دانلود تحقیق و مقاله و پروژه دانشجویی و دانش آموزی در مورد نوشابه های گازدار

تعداد 100 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع نوشابه های گازدار در سایت یافت گردید:

کلیاتی در مورد نوشابه‌های غیرالکلی گازدار: مواد تشکیل دهنده نوشابه‌ های غیر الکلی گاز دار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانس‌ها، مواد پایدارکننده،‌ رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی. نوشیدنی‌های غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیم‌بندی می‌کنند: آبهای آشامیدنی- آبهای درمانی- شیر بعنوان نوشابه‌های گازدار از مواد مصنوعی و نوشابه‌های گازدار از مواد ...

تاريخچه نوشابه : تاريخ نوشابه اساساً به زماني بر مي گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشيدني توانست موادي چون طعم دهنده ها و شيرين کننده ها به اب اضافه کند . اگر چه تاريخ پيدايش آن به درستي روشن نيست ولي تصور مي شود ابتدا در خاور ميانه و به ويژه در نواح

متاسفانه مصرف فراوان نوشابه های گازدار مدت هاست آسیب های فراوانی به سلامت جسمی مردم وارد کرده به نحوی که به دلیل نابودی کلسیم موجود در بدن بخاطر مصرف نوشابه های گاز دار و عدم مصرف لبنیات خصوصا شیر و دوغ هم اکنون در ایران بیش از 5 میلیون نفر مبتلا به بیماری مرگبار اما خاموش پوکی استخوان هستند و از هر 100 زن ایرانی بالای 50 سال 70 نفرشان دچار عارضه پوکی استخوان هستند که همه ساله ...

بررسي بازار طرح مقدمه در کشور ما به صنعت مونتاژ و بسته بندي و در کل به صنايع تبديلي چندان توجهي نگرديده است. اما با تغيير ديدگاههاي در سالهاي اخير به بسته بندي کالاهاي توليد داخل تا حدودي توجه شده است. در گذشته شاهد موارد بسياري بوده ايم ک

- آزمون را تحت شرایط های یکسان و در یک زمان و روز یکسان انجام دهید. 2- 5 ساعت قبل از انجام دادن آزمون، غذای سنگین نخورید. توصیه می شود 2 تا 3 ساعت قبل از انجام دادن آزمون یک ساندویچ کوچک میل شود. 3- 24 ساعت قبل از آزمون مشروبات الکلی نخورید. 4- شبها خوب و به اندازه کافی بخوابید (بین 6 تا 8 ساعت). 5- سیگار نکشید و یک ساعت قبل از انجام دادن آزمون، قهوه، چای و نوشابه گازدار مصرف ...

چکیده دوغ کره محصول جانبی فرآیند کره زنی است که به دو صورت شیرین و ترش وجود دارد که از نظر ارزش غذایی و ترکیب شیمیایی، واجد کلیه مواد جامد شیر به استثناء چربی می باشد. دراین تحقیق سعی برآن است که از دوغ کره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیری استفاده گردد بنابر تحقیقات دانشمندان و محققین کشورهای پیشرفته، خصوصاً در دهه اخیر مبنی بر خواص غذایی و بویژه خصوصیات دارویی فراوانی که این فرآورده ...

نکاتی چند در مورد روشهای صحیح مطالعه بارها شنیده ایم که دانش آموز یا دانشجویی می گوید : (( دیگرحال و حوصله خواندن این کتاب را ندارم )) یا ((آنقدرازاین کتاب خسته شده ام که قابل گفتن نیست)) ویا ((هرچقدرمیخوانم مثل اینکه کمتر یاد می گیریم)) ویا ((10 بار خواندم و تکرار کردم ولی بازهم یاد نگرفتم))به راستی مشکل چیست ؟ آیا برای یادگیری درس واقعا" باید 10 بار کتاب را خواند ؟ آیا باید ...

مقدمه - نوع محصول: نوع محصول کارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت 14-10 درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت 70-60 درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت 285 سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد. بطری مذبور دارای ارتفاع 240 میلیمتر و قطر 57 میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 میلیمتر چشبانده خواهد شد. آبمیوه تولیدی ...

مقدمه - نوع محصول: نوع محصول کارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت 14-10 درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت 70-60 درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت 285 سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد. بطری مذبور دارای ارتفاع 240 میلیمتر و قطر 57 میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 میلیمتر چشبانده خواهد شد. آبمیوه تولیدی ...

آشاميدني‌ها مقدمه تعداد زيادي از آشاميدني‌ها به منظور برطرف کردن نيازهاي تغذيه مصرف نمي‌گردند، بعضي از آنها براي رفع عطش و تعدادي محرک هستند. هر کدام از اين آشاميدني‌ها اهميت فراواني دارند، زيرا از اجزاء تشکيل دهنده غذايي ساخته مي‌شوند و هم تا

نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می گویند. در اکثر مناطق کانادا، به نوشابه پاپ می گویند. معمولاً پاپ، نوشابه ایست که درون بطری ...

تغذيه مناسب يکي از ارکان سلامت ونشاط نوجوانان مي‌باشد و با توجه به اهميت خاص سلامت نوجوانان و جايگاه مهمي که اين گروه درخانواده و جامعه دارند لازم است به انتخاب موادغذايي مناسب ، زمان و ميزان مصرف و سن تغذيه آنها توجه کافي مبذول شود و توجه بدان حائز

ارزيابي نياز نرمال به آب دريافت آب براي حيات لازم است و حتي ضروري تر از انرژي است، زيرا اگر بدن قادر است بدون دريافت غذا چندين هفته زنده بماند ، بدون دريافت آب نمي تواند بيش از چند روز به زندگي ادامه دهد.« ونسان» عقيده دارد: پيري و چروکيدگي ناشي ا

معرفي کارخانه زمزم گرگان شرکت زمزم گرگان در تاريخ 26/4/1352 تاسيس و تحت شماره 346 در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت رسيده و در حال حاضر شرکت زمزم گرگان يکي از شرکت‌هاي گروه صنايع آشاميدني و تحت پوشش سازمان صنايع غذايي و آشاميدني بنياد مستضعفان انقلاب اسلا

موضوع : علم تکنولوژي مواد فصل اول طبقه بندي مواد کار 1- طبقه بندي مواد کار 1-1- تعريف تکنولوژي مواد: علمي که درباره استخراج، تصفيه، آلياژ کردن، شکل دادن، خصوصيات فيزيکي، مکانيکي، تکنولوژيکي، شيميايي و عمليات حرارتي بحث مي‌کند، تکنولوژي

شیوه درمان در صورت مشخص بودن علت استئوپروز باید آن را درمان کرد. هدف از درمان ، جلوگیری از پیشرفت بیماری و کمک به بهبود آن می‌باشد. تغییر در رژیم غذایی ، مواد پروتئینی ، کلسیم مکمل ، املاح و ویتامین‌ها و مخصوصا ویتامین D باید، مقدار کافی از راه غذایی و دارویی به این بیماران داده شود. کلسی تونین ، از دست دادن استخوان را مهار می‌کند. تجویز استروژن یا استروژن همراه با پروژسترون و ...

نشانگان روده تحریک پذیر (IBS) یکی از شایع ترین بیماری های گوارشی است. این بیماری بیشتر زنان را گرفتار می کند. تخمین زده می شود که بیش از 70 درصد مبتلایان آن زن باشند. روده تحریک پذیر (که با نام های دیگری مثل کولیت عصبی یا کولیت اسپاستیک خوانده می شود) باعث دوره های عود کننده یبوست یا اسهال (یا یبوست و اسهال متناوب) همراه با دردهای چنگه ای شکمی، نفخ و خروج گاز از روده می شود. ...

فصل اول آب : اولين ماده حياتي و ضروري خوراک موجودات زنده آب است . آب بدن درسه محيط درون سلولي ، بيرون سلولي (ميان بافتي) و پلاسما (خون) راتشکيل مي‌دهد آب محيط مناسبي براي حلاليت ويتامين‌ها و املاح و انتقال آنهاست و پس از اکسيژن (ازن

علم تکنولوژي مواد فصل اول طبقه بندي مواد کار 1- طبقه بندي مواد کار 1-1- تعريف تکنولوژي مواد: علمي که درباره استخراج، تصفيه، آلياژ کردن، شکل دادن، خصوصيات فيزيکي، مکانيکي، تکنولوژيکي، شيميايي و عمليات حرارتي بحث مي‌کند، تکنولوژي مواد گفته

شير و لبنيات از 4 هزار سال قبل از ميلاد به عنوان غذايي مهم شناخته شده بودند. نقش هاي سنگ هاي غارهايي که انسان هاي اوليه در آن زندگي مي کردند، مراحل آماده سازي و مصرف شير و لبنيات را به تصوير در آورده اند. در کتاب هاي مقدس نيز به مومنان وعده باغ هايي

ميليون ها نفر از مردم،رژيم هاي غذايي دقيقي را مراعات مي کنند.پژوهشهايي که در زمينه تغذيه صورت گرفته،به ما مي آموزد که بدن ما نمايانگر نحوه تغذيه است.بنيه جسماني،مقاومت در برابر بيماري،قد و حتي طول عمر ما ارتباط نزديکي با غذاهاي مصرفي مان دارد. توج

ماءالشعير از جمله نوشيدنيهايي است که به گفته متخصصان وکارشناسان تغذيه خواص زيادي به بدن ميرساند. شرکت بهنوش جزو اولين شرکتهاي ايراني است که به توليد ماءالشعير در ايران پرداخت. پروسه توليدي ماءالشعير در ايران منحصر به فرد است.در تمام دنيا آب جو

صنعت آبميوه در کشور ما و در بازار مصرف ، جوان و نوپاست و مردم تصور دارند که مصرف آبميوه تنها مخصوص مناطقي است که به ميوه تازه دسترسي ندارند ، با توجه به اينکه مي توان با ا استفاده از برخي افزودني هاي مجاز و در تمام فصول سال با شرايط کاملاً بهداشتي آ

انسان‌ها برای سلامتی خود احتیاج به آشامیدن آب سالم دارند. آب سالم آبی است که نه بو داشته باشد و نه مزه و باید زلال هم باشد آب سالم از حیاتی ‌ترین نیازها می ‌باشد بعد از اکسیژن جهت ادامه ‌ی زندگی، آب از جمله اساسی ‌ترین و اجتناب ناپذیرترین ملزومات زندگی تلقی می ‌گردد. ولی متاسفانه دسترسی به آب سالم و گوارا و دور از آلودگی، در مسیر حرکت و حتی در محل اقامت، همواره امکان ‌پذیر نیست. ...

دوره نوجوانی دوره انتقال از کودکی به جوانی است که با جهش رشد جسمی و بلوغ توام است. بنابراین تغذیه این دوران از نظر رشد اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که یکی از مشکلات عمده تغذیه‌ای در این دوران وجود باورهای غلط غذایی است، لذا اصلاح باورهای غذایی آنها از طریق رسانه‌های گروهی از اهمیت بسزایی برخوردار است. برای دستیابی به جامعه‌ای سالم و خلاق و پویا باید آموزش تغذیه‌ای در همه ابعاد آن ...

روزه واقعى. الصائم فى عباده و ان کان فى فراشه ما لم یغتب مسلما. (11) روزه دار مادامى که غیبت مسلمانى را نکرده باشد همواره در عبادت است , اگر چه در رختخواب خود باشد ماه رمضان نهمین ماه از ماههای قمری و بهترین ماه سال است. واژه رمضان از ریشه «رمض» و به معنای شدت تابش خورشید بر سنگریزه است. می‌گویند چون به هنگام نامگذاری ماه های عربی، این ماه در فصل گرمای تابستان قرار داشت، ماه ...

رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده از رنگها برای اسجاد فرآورده های جدید و یا بهبود کالا امری ...

فشار خون چیست؟ سرخرگها خون را از قلب به دیگر نقاط بدن می‌رسانند. برای آنکه خون بتواند در این عروق به جریان در آید، نیاز به فشار مناسبی دارد. این فشار جریان خون در سرخرگهای بدن یعنی فشاری که در هر انقباض عضله قلب در اثر برخورد خون به دیواره سرخرگ وارد می‌شود، فشار خون نام دارد. هنگامی که سرخرگهای بزرگ ، قابلیت ارتجاع و استحکام طبیعی خود را از دست بدهند و عروق کوچک ، نیز باریکتر ...

درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) 047/241/19 هزار ...

شیر و لبنیات از 4 هزار سال قبل از میلاد به عنوان غذایی مهم شناخته شده بودند. نقش های سنگ های غارهایی که انسان های اولیه در آن زندگی می کردند، مراحل آماده سازی و مصرف شیر و لبنیات را به تصویر در آورده اند. در کتاب های مقدس نیز به مومنان وعده باغ هایی که نهرهای شیر در آن روان است، داده شده که نشان دهنده اهمیت شیر برای مردم آن زمان است. امروزه اهمیت مصرف کافی شیر به خوبی ثابت شده ...

دی‌اکسید کربن گازی بی‌رنگ می‌باشد که تنفس آن در غلظت‌های بالا باعث ایجاد مزه ترش در دهان و احساس سوزش در بینی و گلو می‌شود (عمل خطرناکی که در آن احتمال خفه شدن شخص بالاست). این اثر ناشی از حل شدن در بزاق دهان و تولید محلول اسیدی ضعیفی به نام اسید کربونیک می‌باشد. مولکول دی‌اکسید کربن خطی و دارای دو پیوند دوگانه بین کربن و دو اتم اکسیژن می‌باشد. ماده‌ای غیر قطبی می‌باشد و در دمای ...

انسان‌ها براي سلامتي خود احتياج به آشاميدن آب سالم دارند. آب سالم آبي است که نه بو داشته باشد و نه مزه و بايد زلال هم باشد آب سالم از حياتي ‌ترين نيازها مي ‌باشد بعد از اکسيژن جهت ادامه ‌ي زندگي، آب از جمله اساسي ‌ترين و اجتناب ناپذيرترين ملزومات زن

بررسی روش های تصفیه آب خانگی و کاربرد آنها دستگاههای تصفیه آب خانگی برای حذف یا کاهش مواد زائد آب آشامیدنی بکار میروند. این مواد عمدتا عبارتند از : الف) سختی آب ب) کلر و ترکیبات بیماریزای کلر ج) فلزات سنگین د) آلودگی های میکربی در زیر به بررسی این پارامترها و روشهای تصفیه آن ها می پردازیم : ۱)مواد زائد آب الف) سختی آب [۱] املاح موجود در آب موجب بالا رفتن سختی آب می شوند تماس آب ...

مصرف کنندگان به طور روز افزون برای مسایلی همچون کیفیت، بهداشت و ایمنی مواد غذایی که می خورند یا می آشامند، اهمیت بیشتری قایل می شوند. تضمین کیفیت و سلامت به عنوان مساله ای کلیدی برای رقابت در صحنه صنایع غذایی و بقای شرکتهایی همچون تولید کنندگان مواد غذایی و شرکتهای تجاری حایز اهمیت می باشد. بنابراین مدیریت ریسک برای تمامی کسانی که در زنجیره تولید مواد غذایی دخیل هستند، از ...

شرکت سهامی خاص گیلان سویا در سال 1371 تاسیس گردید. این شرکت با داشتن بیش از یک دهه فعالیت، یکی از مجهزترین واحدهای صنعتی تولید انواع ماکارونی، اسنک و نوشابه گازدار می باشد، در اواخر سال 1378 همزمان با راه اندازی خط تولید نوشابه گازدار در بطری یکبار مصرف(PET) و نیز راه اندازی دستگاه بطری ساز(PET) با هدف تولید و عرضه نوشابه با کیفیت رسماً فعالیت تولید انواع نوشابه گازدار را با نام ...

فشار خون بالا فشار خون چیست؟ سرخرگها خون را از قلب به دیگر نقاط بدن می‌رسانند. برای آنکه خون بتواند در این عروق به جریان در آید، نیاز به فشار مناسبی دارد. این فشار جریان خون در سرخرگهای بدن یعنی فشاری که در هر انقباض عضله قلب در اثر برخورد خون به دیواره سرخرگ وارد می‌شود، فشار خون نام دارد. هنگامی که سرخرگهای بزرگ ، قابلیت ارتجاع و استحکام طبیعی خود را از دست بدهند و عروق کوچک ، ...

تاریخچه گروه شرکت های تولیدی اشی مشی: شرکت سهامی خاص گیلان سویا در سال 1371 تاسیس گردید. این شرکت با داشتن بیش از یک دهه فعالیت، یکی از مجهزترین واحدهای صنعتی تولید انواع ماکارونی، اسنک و نوشابه گازدار می باشد، در اواخر سال 1378 همزمان با راه اندازی خط تولید نوشابه گازدار در بطری یکبار مصرف(PET) و نیز راه اندازی دستگاه بطری ساز(PET) با هدف تولید و عرضه نوشابه با کیفیت رسماً ...

دوغ دوغ در بطری پلاستیکی در ارمنستان. بر روی آن با حروف ارمنی و حروف سیریلیک «تان» نوشته شده است. دوغ نام گونه‌ای نوشیدنی لبنی است. دوغ نوشیدنی ایرانی است که برای تهیه ی آن باید ابتدا ماست ترش را با همزن خوب هم زد سپس مقداری آب و نمک به آن اضافه کرد. سپس یکی از مواد زیر را به آن اضافه کرد : ۱- نعنا ۲- عرق نعنا ۳- پونه. سپس خوب باید هم‌زده و در یک شیشه نوشابه یا هر ظرفی که بتوان ...

بهداشت مو مو یکی از ضمائم پوست است که از دو قسمت تشکیل شده است قسمتی از آن که دیده می شود، از سلولهای مرده به وجود آمده و قسمت دیگر، ریشه و پیاز مو نام دارد که سلولهای زنده و فعالی دارد رشد و عمر مو یک انسان بالغ در حدود 000/100 تار مو بر روی سر دارد که هر تار مو بین دو تا ده سال عمر می کند و رشد آن به طور معمول 33/0 میلیمتر در روز و یا 10 تا12 سانتیمتر در سال است ممکن است ...

خلاصه جزوه انقباض عضلانی: موضوعات و مسائلی که در این جزوه مورد بررسی اجمالی قرار گرفته اند عبارتند از : الف: ساختمان عضله اسکلتی – انواع فیبر عضلانی- رگهای خونی ب: روند انقباض عضله – منابع انرژی عضله- انواع انقباض عضلانی – جمع انقباضهای عضلانی- تنوس عضلانی – هیپروتروفی- آتروفی- هیپر پلازی ج: جهود نعشی د: خستگی عضلانی – کوفتگی عضلانی- راههای درمان گرفتگی عضلانی تراکم غلافهای ...

اندازه‌ي امولسيوني و تنها مقدار کمي از پليمرهاي ويژه در محلول ساخته مي شوند. اندازه‌ي ذرات رزين هاي تعليقي در مقايسه با نوع امولسيوني بزرگتر است (50 تا 500 ميگروي در مقياسه با D.1 تا 1.D ميکروي) و معمولا به گونه اي طراحي مي شود تا سطحي متخلخل و کن

بشر از ابتداي پيدايش همواره در صدد افزايش قدرت بدني خويش است و پيوسته کوشش مي کند تا بر مهارتهاي جسماني خود بيفزايد ، لذا از ورزش به عنوان يک پديده بيولوژيک استفاده مي کند . در سالهاي اخير ، رقابتهاي ورزشي و مسابقات قهرماني گسترش فزاينده اي يافته اس

پروبیوتیکها میکروبهایی که باید خورد* *تاریخ پروبیوتیک پیشینه استفاده از پروبیوتیک‌ها به زمانی برمی گردد که یک پزشک روسی به نام “متچنیکف” فهمید که خوردن یک نوع ماست تخمیر شده از شیر، سبب طول عمر و حفظ سلامت روستاییان بلغاری شده است. بیشترین تحقیقات در ایران روی ماست انجام شده و پژوهشگران موفق شده‌اند با افزودن برخی مکمل‌های لبنی، ویژگی‌های نامطلوب ماست پروبیوتیکی را بهبود بخشند. ...

درست غذا خوردن اگر عزم آن دارید که درست غذا بخورید ، باید آماده آن باشید که تا حدی ابتکار عمل را به دست گیرید و نسبت به آنچه می خورید احساس مسئولیت کنید . اگر کارهای ذیل را انجام دهید لطف بزرگی به والدین خود می کنید و نیز یاد می گیرید چگونه از خودتان مراقبت کنید : * یکی از کارهایتان را این قرار دهید که تا می توانید در مورد برنامه ریزی غذاهای خانواده و آشپزی مطلب بیاموزید . * در ...

در برخورد با مساله ی بازگردانی یک ماده، می بایست ویژگی های شیمیایی. فیزیکی آن، منابعی که این ماده از آنها بازیافت شده، تکنولوژی های به کار رفته برای آسیاب و بازگردانی آن و کاربردهای متصور برای محصول قابل ساخت از ماده ی بازیافته مورد بررسی قرار گیرند. در میان موضوع عمومی بازیافت پلاستیک‌ ها، ماده ی PET یک مورد قابل کنایه به شمار می رود که با ما اجازه می دهد جنبه های گوناگون مساله ...

آنزیم چیست؟ خصوصیات آنزیمها عبارتند از : -از جنس پروتئین هستند، - به عنوان کاتالیست عمل می کنند، - به صورت طبیعی یافت می شوند، و بسیار اختصاصی عمل می کنند. آنزیمها پروتئینهایی با ساختمان مولکولی سه بعدی بسیار پیچیده اند که تحت شرایط واکنشی خاصی ( از نظر درجه حرارت ،PH و رطوبت) و فقط روی سوبستراهای اختصاصی خود عمل می کنند. این مواد کاتالیستهای طبیعی کارآمدی هستند که درتمامی ...

هنگامي که دماي آب چشمه‌اي لااقل در حدود 5 تا 6 درجه سانتيگراد از دماي متوسط ساليانه هواي محيط يک منطقه بيشتر باشد چشمه مزبور را چشمه آبگرم گويند. نگاه اجمالي در اکثر مناطق آتشفشاني جديد ايران ، چشمه‌هاي آبگرم وجود دارد. آب تمام اين چشمه‌ها تق

بهره برداري از جنگ افزاهاي شيميايي در تاکتيکهاي نظامي به قدمت تاريخ بشر است. در واقع طبيعت نوعي از جنگ افزارهاي شيميايي را به برخي از جانوران براي حفظ جان خود به وديعه گذاشته است برخي ماهيها، خزندگان و دوزيستان داراي سيستمهاي پدافندي فلج کننده با پر

کارخانه نوشابه نيسان شرق (پپسي) در سال 1357 واقع در جاده قوچان – مشهد تاسيس شد . اين کارخانه به صورت سهامي خاص بوده و تحت ليسانس پپسي آمريکا فعاليت مي کند . که تمامي دستورالعمل هاي آن و نيز استاندارد ها (آزمايشات صورت گرفته ) دقيقاً مانند آزمايش

علم مطالعه و شناسايي قارچها را قارچ شناسي يا Mycology مي نامند. پايه گذار علم قارچ شناسي، ميشلي Micheli است. قارچ ها موجوداتي يوکاريوت مي باشند که در سلسله اي مجزا به نام Fungi قرار داشته و مهمترين عوامل بيماريزا در گياهان مي‌باشند. سابقاً قارچها در

بخش یک خواص داروهای گیاهی در درمان امراض "درمان بیماریها مربوط به جریان خون" جریان خون نقش مهمی دربدن انسان دارد به این دلیل که خون اکسیژن و غذا را به تمام قسمت های بدن می رساند و همچنین سموم را از داخل بدن انسان دفع می کند واز بدن در مقابل بیماری حفاظت می کند. سبزیجات و گیاهان درتنظیم جریان خون نقش مهمی را ایفا می کند گیاهانی مانند کلروفیل,سبزیجات,آهن مورد نیازخون را فراهم می ...

تا پيش از قرن نوزدهم ميلادي تبريد تنها به حمل ونقل يخ از مناطق سردسير به مناطق گرم سير و نگهداري آن در محفظه هاي مخصوص و يا زير زمين و همچنين ساخت يخ در زير زمين[1] و نيز نگهداري برف فشرده در مکانهاي مخصوص براي استفاده در فصول گرم سال محدود بود.در س

انواع شیرین کننده های رژیمی شیرین کننده های رژیمی به دو دسته " کالری زا" و "غیر کالری زا" تقسیم می شوند. شیرین کننده های کالری زا دسته اول که شامل "فروکتوز"، "سوربیتول" و "مانیتول" می باشند، حاوی کالری هستند و بنابراین مصرف آنها باید حساب شده باشد تا منجر به اضافه وزن نگردد. همچنین مصرف زیاد سوربیتول و مانیتول به علت عدم جذب کامل ددر روده ها موجب اسهال می گردد. بنابراین قبل از ...

چکیده هدف از بسته بندی کردن این است که هم زمان نگهداری آنها افزایش یابد و هم بطور کلی از خطر عوامل فساد درونی و بیرونی و اکسایش حفظ شود. همچنین حمل و نقل مواد غذائی بهتر و آسانتر انجام گردد. بسته بندی کالاهای خارجی غیر نفتی، چنان جدی و مسئله ساز است که می باید دولت به عنوان گامی در راه توسعه صادرات تسهیلاتی برای وارد کردن دستگاههای جدید بسته بندی و مواد لازم فراهم آورد و ...

افزودنیهای غذایی افزودنیهای غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق می شود که بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد غذایی می شود. افزودنیهای غذایی به دو دسته عمد و غیر عمد تقسیم می شوند. مواد افزودنی غیر عمد به نوبه خود می توانند ناشی از انجام یک فرایند باشد به عنوان مثال هنگامی که از حلال ...

اهل دوغ هستید یا نوشابه دوست عزیز، شما از دسته دوغی ها هستید یا نوشابه ای ها!؟ منظورم این است که وقتی حسابی تشنه اید یا زمانی که غذایی میل می کنید تمایل دارید دوغ مصرف کنید یا نوشابه؟ آیا از خواص هر کدام خبر دارید؟ نوشابه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های دنیاست و مصرف آن هر روز بیشتر می شود. حتی کودکان هم مقدار زیادی نوشابه مصرف می کنند و نوجوانان و جوانان در تمام دنیا، میل و ...

) استانداردهای غذایی استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO ...

مقدمه: در اوایل دوران صنعت برق، سیستم های توزیع و تابلوهای فشار قوی و فشار ضعیف جزء نیروگاه بودند. طراحی آنها، اگر بتوان چنین نامید، تقریبا در تمام موارد به صورت تعجیلی و کاربردی انجام می گرفت. و امروزه با توجه به افزایش تقاضا و مصرف کننده هرکدام به صورت یک بخش جداگانه درآمده اند که با پیشرفت علم و تکنولوژی در تمام صنایع و بخش ها تابلوهای برق هم از این امر مستثناء نبوده اند. با ...

تصفیه آب های صنعتی برای تهیه آب مورد استفاده در صنعت شناخت کامل آب و املاح موجود در آن ضروری است. زیرا برای هر دستگاه صنعتی یک نوع آب با مشخصات ویژه ای قابل استفاده می باشد و چون آب به صورت طبیعی دارای این مشخصات نمی باشد لازم است آن را طی فرآیندهای مختلفی، منطبق با نیاز صنعت تصفیه نمود. مهمترین املاحی که معمولا در آب صنعتی تولید اشکال می کنند، نمکهای فلزات قلیائی خاکی می باشند ...

مقدمه امروزه ضرورت ایجاد تحول در فرآیند یاددهی –یادگیری و روش های تدریس مورد اذعان تمامی صاحب نظران و مسئولین آموزش و پرورش می باشد.تأکید بر روش های فعال و مشارکتی تدریس و جنبه های کاربردی دروس ,زمینه های تفکر را در دانش آموزان تقویت نموده ,یادگیری از دوام و عمق بیشتری برخوردار گردیده و انگیزه ی فراگیران را افزایش می دهد . توجه به فعالیت های آزمایشگاهی و کارگاهی در مدارس سبب ...

خلاصه همانند سازی عددی واکنش تغییر آب و گاز، در یک کاتالیزور صنعتی انجام می‌گیرد. تجزیه و تحلیل این سیستم روی تاثیرات چند جانبه انتقال جرم ذرات درونی و واکنش کاتالیزور متمرکز می شود. واکنش های سلول wk در تغییرات مرحله‌ای یک وضعیت جریان ورودی، الگوسازی می شود. مقدار داده های موجود مهم برای مقایسه حقیقی آزمایشات و همانند سازی ها، برای چندین واکنش ها در تغییرات مرحله‌ای غلظت مورد ...

استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوین می شوند. این ...

آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این است که ...

توت فرنگی، میوه ای شبیه توت است ولی کمی درشت تر، رنگش قرمز و طعم آن ترش و مطبوع است. بوته اش کوتاه و دارای برگهایی درشت و ساقه هایی باریک و خزنده است که روی زمین می خوابد و ریشه می دواند. توت فرنگی به صورت وحشی و اهلی می روید و به اسامی چپلک، چپالک، شالکه و چلم نیز خوانده می شود. این میوه به حالت خود رو در بعضی نواحی شمالی ایران وجود دارد و بعضی اوقات به دلیل خوش طعمی میوه آن را ...

ماشینهای مورد استفاده جهت بسته‌بندی مواد غذایی امروزه در طرح تیپهای متفاوت ساخته و مورد استفاده قرار می‌گیرند بیان یک تقسیم‌بندی جامع و مانع برای همه ماشینها کاری مشکل است اما در ذیل سعی شده با ارائه یک تقسیم‌بندی با توجه به نحوه عمل کرد این ماشینهای شمای کلی از تنوع ماشینهای مورد استفاده در صنایع غذایی و بسته‌بندی مواد غذایی ارائه گردد. 1- ماشینهای پرکن: این نوع ماشینها عملیات ...

مقدمه : حفظ تعادل مواد غذایی در کودکان به آسانی میسر نیست زیرا نیازهای غذایی آنها با رشدشان تغییر می‌کند علاوه بر این که سلیقه و عادات غذایی و میزان فعالیت‌شان نیز متغیر است. نیازهای غذایی یک کودک براساس سن ، سایز و متابولیسم بدن، شرایط سلامت آنها و سایر عوامل عوض می‌شود. نوزادان همه نیازهای غذایی‌شان را از طریق شیر مادر یا شیر خشک تامین می‌کنند. سنی که در آن کودک می‌تواند غذای ...

مقدمه رقابت شدید کشورهایی که قادر به تولید با هزینه های پایین هستند، مشکلات زیادی برای بسیاری از صنایع فراهم آورده است. تولیدکنندگان صنایع برای ماندن در صحنه رقابت، باید راهکارهایی برای تطبیق خود با تغییرات بیابند. سازمانها امروز از حالت وظیفه ای خارج شده‌اند و به صورت مشارکتی درآمده‌اند. امروز در بازاریابی با مفهوم زیر صفر روبرو هستیم. یعنی زمان خرید‌، زمان ستاد برای تولید ...

در برخورد با مساله ی بازگردانی یک ماده، می بایست ویژگی های شیمیایی. فیزیکی آن، منابعی که این ماده از آنها بازیافت شده، تکنولوژی های به کار رفته برای آسیاب و بازگردانی آن و کاربردهای متصور برای محصول قابل ساخت از ماده ی بازیافته مورد بررسی قرار گیرند. در میان موضوع عمومی بازیافت پلاستیک‌ ها، ماده ی PET یک مورد قابل کنایه به شمار می رود که با ما اجازه می دهد جنبه های گوناگون مساله ...

تا پیش از قرن نوزدهم میلادی تبرید تنها به حمل ونقل یخ از مناطق سردسیر به مناطق گرم سیر و نگهداری آن در محفظه های مخصوص و یا زیر زمین و همچنین ساخت یخ در زیر زمین[1] و نیز نگهداری برف فشرده در مکانهای مخصوص برای استفاده در فصول گرم سال محدود بود.در سال 1834 اولین ماشین تبرید دستی در انگلستان تحولی در صنعت تبرید به وجود آورد ،قبل از آن میشل فاراده در سال 1824 یک سلسله آزمایشات ...

مالیات بر حسب تعریف سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) پرداختی است الزامی و بلاعوض. مالیات ممکن است به شخص، موسسه، دارایی و غیره تعلق گیرد. چنین تعریفی پرداخت های تامین اجتماعی را هم در بر می گیرد، حال آن که بر حسب مقررات و عرف مالیاتی ایران اصطلاح مالیات پرداخت های اخیر را شامل نمی گردد. تعریف مالیات به مثابه یک نوع هزینه اجتماعی است که آحاد یک ملت در راستای بهره وری از ...

روش تحقیق : در این مقاله تحقیق براساس مقالات اینترنتی صورت گرفته که در آن تأثیر تبلیغات در عصر ارتباطات مورد تحقیق قرار گرفته است. مقدمه : تبلیغات بازرگانی، مخالفان و موافقان زیادی دارد. اما به هر حال واقعیتی است که خود را بر همه ما تحلیل کرده و آثار عمیق آن بر عرصه های مختلف اقتصادی،‌فرهنگی،‌اجتماعی و سیاسی، به معماران زندگی جمعی اجازه نادیده گرفتن آن رانمیدهد؛ به ویژه آنکه ...

اطلاعات عمومي آب ميوه ها و نوشابه هاي حاصل از آن از نظر اجراء يا عدم اجراي فرآيند شفاف سازي به دو نوع زلال(شفاف شده)، کدر(پالپ دار) و از نظر ميزان ميوه طبيعي محتوي (آب ميوه و يا پالپ)به سه گروه، آب ميوه، نکتار ميوه و شربت ميوه تقسيم مي گردد. ميزان م

در اين پرژه به مراحل تبديل چغندر به قند در کارخانه قند پرداخته شده و هدف از اين پروژه آشناي با مراحل توليد قند و دستگاه هاي مورد نياز و همچنين نيروي انساني مورد نياز براي کار مي باشد. امروزه در شاخه صنايع غذاي قتد به عنوان يکي از محصولات استراتژيک

مقدمه: از زمان به وجود آمدن انسان بر روی زمین یکی از عواملی که در زندگی انسان نقش مهمی ایفا می کند ، تهیه مایحتاج زندگی از جمله مواد غذایی میباشد که در زمان انسانهای اولیه این نیاز با شکار کردن و پرورش سبزیجات و حبوبات و لبینات از حیوانات اهلی صورت می گرفت. با تکامل یافتن شیوه زندگی تهیه ای نیازها ساده تر و راحت تر شده به طوری که امروزه در هر خیابان ، بازار و کوچه یک یا چندین ...

درخواست کننده تسهيلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامي خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازي کارخانه توليد کنسانتره ميوه به ظرفيت 7000 تن در سال محصول اجراي طرح : کيلومتر 5 جاده مشکين‌شهر به اهر استان اردبيل سرمايه‌گذاري قبلي (ريالي) : 620/

و اوحي ربک الي النحل ان اتخذي من الجبال بيوتا و من الشجر و مما يعرشون.ثم کلي من کل الثمرات فاسلکي سبل ربک ذللا يخرج من بطونها شراب مختلف الوانه فيه شفاء للناس ان في ذالک لايه لقوم يتفکرون.(نحل 67-69) پروردگارت به زنبور الهام کرد که در کوهها و درختا

شرايط و موجبات حد در شرب خمر مسکر يعني چه ؟ سکر به معني مستي و حالتي است که ميان انسان و عقل او عارض مي شود يا قرار مي گيرد و يا حالتي است که از نوشيدن الکل اتيليک و اقسام ديگر آن حاصل مي شود . سکر اسمي است براي هر چيز که سکر آورد و مست کننده باشد

ماءالشعير يا کوشاب فرآورده‌اي است گازدار و غيرالکلي که از مالت آب جوي آب و مواد افزودني مجاز بدون مرحله تخمير الکلي تهيه مي‌شود. عصاره مالت نيز از انجام فرايند بر روي جو به دست مي‌آيد. رنگ ماءالشعير زلال و شفاف مي‌باشد. وزن ماءالشعير حدود 330 گرم مي

سالهاي زيادي است که تهيه رنگهاي کارامل از انواع هيدراتهاي کربن، صنعت مهم و بزرگي به شمار مي آيد. هر ساله هزارها تن کارامل توليد و استفاده مي شود تا غذاها و نوشابه ها متنوع تر شود ولي هنوز جزئيات دقيق در مورد کارامل و واکنشهاي که در طول تهيه آن اتفاق

جرثقيل ها آشنايي – در بعضي موارد به ويژه در تونلهاي مورب، کشش واگونها در روي خط آهن با استفاده از جرثقيل و کابل انجام مي گيرد. براي حمل و نقل واگونها به وسيله جرثقيل مي توان از يک يا دو رشته کابل و از يک کابل بي انتها استفاده کرد. از جرثقيل يک ک

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول