دانلود تحقیق و مقاله و پروژه دانشجویی و دانش آموزی در مورد مرغ گوشتی

تعداد 100 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع مرغ گوشتی در سایت یافت گردید:

بافت دان و عملکرد مرغ گوشتي تغذيه مهمترين امر در پرورش طيور بوده و حدود 75 تا 80 درصد هزينه توليد را شامل مي شود بنابراين با توجه به اهميت و ضرورت ان لازم است که مديريت تغذيه و کاربرد روش هاي جديد مديريتي به عنوان يک مساله مهم وجدي مدنظر پرورش دهن

عمليات طرح : شامل: 1 ساختمانها و تاسيسات هزينه‌هاي مورد نياز طبق جدول شماره 1 2 تجهيزات و تأسيسات و هزينه هاي مورد نياز طبق جدول شماره 2 3 پرسنل شاغل در طرح طبق جدول شماره 3 4 هزينه هاي جاري طبق جدول شماره 4 5 توليدات طرح طبق جدول شماره 7 6 - پيش

تزريق اسيدهاي آمينه به تخم مرغ مادران گوشتي و اثر آن بر درصد جوجه درآوري تخم مرغ هاي بزرگتر جنين هاي بزرگتري نسبت به تخم مرغ هاي کوچک دارند يک گرم تفاوت وزن تخم مرغ منجر به ايجاد 10 گرم اختلاف وزن در 56 روزگي مي شود همبستگي بين وزن تخم مر

1- خلاصه طرح : احداث و ایجاد مرغداری گوشتی ده هزار قطعه ای در زمین استیجاری که مدت زمان اجاره حداقل 10 سال می باشد. مدت زمان اجرائی طرح تا زمان بهره برداری حداکثر به مدت یکسال می باشد و از ابتدای سال دوم بهره برداری از طرح آغاز می شود. و در طول چهار سال و با احتساب یکسال اول که به عنوان تنفس در نظر گرفته می شود متقاضی می تواند ظرف مدت 5 سال وام اعطائی را به طور کامل پرداخت ...

چکیده اکنون که رشد تولیدات کشاورزی و صنعتی متناسب با نیازهای داخلی و برنامه توسعه صادرات غیر نفتی آغاز گردیده است ضروری است که همزمان با آن کیفیت نیز به عنوان یک نیاز و یک پشتوانه مورد توجه قرار گیرد. اگر بر این باور باشیم که مهمترین معیار در تولید مواد غذایی، سلامت محصول می باشد HACCP کارآمدترین آموزش برای به حداکثر رسانیدن ایمنی و سلامت غذا است. سیستم ذکر شده اختصار عبارت: ...

خلاصه طرح : کل سرمایه گذاری طرح : 1320682000 ریال سرمایه گذاری جدید طرح : 1280682000 ریال سهم الشرکه بانک در مشارکت مدنی : 760000000 ریال سهم الشرکه نقدی متقاضی : 408072000 ریال سود دوران مشارکت : 102600000 ریال ساختمان وتاسیسات : 868702000 ریال ماشین آلات و تجهیزات : 299380000 ریال پرسنل : 85476000 ریال هزینه جاری : 853253000 ریال استهلاک : 73373000 ریال ارزش تولیدات : ...

بلان بلوبژ: در کشورهای بلؤیک و فرانسه وجود دارد و جزٕء نزادهای بومی و مقاوم این کشورهاست و خاصیت ماهیچه مضاعف در این نژادها دیده میشود . رنگ بدن اغلب سفید یکدست یا بلق سیاه وسفید است . وزن گاو بالغ ۱۲۵۰کیلوگرم است ، وزن گوساله هنگام تولد ۴۸ کیلوگرم ، افزایش وزن روزانه به طور متوسط ۱.۵ کیلوگرم در روز است . گوشت این نژاد از کیفیت بسیار عالی برخوردار است و به همین علت قیمت آن از ...

ضوابط بهداشتی جایگاه طیور گوشتی: × رعایت ضوابط نظام دامداری در تاسیس مرغداری الزامیست ( جداول تدوبنی 1374 ( . × زمین محل احداث مرغداری می بایستی در مناطقی در نظر گرفته شود که از نظر زیست جوندگان ( انواع موش ) عاری یا از نظر میزان جمعیت بسیار محدود باشند. × وجود حصار در اطرلف سالنها و سایر تاسیسات به منظور جلوگیری از ورود حیوانات و افراد متفرقه الزامیست. × وجود حوضچه های ضد عفونی ...

براي رسيدن به جوجه هاي گوشتي با رشد سريع ، تخم مرغهاي قابل جوجه کشي مطلوب ، مرغهاي مادر در طول دوره توليد بايستي دائما از نظر وزن ، اندازه و همچنين وزن بدن مرغهاي مادر مولد کنترل گردند زيرا يکي از فاکتورهاي اصلي انتخاب در آميخته هاي گوشتي در سال ه

استفاده از کنجاله کلزا در جيره مرغان تخمگذار کلزا يکي از دانه هاي روغني است که از اعضاء خانواده کروسيفرا ( cruciferae ) و جنس براسيکا ( brassica ) مي باشد . اين دانه مخصوص مناطق معتدل و سردسير بوده که امروزه در اکثر نقاط دنيا در سطح وسيع ک

مروري بر کاربردهاي مواد جانبي حاصل از کارخانجات چرم و سالامبور در تغذيه طيور گوشتي ترجمه و گردآوري اکرم قره‌داغي- آرش جوانمرد بخش تحقيقات علوم دامي، مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي استان آذربايجان شرقي پست الکترونيکي: Tabriz-anrc@sonar

بخش اول : گوشت گوشت ماده پروتئيني و با ارزشي است که از عضلات حيوانات اسکلت دار تهيه و توليد مي‌شود و يکي از اصلي ترين و مهم ترين منابع تأمين کننده پروتئين با منشأ حيواني در غذاي روزانه بشر است. غدد و ساير اندام‌هاي دام مانند زبان، کبد، مغز و ... نيز

اهميت گوشت مرغ در تغذيه انسان در حال حاضر با افزايش سريع جمعيت و احتياج روزافزوني که به مواد غذايي بالاخص موادپروتئيني احساس مي شود تأمين نيازهاي غذايي انسانها در درجه اول اهميت درجوامع بشري قرار گرفته است. گزارشها نشان مي دهند که در هر ساعت 8700

چکيده تحقيق حاضر جهت بررسي اثر استفاده از گوانيدينو استات به عنوان جايگزين منبع پروتئين حيواني بر روي 180 قطعه جوجه گوشتي نر سويه ي راس 308 در غالب طرح بلوک کامل تصادفي با 3 تيمار و4 تکرار انجام شد.تيمارها شامل ،1-جيره ي بر مبناي پروتئين گياهي 2-

ارزش تغذيه اي هفت نوع محصول گوشتي ( سوسيس ) توليد شده در ژاپن خلاصه . در کشورهاي در حال توسعه مثل اردن ، ميانگين مصرف سرانه در هر سال kg 1 / 31 مي باشد . در اردن بين 2006 و 2008 يک مصرف سرانه 10% فزاينده گوشت و توليدات گوشتي وجود دارد . اين افزايش

مقدمه با رشد انفجاری جمعیت بشر در قرن گذشته ، نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی مورد احتیاج این جمعیت روبه رشد ، بیشتر احساس می شود. از بین مواد غذایی مورد نظر انسان تأمین مواد پروتئینی در دوره های مختلف رشد (از کودکی تا جوانی و پیری) از اهمیت و جایگاه ویژه و خاصی برخوردار است. در بین کشورهای مختلف جهان جمعیت جوان و روبه رشد کشور ما جای و مکان خاص دارد. که نیاز به تأمین مواد پروتئینی ...

مطالعه باکتريولوژيکي آلودگي کيسه هاي زرده در جوجه هاي گوشتي در سليمانيه عراق ترجمه و تلخيص: مهندس احمد صلاحي – سرپرست کارخانه جوجه کشي اشراق مهندس مژده موسي نژاد – عضو هيئت علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد کهنوج مقدمه : عفونت کيسه زرده (YSI

دلیل انتخاب این طرح امروزه در دنیا و ایران به علت مزایای تغذیه ای و اقتصادی تولید گوشت مرغ و تخم مرغ به طور وسیعی توسعه یافته و جانشین منابع پروتئین شده است. این مزایا به طور فهرست وار به قرار زیر است: الف) مزایای تغذیه ای و بهداشتی: میزان بالای پروتئین، ضریب هضم بالا، بافت کم در کشتارگاه و هنگام مصرف، کم بودن کلسترول و اسیدهای چرب اشباع شده و بالاخره سالم بودن گوشت از نظر محدود ...

الف- ضوابط بهداشتی جایگاه طیور گوشتی: × رعایت ضوابط نظام دامداری در تاسیس مرغداری الزامیست ( جداول تدوبنی 1374 ( . × زمین محل احداث مرغداری می بایستی در مناطقی در نظر گرفته شود که از نظر زیست جوندگان ( انواع موش ) عاری یا از نظر میزان جمعیت بسیار محدود باشند. × وجود حصار در اطرلف سالنها و سایر تاسیسات به منظور جلوگیری از ورود حیوانات و افراد متفرقه الزامیست. × وجود حوضچه های ضد ...

تغذيه گاوهاي پرواري با محتويات بستر طيور گوشتي گاوها و ساير نشخوارکنندگان، حاوي دستگاه گوارش بي نظيري هستند که امکان استفاده از ضايعات و ساير محصولات جانبي را به عنوان منبعي براي جيره غذائي آنها ، مهيا مي کند. تغذيه گاوها عمدتاً بر مبناي استفا

احداث سالن مرغداري وتاسيسات آن مقدمه ساختمانهاي مرغداري بايستي به طريقي ساخته شوند که در زمستان گرم ودر تابستان خنک باشد . رعايت اصول صحيح ساختمان وعايق بندي سقف وديوارها ووجود دستگاههاي تهويه مناسب از تراکم رطوبت جلوگيري مي کند و مانع مرط

ضوابط بهداشتي صنعت پرورش طيور گوشتي الف- ضوابط بهداشتي جايگاه طيور گوشتي 1- رعايت ضوابط نظام دامداري در تاسيس مرغداري الزاميست ( جداول تدوبني 1374). 2- زمين محل احداث مرغداري مي بايستي در مناطقي در نظر گرفته شود که از نظر زيست جوندگان (انوا

پیش گفتار: استفاده مطلوب از منابع آبی، مسئله ای است که نباید از سوی کارشناسان امور نادیده گرفته شود، زیرا وضعیت اقلیمی کشورمان اقتضا می کند که حداکثر بهره برداری از منابع آبی صورت می گیرد. برای استفاده حداکثر از این منابع در مرحله اول باید از به هدر رفتن آب جلوگیری کنیم در ایران باستان روشهائی را مورد استفاده قرار می دادند که هم اکگنون نیز در اکثر مناطق کشور مرسوم است. از جمله ...

گوشت و فرآورده هاي آن يکي از منابع پرارزش پروتئيني در ارتباط با تغذيه بشر محسوب مي گردد در کشور ما صنايع گوشت به ويژه در ده سال اخير يکي از مهمترين و مسئله سازترين صنايع غذايي به شمار مي آيد. فرآورده هاي متنوع و گوناگوني که امروز از گوشتهاي مختلف ته

کسي که در کار مرغداري به درآمد مي انديشد، بايد قبل از پايه گذاري آن، مسائل بازار و بازار يابي را در رابطه با امکانات ايستگاه يا فارم در مد نظر داشته و مورد تجزيه و تحليل قرار دهد تا به محض حصول اطمينان از با صرفه بودن کار به طرح ريزي و احداث مؤسسه ج

آنتی بیوتیک ها سالهاست که برای مقاصد دامپزشکی در حیوانات مزرعه مورد استفاده قرار می گیرند. بعضی از آنان بخصوص ترکیباتی که برای کنترل عفونت باکتریایی دستگاه گوارش بکار میروند منجر به تکامل ترکیباتی شده که در حال حاضر بطور گسترده ای مورد استفاده اند و به طور اختصاصی به عنوان محرکهای رشد فعال در دستگاه گوارش شناخته می شوند. ترکیباتی که در صنعت دامپروری استفاده می شوند به دو گروه ...

بازرسی بهداشتی گوشت پرندگان بازرسی کشتارگاهی گوشت پرندگان ومشخصات پرندگان سالم وبیمار در سالهای اخیر بر اثرترویج وتوسعه صنعت مرغداری،تولید گوشت پرندگان افزایش یافته،ولی به مسئله بازرسی گوشت پرندگان توجه کمتری شده است ومتاسفا نه مصرف گوشت های مرغ غیر بهداشتی فاجعه آفرین است. از آنجایی که بهداشت مواد غذایی از نظر بهداشت عمومی وسلامت مردم اهمیت دارد بازرسی گوشت پرندگان نیز اهمیت ...

در جامعه امروز نياز به گوشت قرمز با توجه به نياز انسان و شهر نشيني و همچنين رشد جمعيت جهان يک مسئله انکار ناپذير است . با توجه به اينکه کشور ما از نظر توليد اين محصول در سطح ضعيف مي باشد ، مي توان با استفاده از علم و به کار بستن آن با عمل توليد را ب

کلمه «پروتئين» به معناي اوليه يا اولين، مي باشد. اين نامگذاري اولين بار در سال 1217 (1838 ميلادي) توسط مولدر، شيمي دان هلندي، به کار برده شد. اين دانشمند معتقد بود که پروتئين عامل اصلي و اوليه زندگي است و بدون آن زندگي غير ممکن است، در صورتي که در ح

مقوله غذا و تغذيه فرآيند ضروري براي حفظ و ادامه حيات مي باشد و تنها تعداد معدودي از مواد غذائي از جمله گوشت خاصيت رفع گرسنگي را دارد وفرآورده هاي گوشتي از جمله سوسيس ها و کالباسهايي نيز که از انواع گوشت هستند منابع غذائي لذيذي بشمار مي آيند که ضمن ا

قسمت عمده اي از هزينه هاي سرمايه گذاري واحد پرورش طيور سرف تهيه جايگاه نگهداري مي شود و در صورتي که به اين موضوع اهميت داده نشود ممکن است بر روي طيور که حيوان آسيب پذير هستند آثار نامطلوبي بگذارد، در پرورش طيور گوشتي به علت که پرندگان حساس و در حال

مقدمه: سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي = با ظرفيت ton 3000- داراي 17 اتاق- 15 اتاق زير صفر- 12 اتاق بالاي صفر- اتاق بالاي صفر جهت نگه داري ميوه ها، رب و ... استفاده مي شود داراي ظرفيت ton 400- 150 است. درجه ي حرارت ميوه جات نسبت به نوع ميوه مت

بسمه‌تعالي پروژه درس برنامه‌ريزي توليد عنوان : بررسي توالي بهينه کارها (مساله تک ماشينه پايه) استاد راهنما : جناب آقاي دکتر احمدي گردآورندگان : عليرضا شاهبنده نجف‌آبادي8112368 عليرضا

کم خونی فقر آهن، اغلب طی یک معاینه طبی و از طریق یک آزمایش خون که میزان هموگلوبین و آهن خون را می سنجند آشکار می گردد. ● کم خونی فقر آهن چیست؟ شایعترین علت کم خونی ، فقر آهن می باشد. آهن جهت ساخت هموگلوبین لازم است. آهن اکثراً درون هموگلوبین ذخیره می شود و حدود ۳۰ درصد از آهن نیز در فریتین و هموسیدرین مغز استخوان ، طحال و کبد ذخیره می گردد. ● علت کم خونی فقر آهن چیست؟ ▪ کاهش آهن ...

امروز تغذیه ی مناسب برای ورزشکارها رو براتون گذاشتم. البته مختص بسکتبال نیست. نیازهای پروتیینی در ورزشکاران بیش از افراد عادی است. البته مصرف گوشت و منابع غذایی حیوانی راحت تر پروتیین بدن را تامین می کند. اما توصیه می شود که تا حد امکان این نیاز از منابع گیاهی و به اصطلاح سبز تامین گردد تا با خوردن گوشت حیوانی. از منابع پروتینی گیاهی می توان به این موارد اشاره کرد: حبوبات، دانه ...

آویشن Thymus vulgaris ‏ مقدمه تیموس - نام علمی آویشن – به احتمال زیاد از واژه‌ای یونانی به معنای جرات و یا عبارتی که مفهوم آن پاکیزگی و یا ضدعفونی کردن است، ریشه گرفته است. در عصر شوالیه‌گری و سلحشوری بر روی جامه‌ی شوالیه‌های تصویر آویشن گلدوزی می‌کرده‌اند، تا در هنگام مسابقات سواری با نیزه به آنها جرات و شهامت ببخشد. دسته‌هایی از آویشن را برای پاکیزگی هوای داخل ساختمان ...

کشتار طيور بازرسي بهداشتي گوشت پرندگان بازرسي کشتارگاهي گوشت پرندگان ومشخصات پرندگان سالم وبيمار در سالهاي اخير بر اثرترويج وتوسعه صنعت مرغداري،توليد گوشت پرندگان افزايش يافته،ولي به مسئله بازرسي گوشت پرندگ

آنزیم چیست؟ خصوصیات آنزیمها عبارتند از : -از جنس پروتئین هستند، - به عنوان کاتالیست عمل می کنند، - به صورت طبیعی یافت می شوند، و بسیار اختصاصی عمل می کنند. آنزیمها پروتئینهایی با ساختمان مولکولی سه بعدی بسیار پیچیده اند که تحت شرایط واکنشی خاصی ( از نظر درجه حرارت ،PH و رطوبت) و فقط روی سوبستراهای اختصاصی خود عمل می کنند. این مواد کاتالیستهای طبیعی کارآمدی هستند که درتمامی ...

آموزش پرورش خیار گلخانه ای(درختی) اسکلت بخشی از گلخانه است که پوشش پلاستیکی یا شیشه ای را نگه میدارد. اسکلت گلخانه باید محکم و سبک بود و در عین حال ارزان و با دوام باشد و تا حد امکان سایه کمتری داشته باشد. در حال حاضر اسکلت گلاخنه را بیشتر با آهن گالوانیزه و یا آلومینیم می سازند و در بعضی موارد از چوب هم استفاده میشود که هم ارزانتر است و هم ساخت آن آسانتر است، ولی این اسکلتها ...

گاو پستانداری است سم‌دار، نشخوارکننده و تهی‌شاخ از راسته زوج‌سُمان، از خانواده گاوسانان (Bovidae). ساختار بدنی پستانداری علفخوار است و معده‌اش مانند دیگر نشخوارکنندگان چهار قسمتی و شامل سیرابی، نگاری، هزارلا و شیردان می‌‌باشد.[1] در آرواره فوقانی گاو دندانهای پیشین و نیش وجود ندارند و فقط دندانهای آسیا وجود دارند و برعکس دندانهای پیشین ونیش درفک تحتانی موجودند. دندانهای نیش ...

در حیوانات این بیماری از زمانهای بسیار قدی موجود داشته ، جراحاتی که در استخوانهای اجساد مومیایی مصریان قدیم مشاهده شده ثابت می کند که این بیماری بیش از دو هزار سال قبل وجود داشته است . اما تا اوائل قرن نوزدهم انرا با بیماریهای مختلف اشتباه مکردند. عده ای از مولفان قدیم سل را بیماری واگیردار می دانستند و عده ای دیگر آنرا نوعی تومور بدخیم غیر عفونی می پنداشتند و بالاخره در سال ...

آقایان به عنوان یک پدر رل مهمی را بعهده دارند . پدران باید در نظرداشته باشند که سلامتی و آرامش همسرشان به کمک آنها بستگی دارد . محیط آرام و مسرت بخش خانه در رشد و سلامت فرزند آینده شان بسیارموثر است سلامت جسم و روح و رشد احساسات مادری در زن بستگی فراوانی به گرمی و صمیمیت و حمایت شوهر در دوران حاملگی دارد پدران با مهربانی و توجه زیاد به همسر خود می توانند محیطی آرام و پر از محبت ...

تاريخچه وضعيت توليد مواد غذايي در دنياي امروز بخصوص در کشورهاي جهان سوم يکي از مسائل بغرنج اجتماعي به شمار مي رود و طبق پيش بيني اين مسئله در آينده نزديک توليد اشکالات و تنش هاي اجتماعي بيشتري خواهد بود زيرا روز به روز به ويژه در کشورهاي ف

مقدمه : اردکان در لغت به معنای مکان مقدس ریشه در تاریخ کویر ایران داشته و دارد . قصه کویر تشنه و آب ، همان حدیث آشنا ولی نامکرر طلب تضرع عاشقی است به درگاه معشوق . همان فرهاد است در پی شیرین . فرهاد در عشق شیرین بیستون راکنده و کویر در عطش آب قنات را . آب روح کویر است و قنات رشته اتصال این دو . اگر قنات را از کویر بردارند کویر می میرد . کویریان نه تنها نومیدی و مرگ را در دل ...

قسمت عمده اي از هزينه هاي سرمايه گذاري واحد پرورش طيور سرف تهيه جايگاه نگهداري مي شود و در صورتي که به اين موضوع اهميت داده نشود ممکن است بر روي طيور که حيوان آسيب پذير هستند آثار نامطلوبي بگذارد، در پرورش طيور گوشتي به علت که پرندگان حساس و در حال

نقش پروتئین ها در رژیم غذایی یادآوری ویژگیهای فیزیکو– شیمیایی پروتئین ها متابولیسم اسید های آمینه مقدار مورد نیاز پروتئین برای یک ورزشکار منابع غذایی پروتئین ها جایگزینی مواد غذایی پروتئینی: جایگزین های (معادلین) موادغذایی لبنی: ارزش مقایسه ای پروتئین های حیوانی و گیاهی: نسبت پروتئین های حیوانی به گیاهی: نقش پروتئین ها در کار عضلانی: نقش پروتئین ها در رژیم غذایی پروتئین ها مواد ...

چکیده این تحقیق به منظور برآورد وراثت پذیری نتاج از میانگین والدین و همبستگی های فنوتیپی بین نتاج و خویشاوندان پدری و مادری و بین خویشاوندان و برآورد وراثت پذیری از طریق همبستگی های فنوتیپی بین نتاج و خویشاوندان و برادران و خواهران تنی در چهار نژاد کبوتر ایرانی با نامهای:کبود-تیزپر-کوهی وپروازی انجام شد.برای برآورد وراثت پذیری از ضریب تابعیت نتاج از والدین برای صفت وزن زنده ...

مورفولوژي اندام هاي گياهي Plant morphology مطالعه شکل و ساختار يک موجود زنده يا قسمت هاي مختلف آن با تأکيدي ويژه بر اشکال خارجي آن را مورفولوژي يا ريخت شناسي گويند. مورفولوژي اساس رده بندي گياهي است. گياهان دانه دار (Spermatophytes) بطور کلي دار

لواشک و آلوچه فرآورده هايي هستند که از گوشت برخي انواع ميوه پس از عمليات هاي جداسازي ، شستشو ، پخت..... و افزودن مواد اختياري مجاز مانند نمک ، شکر و اسيدهاي آلي توليد مي گردند . اين محصولات غالبا از ميوه هاي درجه 2 ( که بازار پسندي کمتري دارند ) و

قارچ صدفي مقدمه قارچ صدفي از جمله ي گياهاني است که اندام سبز رنگ ندارد که نمي تواند عمل فتوسنتز انجام دهد يعني جزو گياهان اوليه است که نمي تواند عمل غذاسازي را انجام دهد. پس بنابراين براي اين عمل به کليه واسطه هايي براي انجام عمل غذاسازي احتياج

موقعیت جغرافیائی شهرستان اردکان : شهرستان اردکان به عنوان پهناورترین شهرستان استان یزد ، در شمال این استان و در قلب کویر مرکزی ایران در مسیر بزرگراه تهران – بندرعباس قرار گرفته است ، این شهرستان از طرف شمال و شمال غربی به ناحیه کویر جندق و دشت طبس و نائین و از طرف مشرق و جنوب شرقی به کویر مرکزی ایران و شهرستان یزد و از طرف جنوب و مغرب به شهرستان میبد و باتلاق گاوخونی و کوههای ...

تغيير روش مصرف گوشت و عوامل موثر بر آن گوشت ومشتقات آن ،مواد غذايي مرغوبي به شمار مي روند که خوردن آنها مي تواند باعث بروز عادات غذايي مختلفي براي مصرف کنندگان شود که برخي از اين عادت هاي غذايي مي توانند مشکلات اقتصادي وبهداشتي براي مصرف کنندگ

(soy bean) سوياي علوفه اي مقدمه: کشاورزان نيمه شرقي چين شمالي در دوران حکومت سلسله شانگ (110- 1700سال قبل از ميلاد مسيح) يا احتمالاً مدت ها قبل از اين تاريخ سويا، (L) Glycine max را اهلي کردند. چندين هزار سال است که مردم آسياي شرقي از سويا برا

منجمد سازي منجمدسازي يک نوع عمليات واحد است که در آن دماي ماده غذايي به پايين تر از نقطه انجماد کاهش يافته و آب به بلورهاي يخ تغيير شکل مي دهد. با تبديل آب به يخ و تغليظ مواد محلول در قسمت يخ نزده آب از فعاليت آبي ماده غذايي کاسته مي شود. براي ا

تحقيق بر روي اثر پردازش فشار بالا ( HPP) بصورت کوتاه مدت بر روي غير فعالسازي Listeria innocua بخوبي اثر روي بافت و ريز ساختارها صورت پذيرفت. اکسيداسيون چربي، رنگ و فلور باکتريايي بخوبي مطالعه شده است. HPP در فشار 900-700 براي 10 ثانيه غير فعالسازي

ساختمان پيچيده و شگرف بدن آدمي که نشان کمال آفرينش و قدرت خلاقه خالق متعال مي‌باشد آن چنان منظم و آن چنان دقيق است که اگر کوچکترين اختلال در يکي از ارگانها بوجود آيد بدن را دچار ناراحتي و رنج و بيماري مي‌نمايد و چون قدرت دفاعي و نيروي حياتي بدن بايد

مقدمه : زيتون درختي هميشه سبز با نام علمي olea europaea و از خانواده oleaceae و از قديمي ترين گياهان منطقه مديترانه و بويژه خاورميانه است در مورد زيتون ، عقايد در زمينه رويشگاه اصلي ، متفاوت است ، عده اي اصل آن را از ايتاليا مي دانند و معتقدند از آن

مقدمه هر موجود زنده برای رشد و ادامه زندگی و انجام اعمال حیاتی لازم، احتیاج به جذب مرتب موادی بنام غذا دارد، غذایی کع انسان مصرف می کند باید از موادی مانند چربی، لگوسید، پروتئین ، ویتامین و آب تشکیل شده باشد. از غذاهایی که روزانه مصرف می کنیم انرژی بدست می آید .بطور معمول 50 تا 60 درصد انرژی از کربوهیدرات ها 15 درصد از پروتئین ها و 35 تا 45 درصد از چربی ها تأمین می گردد. تغذیه ...

چکیده تحقیق حاضر به بررسی و شناخت نیازهای آموزشی - ترویجی کیویکاران استان مازندران (شهرستانهای تنکابن و چالوس) پرداخته است. این تحقیق از نوع کاربردی و به روش توصیفی، همبستگی می باشد که شیوه اجرای آن به صورت میدانی و با استفاده از پرسشنامه صورت گرفته است. جامعه آماری این تحقیق شامل 7132 نفر از کیویکاران شهرستانهای تنکابن وچالوس در سال زراعی 1385-1384 می باشد و در همین راستا جمعیت ...

بنام خداوند بخشنده مهربان «و یزکیهم و یعلمهم الکتاب و الحکمه» با حمد و سپس فراوان از خداوند متعال که بدون یاری او نفسی را نتوانیم و امید آن دارم که لحظه‌ای مرا به خود واگذارد و با صلوات بر حضرت محمد (ص) و خاندان ایشان، که همواره دانش و خرد را برترین زینت و میت معرفی نموده‌اند، مجموعه حاضر راکه حال چندین سال سابقه کار، تحقیق و تدریس در زمینه علوم و صنایع گوشت می‌باشد، به صورت ...

تاریخچه پیاز یکی از سبزیهای مهم و مشهور دنیا است . این سبزی در بیشتر نقاط دنیا کشت می شود . پیاز گیاه بومی جنوب غربی آسیا و احتمالا مربوط به ناحیه ای بین فلسطین و هندوستان و یا منطقه شرق مدیترانه می باشد . بعضی ایران را موطن اصلی پیاز می دانند ، از زمانهای بسیار قدیم پیاز کشت می شده است و مردم به خصوصیات این سبزی پی برده اند . تاریخچه استفاده از آن به عنوان غذا به زمانی می رسد ...

اتحادیه شرکت های تعاونی روستایی معرفی شرکت: این اتحادیه به منظور تهیه و تدارک کالاهای مورد نیاز شرکت های عضو، اعم از لوازم خانگی، بهداشتی، مصرفی،آرد، کالاهای کوپنی، نهادهای کشاورزی از قبیل کود شیمیایی، سموم دفع آفات نباتی و بذرهای اصلاح شده تاسیس شده است. این اتحادیه در سال 1345 با سرمایه اولیه 460870000 ریال و تعداد پرسنل 10 نفر بنا نهاده شد. مرکز اصلی این اتحادیه شهر اردستان و ...

مسمومیت غذایی بر اثر خوردن غذای آلوده یا زیاد خوردن ایجاد می‌شود. علایم آن بیشتر با درگیری دستگاه گوارش همراه است و شدت این بیماری طیف گسترده‌ای دارد. گاهی آن‌قدر خفیف است که نیاز به اقدامات درمانی ندارد و گاهی در کودکان زیر 1 سال، افراد پیر و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف آن‌قدر شدت می‌یابد که جان آن‌ها را تهدید می‌کند. معمولاً مسمومیت غذایی از چند ساعت تا چند روز ادامه می‌یابد ...

گاو ها و ساير نشخوار کنندگان، حاوي دستگاه گوارش بي نظيري هستند که امکان استفاده از ضايعات و ساير محصولات جانبي را به عنوان منبعي براي جيره غذايي آنها مهيا مي کند. تغذيه گاوها بيشتر بر مبناي استفاده از محصولات فرعي و ساير مواد مغذي هستند که بطور انحص

پسته نام علمی و مقدمه : P.U.L تنها گونه از میان 11 جنس پسته است که تولید دانه های خوراکی می نماید ملیت آن آسیای غربی و صغیر بوده و گونه های وحشی آن نیز موجود می باشد در نواحی گرم و خشک این نواحی پسته معرفی شده به اروپا در دوره کلیسا (ابتدای مسیحیت ) سرویس اکتشافات گیاهی USDA معرفی کننده پسته بود به امریکا در سال 1890 و پسته معرفی شده به کالیفرنیا در 1904 در ایستگاه شناخت گیاهان ...

مقدمه­ نقش تغذیه سالم در تامین سلامت انسان بر هیچ کس پوشیده نیست.انسان امروزی با پیشرفت تکنولوژی وبکارگیری همه علوم وفنون سعی در حفظ سلامت وماندگاری خود دارد؛ گواینکه استفاده نامناسب ازتکنولوژی برای سلامت وبقای انسان خطرسازمیباشد, ولی هدف عمده تامین وحفظ سلامت انسان است. استفاده ازروشهاوراهکارهای نوین درتامین وبهبودوضع تغذیه بشرضمن ایجاداشتغال ,سلامت انسان را فراهم میاورد. دراین ...

افزودنیهای غذایی افزودنیهای غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق می شود که بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد غذایی می شود. افزودنیهای غذایی به دو دسته عمد و غیر عمد تقسیم می شوند. مواد افزودنی غیر عمد به نوبه خود می توانند ناشی از انجام یک فرایند باشد به عنوان مثال هنگامی که از حلال ...

نقش مواد معدنی بدن دید کلی املاح در همه جا خاک ، آب ، گیاه و بدن انسان وجود دارند. در بدن ما نیز انواع مختلفی از آنها موجود است که به اسخوانهایمان استحکام می‌بخشند و حیات سلولهای بدنمان را تأمین می‌کنند. املاح مورد نیاز بدن انسان املاح مود نیاز بدن ما به دو دسته عمده تقسیم می‌شوند: املاح کلی (ماکرو( املاح جزئی (میکرو( تفاوت این دو از اسمشان معلوم است. املاح کلی به میزان بیشتری ...

) استانداردهای غذایی استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO ...

رعایت چند نکته در انجماد مواد غذایی 1- انجماد، بهترین نحوه نگهداری مواد غذایی بوده و موجب متوقف شدن فعالیت میکرب ها می شود. 2- با استفاده از یخچال های خانگی می توان موادغذایی منجمد را حداکثر تا سه ماه نگهداری کرد. 3- بعضی از غذاهای منجمد را می توان به طور منجمد طبخ کرد. این عمل موجب تسریع و صرفه جویی در وقت و حفظ رنگ و طعم موادغذایی می شود. 4- سبزی ها را قبل از انجماد، توسط بخار ...

مقدمه توکسوپلاسموز عبارت است از یک عفونت تک یاخته ای که در انسان ها و بسیاری از گونه های پستانداران و پرندگان ایجاد می شود. چندنوع در انسانها رخ می دهد: توکسوپلاسموزما در زادی( از مادر دچار عفونت به کودک متولد نشده اش منتقل می گردد). توسکوپلاسموز چشمی( ریتنو کوروئیدیت نیز خوانده می شود که معمولاً حاصل توکسوپلاسموز مادر زادی است ولی علائم ممکن است در 40-20 سالگی ایجاد شوند) ...

راهکارهاي جديد در پيشگيري و درمان کوکسيديوز با وجود آمدن مرغداري‌هاي متراکم وصنعتي به شکل امروزي ، کوکسيديوز نيز به عنوان يکي از بيماريهاي مهم از نظر اقتصادي شناخته شد.عليرغم پيشرفت هاي زيادي که در رابطه با پيشگيري و درمان کوکسيديوز از ?? سال گ

انتخاب مواد تشکیل دهنده پایه ای است برای تولید انواع کالباس و سوسیس ها، با کیفیت استاندارد و ثابت. از میان گوشت گاو، گوشت گوساله و خوک، برای تولید، مهم ترین گوشت اصلی تشکیل دهنده مواد کالباس ها و سوسیس ها گوشت گوسفند، گوشت مرغ و پرندگان اهلی و انواع دیگر گوشت با هم، هستند. یک بخش از مواد خام گوشت، چنذین عنصر غیرگوشتی مانند نمک برای دودی کردن، شکر، و ادویه جات است که استفاده از ...

تهیه غذای معمولی در این طبقه بندی می تواند یک تکه نان، حدود 28 گرم حبوبات باشد. اگرچه برخی از افراد این نوع غذاها را0020به عنوان غذاهای چاق کننده درنظر می گیرند، اما به واقع چیزهایی که برروی آنها اضافه می شود ماننده کره یا سس، کالری زیادی را دارد. پیشنهاداتی برای داشتن حبوبات بیشتر در رژیم غذایی شما: برنج قهوه ای به سوپ اضافه کنید مقدار نان رلتی و یا نان ساده را چک کنید و نانی ...

رساني پزشکان ايران پايگاه اطلاع چاقي و اضافه وزن مسلماً با فشارخون بالا ارتباط دارد. شيوع اين مشکل در افراد جوان دچار اضافه وزن دو برابر و در افراد مسن و چاق 50 درصد بيشتر از افراد داراي وزن طبيعي است. در مردان به ازاي هر 10 درصد افزايش وزن، فشا

کم خونی فقر آهن، اغلب طی یک معاینه طبی و از طریق یک آزمایش خون که میزان هموگلوبین و آهن خون را می سنجند آشکار می گردد. ● کم خونی فقر آهن چیست؟ شایعترین علت کم خونی ، فقر آهن می باشد. آهن جهت ساخت هموگلوبین لازم است. آهن اکثراً درون هموگلوبین ذخیره می شود و حدود ۳۰ درصد از آهن نیز در فریتین و هموسیدرین مغز استخوان ، طحال و کبد ذخیره می گردد. ● علت کم خونی فقر آهن چیست؟ ▪ کاهش آهن ...

مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 2-1 فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد. 3-1 ...

1. گندم 2. جو 3. صیفی جات 4. سبزیجات مجتمع طلای سبز قم؛ دارای 4 فاز مستقل می باشد. فاز 1) احداث مجتمع کشت و صنعت هیدروپونیک 1. مجتمع بوتن آرمه هیدروپونیک 2. کانکس سیار هیدروپونیک فاز 2) احداث کارخانه دستگاه وماشین آلات هیدروپونیک 1. جمع آوری و ایجاد نسل 2 قلوزا 2. بهترین نسل کشی 3. بهترین نژاد سیستم گوشتی 1. گاو 2. گوسفند 3. بز 1. گاو شیری 2. گوساله 3. میش و بز فاز 3) احداث ...

آوندها از سلولهای دوکی شکل کامبیوم تشکیل می شوند و از آنها کوچکتر هستید . طول آوند به طور متوسط کمتر از 1 میلی متر می باشند . قطر آوندها بین 10 تا 200 میکرون هستش که در صورت بیشتر بودن از 200 میکرون با چشم غیر مسلح دیده میشن . آوندها 7-23 % حجم چوب را تشکیل می دهند . آوندها انتهای بازی داشته و به صورت سر به سر به هم متصل هستند و در محل اتصال آوندها به هم دریچه آوندی وجود دارد که ...

استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوین می شوند. این ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول