گوید که علم اقتصاد، علم بررسی رفتار انسان در زندگی روزمره‌اش می‌باشد چون فعالیت‌های مربوط به تولید، توزیع و ...

همبرگر يکي از فراورده هاي گوشتي بوده که از طريق فرمولاسيون و اختلاط مواد اوليه مجار حاصل مي شود . فرآيند تهيه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترين مرحله آن آماده سازي مواد و اختلاط آنها مي باشد . نکته بسيارمهم در مورد صنايع غذايي و به ويژه همبرگر

کلمه «پروتئين» به معناي اوليه يا اولين، مي باشد. اين نامگذاري اولين بار در سال 1217 (1838 ميلادي) توسط مولدر، شيمي دان هلندي، به کار برده شد. اين دانشمند معتقد بود که پروتئين عامل اصلي و اوليه زندگي است و بدون آن زندگي غير ممکن است، در صورتي که در ح

بطوريکه امروزه صدها نوع پنير در دنيا ساخته مي شود و عوامل زيادي در تنوع اين پنير ها در مناطق مختلف دخالت دارد. مثلا نوع شيري که بيشتر در منطقه معمول است،شرايط آب و هوايي،خاک،وضعيت کارگري و عقايد مذهبي و آداب و رسوم محلي در آمريکا و کانادا و بسياري ا

چاروق دوزي هنر سنتي و دستي شهرستانهاي قوچان و بجنورد مي باشد و چاروق به نوعي پاپوش گفته مي شود که شبيه به قايق بوده و در محل انگشتان پا با قوسي به طرف بالا برگشته است که درگذشته مورد مصرف عموم بوده با اين تفاوت که چاروق براي طبقه اعيان داراي تزئينات

قرار است سردخانه اي در شهر طبس براي تأمين 000/45 نفر ساخته شود. در اين سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تيرماه تا آخر شهريور ماه توسط اهالي کشتار شده و وارد سردخانه مي شود و پس از 24 ساعت نگهداري براي مصرف روز بعد به بازار عرضه مي شود. گوشت ها

ماه رمضان نهمين ماه از ماههاي قمري و بهترين ماه سال است. واژه رمضان از ريشه «رمض» و به معناي شدت تابش خورشيد بر سنگريزه است. مي‌گويند چون به هنگام نامگذاري ماه هاي عربي، اين ماه در فصل گرماي تابستان قرار داشت، ماه «رمضان» ناميده شد، ولي از سوي ديگ

باپيشرفت علم ودانش بشري وگسترش جوامع شهري شيوه زندگي وعادات مردم نيز دستخوش تغيير وتحول گرديده است ويکي ازمواردمهم که ازتغيرمصون نمانده است عادات غذايي وذائقه افرادمي باشد. باگسترش علم ودانش بشري وتوسعه شهرنشيني درکشورمان باعث شده است ازعادات وجير

مقوله غذا و تغذيه فرآيند ضروري براي حفظ و ادامه حيات مي باشد و تنها تعداد معدودي از مواد غذائي از جمله گوشت خاصيت رفع گرسنگي را دارد وفرآورده هاي گوشتي از جمله سوسيس ها و کالباسهايي نيز که از انواع گوشت هستند منابع غذائي لذيذي بشمار مي آيند که ضمن ا

عوامل متعددي بر عملکرد کار عضلاني اثر مي گذارد ، مهمترين اين عوامل به شرح زير است : ?- دريافت ناکافي انرژي براي ورزشکاراني که بايد با وزن مشخصي رقابت کنند ، در صورت نياز به تغييرات وزني ، اين اقدام بايد چندين روز قبل از شروع مسابقات انجام شود .

تغذيه کودک : تغذيه مطلوب سر آغاز سلامتي است . استقلال کودک با غذا خوردن آزاد رشد مي کند . يکي از مهمترين راههاي براي اطمينان از تامين نيازمنديهاي تغذيه کودک استفاده از چهار گروه مواد غذايي شامل 1- گروه شير و لبنيات 2- نان و غلات 3- گوشت و

تغذیه میتواند به عنوان یک سری از مراحل که یک سیستم در آن ایفای نقش می کند، تعریف شود که در آن هضم غذا برای پیشرفت و رشد، برای مصرف انرژی، برای بازسازی بافت های از بین رفته یا آسیب دیده، و همچنین برای پیشگیری از چند نوع بیماری انجام میشود. اما تغذیه شامل مراحل بسیاری می شود. و بدین ترتیب می تواند معانی بسیاری بر خود گرفته باشد. از میان دیگر معانی ها و تعریف ها، تعریف « مندل» برای ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول