دانلود تحقیق و مقاله و پروژه دانشجویی و دانش آموزی در مورد غذا با ماندگاری طولانی

تعداد 100 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع غذا با ماندگاری طولانی در سایت یافت گردید:

مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این است که استانداردهای ملی، در جهت مطلوبیت ها و مصالح ملی ...

پیش گفتار استاندارد" غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی" که توسط کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در پنجاه و دومین جلسه کمیته ملی استاندارد میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 6/11/82 مورد تصویب قرار گرفته است، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان استاندارد ملی ایران ...

تاثیر برخی از تیمارهای شیمیایی و انبار سرد بر روی ماندگاری گل بریده داودی چکیده: به منظور معرفی بهترین تیمار شیمیایی و روش نگهداری مفید طرحی بصورت فاکتوریل کاملا تصادفی بر روی دو رقم گل بریده داودی انجام شد. تیمار های شیمیایی شامل: اسید سیتریک، هیدروکسی کونینولین سیترات، اتانول، بنزیل آدنین، کلرید کبالت و سولفات آلومینیوم بودند که همگی ساکارز نیز بهمراه داشتند و با تیمار شاهد ...

توضیح مختصری در مورد آنتاگونیسم لاکتیکی این پدیده که باکتری لاکتیکی هنگامی که در محیطهای کشت مخلوط وجود داشته باشد منجر به اثر بازدارندگی یا کشندگی بر روی سوشهای وابسته به ارگانیسمهای عامل فساد و مولد سم می گردد، به مدت بیش از 60 سال مورد توجه بوده است. آنتاگونیسم به وجود آمده توسط باکتری های لاکتیکی به مطالعه وسیعی نیاز داشته و چندین گزارش از تحقیقات اولیه منتشر شده است. نکات ...

غذا به عنوان يکي از نيازهاي اصلي بشر و ارتباط مستقيم آن با سلامت و بقاي او همواره مورد توجه بوده است. انسان اوليه براي دستيابي به غذا مجبور بود به شکار بپردازد و يا از ميوه ها و گياهاني استفاده نمايد که هيچ گونه شناختي نسبت به فوايد و مضرات آنها ندا

مقدمه: یکی از راهکارهای مهم دربه حداقل رساندن فساد مواد غذایی استفاده از بسته بندی صحیح ومتناسب با محصول درتمامی مراحل تولید ماده غذایی است. درجاییکه روشهای بسته بندی ضعیف باشد، مقادیر زیادی از غذا وکالاهای دیگر از بین خواهد رفت . علاوه براین، هربسته بندی اصولی، جذاب وقابل رقابت دربازار، ارزش افزوده قابل توجهی در پی خواهد داشت چرا که بسته بندی قابل رقابت با دیگر کشورها باعث حضور ...

چکیده در این مقاله ، پیشرفت های جدید در زمینه ریز پالایش با جریان عرضی cross flow mtro filtra tion (CFMF) بوجود آمده ، مورد بررسی قرار می گیرد . اکثر این پیشرفت ها اختصاص به صنعت لبنی دارد . استفاده از فرضیه فشار هیدرولیک ترانس ممبران uniform transmembrane hy drolic pressur (UTP) با روشهای مختلف ریسکوله کردن میکروفیلترت آن و درجه تخلخل طولی و غشاهای سرامیکی جدید اجازه داد که ...

) استانداردهای غذایی استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO ...

ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن به طریقه سنتی و صنعتی میزان تولید سیب زمینی در سال ۱۳۷۹،۲/۴ میلیون تن درسال بوده است. مواد غذایی از زمان برداشت در معرض فساد و بروز ضایعات متنوع قرار می گیرند که با توجه به نوع ماده غذایی میزان ضایع شدن آن ها متغیر بوده و گاهی ممکن است در مدت چند ساعت، مواد غذایی به کلی غیر قابل مصرف شود. سیب زمینی به علت دارا بودن آب زیاد، از فساد ...

نانو تکنولوژی، فناوری نوین نانو تکنولوژی فناوری جدیدی است که تمام دنیا را فراگرفته است و به تعبیر دقیقتر "نانو تکنولوژی بخشی از آینده نیست بلکه همه آینده است ".در این مقاله بعد از تعریف نانو به بیان دلایل کاربرد ها و ضرورتهای توجه به این فناوری اشاره شده است . تعریف نانو تکنولوژی نانو تکنولوژی،توانمندی تولید مواد،ابزار ها و سیستمهای جدید با در دست گرفتن کنترل در سطح مولکولی و ...

تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن ...

مسایل فرآورده های دریایی(ماهی آب شیرین و آب شور، نرم تنان و سخت پوستان) که بعنوان غذا استفاده می شوند فوق العاده فساد پذیر هستند. معمولاً فرآورده های دریایی تازه صید شده در طبیعت آلوده به میکرب هستند. بطور سنتی آب دریا یا آب نمک یخ زده یا سرد شده برای به تأخیر انداختن شروع فساد میکربی محصولات دریایی استفاده می‌شود. در این فصل نتایج تحقیقات منتشر شده درباره استفاده از آتمسفر ...

استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوین می شوند. این ...

مقدمه در دوران های اولیه تاریخ وقتی بشر غذایی را به دست می‌آورد بلافاصله آن را به مصرف می‌رساند. خانواده‌ها و روستاییان آنچه را که تولید می‌کردند یا به دست می‌آوردند خود مورد استفاده قرار می‌دادند. آنها چون خودکفا بودند لذا نیاز کمتری به بسته بندی غذا یا نگهداری و نقل و انتقال آن وجود داشت. زمانی که نیاز به ظروف احساس شد، طبیعت پاره ای مواد نظیر لفاف و پوسته در اختیار بشر می ...

به معنای شناسایی و ارزیابی خطر و نقطه کنترل بحرانی می باشد که بعنوان یک سیستم پیشگیری در امر بهداشت مواد غذایی مطرح می گردد. این سیستم جهت جلوگیری از رخداد مخاطرات و مشکلات بالقوه در ایمنی و بهداشت مواد غذایی طراحی گردیده است. این امر با ارزیابی ریسک ها و خطرات قابل استناد به محصول غذایی یا فرایند تولید و سپس تعیین کردن مرحله ای از فرایند که این مخاطرات شناسایی شده را می تواند ...

مقدمه : افزايش جمعيت و کمبود مواد غذايي بخصوص پروتئين با کيفيت بالا (High quality Protein) سبب گرديده تا دردهه اخير توجه خاصي به منابع خوراکي دريايي مبذول گرديد ، مطالعات بيشتري در زمينه انواع آبزيان بخصوص گونه هايي از ماهيان که اصطلاحاً underutili

1-مقدمه: امروزه در جوامع مختلف بحث صنعت بعنوان یکی از مهمترین ارکان آن جامعه به شمار می‌آید. کشورهایی که توانسته اند از لحاظ صنعتی پیشرفت کنند معمولا دارای یک درآمد ملی بالا هستند که باعث رفاه مردم آن جامعه شده و درصد بیکاری را نیز کاهش داده است. به همین دلیل در اکثر جوامع به صنعت بهاء زیادی داده می شود و سرمایه گذاریهای علمی و مالی فراوانی نیز در این زمینه انجام می دهند و سعی ...

خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن غوره ميوه نارس انگور است که داراي طعم ترشي مي باشد . غوره داراي اسيدهاي آلي مانند اسيد ماليک ، اسيد فرميک ، اسيد سوکسينيک ، اسيد اگزاليک ، اسيد گلوکوليک و قند مي باشد . غوره براي افراد مبتلا به چربي

پیشگفتار مولف زعفران یکی از ارزشمند ترین گیاهان طبیعت است که کاشت آن از زمانهای گذشته تا به حال در قسمت هایی از کشورمان بخصوص نواحی جنوبی خراسان تداوم یافته است . از میان گیاهان زراعی ایران مناسبترین گیاه جهت کشت انتانسیو (کشت متراکم) در نقاط دورافتاده و فقیر کشور است . اغلب مناطق زعفرانکاری در فقر شدید و ادواری آب کشاورزی و باران بسر می برند دارای آب و هوای نسبتاً گرم و خشک می ...

مقدمه در عصر حاضر اغلب کالاهای موجود در بازار دارای بسته بندی مناسب که نیاز مصرف کننده و کالا را تأمین می سازد. در این تحقیق سعی شده است که طراحان گرافیک اشنایی مختصری در رابطه با بسته بندی و خصوصیات و کاربرد آنها به دست آورند. چه بسا طراحان گرافیک بسیاری هستند که تجربه لازم را در رابطه با بسته بندی کالاها ندارند و این مسئله باعث می شود که ایده های بسیار خلاقانه آنها در بسته ...

در حدود 95درصد چربی موجود در بدن انسان و غذا از تری گلیسریدها تشکیل یافته است. تری گلسیریدها از اتصال گروه کربوکسل اسیدهای چرب با گلیسرول(نوعی الکل) به وجود می آید. اسیدهای چرب(FATTY ACID) از یک زنجیره هیدروکربن طویل و آبگریز و یک سر گروه کربوکسیل (-COOH) و آبدوست تشکیل یافته اند. بسته به موجود بودن و تعداد پیوندهای دوگانه (C=C) اسیدهای چرب به دو دسته اشباع و غیر اشباع تقسیم ...

انواع ماست و مواد مغذی آنها انواع ماست ماست پاستوریزه این ماست با روش پاستوریزاسیون تولید می شود و ماندگاری آن در یخچال حدود 14 روز است. ماست استریل گاهی برای افزایش مدت نگهداری ماست، آن را پس از تولید و تنظیم شدن اسید، به وسیله ی دستگاه مخصوصی، حرارت داده و استریل می کنند. سپس در شرایط استریل بسته بندی می کنند. این نوع ماست دارای ماندگاری طولانی چهار تا شش ماه است. البته باید ...

از اين سلاحها براي کشتن افراد و وارد کردن صدمات بسيار جدي و يا ايجاد انواع معلوليت ها در مردم استفاده مي شود. اين سلاحها بر اساس اثرات مختلفي که بر بدن افراد مي گذارد ، به 3دسته تقسيم بندي مي شوند. دسته اول سلاحهاي هستند که روي سيستم عصبي بدن تاثير

شير غذايي است که هيچ جانشين مناسبي براي آن وجود ندارد . شير داراي ترکيباتي از جمله ليپيدها ، کربوهيدرات ها ، پروتئين ها و بسياري از ترکيبات آلي حل شده در آب مي باشد . مهمترين شيري که به کار برده مي شود ، شير گاو مي باشد . به جزء شير ، محصولات شيري د

روند تأمين تغذيه در جهان اقتضا مي کند تا متناسب با رشد جمعيت ، سطح توليد غذا را افزايش دهيم . در اين راستا نياز رو به گسترش جمعيت جهان به مواد غذايي و تفکر کسب درآمد و ايجاد اشتغال و ساير عوامل ديگر سبب رشد وتوسعه تکنولوژي عمل آوري و صنايع شيلاتي در

مقدمه : تولیدات حیوانات جذاب و خوشمزه اند -غذاهای حیوانی وعده غذای اصلی آمریکائیها را تشکیل می دهد آنها تامین می کنند از پروتئین کلی ،انرژی کلی ، ca ، و فسفرشان را و همچنین میزان قابل ملاحظه ای از مواد معدنی دیگر و ویتامین ها را از محصولات حیوانی - مثلاً ویتامین B که در منابع گیاهی یافت نمی شود و میزان آهن این فرآورده ها (گوشت ) 2 برابر مقدار آن در گیاهان است در حدود مقدار ...

نتایج تحقیق و بررسی دانشمندان در مورد فواید سرکه سیب و خواندنیهایی درباره سرکه امروز از تلفیق چند مقالخ علمی و مفید و نتایج تحقیق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزیزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنیهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام امیدوارم مورد استفاده و بهره عزیزان قرار گیرد... سرکه تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و ...

سرکه : نتایج تحقیق و بررسی دانشمندان در مورد فواید سرکه سیب و خواندنیهایی درباره سرکه امروز از تلفیق چند مقالخ علمی و مفید و نتایج تحقیق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزیزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنیهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام امیدوارم مورد استفاده و بهره عزیزان قرار گیرد... :: سرکه :: تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ...

پنير پنير ، فرآورده اي است متشکل از چربي و پروتئين شير ، به همراه کلسيم و فسفري که به صور مختلف با پروتئين شير ترکيب شده اند . مخلوط به روشهاي مختلفي ، از شير استخراج مي گردد که برخي از اين روشها ، جديد و برخي ديگر قرنها پيش ابداع شده اند

فصل اول شناسايي روش تحقيق طرح تحقيق: بررسي فرايند توليد رب گوجه فرنگي اهداف تحقيق: چگونگي و چرائي توليد رب گوجه فرنگي اين هدف بيانگر ساختار فني و تکنولوژيکي کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههاي توليد رب و چگو

تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن ...

مقدمه : از سالیان بسیار دور، با افزایش سطح دانش و فهم بشر، کیفیت و وضعیت زندگی او همواره در حال بهبود و ارتقاء بوده است. بعد از انقلاب فرهنگی- اجتماعی اروپا (رنسانس) و انقلاب صنعتی، موج پیشرفت‌های شتابان کشورهای غربی آغاز شد. تنها کشور آسیایی که تا حدی با جریان رشد قرن‌های 19 و اوایل قرن 20 میلادی غرب همراه شد کشور ژاپن بود. پس از رنسانس که انقلابی فکری در اروپا رخ داد، توان ...

لایه اوزون لایه ازن را دقیقتر بشناسیم و اقدامات کنترلی را بکار ببندیم ازن گازی است که از 3 اتم اکسیژن تشکیل شده است. این گاز در فاصله 15 تا 40 کیلومتری سطح زمین لایه ای فیلتر مانند تشکیل می دهد که از ورود اشعه خطرناک ماورای بنفش به درون جو زمین جلوگیری می کند. ضخامت این لایه در صورت فشرده شدن فقط 2 تا 3 میلی متر است که بر فراز استوا ضخیم تر از قطبین زمین است. گازهای مخرب لایه ...

تاریخچه بسته بندی در جهان تکنولوژی بسته بندی عبارت است از توسعه و دستیابی به روش های جدید تولید بسته بندی است بسته بندی ها باید پیوسته با نیازهای کمی و کیفی بازار تطبیق داده شود و در اینجا به تاریخچه مختصری از بسته بندی اشاره می کنیم . بسته بندی بیش از آن که توسط انسان ابداع شود به صورتهای مختلف در طبیعت وجود داشته است . طبیعت نیز خود در ابتدای خلقت به بسته بندی مواد پرداخته است ...

Top of Form DATEM نجات بخش ضایعات نان: مقدمه: یکی از جنبه های مهم صنعت غذا ، بهبود کیفیت محصولات تولیدی و توسعه فرمولاسیون جدیداست که امروزه امولسیفایر ها این راه را هموار تر ساخته ودر طیف وسیعی از فراورد های غذایی کاربرد دارند .امولسیفایر ها دسته بزرکی از ترکیبات هستند که عوامل فعال سطحی یا سورفکتانت نامیده می شوند .امولسیفایر ها از چربی ها و روغن های گیاهی و حیوانی تولید می ...

پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی : مقدمه فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین ، کازئیناتها، دیگر ترکیبات لبنی، روغن نباتی، پروتئینهای گیاهی و ترکیبات جزئی هستند. دو ...

از این سلاحها برای کشتن افراد و وارد کردن صدمات بسیار جدی و یا ایجاد انواع معلولیت ها در مردم استفاده می شود. این سلاحها بر اساس اثرات مختلفی که بر بدن افراد می گذارد ، به 3دسته تقسیم بندی می شوند. دسته اول سلاحهای هستند که روی سیستم عصبی بدن تاثیر می گذارند. در این دسته GA ، GB ، GD ، GF و VX «متیل فسفوبوتیوئیک اسید ,گاز سارین ) قرار دارند. دسته دوم ، اثرات خود را روی پوست به ...

دوغ دوغ در بطری پلاستیکی در ارمنستان. بر روی آن با حروف ارمنی و حروف سیریلیک «تان» نوشته شده است. دوغ نام گونه‌ای نوشیدنی لبنی است. دوغ نوشیدنی ایرانی است که برای تهیه ی آن باید ابتدا ماست ترش را با همزن خوب هم زد سپس مقداری آب و نمک به آن اضافه کرد. سپس یکی از مواد زیر را به آن اضافه کرد : ۱- نعنا ۲- عرق نعنا ۳- پونه. سپس خوب باید هم‌زده و در یک شیشه نوشابه یا هر ظرفی که بتوان ...

استفاده از پروبيوتيک ها درتغذيه طيور :. ميکروفلورطبيعي دستگاه گوارش شامل بيش از 400 گونه ازانواع ميکروارگانيسم هاي مختلف مي باشد که جمعيتي بالغ بر1014 جرم زنده را تشکيل ميدهند. حضور اين جمعيت کثير از ميکروارگانيسم ها به دلايل زير براي ميزبان ض

اگر از آن دسته افرادي هستيد که هر رژيمي را - از خوردن گريپ فروت گرفته تا حذف کربوهيدراتها - لااقل يک مرتبه امتحان کرده ايد، با تعدادي از باورهاي غلط در مورد تغذيه نيز آشنا شده يا آنها را آزموده ايد و يا اگر جزو تازه واردين به عالم رژيم و تغذيه صحيح

ایران صدا : کلان شهرهای دنیا با گسترش جغرافیایی و افزایش جمعیت، معضلات فراوانی را پیش رو دارند که از اهم آنها میتوان به رشد روز افزون تولید زباله اشاره نمود، مشکلی که گاه به شکل یک تهدید جدی، سلامت جامعه را به خطر انداخته و در صورت عدم توجه دست اندرکاران امور شهری ، فجایع زیست محیطی جبران ناپذیری در پی خواهد داشت .../ گروه دانش و فناوری برای اولین بار در سال 1346 ، اولین واحد ...

مقدمه مسائل کشاورزی پیچیده اند و رابطه آنها با پاره ای عوامل اقتصادی ،مالی ، فنی و جمعیتی است. هر نوشته ای راجع به بازارهای کشاورزی ، حتی اگر در حد این کتاب موجز باشد ، ضرورتا بایستی مسائل بسیار متنوعی را مورد بررسی قرار دهد. قبل از هر چیز ، باید بدانیم مشکلات بازارهای کشاورزی چیست؟ خصوصیات فنی آن کدام است ؟ مشکلات بین المللی محصولات عمده کشاورزی چگونه سازمان می یابد ؟ اما این ...

مقدمه: استخراج با حلال یکی از قدیمی‌ترین روش‌های جداسازی بوده و بدون شک تاریخ استفاده از آن به قبل از میلاد برمی‌گردد. علم استخراج با حلال در طی مدت زمان طولانی، توسعه یافته است و بیشترین پیشرفت در مورد حلالها و سیالهای مورد استفاده در فرآیندهای استخراج بوده است. روش‌های استخراجی نظیر، سونیکیشن1، سوکسله2، استخراج با فاز جامد[1] و استخراج مایع-مایع[2] که مدتها پیش ابداع شده‌اند ...

تغذيه مناسب يکي از ارکان سلامت ونشاط نوجوانان مي‌باشد و با توجه به اهميت خاص سلامت نوجوانان و جايگاه مهمي که اين گروه درخانواده و جامعه دارند لازم است به انتخاب موادغذايي مناسب ، زمان و ميزان مصرف و سن تغذيه آنها توجه کافي مبذول شود و توجه بدان حائز

مقدمه : با توجه به جمعيت جهان که بطور دائم در حال افزايش مي‌باشد و رشد آن در هيچ زماني متوقف نمي‌شود بدون شک صنايع غذايي فعلي جهان پاسخگوي نيازها نخواهد بود و انسان بايد به فکر منابع غذايي ويژه منابع پروتئيني جديد باشد . يکي از راه هاي تأمين نياز

ورزش باستاني يا زورخانه اي يکي از قديمي ترين و در عين حال کامل ترين ورزشهاي جهان است که با فرهنگ قومي ، ملي ، اساطيري و ديني ايرانيان عجين شده است و شامل حرکات متنوعي است که هر يک با ابزاري شبيه به يکي از ادوات جنگي عهد باستان اجرا مي شوند . انجام د

1- مشخصات متقاضی نام شرکت :شرکت صنایع غذایی شادگل شماره: 28/2/1378 تاریخ ثبت : 1135 نیشابور نوع فعالیت : تولیدی تبیین در خواست متقاضی : 2- معرفی طرح : 1-2- نام طرح : روغن نباتی جامد شادگل 2-2- هدف از اجرای طرح : واحد تصفیه روغن نباتی خام و تولید روغن نباتی جامد 3-2- مشاور- مشاوران طرح : مشاور صنعتی سها طوس 4-2- نوع تولید/ تولیدات طرح : روغن نباتی جامد - گاز اکسیژن - خمیر صابون ...

مقدمه و تاريخچه کنسروسازي کلمه کنسروسازي از لغت يوناني conservar به معني حفظ کردن مشتق شده است. به طور کلي، کنسروکردن در صنايع غذايي عبارت است از ايجاد شرايطي که بتوان تحت آن شرايط محصول موردنظر را براي مدت‌هاي طولاني حفظ نمود. کنسرواسيون غذا با است

مقدمه: عليرغم نياز کشور به واردات محصولات کشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات کشاورزي و فقدان امکانات کافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين محصولات به بازارهاي مصرف، موجب از بين رفتن سرمايه هاي کشاورزان داخلي و افزايش نرخ واردات فرآورده هاي کشاور

انقباض عضلاني: موضوعات و مسائلي که در اين جزوه مورد بررسي اجمالي قرار گرفته اند عبارتند از : الف: ساختمان عضله اسکلتي – انواع فيبر عضلاني- رگهاي خوني ب: روند انقباض عضله – منابع انرژي عضله- انواع انقباض عضلاني – جمع انقباضهاي عضلاني- تنوس عضلا

از آنجا که بر روي ورزشکاران زن پژوهشهاي دقيق و گسترده اي صورت نگرفته است يک اتفاق نظر و تفاهم کلي در مورد سطح عملکرد آنها وجود ندارد . وجود اختلافات فيزيولوژيک و نيز ساختاري بين جنس زن و مرد هم مزيد بر علت شده است . در اينجا به تعدادي از ويژگي هاي ج

میدانیم که یکی از دروس مهم در دوره تحصیلی به خصوص در شاخه فنی و حرفه ای درس پروژه و کاآفرینی است.که همکنون این درس یکی از دروس اساسی و مورد نیاز تمامی رشته ها میباشد. که دانشجو با توجه به تلاش و کوشش و خلاقیت که دارد و با توجه به اینکه اطلاعات درس خود را در زمان تحصیل کسب کرده است باید برروی طرح مورد نظر خود پیاده کند و تمامی مراحل یک طرح توجیهی را بپیماید. که به نظرمان واقعا ...

منطقه حسن آباد تا سال 1370 جز روستا بوده و از همين سال به بعد به شهر تبديل شده است اين منطقه داراي 900 سال قدمت مي باشد و خانواده هاي اصيل و بزرگي چون احراميان، هراتي، ناظميان و مشير الممالک در اين منطقه صاحب آب و زمين بودند. جمعيت حسن آباد در ح

انسان و بسياري از موجودات به شيوه هاي مختلف زباله توليد مي کنند که توليد زباله بطور چشمگيري رو به افزايش است اين افزايش و توليد موجب بحرانهايي در زمينه محيط زيست گرديده است که حيات موجودات کره زمين را بامشکلات جدي روبرو ساخته است . توليد آلاينده هاي

رفع مشکلات ناباروري در گاوهاي شيري بسياري از توليد کنندگان در موقعيت هاي مختلف با مشکلاتي در عملکرد توليد مثلي گله خود روبرو مي شوند.زمانيکه راندمان توليد مثلي گله افت مي کند،توليد کننده بايد براي شناسايي علل امر و يافتن راه حل،با دامپزشک گله،ک

ورزش نه تنها زيبايي اندام مي شود ، بلکه بر سلامت و طول عمر شما نيز مي شود. اولين فايده اي که ورزش کردن براي شما دارد اين است که شما با جسم خود در تماس بيشتري خواهيد بود و بيش از هر زمان ديگري به نواقصي که ممکن است در بعضي از قسمت هاي اندامتان وجود د

چه میزان ورزش در طی بارداری توصیه می شود ؟ اصول کلی ورزش در بارداری آمادگی بدن برای زایمان حفظ و تقویت میزان قوای عاطفی و جسمانی در طی حاملگی دارای اهمیت بسیاری است . ورزش به شما کمک می کند قبل و بعد از زایمان از نظر جسمی در وضعیت مناسبی باقی بمانید . در طی ورزش ، گردش خون بسیار مناسب می شود : بنابراین جنین به طور مرتب می تواند باعث رضایت خاطر روحی و همچنین جسمی شما باشد . ورزش ...

عدالت در یونان باستان در جهان جدید عدالت تنها بخشی از اخلاق فردی را در برمی‌گیرد و ما اگر کسی دروغ بگوید یا به بچه‌ها بی‌اعتنایی کند به او لقب ناعادل نمی‌دهیم اما در نظام افلاطونی و کلاً نظام فکری یونان باستان عدالت تنها یک فضیلت محسوب نمی‌شود بلکه جمیع فضایل را در بر می‌گیرد. ● پیشگفتار « الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم » تاریخ نشان داده است که هیچ جامعه‌ای بدون وجود ...

مقدمه مساله کمبود مواد غذایی و بخصوص پروتئین حیوانی یکی از بزرگترین مشکلات کشورهای در حال توسعه می‌باشد. عوامل مختلفی ازجمله ارزش غذایی، سلامت گوشت، سرعت رشد، بازده بالای لاشه و سهولت تغذیه باعث گردیده است که پروتئین گوش مرغ نسبت به پروتئین گوش سایر حیوانات حائز اهمیت باشد. بنابراین باید گامهای موثرتری جهت پیشبرد صنعت طیور برداشته شود. یکی از مهممترین اقدامات پیشگیری از عوامل ...

باران اسیدی چیست؟ یکی از آثار و نتایج آلودگی هوا باران اسیدی است. در دو دهه اخیر و در برخی نواحی صنعتی و بر اثر فعالیت‌های کارخانه‌ها میزان دی‌اکسید گوگرد و دی‌اکسید ازت در هوا افزایش یافته است. این دو ماده در اتمسفر با اکسیژن و بخار آب واکنش شیمیایی ایجاد می‌کند و به صورت اسید نیتریک و اسید سولفوریک در می‌آید. این ذرات اسیدی مسافت‌های طولانی را بوسیله باد طی می‌کنند و به صورت ...

باطری باطری یا قوه منبعی است از الکتریسیته ساکن که برای به کارگیری دستگاه‌های الکتریکی یا در اتومبیل مصرف می‌کنیم. همان طور که از نامش برمی‌آید قوه است و در خواب نیز نیاز شما به نیرویی خارج از وجود خودتان به شکل قوه شکل می‌گیرد. اگر ببینید باطری یا قوه‌ای از دیگری گرفتید خواب شما می‌گوید به کمک دیگران نیازمندید اما به روی خود نمی‌آورید و غرورتان اجازه ابراز این احتیاج به کمک را ...

ارتباط حيوانات ارتباط حيوانات عبارتست از هرگونه رفتار انجام شده از طرف يک حيوان که داراي تاثير بر روي رفتار کنوني يا بعدي ساير حيوانات است. مطالعه رفتار حيوانات که zoosemiotics ناميده مي شود، نقش بسيار مهمي در پيشرفت رفتارشناسي جانوري ، زيست شن

پول آن قدر عادی و مسلم تلقی می شود، که به ندرت از خود می پرسیم چرا پول می خواهیم وپول چه می تواند بکند. همه می دانیم، پول در زندگی شخصی ما، کارهای مهمی می تواند انجام دهد، اما سوال مهمتر این است : پول در کل اقتصاد ملی چه می کند؟ نه تنها لازم است بدانیم پول چگونه کار می کند ، که لازم است بدانیم چگونه می تواند بدکار کند، زیرا کار کرد نادرست پول موجد فاجعه های اقتصادی بوده ، وحتی ...

مقدمه بازاریابی در دنیای امروز و در علم مدیریت از مهمترین ارکان بقای شرکت‌ها می‌باشد. بحث خود را با تعریف بازاریابی شروع می‌کنیم. بازاریابی عبارت است از تأمین رضایت مشتری به شیوه‌ای سودآورد. هدف دوگانه بازاریابی عبارت است از جلب رضایت مشتریان جدید، با دادن وعده ارزش برتر و حفظ مشتریان کنونی از طریق تأمین رضایت آنان. هر سازمانی، کوچک یا بزرگ، انتفاعی یا غیرانتفاعی، خانگی یا جهانی ...

تاثیر انواع روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی (2) در مطلب قبلی در مورد تاثیر روش جوشاندن بر روی مواد غذایی توضیح دادیم . در این مطلب تاثیر سایر روش های حرارت مرطوب ( بخارپز و آرام پز ) و روش حرارت خشک را مورد بررسی قرار می دهیم. بخارپز کردن : در این روش از بخار تولید شده توسط آب جوش برای پخت ماده غذایی استفاده می شود. از آنجا که تماس بین ماده غذایی و آب در این روش کمتر از روش ...

تاثیر انواع روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی (1) پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می بخشد، بلکه می تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد. برای مثال، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبی طبخ شود، نرم تر می شود و این عمل جویدن و هضم آن را آسان تر می کند. همچنین در عمل پخت تغییراتی در میزان مواد مغذی موجود در ماده غذایی رخ می دهد که این تغییرات بستگی زیادی به روش پخت و ...

استانداردهای غذایی استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوین ...

بامیه تاریخچه بامیه محل پیدایش یا موطن اصلى بامیه آفریقاى مرکزى است. البته برخى از دانشمندان آن را بومى آفریقا و آسیا دانسته‌اند. امروزه کاشت و مصرف بامیه درکشورهاى خاورمیانه، هندوستان نواحى اطراف دریاى مدیترانه و اروپاى شرقى متداول مى‌باشد. به‌علاوه این محصول در سایر کشورهاى جهان و از جمله کشورهاى آمریکائى به‌عنوان سبزى مورد استفاده قرار مى‌گیرد. شرح گیاه اصل بامیه از آسیا و یا ...

روشهاي نگهداري مواد غذائي بطريق سنتي و تقسيم بندي روشها 1) روش هاي نگهداري مواد غذائي بطريق سنتي : نگهداري مواد غذائي بطريق سنتي در شکل خود از قديميترين روش هاي نگهدار مواد غذائي است که در اکثر نقاط جهان رايج بوده است و هم اکنون نيز در بسياري از

ميليون ها نفر از مردم،رژيم هاي غذايي دقيقي را مراعات مي کنند.پژوهشهايي که در زمينه تغذيه صورت گرفته،به ما مي آموزد که بدن ما نمايانگر نحوه تغذيه است.بنيه جسماني،مقاومت در برابر بيماري،قد و حتي طول عمر ما ارتباط نزديکي با غذاهاي مصرفي مان دارد. توج

رشد و بازده محصول مقدمه :بازده يک محصول گوجه فرنگي بوسيل? کل توليد بيومسي و جزء بندي بيومس (زيستي حجم بيولوژي ) و محتواي ماده خشک ميوه (محصول، بيان مي شود. (شکل 10-4 ) در کنار تأثير مقدار محصول ، اين نشانه ها نيز برکيفيت محصول تأثير مي گذارد( به ع

دو شکل عمده‌ی سرمازدگی وجود دارد: سرمازدگی تشعشعی: این سرمازدگی اغلب با آسمان صاف تشخیص داده می‌شود، )رطوبت پایین و باد کم.( سرما از سطح زمین به بالا حرکت می‌کند. سرمازدگی Advection : این زمانی اتفاق می‌افتد که یک توده هوای سرد و وسیع از قطب جنوب روی منطقه حرکت می‌کند. این نوع سرمازدگی زیاد رایج نیست. سرما پایین می‌آید و سرما اغلب روی قسمت‌های هوایی گیاه دیده می‌شود. زمانی که ...

با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است می‌توان اقدام ...

خلاصه میکروارگانیسمها یکی از عوامل کاهش دهنده مدت زمان نگهداری محصولات غذایی هستند . از آنجایی که پوششهای پلاستیکی گوشتهای بسته بندی شده در حین حمل و نقل و نگهداری دچار آسیب دیدگی می شوند و این آسیب و پارگی پوششها موجب افزایش آلودگی می گردد . ضروری به نظر می رسد برای بررسی میزان تاثیر پوششها در جلوگیری از افزایش بار میکروبی ، مقدار بار میکروبی در لاشه های گوشت دارای پوشش سالم و ...

مسمومیت غذایی بر اثر خوردن غذای آلوده یا زیاد خوردن ایجاد می‌شود. علایم آن بیشتر با درگیری دستگاه گوارش همراه است و شدت این بیماری طیف گسترده‌ای دارد. گاهی آن‌قدر خفیف است که نیاز به اقدامات درمانی ندارد و گاهی در کودکان زیر 1 سال، افراد پیر و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف آن‌قدر شدت می‌یابد که جان آن‌ها را تهدید می‌کند. معمولاً مسمومیت غذایی از چند ساعت تا چند روز ادامه می‌یابد ...

مقدمه منطقه حسن آباد تا سال 1370 جز روستا بوده و از همین سال به بعد به شهر تبدیل شده است این منطقه دارای 900 سال قدمت می باشد و خانواده های اصیل و بزرگی چون احرامیان، هراتی، ناظمیان و مشیر الممالک در این منطقه صاحب آب و زمین بودند. جمعیت حسن آباد در حدود 7000 نفر می باشد و 2430 خانوار در این منطقه ساکن می باشند . 100 خانوار اصیل یزدی در این منطقه ساکنند و بقیه به صورت مهاجر ...

افزودنیهای غذایی افزودنیهای غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق می شود که بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد غذایی می شود. افزودنیهای غذایی به دو دسته عمد و غیر عمد تقسیم می شوند. مواد افزودنی غیر عمد به نوبه خود می توانند ناشی از انجام یک فرایند باشد به عنوان مثال هنگامی که از حلال ...

مقدمه صنایع غذایی مانند علوم پایه یعنی شیمی ، فیزیک ، ریاضی و غیره یک رشته نسبتاً مستقلی نیست که بتوان آنرا به تنهایی تعریف کرد . بلکه ترکیبی است از بسیاری از علوم پایه و عملی مانند شیمی ، میکروبیولژی . مهندسی ، تعذیه و اقتصاد از بسیاری از آنها برای کنسرواسیون غذاها ی جدید و پخش و انبار داری صحیح استفاده می شود . گرچه صنایع غذایی مانند بسیاری از علوم دیگر با روشهای سنتی شروع شد ...

بازیافت و فواید آن بازیافت چیست ؟ بازیافت به معنی استفاده از مواد مصرف شده برای تولید و ساخت مجدد همان کالا یا کالای قابل استفاده دیگر است، مثل ساخت کاغذ تازه از کاغذهای باطله و غیر قابل استفاده. ● فوائد بازیافت چیست؟ بازیافت زباله‌ها سه فایده مهم برای محیط زیست دارد. ما به کمک بازیافت زباله در مصرف منابع طبیعی صرفه‌جویی کرده‌ایم زیرا به جای استفاده از مواد خام برای تولید ...

معماران چيره دست يزدي طي قرنها با احداث آب انبارهايي زيبا ، آب اين مايه حيات را در قلب کوير ايران به کام تشنگان خسته و گرمازده گوارا کرده‌اند. در گذشته شدت گرما توام با کمبود شديد آب اين هنرمندان را بر آن داشت تا در دل زمين به ايجاد محلي براي ذخيره

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول