دانلود تحقیق و مقاله و پروژه دانشجویی و دانش آموزی در مورد مخمر

تعداد 100 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع مخمر در سایت یافت گردید:

« نقش مخمر در تولید مشروبات الکلی » اگرچه تشخیص بین آبجو، شراب و نوشیدنی الکلی با سایر نوشابه‌های الکلی شناخته شده، به خوبی امکان‌پذیر است، اما؛ آنها در یک چیز با هم مشترکند. آنها همگی فراورده تخمیر بوسیله مخمرها؛ به میزان بیشتر «ساکارومایسس سرویزیه» و «ساکارومایسس آویوم» یا در مورد آبجوها، معمولاً «ساکارومایسس کارلزبورجینِزیز» هستند. مخمر چیست؟ مخمر‌ها، همانطور که می‌دانید، ...

اگرچه تشخيص بين آبجو، شراب و نوشيدني الکلي با ساير نوشابه‌هاي الکلي شناخته شده، به خوبي امکان‌پذير است، اما؛ آنها در يک چيز با هم مشترکند. آنها همگي فراورده تخمير بوسيله مخمرها؛ به ميزان بيشتر «ساکارومايسس سرويزيه» و «ساکارومايسس آويوم» يا در مورد آ

بيوتکنولوژي يا فنآوري زيستي، که به صورت توانائي بکارگيري فرآيندهاي زيستي در بعد صنعتي تعريف ميشود در دو دههِ گذشته، کاربردهاي گستردهاي در عرصه هاي کشاورزي وبهداشت، محيط زيست و غيره يافته است. بيوتکنولوژي در مفهوم عام و نزد اکثريت مردم معناي درآمد

مقدمه: سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي = با ظرفيت ton 3000- داراي 17 اتاق- 15 اتاق زير صفر- 12 اتاق بالاي صفر- اتاق بالاي صفر جهت نگه داري ميوه ها، رب و ... استفاده مي شود داراي ظرفيت ton 400- 150 است. درجه ي حرارت ميوه جات نسبت به نوع ميوه مت

شرکت صنعتي پارس مينو ( سهامي عام ) در سال 1338 بصورت سهامي عام تاسيس وتحت شماره 6980 در اداره ثبت شرکت ها و مالکيت صنعتي به ثبت رسيد و در مهر ماه سال 1360 مشمول بند « ب » قانون توسعه و حفاظت صنايع ايران و تحت پوشش سازمان صنايع ملي قرار گرفت.

پروبیوتیکها میکروبهایی که باید خورد* *تاریخ پروبیوتیک پیشینه استفاده از پروبیوتیک‌ها به زمانی برمی گردد که یک پزشک روسی به نام “متچنیکف” فهمید که خوردن یک نوع ماست تخمیر شده از شیر، سبب طول عمر و حفظ سلامت روستاییان بلغاری شده است. بیشترین تحقیقات در ایران روی ماست انجام شده و پژوهشگران موفق شده‌اند با افزودن برخی مکمل‌های لبنی، ویژگی‌های نامطلوب ماست پروبیوتیکی را بهبود بخشند. ...

آنزيمها پروتئينهاي هستند که با وزن ملکولي زياد که واکنش هاي بيولوژيکي را کاتاليست مي کنند ولي با کاتاليزورهاي معمولي تفاوت دارند چون در حرارت و PH محدودي عمل مي کنند . ما در اين پروژه با آنزيم سلولاز ، بر روي پارچه پنبه اي تحقيق کرده ايم که سلولاز

مقدمه پسته یکی از مهمترین محصولات باقی کشور می باشد. در حال حاضر بیش از 300هزار هکتار باغ پسته با تولید سالیانه 240هزار تن پسته خشک در ایران، وجود دارد. به دلیل شرایط مناسب اقلیمی کشور، پسته ایران دارای مرغوبیت بالایی بوده و از نظر کیفیت نیز در بین رقبای خارجی خود کم نظیر می باشد. سالیانه بیش از 100هزار تن پسته به خارج صادر شده و در آمدی در حدود چهارصد میلیون دلار را برای کشور ...

شبیه سازی انسان آیا روزی خواهد رسید که هر انسان نمونه‌ای کاملاً شبیه به خود داشته باشد؟ ادعای برخی مراکز علمی و تحقیقاتی مبنی بر موفقیت در همانندسازی انسان واکنش‌های متفاوتی را در سراسر دنیا برانگیخته است. این گزارش به کندوکاو در ابعاد گسترده رخداد علمی همانندسازی انسان می‌پردازد. مفهوم صحیح همانندسازی اصطلاح همانندسازی یا کلونینگ (cloning) به سه روند کاملاً مجزا از یکدیگر اطلاق ...

خاصيت ضدسرطاني روغن زيتون روغن زيتون بهترين ضدسرطان و ضدبيماري هاي کرونر قلب است . مصرف روغن زيتون خالص که از نظر آنتي اکسيدان مانند اسيداولئيک غني است , براي جلوگيري از سرطان کولون , سرطان سينه و پوست و بيماري هاي کرونر قلب بسيار مفيد ا

آنزیم چیست؟ خصوصیات آنزیمها عبارتند از : -از جنس پروتئین هستند، - به عنوان کاتالیست عمل می کنند، - به صورت طبیعی یافت می شوند، و بسیار اختصاصی عمل می کنند. آنزیمها پروتئینهایی با ساختمان مولکولی سه بعدی بسیار پیچیده اند که تحت شرایط واکنشی خاصی ( از نظر درجه حرارت ،PH و رطوبت) و فقط روی سوبستراهای اختصاصی خود عمل می کنند. این مواد کاتالیستهای طبیعی کارآمدی هستند که درتمامی ...

نگاه کلی واژه کروموزم به مفهوم جسم رنگی ، که در سال 1888 بوسیله والدیر بکار گرفته شد. هم اکنون این واژه برای نامیدن رشته‌های رنگ‌پذیر و قابل مشاهده با میکروسکوپهای نوری بکار می‌رود که از همانندسازی و نیز بهم پیچیدگی و تابیدگی هر رشته کروماتین اینترفازی در سلولهای یوکاریوتی تا رسیدن به ضخامت 1000 تا 1400 نانومتر ایجاد می‌شود. در پروکاریوتها نیز ماده ژنتیکی اغلب به حالت یک ...

بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 - ويژگيها و روشهاي آزمون 0 مقدمه پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراکي را ايجاب نموده است . استفاده از اين ماده نگهد

سیاهک ذرت CORN SMUT سیاهک ذرت یکی از گسترده ترین و شایع ترین بیماری های ذرت در مناطق ذیرکشت این محصول می باشد. تنها گیاه دیگری که به این بیماری مبتلا می شود شبیه ذرت بوده و تئوسینت (Teosinte) نام دارد. هنگامیکه این پارازیت وارد و در محلی مستقر شود با تولید اسپورهای بادوام و بیشمار برای همیشه در آنجا باقی خواهد ماند. اهمیت اقتصادی: متوسط خسارات ناشی از سیاهک ذرت به ندرت از 2% ...

تعریف نان نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر ...

چای چای یک نوشیدنی است که با دم کردن برگها،جوانه ها یا شاخه های فرآوری شده بوته چای گونه Camellia sinensis به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می شود. فرآوری آن می تواند شامل اکسیداسیون (تخمیر)، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوه های دیگر به آن باشد. چهارنوع چای خالص وجود دارد: چای سیاه، چای اولانگ، چای سبز وچای سفید . اصطلاح چای گیاهی معمولا" به مواد دم کرده ...

درخت خرما درميان ساکنين مناطق خرما خيز ، درخت روزي وبرکت ناميده شده وبخش اعظم انرژي مورد نياز آنان را تامين مي کند. بعلاوه ، در ميان ساکنين ساير نواحي نيز به عنوان يک ماده غذايي خوشمزه وانرژي زا ، علاقمندان بسياري دارد. با عنايت به ترکيبات اصلي خرما

معرفي محصول نان غذاي اصلي و پايه مردم بسياري از کشورهاي جهان را تشکيل داده و روزانه قسمت اعظم انرژي، پروتئين، املاح معدني و ويتامينهاي گروه B مورد نياز آنها را تامين مي نمايد. در ايران نيز حدود 65-60 درصد پروتئين و کالري و حدود 3-2 گرم املاح

نعناع Peppermint نعناع در درمان بسياري از امراض معده موثر است و روند هضم خوب را سرعت مي بخشد. بنا به خواص آرامبخشي و کرخ کردن اعضاء، اين گياه براي انواع سردردها و ناراحتيهاي پوست مفيد است. اين گياه بسياري از بيماريهاي مربوط به سرماخوردگيها و عوا

چکيده پيش‌آگاهي از وقوع بيماري بلاچ برگي گندم ناشي از Septoria tritici در تنظيم و طراحي دقيق مبارزه شيميايي بسيار حائز اهميت است. يکي از روشهاي شناسايي اين بيماري پيش از بروز علايم، استفاده از فن‌آوري ايمني‌سنجي است. در اين تحقيق اهميت بهره‌گيري ا

قارچ کمبوجا که متشکل از کشتهاي همزيست سلولهاي مخمر از دسته ساکاروز ماسيس (Saccharomyces ) باباکتري هاي ميله هاي شکل زيلي نوروم (Xy linorom ) ويک توده تقريبا کرم رنگ ژله اي مانند ،به ندرت ممکن است چندين نفر درروز به WILD ROSE COLLEGE مراجعه نکنند و خ

ماءالشعير از جمله نوشيدنيهايي است که به گفته متخصصان وکارشناسان تغذيه خواص زيادي به بدن ميرساند. شرکت بهنوش جزو اولين شرکتهاي ايراني است که به توليد ماءالشعير در ايران پرداخت. پروسه توليدي ماءالشعير در ايران منحصر به فرد است.در تمام دنيا آب جو

شير غذايي است که هيچ جانشين مناسبي براي آن وجود ندارد . شير داراي ترکيباتي از جمله ليپيدها ، کربوهيدرات ها ، پروتئين ها و بسياري از ترکيبات آلي حل شده در آب مي باشد . مهمترين شيري که به کار برده مي شود ، شير گاو مي باشد . به جزء شير ، محصولات شيري د

علم مطالعه و شناسايي قارچها را قارچ شناسي يا Mycology مي نامند. پايه گذار علم قارچ شناسي، ميشلي Micheli است. قارچ ها موجوداتي يوکاريوت مي باشند که در سلسله اي مجزا به نام Fungi قرار داشته و مهمترين عوامل بيماريزا در گياهان مي‌باشند. سابقاً قارچها در

انسان از زمانهاي بسيار دور با قارچ آشنا بوده است. عامه مردم با قارچهاي چتري خوراکي که بر روي درختانِ در حال پوسيدن وجود داشت آشنا هستند، افراد مختلف از راههاي گوناگون در طول زندگي با قارچ سروکار دارند. به عنوان مثال عده اي در کارخانه ها به خصوص کارخ

ترکيبات معدني (غيرآلي) گوگرد گوگرد اولين قارچ کش موثر بوده که استفاده از ان به قرنها پيش بر ميگردد. اين ماده به عنوان يک قارچ کش محافظتي است که روي جوانه زني کنيديوم اثر بازدارندگي دارد. استفاده از ترکيب گوگرد و آهک ابتدا براي کنترل سفيدک پودري

طیف نگاری UV, FTIR, IR موضوعات مورد بررسی در این سمینار، خصوصیات پرتوهای IR,UV و وسایل طیف نگاری است و همچنین کاربرد این پرتوها به عنوان آنالیز سطوح بر روی مواد می باشد. فصل 1 1-1) خصوصیات و ویژگی های پرتو UV (وراء بنفش) اشعه واراء بنفش بدسته ای از امواج الکترو مغناطیس اطلاق می شود که پس از طیف مرئی قرار گرفته و طول موج آن بین A3900-1800 ( و یا 39/0 مو و 0144/0 مو) می باشد. این ...

خلاصه در بخش حاضر علف کش های بنتازون (bentazone)، مولینات (molinate)، تیوبنکارب (thiobencarb) و تری فلورالین (trifluralin)، در مورد اثر جهش زایی و نوترکیبی زایی بررسی شده اند. این بررسی به وسیله‌ی آزمون لکه های بال در دروزوفیل (آزمون جهش و نوترکیبی سوماتیک SMART) انجام شده است. دو نوع آمیزش استاندارد (ST) و زیست فعالی زیاد (HB) استفاده شده است. آمیزش دوم با حساسیت زیاد به پیش ...

نوع اسید نگاه دارنده مخمرها کپکها آنتروباکتریاسه میکروکوکاسه باسیلاسه اسید استیک #### Jan-00 #### #### Jan-00 اسیدبنزوئیک #### Jan-00 Jan-00 Jan-00 Feb-00 اسید سیتریک 005/0> 005/0 > 005/0 > 001/0 005/0 > اسید لاکتیک 01/0 > 02/0> 01/0 > 01/0> 03/0 > اسید پروپیونیک Feb-00 #### #### Jan-00 Jan-00 اسید سوربیک Feb-00 Apr-00 Jan-00 Feb-00 Feb-00 درصدتفکیک نشده در 5/4=Ph Bitmap Pka ...

مقدمه: شیرامولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت می‌گیرد ...

محیط عبارت است از مجموعه شرایط وعوامل خارجی که برزندگی وتکامل (پرورش)فرد یاجامعه اثر می گذارد . محیط به سه نوع تقسیم می شود: محیط فیزیکی:شامل آب، هوا، نور، حرارت ،سرماوغیره محیط زنده(بیولوژیک):شامل میکروبها ویا منابعی است که عوامل بیماریزای عفونی را درخود نگه می دارند محیط اجتماعی:عادات وآداب ورسوم، اعتقادات مردم در اداره امورزندگی . بهداشت محیط: بنا به تعریف WHO،بهداشت محیط ...

مقدمه قارچها موجوداتی هتروتروف بوده، فاقد ریشه ، ساقه و برگ هستند و در یکی از پنج سلسله موجودات زنده قرار داده شده‌اند. این موجودات به علت فقدان کلروفیل (سبزینه) قادر به سنتز مواد آلی نیستند و در نتیجه ناگزیرند به صورت ساپروفیت بر روی مواد آلی مرده گیاهی و جانوری و یا به صورت انگل بر روی یاخته‌های زنده و یا داخل آنها زیست کنند. نوع دیگر زندگی همزیستی قارچها با دیگر موجودات است ...

به منظور بررسی اثرات مصرف کود های حاوی آهن ،منگنز،روی ومس وهمچنین تعیین حد بحرانی این عناصر درخاک های شدیداٌ آهکی طی سالهای 1375 تا 1378 چهار تحقیق گلخانه،هرتحقیق بر روی تعدادی از خاکهای مزارع گندم کاری منطقه زیر سددرود زن ،واقع در50 کیلومتری غرب شیراز انجام گرفت . خاکهای مورد مطالعه دارای کربنات کلسیم معادل 31 تا 49 در صد بودند و دامنه تغییرات عناصر عصاره گیری شده با روشDTPA در ...

مقدمه در گذشته جهت بسته بندی گوشت از پوشش هایی مانند PVC استفاده می شد که این گونه بسته بندیها هم نشتی داشته و هم جذاب نبودند به همین جهت به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری گوشت تازه و حفظ کیفیت گوشت تحقیقات گسترده ای در کشورهای مختلف از جمله کشورهای اروپایی و امریکا بر روی انواع بسته بندی های گوشت سرد در دماهای مختلف انجام شد که بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده (MAP) و خلاء (UP) در ...

محمد زکرياي رازي،(??? ه.ق، ??? ؛ ??? ه.ق، ???) پزشک، فيلسوف و شيمي‌دان ايراني که آثار ماندگاري در زمينه? پزشکي و شيمي و فلسفه نوشته است و به عنوان کاشف الکل و جوهر گوگرد (اسيد سولفوريک) مشهور است. محمد زکرياي رازي مجسمه? زکرياي رازي در پار

خلاصه: کاتالیزگرها موادی هستند که سرعت واکنش‌های شیمیایی را افزایش می‌هند ولی در واکنش مصرف نمی‌شوند. کاتالیزگرها چه در کاربردهای صنعتی وچه در فرآیندهای بیولوژیکی اهمیت بسیاری دارند زیرا در واکنشهای صنعتی لازم است که سرعت واکنش به طریقی مثلاً استفاده از کاتالیزگرها افزایش داده شود تا تولید فرآورده‌های حاصل از ان از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد، اگر چه می‌توان با افزایش دما ...

پیشگفتار آیین کار نگهداری انگور در سردخانه که به وسیله فنی نگهداری میوه و سبزی در سردخاانه تهیه و تدوین شده و در شصت و ششمین کمیته ملی استاندارد فرآورده‏های کشاورزی و غذایی مورخ 66/10/13 مورد تایید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد . برای حفظ ...

مدل مولکول اتانول اتانول یا الکل اتیلیک یا اتیل الکل با فرمول C۲H۵OH ترکیب شیمیائی با بوی خاص و آتشگیری است که در نوشیدنی‌های الکلی وجود دارد. این الکل همان ماده‌ای است که خاصیت مست کنندگی دارد و در نوشیدنی‌های الکلی با درصد‌های مختلف پیدا می‌شود. علاوه بر این در صنایع مختلف کاربرد فراوان دارند. این کاربردها در عطرها و ادکلن‌ها و همچنین در وانیل و همچنین به عنوان سوخت در برخی ...

بیوتکنولوژی‌ چیست‌؟ گستردگی‌ و تنوع‌ کاربرد های‌ بیوتکنولوژی‌، تعریف‌ و توصیف‌ آنرا کمی‌ مشکل‌ و نیز متنوع‌ ساخته‌ است‌. برخی‌ آنرا مترادف‌ میکروبیولوژی‌ صنعتی‌ و استفاده‌ از میکروارگانیسم‌ها می‌دانند و برخی‌ آنرا معادل‌ مهندسی‌ ژنتیک‌ تعریف‌ می‌کنند به‌همین‌ دلیل‌ در اینجا مختصراً اشاره‌ای‌ به‌ تعاریف‌ متفاوت‌ از بیوتکنولوژی‌ می‌کنیم‌ که‌ البته‌ دارای‌ وجوه‌ اشتراک‌ زیادی‌ نیز ...

به منظور بررسی اثرات مصرف کودهای حاوی آهن ،منگنز،روی ومس وهمچنین تعیین حد بحرانی این عناصر درخاک های شدیداٌ آهکی طی سالهای 1375 تا 1378 چهار تحقیق گلخانه،هرتحقیق بر روی تعدادی از خاکهای مزارع گندم کاری منطقه زیر سددرود زن ،واقع در50 کیلومتری غرب شیراز انجام گرفت . خاکهای مورد مطالعه دارای کربنات کلسیم معادل 31 تا 49 در صد بودند و دامنه تغییرات عناصر عصاره گیری شده با روشDTPA در ...

فسفرها استحکام بالاتری نسبت به شبکه های سولفید فلزی دارند اما معمولاً انتشار دهنده های ناکارآمد در ولتاژهای پایین هستند. فسفر آبی رنگ که برای FED مورد توجه بیشتر قرار گرفته Bi:YNBO4 میباشد. (انتشار در 440nm) فسفر آبی رنگ اشباع شده بوسیله جانشین سازی Nb در شبکه YNBO4:Bi نیز تولید میشود اما از نظر کارایی، کارایی کمتری دارد. رفتار نور دهی YNBO4:Bi, YNBO4 تحت UV و الکترون های متحرک ...

پنير پنير ، فرآورده اي است متشکل از چربي و پروتئين شير ، به همراه کلسيم و فسفري که به صور مختلف با پروتئين شير ترکيب شده اند . مخلوط به روشهاي مختلفي ، از شير استخراج مي گردد که برخي از اين روشها ، جديد و برخي ديگر قرنها پيش ابداع شده اند

احمد جامي از اولاد ليث بن جرير علي از اصحاب رسول اکرم و از اعراب عدرناني بود که به حضرت ابراهيم مي رسد . که در عربستان زندگي مي کرد عده اي از اين قبايل به ايران مهاجرت کردند و عده اي در کاشمر ساکن شدند . در سال 440 اين کودک پا به دنيا گذاشت او در ج

اهداف یادگیری دانشجو باید پس از مطالعه این بخش بتواند: تسلسل واکنش های تطابقی و ناهنجار تطابقی پسیکوفیزیولوژیکال را توصیف کند. رفتار های همراه با واکنش های پسیکوفیزیولوژیکال را شناسایی کند. فاکتور های مستعد کننده و استرسورهای محرک وابسته به واکنش های پسیکوفیزیولوژیکال را تجزیه کند. منابع و مکانیسم های Coping وابسته به واکنش های پسیکوفیزیولوژیکال را توصیف کند. تشخیص های پرستاری ...

کاتاليست و علم سطح کاتاليست، کاتاليست ماده اي مي باشد که فعل و انفعالات شيميايي را سرعت مي بخشد بدون اينکه خودش در فعل و انفعال معرف شود. کاتاليست مثبت در ساده ترين شکل آن را مي توان بصورت زير نشان داد: C کاتاليست بوده و نهايتاً بدون تغيير باقي مي م

آنزیم مهمترین گروه از پروتئین ها هستند که انجام واکنشهای بیوشیمیایی و سرعت بخشیدن به آنها را بر عهده دارند و به همین دلیل این ترکیبات کاتالیزگرهای زیستی نامیده می‌شوند که به عنوان کاتالیزگرهای یاخته‌ای نیز معروفند. مقدمه آنزیمها ترکیباتی هستند که می‌توانند سرعت واکنش را تا حدود 107 برابر افزایش دهند. آنزیم مانند یک کاتالیزگر غیر آلی میزان واکنش را با پایین آوردن انرژی فعال سازی ...

مقدمه : نظر به اینکه جهت پرسنل فنی شاغل در ادارات نظارت و آزمایشگاههای کنترل مواد غذایی که تحت عنوان شغلی تکنیسین آزمایشگاه انجام وظیفه می نمایند، تاکنون آموزش مدون وجود نداشته و شاغلین مذکور، اکثراً از دیپلمه هائی تشکیل می شوند که با فراگیریهای تجربه به کار اشتغال دارند. جهت افزایش کارآئی و آشنائی این افراد با روشهای نوین علمی و فنی، لازم بود آموزش را با توجه به نیاز در این ...

خلاصه طرح: ایجاد واحد تولید کننده انواع نان فانتزی شامل باگت، نان همبرگر،‌نان ساندویچی،‌قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این محصول موضوع طرح تولید نان فانتزی دستگاه صادر کننده مجوز: اداره تعاون ظرفیت اسمی تولیدات : 500 تن سالیانه نوع تولیدات : انواع نان فانتزی تعداد شاغلین : 11 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح:‌(ارقام به میلیون ریال) - سرمایه گذاری کل طرح:‌ - سرمایه ...

ویتامینها ویتامینها مواد ارگانیکی میباشند که برای زندگی حیاتی بوده و باید به مقادیر اندک در رژیم غذایی موجود باشد. ویتامین به چه معناست ؟ به دلیل اینکه تصور می شد ویتامینهای اولیه ای که کشف شدند از جنس آمین (Amin) هستند و یک ماده حیاتی ( vital ) می باشند آنها را (vital amin ) یا ویتامین نام نهادند . ویتامینها کلا موادی هستند که در بدن به میزان کم موجود می باشند و در غذاها به ...

واکنش اولیه مایه در یک محیط کشت خالص از باکتری های خانواده TslA یا KIA ، اطلاعات فوق العاده با ارزشی را در زمینه جنس ( تیره ) در اختیار میکروبیولو‍ژیست قرار میدهد و آزمایشهای بعدی همگی براساس همین واکنش انتخاب می شوند. اگرچه این میانگین ابتدا برای باسیل جرم منفی و توانایی گونه های باسیل جرم مثبت Eryspie lothix rhusiop athiam استفاده می شود . تولید سولفید هیدرو‍ژن را اغلب در TSLA ...

راهنمایی و توصیه های کاربردی جهت آغاز فعالیت پرورش شترمرغ – دامپروری بخش اول- منابع تولید احداث مزرعه شترمرغ برای هر کسی پر ماجراست. برای راه اندازی مزرعه شترمرغ به زمین، نیروی کار، آب، مجوز و نقدینگی نیاز دارید. قبل از آغاز چنین پروژه ای برخی از جنبه های مورد نیاز را مورد بررسی قرار می دهیم. زمین باید بررسی کنید که چگونه از زمینی که در اختیار دارید استفاده کنید. بسته به اینکه ...

پیشگفتار کارآفرینی عبارت است از (مهندسی مثلث دانش روش ابزار ) . مدیران متعارف می کوشند در درون یک مثلث قبلاً تشکیل شده فعالیت کنند ، اما کار آفرینان می کوشند ابعاد مثلث فناوری را تغییر دهند و مثلث فن آوری به ندرت قابل انقباض است ، جز در مواردی که روش­ها ممکن است سیر انحطاطی پیدا کنند که ضلع روش کوچک می شود - مثلث فناوری - و بنابراین توانمندی فناوری کاهش می یابد . در عموم موارد ...

مقدمه انسان می تواند تعداد بیشمار و حیرت اوری از چیزهای مختلف را یاد بگیرد. ما می توانیم راه رفتن، شنا کردن، تایپ کردن، تعمیر ساعت، و برنامه ریزی کامپیوتر را فرا گیریم. می توانیم رانندگی با ماشین، دوچرخه سواری و پرواز با هواپیما را یاد بگیریم. می توانیم زبانهای مختلف، فرمولهای شیمیایی و فرمولهای ریاضی، نقشه خوانی، محاسبه مالیات برآمد و منظم کردن کتابخانه را فرا بگیریم. فهرست ...

مقدمه : هنر قالی بافی از سالیان پیش در این سرزمین وجود داشته و همچون قلب تپنده ای ، گوهر صنعت و هنرایران بوده است قالی باف با خلق نقش و نگار های گوناگون قدم در کوچه خیال می گذاشت . صحبت و گفتگو از این هنر بسیار است .این هنر که نه تنها در کرمان بلکه در بعضی از استان های کشورمان مطرح بوده است ، کوچه پس کوچه های فراوانی دارد. البته پرداختن در باب قالی و قالی بافی وقت بسیار می خواهد ...

دیباچه بیو تکنولوژی مدرن با نگرشی تازه به مفهوم کاربرد علوم زیستی در تولید فرآورده های کشاورزی فرصتهای زیادی را برای حل مشکلات غذایی جمعیت رو به گسترش جهان پدید آورده است. استفاده از روشهای بیو تکنولوژی نه تنها باعث افزایش بازده تولیدات کشاورزی می شود بلکه امیدواریهای زیادی جهت کاهش آلودگیهای محیط زیست حاصل از مصرف کودهای شیمیایی و یا آفت کشها بوجود آورده است. به دلیل چنین ...

خلاصه در بخش حاضر علف کش های بنتازون (bentazone)، مولینات (molinate)، تیوبنکارب (thiobencarb) و تری فلورالین (trifluralin)، در مورد اثر جهش زایی و نوترکیبی زایی بررسی شده اند. این بررسی به وسیله‌ی آزمون لکه های بال در دروزوفیل (آزمون جهش و نوترکیبی سوماتیک SMART) انجام شده است. دو نوع آمیزش استاندارد (ST) و زیست فعالی زیاد (HB) استفاده شده است. آمیزش دوم با حساسیت زیاد به پیش ...

بیو تکنولوژی در اوائل قرن بیستم وارد عرصه جهانی شد لیکن مهندسی بیوفرایند بعد از جنگ جهانی دوم و با تولید صنعتی پنی سیلین به روش تخمیر وارد معادلات علمی تجاری و اقتصادی جهان گردید. بیو تکنولوژی یک مفهوم کلی و یک موضوع بین رشته ای می باشد که دامنه و سیعی از علم (مهندسی، پزشکی، کشاورزی، صنایع غذایی ...) را شامل می شود. شاید یکی از تعاریف ساده و نزدیک به ذهن در بیوتکنولوژی انواع ...

ساختار شیمیایی ویروسها از اسید نوکلئیک که به توسط پوششی از جنس پروتئین (Protein) پوشیده شده، تشکیل شده است. پوشش پروتئینی را کپسید (Capsid) گویند. کپسید از واحدهای کپسومر تشکیل شده است. ویروس ها در مرحله اول معمولاً بر اساس نوع مواد ژنتیکی که دارند (RNA یا DNA ) تقسیم بندی می شوند در مرحله بعد براساس مشخصات ساختاری پروتئین های پوششی سطح (caspid)مانند نوع یا تقارن، وجود یا عدم ...

مقدمه یکی از مسائلی که بسیار مورد توجه ورزشکاران قرار دارد تغذیه می باشد. اهمیت تغذیه در ورزش به حدی است که همه تیم ها و گروه های ورزشی به صورت جدی به آن می پردازند و ورزشکاران خود را زیر نظر متخصصان تغذیه قرار می دهند و ورزشکاران نیز هرچند مدت یکبار آزمایش های مختلفی را انجام می دهند تا از وضعیت بدن خود آگاهی یابند و به تناسب آن رژیم غذایی خود را اصلاح نمایند. اما در این میان ...

فصل مقدماتى:شناخت الکل 1- الکل و انواع آن از نظر علم شيمى هر ماده‏اى که در فرمول شيميايى آن عامل‏هيدروکسيل (-OH) وجود داشته باشد، يک الکل محسوب مى‏شود.الکل از مشتقات هيدروکربن هاست که در آن‏ها هرمولکول، ترکيبى ازچند اتم هيدروژن و کربن مى‏باشد. ن

کانی از واژه‌ی فارسی کان گرفته شده است که در زبان عربی به آن معدن گفته می‌شود. بنابراین، کانی به ماده‌ای گفته می‌شود که به طور طبیعی از معدن(کان) به دست می‌آید. موادی مانند شیشه، چینی، آلیاژ‌های گوناگون، که انسان‌ آن‌ها را ساخته است، و موادی مانند مروارید صدف، استخوان، عاج و بسیاری دیگر، که جان‌داران می‌سازند، کانی نیستند. کانی ماده‌ی طبیعی، غیرآلی، بلوری و جامد است که در ترکیب ...

Top of Form DATEM نجات بخش ضایعات نان: مقدمه: یکی از جنبه های مهم صنعت غذا ، بهبود کیفیت محصولات تولیدی و توسعه فرمولاسیون جدیداست که امروزه امولسیفایر ها این راه را هموار تر ساخته ودر طیف وسیعی از فراورد های غذایی کاربرد دارند .امولسیفایر ها دسته بزرکی از ترکیبات هستند که عوامل فعال سطحی یا سورفکتانت نامیده می شوند .امولسیفایر ها از چربی ها و روغن های گیاهی و حیوانی تولید می ...

مقدمه : غله در زبان فارسی به معنای گندم برنج جو ارزن ذرت چاودار و تریتیکاله می باشد و وقتی صحبت از غلات می شود فرآورده های حاصل از آن نیز مد نظر قرار می گیرد، بنابراین دامنه آن بسیار وسیع و گسترده است. غلات از اولین غذاهای شناخته شده بشر بوده که از زمانهای بسیار کهن تاکنون همواره نقش مهمی در اقتصاد و تغذیه مردم دنیا به ویژه کشورهای در حال توسعه داشته است به همین جهت سمبل غلات ...

پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) تحقیقات در زمینه استفاده از اشعه یونیزه بلافاصله بعد از جنگ جهانی دوم آغاز گردید در آن زمان تصور می شد که اشعه می تواند تکنیک بسیار مناسبی برای حفاظت از مواد غذایی باشد. متاسفانه امیدها به طور کامل برآورده نگردید و امروه تعداد محدودی از فرآورده های غذایی وجود دارند که برای افزایش عمر نگهداریشان، از اشعه استفاده می شود. از جمله اشکالاتی که این روش ...

مقدمه میزان تولید سیب : استان خراسان پس از استان اذربایجان غربی دومین را از نظر تولید سیب دارامی باشد . به طوری کلی انواع سیب های به عمل آمده در استان خراسان را بر حسب وا ریته به دو نوع :1- سیب محلی 2- سیب خارجی تقسیم محلی مشهور : 1=سیب عباسی 2= سیب شیخی 3= سیب علی موری 4= سیب گلشاهی 5= سیب گلاب 6= سیب قاسم شاهی 7= سیب اخلمد بعضی از این واریته ها تا بستانه (شیخی وعلی موری ) و ...

خوراک دام و طيور و آبزيان- تفاله مرکبات - ويژگي ها و روش هاي آزمون 1 هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگي هاي فيزيکي, شيميايي , ميکرو

میکروبها چه هستند؟ اسم میکروبها برای اشاره به باکتری ،ویروس،قارچ،و تک یاختگان ذره بینی که می توانند بیماری ایجاد کنند به کار می رود خوب است بدانید انواع مختلف میکروب ها چیستند ، از کجا ناشی می شوند و چگونه از بیماریزایی آنها در کودکتان جلوگیری کنید. شستن دست یکی از مهمترین مواردی است که با انجام آن شما و کودکتان می توانید هر یک از این میکروبها را که منجر به عفونت و بیماری می ...

قارچ کمبوجا که متشکل از کشتهاي همزيست سلولهاي مخمر از دسته ساکاروز ماسيس (Saccharomyces ) باباکتري هاي ميله هاي شکل زيلي نوروم (Xy linorom ) ويک توده تقريبا کرم رنگ ژله اي مانند ،به ندرت ممکن است چندين نفر درروز به WILD ROSE COLLEGE مراجعه نکنند و خ

فلور ميکروبي يک نوع ماهي تخميري ( Momoni ) ادويه هاي تخمير شده به عنوان عوامل طعم دهنده در سوپ و سس ها در آفريقا مورد استفاده قرار مي گيرند. بر عکس در کشورهاي آسيايي محصولات ماهي تخمير شده معمولاً بخشي از رژيم غذايي سنتي مردم نيستند. در غنا يکي

ويتامين‌ها ويتامين‌ها دسته اي از مواد غذايي هستند که اصولاً ارزش انرژي زايي ندارند و در ساختمان سلولها و بافتها نيز شرکت نمي کنند اما وجود آنها به مقادير بسيار کم براي انجام واکنشهاي شيميايي درون سلولها کاملاً ضروري است و کمبود آنها موجب عوارض و ب

مقدمه: روغن زیتون از خرد شدن کامل میوه در طی فرآیندهای جداسازی متوالی از بخش روغنی آن طی عمل سانتریفوژ بدست می آید. روغن زیتون تصفیه‌نشده (virgin) تازه دارای مواد جامد معلق ومقداری ازشیره گیاهی است که میزان آن براساس گونه های مختلف و میزان تکامل و رسیده بودن میوه و روش‌های فرآوری روغن متفاوت است. با این وجود، کیفیت روغن زیتون در حین نگهداری بهبود می‌یابد. وقتی مواد جامعد معلق ...

خلاصه این تحقیق جهش های گامتوفیت های سرخس/ هاپلوئید جمع آوری شده از طبیعت را به منظور آزمایش وجود مواد جهش زا در محیط طبیعی بررسی می کند. گامتوفیت های سرخس O.Sensibilis حاصل از اسپورهای جمع آوری شده از 14 جمعیت طبیعی اطراف منطقه مونترال، کانادا،مورد بررسی قرار گرفتند. بیشتر جمعیت‌ها در خاک مجاور با جریان بهای رودخانه سنت لارنس رشد کرده اند. سرعت جهش‌های پیکره ای تخمین زده شده، ...

ازهنگامي که ذرات ويروسي براي اولين بار در سال 1962 در بافتهاي خوراکي biporus Agaricus توسط هولينگزمشاهده شد. ويروسها و ذرات شبه ويروسي (VLPs ) متجاوز از 100 گونه مختلف متعلق به گروههاي عمده قارچها گزارش شده است. همچنين هولينگز در1978 تخمين زد که قار

مسائل بازاریابی خرمای ایران بحث آسیب پذیری اقتصاد تک محصولی ولزوم توجه به صادرات غیرنفتی درایران از دیرباز میرح بوده ، اما جهش قابل ملاحظه ای دراین راستا صورت نگرفته است . ایران با توجه به وسعت خاک ، تنوع آب وهوا واستعدادهای بالقوه نیروی انسانی درزمینه های مختلف بخش کشاورزی ، درتولید بسیاری از محصولات زراعی ودرختی از جمله «خرما» مزیت نسبی دارد . به رغم قرارداشتن درجایگاه نخست ...

ماسک انواع میوه ها و تاثیر آن بر روی صورت برای زیبایی فوری در یک شب مهمانی مقداری مخمر آب جو+گلاب+آب لیمورا مخلوط کنید . این فرمول زیبایی آنی بخشیده برای چند ساعت چروکهارا از بین میبرد . پنبه را به محلول آغشته کرده به پوست صورت بمالید وبگذارید روی صورت خشک شود سپس صورت را با آب ولرم بشویید و آرایش نمایید. ماسک زیبایی قبل از آرایش دو عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق روغن زیتون ویک ...

دیباچه تولید اسید های آلی به دلیل کاربرد وسیع آنها در صنایع مختلف از دیرباز مورد مطالعه و بررسی بوده است. از جمله اسیدهای آلی مورد استفاده، اسید سیتریک است که دارای مصارف متعددی در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و سایر صنایع می‌باشد که به دلیل غیرسمی بودن، اسیدیته مناسب، قابلیت بافری و . . . هر سال به مقدار %2-3 بر میزان مصرف آن افزوده می‌گردد. از اولین کشورهایی که در این زمینه ...

توليد اسيدهاي آلي به دليل کاربرد وسيع آنها در صنايع مختلف از ديرباز مورد مطالعه و بررسي بوده است. از جمله اسيدهاي آلي مورد استفاده، اسيد سيتريک است که داراي مصارف متعددي در صنايع غذايي، دارويي، بهداشتي و ساير صنايع مي‌باشد که به دليل غيرسمي بودن، اس

ضخامت پوست در نواحی مختلف بدن از 5/1 تا 4 میلیمتر متغیر است. پوست بزرگ‌ترین اندام است؛ قادر به ترمیم خودش می باشد، و به گرما، نور و لامسه از طریق پایانه‌های اعصاب و عروق خونی‌ای که در لایه داخلی‌اش قرار دارد، حساسیت نشان می‌دهد. ظاهر پوست بر اساس سلامت جسم و روح فرد متغیر است و می‌تواند بیانگر علایم بسیاری از بیماری‌ها باشد. رژیم غذایی و پوست پژوهش‌ها در مورد پوست نشان داده است ...

ایزولاسیون و فعالیت ضد قارچی وضد اومیستی آنراژین (Aerugine) تولید شده توسط pseudomonas fluorescems نوع MM-B16 باکتری MM-B16 که فعالیت شدید ضد قارچی وضد اومسیت (oomycete) را در برابر تعدادی از پاتوژن های گیاهی نشان می داد.از خاک کوهستانی کره ایزوله (جدا ) گردیده بود. بر اساس ویژگی های فیزیولوژیکی وبیوشیمیایی و آنالیز توالی DNA در ریبوزوم 165 مشخص شد که باکتری نوع MM-B16 مشابه ...

چکیده: متابولسیم پروتئین در شبکه نتیجه ای از فعالیت متابولیکی میکروارگانیزم های شبکه ای می باشد. ساختمان پروتئین ، در تعیین حساسیت آن به پروتئازهای میکروبی، در نتیجه، قابلیت تجزیه پذیری آن فاکتوری کلیدی محسوب می شود.تجزیه شبکه ای پروتئین توسط PH وگونه غالب جمعیت میکروبی تحت تاثیر قرار می گیرد. همان طوری که با جیره های PH پر-علوفه ای در گله های شیری کاهش می یابد فعالیت شبکه ای ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول